obayifo
|
evo, na hitr... sej preberem vse, ponavad kr prek telefona, sam pisat se je pa težje spravt. FB se pa itak izogibam k križa mi mamo še zmer večerne borbe za it spat, predvčerejšnjim ob pol treh, včerej ob enih, dons ob pol dveh... pa probamo vsak dan 15 minut prej vstat, da bi se mal zamaknil, pa ne gre... zdej pa panča svoje pol urce, čez dan ni problem, prov vidm, k zaspan rata in ga dam v postlco in hitr zaspi, brez joka.. zvečer nam pa ne rata. dons mamo P in prvo pikico, upam, da ne bo težav. bom pa sporočila, kolk bojo našga namerl, k me je una v razvojni tok nasekirala, da je pretežak. zadnje dni ful vriskamo in piskamo, sploh, če pasemo kravce. to so taki kriki, da se po moje po celem bloku sliš, pa še ven. izvida od alergologa še zdej ni, smo ga pa dobil iz razvojne, so rabl glih 2 tedna. zaenkrat mormo naprej delat in na kontrolo februarja. sam mali je zdej že zgruntal, kaj mama hoče in se več ne pusti... morm poklicat za kej novga reby, a plavanje na difu al v atlantisu? pa tomi že kr banano? ja, naš tut gleda, kadar midva jeva, sam sitnart pa še ni začel, da bi on tut. drgač se pa tut jaz z bananami futram, za zdej edino sadje razen jabolk iz kompota, dons pa probam melono! lučka, res rabjo dolg za odgovor, upam, da vam bo zneslo še s temi škatlami. men je pred mescem in pol P (pa ne naša) dala navodila za prehrano, kjer so med 'prepovedanimi' tut ribe, salame, svinjina.. kaj ti misliš, lahko kakšno tunco že probam, pa kakšno puranjo šunkico al pa prsa (jasn, tista, k nimajo mleka..)? ajsi, v čem je 'keč' te čelade? če pomislm, kako naš z glavo omahne..
|