![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 26.11.2009 15:52:53
|
|
|
|
Reby
|
Sem pozabla povedat, da sva danes s Tomijem peljala Ajko k veterinarju in jo moram pripeljati jutri zjutraj na biopsijo (je reku, da je lahko maščobna bula, povečana bezgavka ali pa tumor), bo vzel vzorec in kri. Jaz upam na najboljše.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 26.11.2009 16:11:12
|
|
|
|
sonček33
|
Reby, jaz tudi.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 26.11.2009 18:27:15
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Reby, jaz tudi. Hvala sonček
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 26.11.2009 22:08:00
|
|
|
|
spelka12
|
čaw mamice. KAko ste kaj? Pa ne me kregat. Vem, das sem vas malo zapustila ampak... ma sej veste kako je. 100% se posvečam Oskarju, no pa FB-ju, tko da za RR zmanjka časa. Vas pa preberem na vsake tolk časa in pogledam slikce vaših princev in princes. VSI SO NAAAAAJLEPŠI OTROCI___________________ITAK . Uživajte še naprej pa lep vikend. CMOK
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 26.11.2009 22:33:19
|
|
|
|
Goldy
|
reby - za Ajko!!!! Naša je pa legenda. Ona ne bi spala zvečer. Ne na zizi, ko sva jo dala v posteljo je bila itak panika na kvadrat. Jo moj vzame ven, ko sem si šla jaz lase oprat. Pridem nazaj, ji dam zizo, mal zagrabi, pa veselo žur naprej, jo damo nazaj v posteljo. Spet vik in krik. Pol sem ji 15 minut govorila, šššš, ona me je božala, pa držala za roko in potem je zaspala!!!!! Vse je bilo ok, če me je gledala, samo stran ne smem it. Tudi čez dan, bog nas varuj, če izginem za vogal.... Verjetno je to samo ena od faz... Upam, da ne bo jutri prehudo, ko grem za par uric na kosilo s sodelavkaimi, ker gredo 2 v pokoj. Itak bom blizu, da bo moj oče-varuška lahko takoj poklical. Nočko
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 27.11.2009 8:54:09
|
|
|
|
Reby
|
Jutro! Z Ajko bile na punkciji, je maščobna bula na zizeku. Zdej jo mormo pa najprej shujšat s tisto redukcijsko dieto, potem pa dat sterilizirat in še to bulico odstranit. Jah, se kr pozna, da jaz ne morem iti na sprehode z njo in da jo ima tašča, se je kr poredila, pa se skoz kregam, pa kot da bi steni govoril. Ne vem več, kaj naj naredim. Po eni strani sem vesela, da mi jo pelje ven, po drugi strani pa sem ful jezna.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 27.11.2009 12:23:33
|
|
|
|
obayifo
|
reby, sam da ni hujšga. bosta z ajko obe na dieti goldy, tut pr vas je blo tko? ma, kaj pa če je vreme ?!? naš mali tut tko lepo zaspi, če me vsaj za prst drži in prklene. sploh v avtu v lupinci al pa včasih v košku, če je že tolk fuč, da se mu tut jokat ne da več. in pol sem jaz vsa nekej zvita in je hrbet čist adijo . če se pa prehitr odmaknem, je pa itak dretje je pa trenutno ful priden v stajci, ma tolk za gledat... 'telovadbo' smo mel, zdej je že zgruntal, kdaj mu mislm rokce raztegvat in se že prtožuje, bo treba drugo finto najt.. smo pa ugotovil, kako grejo najlažje muce iz noska ven, ker vsa tista navlaka za sesat ne deluje. nakapljem mu fiziološko, kar po 2-3 kapljice in ga obrnem kravce past. se tolk 'matra', da jih sam izpiha
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 27.11.2009 21:48:44
|
|
|
|
spelka12
|
reby super za ajko. Dieta je še najmanj. obi a pri vas ste imel tud probleme z zabasanim noskom? Pri nas je cel . Nosek ima tolk zabasan, da NIČ ne pomaga. Fiziološko mu dajem pred vsakim dojenjem, pa pol še po previjanju, včasih tud pol ampule v vsako nosnico. Ven ne gre pa skoraj nič, Oskar pa še zmerej komaj diha . V pon. imava prvič pediatra in upam, da se me usmili pa ga proba ona spucat ker meni očitno ne uspe.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 27.11.2009 21:57:42
|
|
|
|
Goldy
|
reby - bravo za Ajko. Zdej pa dieta.... obi - pa naša se je včeraj pol čez pol ure še 1x zbudila. Sva se podojili pol je pa zaspla in spala do 7. Sej ne mislit, da jamram, ker vem, da eni sploh ne spijo tolk, samo če te dete razvadi in samo zaspi ali pa na zizi ob 21 in spi tam do 5, ali pa tudi do 7, ti je čudno, če se zbuja. Danes je spet imela neke ideje, komaj se je umirila. In zdaj spiii - trkam. Še majico ji bom nesla v posteljico. spelka - ubogi nosek. Lep vikend vsem!!!!!!!!!! Nočko!!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 28.11.2009 9:03:31
|
|
|
|
Reby
|
Jutro! špelka - upam, da bo tole z nosekom kmalu bolje. Jah, pr nas pucamo nosek že 2 meseca. Čez dan 2x in ponoči 1x. Jaz imam fiziološko v spreju, je dost bolš kot tekočina. Mu nasprejam, potem pa grem posesat ven in morš res dolgo držat, da gre fajn ven. Prej je bil vedno priden, zadnje čase pa se je začel pritoževati, ko mu sesam, se mi kr smili revež. Goldy - ja, takle mamo, nikol ne veš, kaj bo prinesla noč Tomi je danes spal zraven mene in posledica temu je, da se je zbudil samo 2x. Jupiii Jaz pa seveda zlomljena na desetih koncih. Aja, majica v postelji pri nas ni delovala. obi - jaz se nikakor ne morem spraviti k tej dieti in se po mojem še en čas ne bom, da ne bom izgubila mlekca. Že zdej mu morm 2x na dan dodajat, pa spijem najmanj 3-4 litre na dan in imam še vedno premalo mleka. Smo pa prešli iz Novalaca AC na Novalac 1 in ni blo krčkov Kakšno telovadbo pa izvajata z Enejem? Kravice - kako dolgo jih pasete? Časovno? Pa še ena tipična slikca zadnje čase
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 28.11.2009 12:21:27
|
|
|
|
biba007
|
Evo, pupike moje, moram še tule napopat rezultat vaših priporočilc o prvi nabavi za bebeja. Evo, tkole je to, če gre tatica u šoping za prestolonaslendika (la mama je samoiniciativno nabavila le še dodaten kufer, hihi) Ja ja, pupike moje, tisto zadaj je activity-center, pa bebe-povšter, na skajni levi pa še en kostumček želvice - je tatica domneval, da bo pust (po maju!!!!) tako blizu, da ga je najumneje kar takoj nabavit
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 28.11.2009 12:29:23
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Pa še ena tipična slikca zadnje čase Iiiii, Tomi je pa res fletko. A pa prstke papca, zlato bitje. Aaaaa, da ne pozabim, pri nas pa razmišljamo, da bi imelo Lovrota (hm, akhem, a se tole sploh podaljšuje s -t )....moram pobarat Sončico, kako se kaj obnese
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 28.11.2009 13:29:55
|
|
|
|
anci banci
|
reby kak cuker... naš si pa tudi tlači rokico v usta... včasih je pa kr jezen da mu cela ne gre noter, užaljenost pa pri nas še ni minila, če ni v momentu v naročju ko si želi, je surlast:)
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 28.11.2009 14:58:59
|
|
|
|
lučka 25
|
Reby, res je cker tale tvoj Tomi. Je pa tako, da naša tud ves čas roke not tiši. Da o tem, da je začela spet palčat (ker duda j še kar bljak) ne govorim. Kravce smo pa pri nas pasli časovno kar dolgo. Je tako, da se je zelo hitro že znala obrnit na trebuh (pri ej starosti kot je Tomi se je že) in itak ni hotla bit drugače, pa čeprav ji je glava kar z vso silo padla dol, ker ni blo več moči. Ampka na hrbtu pač ni več hotla bit. Zdaj pa je itak zmožna bit eno uro na trebuhu, past kravce, rint naprej (ker plazi se še ne prov zlo), al pa cuza svojo roko. Grem, me kliče. pRidem pol nazaj.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 28.11.2009 22:42:10
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Kravice - kako dolgo jih pasete? Časovno? Pa še ena tipična slikca zadnje čase Iiiiiiiiiiiii, kakšen lepotec je tale vaš Tomi Pa taka lepa okrogla lička že ima , pa že tok dolge laske (naš je še zmeri na nekaj mm ) Drugače so tudi pri nas roke 100 na uro zanimive . Zdej, ko se je naučil prijemat stvari, pa tudi druge stvari v usta nosi. Kravice: mi jih zaenkrat še bolj malo pasemo. Saj glavico v redu drži, samo na komolčke se pa še ne zna naslonit. Pasemo jih ponavadi kar na moje trebuhu, ko po kupčka poderem, pol ga pa malo nižje spustim, pa malo bolj v ležečke se naštimam. Mogoče 5 minut , ker se pol zelo hitro utrudi. Špelči, tebe pa čisto razumem, da se 100% posvečaš vašemu prestolonasledniku. Je že prav tako. Je pač kakšen dan malo bolj mrtvilo tule, čakamo še kakšno čveko ... kot sem videla, jih je kar nekaj novih nosečk v novembru A baby-vac imaš? jaz sem ga kupila, ko se je tudi pri nas začelo tole z noskom, pa je super fajn. Užaljen naš še ni bil, tako da ne vem, ančibanči, kaj naj ti svetujem. Upam, da se čimprej neha mulat Bibek, tole nakupovanje tvoje slabše polovice pa tudi moram pokumentirat ... Waaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwww ... same lepe reči. Zdej mora pa še kakšno novo omaro zrihat, da boš mela kam pospravit A zdej je vse jasno glede tetra pa mako majčk Jaz se bom pa tudi pohvalila, da sem ravnokar naredila adventni venček Ga bom ob priliki pofotkala, pa gor pripopala, mi je zelo fajn ratal
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 29.11.2009 8:29:28
|
|
|
|
Reby
|
Jutro! Tomi časti tortico za 3 mesece, pa danes je 1 leto od ET-ja.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 29.11.2009 9:11:40
|
|
|
|
anci banci
|
čestitke tomi
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 29.11.2009 10:01:11
|
|
|
|
sonček33
|
Čestitke Tomi, pa wau kakšna tortica...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 29.11.2009 10:07:05
|
|
|
|
biba007
|
Bravo Tomi, čestitke...pa kakšen kavalir
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 29.11.2009 13:50:09
|
|
|
|
lučka 25
|
No, sem še dolžna včerajšnji post nadaljevat. biba, pa ta tvoj dragi se je zelooo izkazal. Ga je pa res čist zagrabil. No, pa saj tako je prav. Ga moram pohvalit, da je izbral in nabavil same lepe stvari. Sempre*, pri nas je tudi naša kravce pasla samo pri meni, je drugam tudi nismo kaj preveč dajali. Pravijo, da imajo otročki na maminih prsih večjo motivacijo, da vidijo mamico. pa vidim, da si bila pridna glede adventnega venčka. Lepo. Reby, čestitam za 3 mesce. Bi pa jaz to torto čisto zares jedla. Si mi naredila lušte.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.11.2009 9:15:54
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Ena kavica, da nas mal gor dvignemo
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.11.2009 9:33:28
|
|
|
|
Serendipity
|
Heyla babuške! reby - še tu čestitke vašemu malemu šarmerju za 3 mesece! Mi je pa tale položaj s slike zelo, zelo znan LEPOTEC! Mmm... kafe pa fino, fino ... Like it! biba - opala! Super nakup! hehehe - žabica za majskega pusta sončece - ku-ku semper* - a bi mi lahko malo učke spočile na tvojem lepotcu? kje se pa mojsonček potepa & ostale čvekice? pasenje kravic - jaz prakticiram, tak-tak Je bila pa prijateljica s svojo 6 mesečno pupo v RA in ji je rekla, naj čim več paseta kravice - kao po 12x na dan ( - si kar težko predstavljam izvedljivost tega - ker mi jemo (je takoj ne dam na bušija), potem kolcamo in spet jemo, nato zaspimo - in jovo na novo - jemo / kolcamo/jemo/zaspimo ...) kolcanje (če sem že pri tem) - full pazim, da fajn prime in ima še del kolobarjav ustih, vmes podiram kupčke a še vedno kolca po 5 - 7 x / dan. A vaši malčki tudi toliko sprekolcajo? Sicer je ogrooomnoo kolcala tudi v bušiju (po 6x na dan...) prdolinčkanje - a vaši malčki tudi toliko prdolinčkajo? Al pa samo jaz kaj takega jem? V sredo nas pa čaka P in prva pikica Komaj čakam, da vidim koliko smo zrasli in koliko se poredili!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.11.2009 10:13:36
|
|
|
|
Reby
|
Goldy - kuku, neki nas sam opazuješ iz ilegale Se* - tut ti si bla pogrešana Kolcanje poznamo, čeprav našmu se ponavadi kolca samo 1x na dan al pa tud ne, je pa takrat po kakšne pol urce skupaj. Prdkanje poznamo - sej je super, da prdkajo, da gre zrak ven. Kravice mi pasemo tam okrog 3x na dan nekje po 20-30 minut, mu ful paše, jih rad pase. Mamo pa blazino za kravce past in je super. Včasih ga dam pa tudi brez blazine. Mi mamo pa jutri prvo pikico Jaz sem pa včeraj celo skledo solate pojedla in je blo vse ok
< Sporočilo je popravil Reby -- 30.11.2009 10:15:12 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.11.2009 10:55:34
|
|
|
|
Reby
|
Naš otroček se je preobrnil na trebušček in to kar 5x zaporedoma, zdej se je pa zmatru
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 30.11.2009 11:30:00
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Naš otroček se je preobrnil na trebušček in to kar 5x zaporedoma, zdej se je pa zmatru Opala! Obvalda maleni! Naj bo pika jutri čist nežna in brez jokca!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.