|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
26.11.2009 15:52:53   
Reby
Sem pozabla povedat, da sva danes s Tomijem peljala Ajko k veterinarju in jo moram pripeljati jutri zjutraj na biopsijo (je reku, da je lahko maščobna bula, povečana bezgavka ali pa tumor), bo vzel vzorec in kri. Jaz upam na najboljše.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
26.11.2009 16:11:12   
sonček33
Reby, jaz tudi.user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
26.11.2009 18:27:15   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Reby, jaz tudi.user posted image user posted image

Hvala sonček user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
26.11.2009 22:08:00   
spelka12
čaw mamice. KAko ste kaj?
Pa ne me kregat. Vem, das sem vas malo zapustila ampak... ma sej veste kako je. 100% se posvečam Oskarju, no pa FB-ju, tko da za RR zmanjka časa. Vas pa preberem na vsake tolk časa in pogledam slikce vaših princev in princes.
VSI SO NAAAAAJLEPŠI OTROCI___________________ITAKuser posted image .
Uživajte še naprej pa lep vikend.
CMOK

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
26.11.2009 22:33:19   
Goldy
reby - user posted image user posted image user posted image  za Ajko!!!!

Naša je pa legenda. Ona ne bi spala zvečer. Ne na zizi, ko sva jo dala v posteljo je bila itak panika na kvadrat.  Jo moj vzame ven, ko sem si šla jaz lase oprat. Pridem nazaj, ji dam zizo, mal zagrabi, pa veselo žur naprej, jo damo nazaj v posteljo. Spet vik in krik. Pol sem ji 15 minut govorila, šššš, ona me je božala, pa držala za roko in potem je zaspala!!!!! Vse je bilo ok, če me je gledala, samo stran ne smem it. Tudi čez dan, bog nas varuj, če izginem za vogal.... Verjetno je to samo ena od faz...user posted image  Upam, da ne bo jutri prehudo, ko grem za par uric na kosilo s sodelavkaimi, ker gredo 2 v pokoj. Itak bom blizu, da bo moj oče-varuška lahko takoj poklical.user posted image

Nočko

Pa smo 4!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
27.11.2009 8:54:09   
Reby
Jutro!
Z Ajko bile na punkciji, je maščobna bula na zizeku. Zdej jo mormo pa najprej shujšat s tisto redukcijsko dieto, potem pa dat sterilizirat in še to bulico odstranit. Jah, se kr pozna, da jaz ne morem iti na sprehode z njo in da jo ima tašča, se je kr poredila, pa se skoz kregam, pa kot da bi steni govoril. Ne vem več, kaj naj naredim. Po eni strani sem vesela, da mi jo pelje ven, po drugi strani pa sem ful jezna.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
27.11.2009 12:23:33   
obayifo
reby, sam da ni hujšga. bosta z ajko obe na dieti user posted image

goldy, tut pr vas je blo tko? ma, kaj pa če je vreme ?!? user posted image naš mali tut tko lepo zaspi, če me vsaj za prst drži in prklene. sploh v avtu v lupinci al pa včasih v košku, če je že tolk fuč, da se mu tut jokat ne da več. in pol sem jaz vsa nekej zvita in je hrbet čist adijo user posted image . če se pa prehitr odmaknem, je pa itak dretje user posted image

je pa trenutno ful priden v stajci, ma tolk za gledat... 'telovadbo' smo mel, zdej je že zgruntal, kdaj mu mislm rokce raztegvat in se že prtožuje, bo treba drugo finto najt..
smo pa ugotovil, kako grejo najlažje muce iz noska ven, ker vsa tista navlaka za sesat ne deluje. nakapljem mu fiziološko, kar po 2-3 kapljice in ga obrnem kravce past. se tolk 'matra', da jih sam izpiha user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
27.11.2009 21:48:44   
spelka12
reby super za ajko. Dieta je še najmanj.
obi a pri vas ste imel tud probleme z zabasanim noskom?

Pri nas je cel user posted image . Nosek ima tolk zabasan, da NIČ ne pomaga. Fiziološko mu dajem pred vsakim dojenjem, pa pol še po previjanju, včasih tud pol ampule v vsako nosnico. Ven ne gre pa skoraj nič, Oskar pa še zmerej komaj dihauser posted image . V pon. imava prvič pediatra in upam, da se me usmili pa ga proba ona spucat ker meni očitno ne uspe.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
27.11.2009 21:57:42   
Goldy
reby - bravo za Ajko. user posted image Zdej pa dieta....

obi - pa naša se je včeraj pol čez pol ure še 1x zbudila. Sva se podojili pol je pa zaspla in spala do 7. Sej ne mislit, da jamram, ker vem, da eni sploh ne spijo tolk, samo če te dete razvadi in samo zaspi ali pa na zizi ob 21 in spi tam do 5, ali pa tudi do 7, ti je čudno, če se zbuja. Danes je spet imela neke ideje, komaj se je umirila. In zdaj spiii - trkam. Še majico ji bom nesla v posteljico.

spelka - ubogi nosek.user posted image

Lep vikend vsem!!!!!!!!!!user posted image

Nočko!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
28.11.2009 9:03:31   
Reby
Jutro! user posted image
špelka - upam, da bo tole z nosekom kmalu bolje. Jah, pr nas pucamo nosek že 2 meseca. Čez dan 2x in ponoči 1x. Jaz imam fiziološko v spreju, je dost bolš kot tekočina. Mu nasprejam, potem pa grem posesat ven in morš res dolgo držat, da gre fajn ven. Prej je bil vedno priden, zadnje čase pa se je začel pritoževati, ko mu sesam, se mi kr smili revež.
Goldy - ja, takle mamo, nikol ne veš, kaj bo prinesla noč user posted image  Tomi je danes spal zraven mene in posledica temu je, da se je zbudil samo 2x. Jupiii user posted image  Jaz pa seveda zlomljena na desetih koncih. Aja, majica v postelji pri nas ni delovala.
obi - jaz se nikakor ne morem spraviti k tej dieti in se po mojem še en čas ne bom, da ne bom izgubila mlekca. Že zdej mu morm 2x na dan dodajat, pa spijem najmanj 3-4 litre na dan in imam še vedno premalo mleka. Smo pa prešli iz Novalaca AC na Novalac 1 in ni blo krčkov user posted image  Kakšno telovadbo pa izvajata z Enejem?
Kravice - kako dolgo jih pasete? Časovno?

Pa še ena tipična slikca zadnje čase user posted image

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
28.11.2009 12:21:27   
biba007
Evo, pupike moje, moram še tule napopat rezultat vaših priporočilc o prvi nabavi za bebeja. Evo, tkole je to, če gre tatica u šoping za prestolonaslendikauser posted image (la mama je samoiniciativno nabavila le še dodaten kufer, hihi)

user posted image

Ja ja, pupike moje, tisto zadaj je activity-center, pa bebe-povšter, na skajni levi pa še en kostumček želvice - je tatica domneval, da bo pust (po maju!!!!) tako blizu, da ga je najumneje kar takoj nabavituser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
28.11.2009 12:29:23   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

user posted image

Iiiii, Tomi je pa res fletko. A pa prstke papca, zlato bitje. Aaaaa, da ne pozabim, pri nas pa razmišljamo, da bi imelo Lovrota (hm, akhem, a se tole sploh podaljšuje s -tuser posted image )....moram pobarat Sončico, kako se kaj obneseuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
28.11.2009 13:29:55   
anci banci
reby kak cuker...

naš si pa tudi tlači rokico v usta... včasih je pa kr jezen da mu cela ne gre noter,
užaljenost pa pri nas še ni minila, če ni v momentu v naročju ko si želi, je surlast:)

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
28.11.2009 14:58:59   
lučka 25
Reby, res je cker tale tvoj Tomi. Je pa tako, da naša tud ves čas roke not tiši. Da o tem, da je začela spet palčat (ker duda j še kar bljak) ne govorim. Kravce smo pa pri nas pasli časovno kar dolgo. Je tako, da se je zelo hitro že znala obrnit na trebuh (pri ej starosti kot je Tomi se je že) in itak ni hotla bit drugače, pa čeprav ji je glava kar z vso silo padla dol, ker ni blo več moči. Ampka na hrbtu pač ni več hotla bit. Zdaj pa je itak zmožna bit eno uro user posted image  na trebuhu, past kravce, rint naprej (ker plazi se še ne prov zlo), al pa cuza svojo roko.user posted image

Grem, me kliče. pRidem pol nazaj.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
28.11.2009 22:42:10   
Sempervivum

Kravice - kako dolgo jih pasete? Časovno?

user posted image

Iiiiiiiiiiiii, kakšen lepotec je tale vaš Tomi user posted image
Pa taka lepa okrogla lička že ima user posted image , pa že tok dolge laske (naš je še zmeri na nekaj mm user posted image )

Drugače so tudi pri nas roke 100 na uro zanimive user posted image . Zdej, ko se je naučil prijemat stvari, pa tudi druge stvari v usta nosi.

Kravice: mi jih zaenkrat še bolj malo pasemo. Saj glavico v redu drži, samo na komolčke se pa še ne zna naslonit. Pasemo jih ponavadi kar na moje trebuhu, ko po kupčka poderem, pol ga pa malo nižje spustim, pa malo bolj v ležečke se naštimam. Mogoče 5 minut user posted image , ker se pol zelo hitro utrudi.

Špelči, tebe pa čisto razumem, da se 100% posvečaš vašemu prestolonasledniku. Je že prav tako. Je pač kakšen dan malo bolj mrtvilo tule, čakamo še kakšno čveko ... kot sem videla, jih je kar nekaj novih nosečk v novembru user posted image  A baby-vac imaš? jaz sem ga kupila, ko se je tudi pri nas začelo tole z noskom, pa je super fajn.

Užaljen naš še ni bil, tako da ne vem, ančibanči, kaj naj ti svetujem. Upam, da se čimprej neha mulat user posted image  

Bibek, tole nakupovanje tvoje slabše polovice pa tudi moram pokumentirat ... Waaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwww ... same lepe reči. Zdej mora pa še kakšno novo omaro zrihat, da boš mela kam pospravit user posted image  A zdej je vse jasno glede tetra pa mako majčk user posted image user posted image user posted image

Jaz se bom pa tudi pohvalila, da sem ravnokar naredila adventni venček user posted image  Ga bom ob priliki pofotkala, pa gor pripopala, mi je zelo fajn ratal user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
29.11.2009 8:29:28   
Reby
Jutro! user posted image

Tomi časti tortico za 3 mesece, pa danes je 1 leto od ET-ja.

user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
29.11.2009 9:11:40   
anci banci
čestitke tomiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
29.11.2009 10:01:11   
sonček33
Čestitke Tomi, pa wau kakšna tortica...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1493
29.11.2009 10:07:05   
biba007
Bravo Tomi, čestitke...pa kakšen kavaliruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1494
29.11.2009 13:50:09   
lučka 25
No, sem še dolžna včerajšnji post nadaljevat. user posted image

biba, pa ta tvoj dragi se je zelooo izkazal. Ga je pa res čist zagrabil. No, pa saj tako je prav. Ga moram pohvalit, da je izbral in nabavil same lepe stvari. user posted image

Sempre*, pri nas je tudi naša kravce pasla samo pri meni, je drugam tudi nismo kaj preveč dajali. Pravijo, da imajo otročki na maminih prsih večjo motivacijo, da vidijo mamico. user posted image
pa vidim, da si bila pridna glede adventnega venčka. Lepo.

Reby, čestitam za 3 mesce. user posted image Bi pa jaz to torto čisto zares jedla. Si mi naredila lušte.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
30.11.2009 9:15:54   
Reby
Dobro jutro!

Ena kavica, da nas mal gor dvignemo user posted image

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
30.11.2009 9:33:28   
Serendipity
Heyla babuške!

reby - še tu čestitke vašemu malemu šarmerju za 3 mesece! Mi je pa tale položaj s slike zelo, zelo znan user posted image user posted image LEPOTEC!
Mmm... kafe pa fino, fino ... Like it!
biba - opala! Super nakup! hehehe - žabica za majskega pusta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sončece - ku-ku

semper* - a bi mi lahko malo učke spočile na tvojem lepotcu?

kje se pa mojsonček potepa & ostale čvekice? user posted image

pasenje kravic - jaz prakticiram, tak-tak user posted image Je bila pa prijateljica s svojo 6 mesečno pupo v RA in ji je rekla, naj čim več paseta kravice - kao po 12x na dan (user posted image - si kar težko predstavljam izvedljivost tega - ker mi jemo (je takoj ne dam na bušija), potem kolcamo in spet jemo, nato zaspimo - in jovo na novo - jemo / kolcamo/jemo/zaspimo user posted image ...)

kolcanje (če sem že pri tem) - full pazim, da fajn prime in ima še del kolobarjav ustih, vmes podiram kupčke a še vedno kolca po 5 - 7 x / dan. A vaši malčki tudi toliko sprekolcajo? Sicer je ogrooomnoo kolcala tudi v bušiju (po 6x na dan...)
prdolinčkanje - a vaši malčki tudi toliko prdolinčkajo? Al pa samo jaz kaj takega jem? user posted image user posted image user posted image user posted image

V sredo nas pa čaka P in prva pikica user posted image Komaj čakam, da vidim koliko smo zrasli in koliko se poredili!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
30.11.2009 10:13:36   
Reby
Goldy - kuku, neki nas sam opazuješ iz ilegale user posted image
Se* - tut ti si bla pogrešana user posted image  
Kolcanje poznamo, čeprav našmu se ponavadi kolca samo 1x na dan al pa tud ne, je pa takrat po kakšne pol urce skupaj. Prdkanje poznamo - sej je super, da prdkajo, da gre zrak ven. Kravice mi pasemo tam okrog 3x na dan nekje po 20-30 minut, mu ful paše, jih rad pase. Mamo pa blazino za kravce past in je super. Včasih ga dam pa tudi brez blazine.
Mi mamo pa jutri prvo pikico user posted image
Jaz sem pa včeraj celo skledo solate pojedla in je blo vse ok user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 30.11.2009 10:15:12 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
30.11.2009 10:55:34   
Reby
Naš otroček se je preobrnil na trebušček user posted image  in to kar 5x zaporedoma, zdej se je pa zmatru user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
30.11.2009 11:30:00   
Serendipity

Naš otroček se je preobrnil na trebušček user posted image  in to kar 5x zaporedoma, zdej se je pa zmatru user posted image

user posted image user posted image user posted image

Opala! Obvalda maleni!

Naj bo pika jutri čist nežna in brez jokca!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.