obayifo
|
no, naš pa še panča.. vsake tolk mu grem sam glavo naravnost dat, ker se preteguje in jo nazaj zvija kravce na tleh (na blazini) pasemo samo kake 3x na dan (na meni pa večkrat), čeprav bi blo dobr več, tut nam je v RA rekla, da čim več (ne pa kolk točno..) kolcamo pa kokr je, kakšen dan večkrat, kakšen dan nič. se mi zdi, da ga najbol moti sam takrat, ko bi rad kej 'povedal' kar se pa prdkanja tiče, tega je pa precej, pa se mi zdi, da še premal, ker ga začne večkrat tiščat v trebuščku, ko se doji in se začne odrivat, greva podirat kupčka pa začne jokat (vpit) in pol ga komi potolažm in ga mam na svojem trebuhu dokler mal ne poprdi in pol je bolš. je prov revček. najbolš je, ko ga damo kravce past, takrat pa ropota reby, a že kar na trebušček? mi smo še s hrbta na bok... roke so pa itak skos v ustih, bl k jo not zarine, bolš je, če pa obe naenkrat, pa sploh si spraševala, kakšno telovadbo - v RA nam je dala poleg standardnih napotkov za dviganje, nošenje in odlaganje še vaje za raztezanje rokic - da mu sprostim ramenski obroč in spravim ročice v središčni položaj (čeprav on to že itak sam počne, sam nekej mu je treba v roke dat, al pa kr z eno roko zgrabi drugo, po možnosti še prstke preplete, pa je), velik ga moram met na kolenih, mu rahlo vlečt kožo pod brado navzdol, da bo kao jeziček pospravu (ja, mama, kar misl si - zdej že vem, kaj hočeš in ne bom), sproščat hrbet, ko podiramo kupčka in seveda kravce past tko, da mu držim komolčke naprej in ramena nazaj (in po vsem tem sem jaz čist polomlena, hrbet fuč, on se pa itak po svoje naprej vrti in brca) užaljenost zna pa tko dobr pokazat, da jaz ne morem take šobe nardit, tko nakrivi tiste male žnabelčke in pol se mu smejeva pol je pa jok, kaj jok, dretje! biba, tale šoping pa res ni bil slab jaz sem pa zdaj porabla pol ure, da sm klicarla naokol, da bi se k urologu naročil in so me šibal z enga konca na druzga, sem si zapisala 6!!!! telefonskih in na konc opravla NIČ! nazadnje so me pošibal na urologijo na polikliniki (za dojenčke?!?), kamor je treba napotnco po pošti poslat in pol čakaš na datum... mislm... HALO?!?
< Sporočilo je popravil obayifo -- 30.11.2009 11:49:15 >
|