|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
30.11.2009 11:34:24   
obayifo
no, naš pa še panča.. vsake tolk mu grem sam glavo naravnost dat, ker se preteguje in jo nazaj zvija

kravce na tleh (na blazini) pasemo samo kake 3x na dan (na meni pa večkrat), čeprav bi blo dobr več, tut nam je v RA rekla, da čim več (ne pa kolk točno..)

kolcamo pa kokr je, kakšen dan večkrat, kakšen dan nič. se mi zdi, da ga najbol moti sam takrat, ko bi rad kej 'povedal'

kar se pa prdkanja tiče, tega je pa precej, pa se mi zdi, da še premal, ker ga začne večkrat tiščat v trebuščku, ko se doji in se začne odrivat, greva podirat kupčka pa začne jokat (vpit) in pol ga komi potolažm in ga mam na svojem trebuhu dokler mal ne poprdi in pol je bolš. je prov revček. najbolš je, ko ga damo kravce past, takrat pa ropota user posted image

reby, a že kar na trebušček? user posted image user posted image mi smo še s hrbta na bok... roke so pa itak skos v ustih, bl k jo not zarine, bolš je, če pa obe naenkrat, pa sploh user posted image
si spraševala, kakšno telovadbo - v RA nam je dala poleg standardnih napotkov za dviganje, nošenje in odlaganje še vaje za raztezanje rokic - da mu sprostim ramenski obroč in spravim ročice v središčni položaj (čeprav on to že itak sam počne, sam nekej mu je treba v roke dat, al pa kr z eno roko zgrabi drugo, po možnosti še prstke preplete, pa je), velik ga moram met na kolenih, mu rahlo vlečt kožo pod brado navzdol, da bo kao jeziček pospravu (ja, mama, kar misl si - zdej že vem, kaj hočeš in ne bom), sproščat hrbet, ko podiramo kupčka in seveda kravce past tko, da mu držim komolčke naprej in ramena nazaj (in po vsem tem sem jaz čist polomlena, hrbet fuč, on se pa itak po svoje naprej vrti in brca) user posted image

užaljenost zna pa tko dobr pokazat, da jaz ne morem take šobe nardit, tko nakrivi tiste male žnabelčke user posted image in pol se mu smejeva pol je pa jok, kaj jok, dretje!

biba, tale šoping pa res ni bil slab user posted image

jaz sem pa zdaj porabla pol ure, da sm klicarla naokol, da bi se k urologu naročil in so me šibal z enga konca na druzga, sem si zapisala 6!!!! telefonskih in na konc opravla NIČ! nazadnje so me pošibal na urologijo na polikliniki (za dojenčke?!?), kamor je treba napotnco po pošti poslat in pol čakaš na datum... mislm... HALO?!?

< Sporočilo je popravil obayifo -- 30.11.2009 11:49:15 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
30.11.2009 15:13:12   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

pasenje kravic - jaz prakticiram, tak-tak user posted image Je bila pa prijateljica s svojo 6 mesečno pupo v RA in ji je rekla, naj čim več paseta kravice - kao po 12x na dan (user posted image - si kar težko predstavljam izvedljivost tega - ker mi jemo (je takoj ne dam na bušija), potem kolcamo in spet jemo, nato zaspimo - in jovo na novo - jemo / kolcamo/jemo/zaspimo user posted image ...)

kolcanje (če sem že pri tem) - full pazim, da fajn prime in ima še del kolobarjav ustih, vmes podiram kupčke a še vedno kolca po 5 - 7 x / dan. A vaši malčki tudi toliko sprekolcajo? Sicer je ogrooomnoo kolcala tudi v bušiju (po 6x na dan...)
prdolinčkanje - a vaši malčki tudi toliko prdolinčkajo? Al pa samo jaz kaj takega jem? user posted image user posted image user posted image user posted image

V sredo nas pa čaka P in prva pikica user posted image Komaj čakam, da vidim koliko smo zrasli in koliko se poredili!

Za pasenje kravij je meni P rekla, naj jih čim večkrat med previjanjem dam še malo na trebuh... to mi rata mogoče 1x na dan. Je bolj uspešna tista varianta na meni.

Kolcanje... nam se tudi kar naprej kolca... Nejcu skor po vsakem obroku

Prdenje... kar naprej in z že primernimi vonjavami.
Uni dan je tolk prismrdelo, ko sem dvignala Nejčev kouter, da sem bila prepričana, da je polna plenica. Pa je bil smrad samo od nakopičenih prdecov.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
30.11.2009 15:22:27   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

užaljenost zna pa tko dobr pokazat, da jaz ne morem take šobe nardit, tko nakrivi tiste male žnabelčke user posted image in pol se mu smejeva pol je pa jok, kaj jok, dretje!

Pri nas je tudi takole user posted image user posted image  Naredi tako šobico, da gre mamici na jok in smeh hkrati user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
30.11.2009 15:28:26   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Naš otroček se je preobrnil na trebušček user posted image  in to kar 5x zaporedoma, zdej se je pa zmatru user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravo Tomi.

Dobla danes cotke od Nexta. Kjuti so da res ni.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
30.11.2009 15:30:13   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

Pri nas je tudi takole user posted image user posted image  Naredi tako šobico, da gre mamici na jok in smeh hkrati user posted image

Nejc že tudi dela podobne frise.
Rokec pa zaenkrat še ne.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
30.11.2009 16:54:59   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Evo, pupike moje, moram še tule napopat rezultat vaših priporočilc o prvi nabavi za bebeja. Evo, tkole je to, če gre tatica u šoping za prestolonaslendikauser posted image (la mama je samoiniciativno nabavila le še dodaten kufer, hihi)

user posted image

Ja ja, pupike moje, tisto zadaj je activity-center, pa bebe-povšter, na skajni levi pa še en kostumček želvice - je tatica domneval, da bo pust (po maju!!!!) tako blizu, da ga je najumneje kar takoj nabavituser posted image

user posted image samo, da je bilo uspešno in lepo!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
30.11.2009 17:00:33   
Goldy
Hojla!

užaljenost - naš naredi tak dulc (tak ko jaz). Sta imela zadnjič z očkom tekmovanje v delanju dulčkov. user posted image  Ima pa Alja več stopenj užaljenosti. Zna pa tudi zarobantit in po mizi udarit - ji mož danes ni dal mobitela, je udarla po mizi in dulček naredila...

reby - ilegala, ja. Beri na hitro prebrat, ker ni časa pisat.user posted image  Bravo za Tomijev obrat in 3. mesece.

Še pol kaj napišem, grem plenico princeski menjat.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
1.12.2009 10:31:56   
mojsonček
Dan babe žabe!

Sem se mal u red spravila in koristim priliko, dokler dete še pančka, da kkšno pametno napišem (če verjameteuser posted image )... Neki mi ga najstnik sračka in sem bla prou nabedirana zadnje dni... no, sej sem še vedno ampak se moram skup spravit in pogruntat kaj bomo spremenili pri vzgoji, da bodo rezultati boljši...

sej sem vas brala iz ilegale sam ni ratal kej napisat...

REBY superca za Ajko...bosta lahko spomladi skupaj hujšaliuser posted image  z rahlo zamudo čestitke lepotkotu za 3 mesece in user posted image user posted image  za prve obrate... zdej bo pa treba pazit kje ga pustiš...  glede zbujanja ponoči... nam ga še ni uspelo zreducirat... flaše niti povoha ne, duda je samo za špilat... kaj naj ji pol ponoči dam druzga k zizouser posted image  jst jo proti jutru vzamem v tavelko posteljo... ona in oči spita k dva polha jst pa vmes čist skrivljena user posted image  pa že tko mam težave s hrbtenico k sm pisarniški molj user posted image  (upam, da ne bom več dolgo...user posted image )

SEMPER... sem se spomnila, da imaš foto dolg še od časa okvirčkov... če bo šlo tko naprej, bomo Klemna vidl, k bo že v šolo hodu... user posted image user posted image  dej kkšn pospešek vkolopi noooouser posted image  a če te zdej vprašam kako je z dojkami, ti bo jasno zakajuser posted image user posted image  pri nas je tud že pokukal prvi zobek in pošteno cvikam, kaj  bo naša miss naumila, ko dobi zizo v usta... en čas mi je tko nategovala in grizla bradavice (takrat še z dlesnimi), da sem mislila, da jih bom morala zvit v rolo in pospravit nazaj v modrcuser posted image  pa jo je na srečo minilo to veselje...

SEKI a vaša tut tko kolca... joooj, pri nas je blo v trebuhu kolcanje na repertoarju vsaj 5x na dan... men se je že prou smilila, k včasih je trajal tut po pol ure, da je nehala... no in tko se je nadaljevalo tut potem, ko se je rodila... evo, zadnji mesec kar ne kolca več tko, drgač je bla pa bošček... o prdolinčkanju pa jst lih ne morem govorit... naša user posted image take...user posted image ... nč kej damice ne špila...
LUČKA z zamudouser posted image tut Neži za 5 mesecev... joooj, kolk je luštkana ta vaša pupauser posted image user posted image  pa tko pridno panča v svoji sobici... koža je že uredu? kako planirata z uvajanjem GH?

OBI kako ste? tole naše zdravstvo je pa za popiiiii...

GOLDY a takle imate pri vas... Alja že po mizi zaropota, če kej ne dobiuser posted image  nekam dolgo menjaš pleničkeuser posted image

SONČI zadnjih nekaj dni vaju nč nisem vidla z Lovrotom vozičkat mimo nas.... a se tut bolj notr držita zdej k je kislo vreme?
MIŠKA  vidim, da je pri vas isto s prdenjem... no, ti si na boljšem, ko lahko pokasiraš duplo dozouser posted image user posted image  iiiii bosta spet lepa Rok in Nejc user posted image user posted image  

BIBEK fino se je oči izprsil za prestolonaslednika user posted image user posted image  kako pa ti, nosečka naša draga? se dobro počutiš?

ANCI, BUMO, LEDENKA, BLANČ (prid še nas kej pogledat nooo) in še kkšna, ki jo nisem namerno izpustila...user posted image jooooj, kolk je tala naša fračefela neučakana, k se zbudi.... k da ne ve, da moram tole še dokončat pa odposlat...

lep, deževen dan vam želim user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
1.12.2009 10:35:52   
blanč
Mojsonček evo me.
Reby sem malo razmišljala in glede, da je zdaj kurilna sezona se mogoče tamalček zbuja, ker je tako suh zrak, ne vem ali že imaš kakšen vlažilec? Če nimaš bi bilo vredno poskusiti.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
1.12.2009 11:11:38   
sonček33
Mojsonček, zdej pa jaz ne vem...kje ti mene opazuješ? A se midve poznava?Sej čist možno, da si mi to že povedala, samo jaz...sem pozabljiva, patolk  nas je RRovk, da vsakič kakšno novo spoznam...Dej mal mi namigni, pa nč zamert.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
1.12.2009 11:40:58   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Mojsonček evo me.
Reby sem malo razmišljala in glede, da je zdaj kurilna sezona se mogoče tamalček zbuja, ker je tako suh zrak, ne vem ali že imaš kakšen vlažilec? Če nimaš bi bilo vredno poskusiti.

nas pa nč mal podražit s tistim međunožnim guralom auser posted image user posted image ... kje si ga stavhalauser posted image user posted image
škratka sta pridna, berem... mami, super si to zrihtala!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
1.12.2009 11:45:37   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mojsonček, zdej pa jaz ne vem...kje ti mene opazuješ? A se midve poznava?Sej čist možno, da si mi to že povedala, samo jaz...sem pozabljiva, patolk  nas je RRovk, da vsakič kakšno novo spoznam...Dej mal mi namigni, pa nč zamert.

ma kaj zamerit...
user posted image user posted image user posted image  zdej bo izpadl tko, k da te špijuniram... ne, ne poznava se... no razn, da vem kjera si... pa v taki vasici živimo... včasih je tko majhn svet tko velik... jst sm že stara koka (sam po letih... prosim lepouser posted image ) pa je med nama nekaj let luftauser posted image  včasih te slučajno opazim skozi okno, k jo šibaš proti merkatorju al pa proti našemu velemestu Radovljiciuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
1.12.2009 11:48:54   
mojsonček
evo... tole bi bil zdej idealn način nakupovanja, zdej, k nimamo tolk časa zase...

http://www.youtube.com/watch?v=jDi0FNcaock

dedca s sabo sam za na koncuuser posted image

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 1.12.2009 11:50:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 1513
1.12.2009 11:53:17   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Mojsonček evo me.

nas pa nč mal podražit s tistim međunožnim guralom auser posted image user posted image ... kje si ga stavhalauser posted image user posted image
škratka sta pridna, berem... mami, super si to zrihtala!

Ma je blo včeri tolk fajn, kot v starih časih tam na uni temiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 1514
1.12.2009 12:02:19   
sonček33
ne ne mojsonček, tole pa mi nisi čist nič pomagala...user posted image user posted image  kakšna stara koka...dej ga no srat...mene itak ne morš špijunat, ker mene je povsod dost...ma res, če je lepo vreme sva tudi po 4 ure zunej...tele dni pa...na hitrco za kakšno urco..mapka greva vedno dol na promendao oz. Beverly Hills.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
1.12.2009 12:03:02   
mojsonček

Ma je blo včeri tolk fajn, kot v starih časih tam na uni temiuser posted image user posted image user posted image user posted image

jst si grem večkrat tja mal baterije nafilat pa nasmejat do solz... sam ne nobenmu povedatuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
1.12.2009 12:04:27   
mojsonček

ne ne mojsonček, tole pa mi nisi čist nič pomagala...user posted image user posted image  kakšna stara koka...dej ga no srat...mene itak ne morš špijunat, ker mene je povsod dost...ma res, če je lepo vreme sva tudi po 4 ure zunej...tele dni pa...na hitrco za kakšno urco..mapka greva vedno dol na promendao oz. Beverly Hills.

čak...kje jst pol živim, če ne vem kje je v velemestu beverly hillsuser posted image  a pr kinu al sem ga zdej čist u kamn

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
1.12.2009 12:14:41   
Bumo
Bumo se javlja na raport. Malo pozno ampak Tomeku vse naj naj za 3 mesece! Kakšen luškan fantek je to!!!!!
Upam ,da je Ajka sicer vredu, za operacijo pa nič skrbet, kužki si na srečo hitreje opomorejo, kot mi ludeki in
po 2-3 dneh bo že čist normalna. Jaz sem našo psičko mogla čuvat ,da ni norije delala zaradi šivov že 2 dan po operaciji.
Mi smo danes bil ina teh alerg. testih, zaenkrat nič ne kaže, se moramo prit jutri spet pokazat. Pa cepili nas bodo kar tam v bolnici,
kjer smo teste delali in moram it iskat cepivo k svoji P , ker sedaj sumijo, da bi lahko bilo kaj povezano s cepivom....
je pa zanimivo, da sem tam srečala tud eno mamico, ki ji je hčerkica ravnotako odreagirala še isti dan,kot naša pupauser posted image
Drugače pa smo vredu, smejkamo se skoz, prduckanje...user posted image user posted image
nič ne ješ po moje takega, ker mi smo na AM pa luftek skoz ven greuser posted image user posted image saj, če pa ne bi, pa bi verjetno krčeki
bli...
lep dan punce moje in Kruce, poljubček vašim pikicam in pikecom....

Neposredna povezava do sporočila: 1518
1.12.2009 12:16:00   
sonček33
BV je v Lescah, spodaj, kjer zdej gradijo hiše...bivša plana... a ti si iz Rad?matr zdej mi možgani delajo sto anuro...sam nič ne pridelajo :)

Neposredna povezava do sporočila: 1519
1.12.2009 12:30:32   
Reby
mojsonček - ja, jaz tut upam, da tole obdobje mine, vsako noč, preden grem spat, ne vem kako bo. Se bom pustila enkrat presenetit user posted image
blanči - imamo vlažilec, pa tud merilec vlage in imamo v otroški okrog 65-70%, tako da to ni. Sem mu pa ponoči dala čaj in kako je bil jezen, se je drl in čist prebudil. Sem mu dala zizo, jo je kr trgal od jeze, pol sem pa hitr namešala Novalac in ga je pomirilo.
Bumo - hvala user posted image  Zdej mamo dieto, pa kr naprej kakat laufamo, za to pa pride prav tašča user posted image  Upam, da je bila res samo reakcija na cepivo user posted image
sonček in mojsonček - dejta se že najdit user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
1.12.2009 12:36:02   
sonček33
sonček in mojsonček - dejta se že najdit
IZVIRNO

a da nava smetile tukejuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
1.12.2009 12:53:51   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

mojsonček - ja, jaz tut upam, da tole obdobje mine, vsako noč, preden grem spat, ne vem kako bo. Se bom pustila enkrat presenetit user posted image
blanči - imamo vlažilec, pa tud merilec vlage in imamo v otroški okrog 65-70%, tako da to ni. Sem mu pa ponoči dala čaj in kako je bil jezen, se je drl in čist prebudil. Sem mu dala zizo, jo je kr trgal od jeze, pol sem pa hitr namešala Novalac in ga je pomirilo.
Bumo - hvala user posted image  Zdej mamo dieto, pa kr naprej kakat laufamo, za to pa pride prav tašča user posted image  Upam, da je bila res samo reakcija na cepivo user posted image
sonček in mojsonček - dejta se že najdit user posted image

sej bo, sej bo mami... povej...misliš, da maš dost mlekca? včasih je to problem...

bumo... pri nas so bli VSI test negativni (kožni je pokazal samo alergijo na koščičasto sadje, krvni pa nič) provokacijski pa žal pozitiven (na KML) upam, da pri vas ne pokaže noben test kkšne trapaste alergije...

glede naju s sončkom pa... to je, prosim lepo, spoznavanje gorenjskih lepot... vidš, tut pri nas imamo BH pa še jst k tuki živim tega nisem vedla...user posted image

sonči zdej vem kje je to... blagor tebi, da lahko tko  vozičkata... naša je z vozičkom na smrt skregana, ga imamo samo za gledat... če je lepo vreme se še spravim ven pa obvezno slig s sabo, če ne mi roke odpadejo... če pa dežuje... user posted image  pa nimam lih velik izbire... upam samo, da jo čim prej mine tole puntanje v  vozičku in bova lahko uživali na svežem gorenjskem zrakuuser posted image

čebelca je spet en lepotni dremež udarila pred kosilom jst pa spet mal na RR visim... še dobr, da sem že skuhala in lahko mal bluzim brez slabe vestiuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
1.12.2009 13:16:26   
lučka 25
mojsonček, super za prvi zobekuser posted image jaz sem daes sanjala, da ji je ven pokukaluser posted image  Koža se je naši pupi popravila. Bova pa počasi začeli z uvajanjem GH, ampak mami skoz govori jutri pa res začnemo user posted image  Ne, moram poklicat patronažno, da mal pove kako in kaj in s čim začet, potem pa bomo videli. Ker ene prijateljice so začele z zelenjavo, ene s sadjem, ene pa s kašicami (ala rižolino), potem pa vedi kako in kaj. Kako ste pa pri vas začeli?

obi, a si dobila že kaj izvide o alergiji? Ker mi smo včeraj po 1 mesecu čakanja iz Ljubljane dobili odobreno 30 škatel Allernove, sam kaj ko se nam je za 15 škatel že nabralo računov in nam tako za 3 mesce ostane samo še 15 škatel. Še dobro, da bomo začeli z uvajanjem GH in b manjša poraba mleka.

Goldy, a pri vas pa Alja že po mizi udari. No, naša se hitro pokega, mal šobico naredi, ampak to bolj takrat, ko ji že baterij zmankuje in samo še čaka za spat.

sonček, sta taka kot midve. Zunaj, zunaj, zunaj. Pa tud če dež pada, je pa pač pol sprehod mal krajši, a ne?

Blanč, ja včeraj si pa na uni temi dobr popestrila s "kolesom"user posted image

Bumo, čestitam za Lanine 4 mesce user posted image . No naša je bila 2 tedna nazaj šele prvič cepljena (smo prej zaradi izbruha alergije prestavili, da se vse umiri) in je bilo vse lepo in prav. Potem pa zeleno blato 2 dni, potem pa še 10 dni po malo. Sem klicala P kaj naredit, pa je rekla nič, edino da še bio gaia kaplice probate, če se bo kaj  prej umirilo in se k sreči je. Bomo pa morali biti naslednjič bolj pazljivi in spremljat kako in kaj.

sonček in mojsonček, jaz pa za vaju obe vem kateri sta, vidve pa za mene gotovo ne.user posted image  Pa me že kar nekaj časa ni blo v vašem koncu, no 2 dni pred porodom sem bla v Radovljici.

Reby, vidim da je Tomija čaj čist podražil in je bil jezen. Nimaš kaj, pri nas je k sreči uspelo, tiste 2x ko smo probal.

Neposredna povezava do sporočila: 1523
1.12.2009 13:58:07   
sonček33

sonček, sta taka kot midve. Zunaj, zunaj, zunaj. Pa tud če dež pada, je pa pač pol sprehod mal krajši, a ne?

ja, obvezno..pa dežno prevleko čez pa gasa.. sam če se pa ne bi hotu vozt, pol bi blo pa sranje

sonček in mojsonček, jaz pa za vaju obe vem kateri sta, vidve pa za mene gotovo ne.user posted image  Pa me že kar nekaj časa ni blo v vašem koncu, no 2 dni pred porodom sem bla v Radovljici.

a dej no važička.user posted image user posted image ..boh ne dej povedat pa se zment za kufe... sej bi jaz plačala, jaz sem Gorenjka z napako :)

Mojsonček..matr skrivnostna pa si..nimam šans, da zvem, kdo siuser posted image user posted image  pa ničuser posted image  zdej bom pa skoz gledala ktera sling ušporablja, ker kle okol jih bl mal

[/quote]

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
1.12.2009 18:58:30   
Sempervivum

a dej no važička.user posted image user posted image ..boh ne dej povedat pa se zment za kufe... sej bi jaz plačala, jaz sem Gorenjka z napako :)

Mojsonček..matr skrivnostna pa si..nimam šans, da zvem, kdo siuser posted image user posted image  pa ničuser posted image  zdej bom pa skoz gledala ktera sling ušporablja, ker kle okol jih bl mal

Joj, kok ste luštne user posted image  
Najbolš bi bilo, da pride lučka mal na obisk, pa vaju predstavi user posted image  
Sam da ne bo jutri kakšna druga s slingom okrog hodila, pol jo boš pa mogla prepričvat, da je njena skrivna identiteta mojsonček user posted image

kravice: jaz sem včeraj pogruntala še en fajn položaj za kravice past ... na kolenih, maš prekrižane noge sediš na stolu, tamali je pa z glavo na zgornji nogi ... edino tko ima naš fant rokice skupaj, ker sicer jih vedno takoj razširi narazen .. pa še po RRju lahko brkljaš vmes user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.