katy83
|
dobro jutro. Za spremembo tudi jaz že bedim, pa cote so že obešene, pa čokolino sem že popapcala, tak, da sem danes bolj pridna. verjetno bi še spala, če me ne bi poklicala "teta", ki mi je obljubila vse za dojenčka, da si lahko pridem danes iskat. jooooooooooooj, komaj čakam, sem kar od nekod dobila energijo. No, fora je, da ta glavne stvari itak že imam, ampak ona je rekla, da ima full cot, nekatere še z etiketami, pa kaj jaz vem kaj mi je vse govorila. Sem pa že včeraj dobila od svakinje plenice za široko previjanje (to kar spada zraven), pa majčke (tiste za zavezat) , tak, da zdaj bo pa res vse. Še samo po začetno kozmetiko bo treba in je to to. No, pa seveda pranje in likanje. Levinjica - super, da si spet doma Pa čuvaj se. prisotnost partnerja med porodom - meni osebno je to samoumevno. Ok, če ne bi hotel, ga ravno silit ne bi mogla, ampak moj si na srečo želi, tako, da mi to full pomeni. Res pa je tudi, da sem jaz taki človek (ponavadi, ko me kaj muči , npr. lani ko sem imela v ledvicah pesek), da sem rad sama, oziroma nimam rada tistega božanja, pa tolažilnih besed. Ampak, rodila pa še tudi nisem, kar pomeni, da bo to mogoče dobrodošlo. Kepica - za nakup. Zdaj pa je res vse, ne? Dude - ja, sem jaz tudi slišala, da na Ptuju komplicirajo. No, jaz grem itak v MB, ampak mi je to res bedasto. jaz jo bom vzela zraven v porodnišnico, za vsak slučaj, čeprav nisem zagovornik dude, ampak tako kot je ena napisala, boljše duda, kot prst. malenaa89, wannabemommy- super, da se pogovarjata za pijačko. Bi bilo fajn, da se kar zmenimo, pa dobimo. jaz sem za. Itak ne delam. zdaj se še za izpit učim, potem pa res več nimam nič takega. Nincy29 - jaz tudi hodim na wc 3x na noč, že od vsega začetka. No, danes sem šla samo 1x. Sem imela srečo. Pa tudi jaz ti želim, da bolečine minejo in da ti ne bo treba v bolnico. Tako, malo še pobrskam po RR, te pa grem rižoto in solato naredit, pa iz službe prinese pohanega piščančka. Lepo se imejte, Katy
|