|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
1.12.2009 19:14:08   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

SEMPER... sem se spomnila, da imaš foto dolg še od časa okvirčkov... če bo šlo tko naprej, bomo Klemna vidl, k bo že v šolo hodu... user posted image user posted image  dej kkšn pospešek vkolopi noooouser posted image  a če te zdej vprašam kako je z dojkami, ti bo jasno zakajuser posted image user posted image  pri nas je tud že pokukal prvi zobek in pošteno cvikam, kaj  bo naša miss naumila, ko dobi zizo v usta... en čas mi je tko nategovala in grizla bradavice (takrat še z dlesnimi), da sem mislila, da jih bom morala zvit v rolo in pospravit nazaj v modrcuser posted image  pa jo je na srečo minilo to veselje...

Foto dolg, ja ... mam že tok lepih slikc od tamalga, pa bo res očitno trajalo do Klemnove pubertete, preden bom znala ... enkrat sem se že vsedela za rač. pa odprla program, lpo me je pa kar minilo, k nič nisem znala user posted image

Kar se pa zobkov tiče, pri nas žiga-žaga k sreči še ne obstaja user posted image  Sam, ko ugrizne, je pa kriza. Mi je lih moj prejle reku, da se ne smem tko zadret takrat ... sem rekla, prid sem, te bom jaz ugriznila v dotično mesto, pol bomo pa vidli, kako bi prenesel user posted image  Pa vedno se na levi to zgodi user posted image  

Upam, da se problemčki s tavelikim uredijo user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
1.12.2009 19:23:13   
Reby
sonček in mojsonček - a na FB-ju pa še nista skup uletele? user posted image

Mi smo dobili danes pikico, zdej je 6 ur že od tega, pa nimamo še nobene reakcije, upam, da tako tudi ostane user posted image
Imamo pa že 62,5 cm in 6500 g, nekje čist na zgornji meji, da ni pri bajsekih user posted image  
Očitno bomo šli kar kmalu na gosto hrano, da bo mali ponoči spal, je tudi P rekla, da lahko pri 4 mesecih dobi že kaj rižkota v hrano, čez dan mu bom pa namesto kakšnega obroka dala raje čaj.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
1.12.2009 21:08:10   
lučka 25
sonček, evo se mormo res zment, da vaju predstavim. user posted image Čeprav se je mojsonček zelo spremenila v teh letih, je postala bolj manekenska v postavo, a ne?user posted image

Sempre*, o joj si en predstavljam, da me kdo ugrizne v bradavico. Booooliiii.

Reby, pa vi mate skor takega otroka kot mi. No, naša je pri 5 mescih imela mere 64 cm in 6450g. Jap, bo vaš Tomi hitro prešel na GH, pa od Sempre*  Klemen tudi, a ne.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
1.12.2009 21:11:22   
sonček33
mojsonček, jaz sem tak firbec, prov matra me zdej to

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
1.12.2009 21:47:31   
Serendipity
He he he - babe žabe - face ste! user posted image user posted image user posted image
sonček - mojsonček je taka fajn pupa user posted image Mal v album poglej jo boš našla user posted image

reby - opala! Tole je pa lepa kilaža! user posted image user posted image user posted image

semper* - hja, sem vedela, da bo Klemen prej najstnik preden si ga me ogledamo. Eto izvoliš - ena easy navodila.
1. odpri program Corel Paint Shop
2. V najvišji vrstici odpri jeziček File in klikni Open
3. Izberi si željeno sliko iz svojega diska (to boš našla, mar ne user posted image ) in jo dvakrat klikni (ali pa označi in potem klikni Odpri)
Tako - priiidnaaa pupa! user posted image Pa nadaljujmo. user posted image

4. Spet se pomakni z miško v najvišjo vrtsico in izberi četrt jeziček od leve proti desni Image
5. Klikni z miško na Image in se sprehodi do Picture Frame
6. Ven ti vrže en tak okvirček - na desni vidiš izbrano sliko (tam set i bo tudi pokazal okvirček, ki ga izbereš)
                                           - na levi pa je en okvirček, ki ima obstrani tao črno ''puščico'' - klikni na puščico in se ti pokaže izbor okvirjev. Okvirje izbiraš s klikom miške (na desni pa preverjaš, če ti je všečen izgled okvirja na slikci).
7. Ko najdeš ustrezen okvirček - ga potrdi z OK - in slikca se čudežno prikaže v željenem okvirčku!
8. Zdaj pa gremo spet na File - daš Save as in pač malce spremeniš ime slikce (da ti npr ne prepiše original slikce)
9. Daj Shrani.
10. Zdaj pa gaaaasaaaaaa pa nam jo pokaži!

Takole! Si še privoščiš kak izgovor?  user posted image user posted image user posted image user posted image

grizenje - naša še nima zobkov, ampak, ko se naje zadnje dni z največjim veseljem ugrizne v bradavico user posted image . Po novem ima nov nick - grizli!

ajaa - mojsonček - ČESTITKE ZA ZOBKA!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 1.12.2009 21:59:04 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
1.12.2009 22:01:32   
Serendipity
Pa da se še ''považim'' na današnji dan, leta 2008 je bil izveden ET  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
1.12.2009 22:05:12   
Sempervivum
O, madoniš, Serendipity (po takelem postu si pa res zaslužiš polno ime user posted image ), tole sem rabila user posted image  Evo, svečano obljubljam, da se bom jutri zvečer, ko mojega ne bo doma (moje računalo je prešvoh za tak program user posted image ), lotila okvirčkov. Bom šla natančno po navodilih user posted image , ni šans, da mi ne bi ratal user posted image  Se že veselim user posted image  Sej bi že zdele mojga dol ruknila z računalnika, pa ma delo na farmi, sej razumeš, hehehe user posted image user posted image user posted image

A ste videle danes v Delu je ena priloga - katalog izdelkov od Dvorca Trebnik. Same super zadeve, mogoče bo tudi tam kakšna fajn ideja za darila user posted image  Moram še cene pogledat, upam da ni predrago ... je pa zadaj tudi naročilnica, ravno prav za nas, dojilje, k si ne moremo privoščit sprehajanja po trgovinah user posted image  No, sedaj sem pa malo bolj pogledala, pa vidim, da imajo menda tudi na netu svojo spletno stran. Grem pogledat. papa

Neposredna povezava do sporočila: 1532
1.12.2009 22:08:58   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image

Uh, to pa je prav čast.. izpisano celo ime... kot bi mi rdečo preprogo razvili pod nožice user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam jutri sličice!

ps: pa ena NE bo dovolj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1533
1.12.2009 22:17:30   
sonček33
moj sonček...pa sem te našal in joj..nekam znana pa po drugo strani nič znana...in če te srečam, mogoče sploh ne bom vedla, da si ti...
se pas trinajm z lučko - postavna in luštna si ful...pa leta gor ali dol

Neposredna povezava do sporočila: 1534
2.12.2009 0:26:28   
mojsonček
O, babe žabe!

Ziht ste vse že v mižulah... jst pa še govedam okol... sm neki šihtala in evo... ura skor polnoč... pri nas že vsi spijo, sej jst bi tut pa se mi zdele še ne spi... sem delala pa vmes mal dr. Kavsa (no... hausa) škilila in se je tkole zavleklo... sem pa vsaj vse porihtala in me ne preganja slaba vest...

joooj, nehite me v zadrego spravljat...jst sm taaaak knedl... ne morš verjet pa že od julija sem na brezmlečni in brezjajčni dieti pa še zmer nism na stari kilaži... še 5 jih mam za dol dat pa nism še psihično pripravljena ornk in redno zalaufat džoging okrog jezera user posted image  ker me bo vmes zje... lo (sej zdej lahk kkšno tako, k je že čez polnoč, auser posted image ) vreme in mi zbilo moralo... ker moji geni in sladkarije enostavno ne dovolijo, da bi hujšala sama od sebe... sej, zdej mi je jasno, da bom pač morala švicat k kojn in to ne zaradi hormonov ampak zaradi telovadbe, da bo kej efekta... no... kokr koli... knedl sm...user posted image

SEMPER evo, zdej pa res nimaš več izgovorov, se je njeno visočanstvo SERENDIPITY (BTW tale tvoj nick je prou sexy slišat, ko je zapisan v komadu user posted image ) tko potrudila, da si samo printneš njena navodila in voila... slikice bodo že na RR in me se bomo spet topile ob gledanju tvojega sončka...

O madoniš... REBY vzamem nazaj vprašanje o zadostnih količinah mlekca... sem vidla mere vašega korenjaka... user posted image user posted image user posted image

LUČKA a da sem se spremenila? ma, kaj pa vem... mal frizuro menjam vsake tolk časa to je pa tut vse... ja... pa leta se tut poznajo, kaj čem... če si me vidla nazadnje v vrtcu je to 7 let nazaj... no, pustmo zdej to... GH... pri nas smo začel z zelenjavo in potem nekako neplanirano vključili še sadje zaradi boljše prebave... ima pa poleg alergije na KML še težave po korenčku in koščičasto sadje je tut pozitivno tko da smo pri sadju na hruškah in jabolkih, redko dobi tut  mal banane, da okusi še kaj drugega, od zelenjave krompir, špinača, cvetača, brokoli, bučke, buča... to bi blo to... pa da ne pozabim na polento... HB ji je vse kar skuham všeč in sem prou vesela, da ni problemov... pa kar je najvažnejše... jst sm tko vesela, k kaka vsak danuser posted image user posted image

SONČI... a si še zmer zbegana user posted image  sej med nama mora bit kr nekaj let lufta... ti si zihr pod 30, jst 35... se kr pozna... pa jst sem bla nomad in sem spet stalno v domačem koncu odkar tamau hodi v šolo... se pravi 6. leto... sej... nč bat.. če te kje vidim te bom že pocukala za rokav user posted image  ja... pa na FB sm tut in pri REby, Seki, Gioldy, Miški, Ledenki, Krucetu... a sm koga sfalilauser posted image  

a je že cajt, da neham monologirat in se zbašem spat, a neuser posted image

mirno nočko vsem pa čim več spanja v komadu vam želimuser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
2.12.2009 1:28:16   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

O, babe žabe!

Ziht ste vse že v mižulah... 

Neeeeeeeeee user posted image
Sem se na pamet učila vseh tistih 10 točk od Serendipity, ja, je kar trajalo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  OK, zdej jih menda znam. user posted image user posted image user posted image

Nočko

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
2.12.2009 10:02:33   
Reby
Jutro, še zdej ni kafeta user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1537
2.12.2009 10:11:55   
Reby
Mojsonček - a ti si pol tut naš letnik, no še ena potrditev, da smo to najbolj fejst punce user posted image  Ja, naš tamali je pravi korenjak. Sicer mu pa dam 2x na dan Novalac, ker nimam dovolj mleka. Mu bom pa namesto kakšnega obroka dala čaj in bo Novalac dobil samo zvečer, preden gre spat. Očitno deluje, saj smo danes samo 2x vstali.
Sem šla pa za sončka na FB firbcat, pa ne vidim letnice.

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

...pa leta gor ali dol

Khm, khm... no, no... user posted image

Goldy - spet ilegala user posted image
Semper - zdej pa hitr slikco lepotca naložt user posted image  A ni že cajt, da ti tut prideš na FB? Dvorec Trebnik poznam, majo super izdelke, je pa res, da so kar dragi. Mi bomo letos dali kar Soline.
lučka - ja, takle mamo user posted image
Seki - lepo zrihtajte danes pikico in malo princesko user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
2.12.2009 10:42:47   
Goldy
Reby -ilegala, ja. Preberm še preberem, napisat pa ne morem, k me princesa okupira.

Zdele pa šibamo na sprehod. Pa, pa...

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
2.12.2009 10:59:31   
Serendipity
Tak, mi smo doma. Prvo pikico smo preživeli brez jokca user posted image Upam, da ne bo nobene reakcije.
Zarja je velika 64 cm in tehta 6400 g. user posted image

sonček33 & mojsonček - sem vama poslala predlog za prijateljstvo na FB, da se ne bosta tak dolgo iskali kot midve z Bumo user posted image user posted image user posted image

goldy - uživajta na sprehodu! Jaz zadnje čase tudi preberem, pisanje je pa že druga zgodba user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.12.2009 11:01:10 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
2.12.2009 11:10:16   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Reby, pa vi mate skor takega otroka kot mi. No, naša je pri 5 mescih imela mere 64 cm in 6450g. Jap, bo vaš Tomi hitro prešel na GH, pa od Sempre*  Klemen tudi, a ne.

user posted image user posted image user posted image No - isto kot Zarja (ok, 50 g ima vaša lepotička več - naj vama bo user posted image user posted image user posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.12.2009 11:12:06 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
2.12.2009 11:55:37   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Tak, mi smo doma. Prvo pikico smo preživeli brez jokca user posted image Upam, da ne bo nobene reakcije.
Zarja je velika 64 cm in tehta 6400 g. user posted image

Vau, smo pa zrasli, superca. Bravo za Zarjo user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1542
2.12.2009 12:14:35   
sonček33
Bravo zarja, cela baba je že...juhej.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
2.12.2009 12:15:16   
sonček33
Se+. sem vidla ja. Thx. Super si.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
2.12.2009 13:11:48   
sonček33
Mojsonček - a ti si pol tut naš letnik, no še ena potrditev, da smo to najbolj fejst punce Ja, naš tamali je pravi korenjak. Sicer mu pa dam 2x na dan Novalac, ker nimam dovolj mleka. Mu bom pa namesto kakšnega obroka dala čaj in bo Novalac dobil samo zvečer, preden gre spat. Očitno deluje, saj smo danes samo 2x vstali.
Sem šla pa za sončka na FB firbcat, pa ne vidim letnice.

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

...pa leta gor ali dol

Khm, khm... no, no...
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Reby, jaz sem 79.
ja no, a ni tko...a so važna leta, če pa mojsonček tam zgleda kot 25-letnica

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
2.12.2009 13:12:19   
sonček33
sempervivum čakamo fotkice

Neposredna povezava do sporočila: 1546
2.12.2009 13:24:22   
Bumo
Mi pa mamo potem neko velikanko doma user posted image user posted image
Je velika ze 68 cm pa ima 6960 gr.......user posted image
Naslednji teden mamo v bolnici cepljenje, pa tam bovi mogli ostat malo na opazovanju.
Ampak sem se sprosila, da ne cel dan....še to mi treba...bovi šli zdravi not pa betežni ven...nop, to pa ne...
je full bolnih otrok trenutno tam in se ne bomo hecali, če ni treba. Jo raje pripeljem naslednji dan
pokazat, pa bo....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
2.12.2009 13:29:31   
Bumo
ups narobe napisala nima 6960gr..
6690 gr ima user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
2.12.2009 14:53:48   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Mi pa mamo potem neko velikanko doma user posted image user posted image
Je velika ze 68 cm pa ima 6960 gr.......user posted image

Saj vas ulovimo, mamo še mesec fore user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
2.12.2009 17:23:51   
ledenka
naš korenjak user posted image

user posted image

zdaj pa leži na tleh, trga prospekt, nekaj ga je že pojedel user posted image očitno mu kosilo ni bilo dovolj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.