lučka 25
|
No, vidim da dogaja. Predvsem spanje teh malih malčkov. Pri naši se je za zdaj umirilo vse skupaj, in ni več toliko zbujanja. Smo pa zdaj zgodnje jutranje hranjenje ukinili (okoli 7h), ji dam kar čaj, če je res sila in čist pali. Ker prej je pojedla ene par ml, kar j zame pomenilo, da je bolj rabla crkljanje, kot pa hrano. Duda pa itak še kar ni aktualna, je brezveze. Danes je spala od 20.30-8h, in sem jo samo 2x ponoči šla pokrit in nazaj na bok obrnit (ker drugače v postli ne spi, kot na boku. V vozičku pa ji ni problem na hrbtu spat), tko da sem se naspala tudi jaz. Je pa danes en tak zaspan dan, ker bi Neža kar skoz nekaj spala. Reby, naši tud včasih takole ven priteče iz popka in je rdeč. Še posebej, ko še mal bolj kaka, po pomožnosti zeleno. To je blo še prej, preden je bla na Allernovi, pa ta teden je blo spet, ko smo mel težave zarad cepljenja, ker je po tem nekaj dni občasno kakala malo zeleno in sluzasto. Upam, da se pri Tomiju vse uredi, pa da boste spet mal bolj spal. obi, a vaš pa ma takle. Spanje in hranjenje,....ves čas na tapeti. Pa res zgleda, da so punčke bolj pridne za spat, kot fantje. No ja, so pa pol bolj po babje tečne, ko je puberteta. Sempre*, a potem praviš, da še nisi začutila ugriza. Upam, da ga ne boš. Bumo, čestitke za 4 mesce Se*, čestitam za 3 mesce. anci banci, pi nas je blo za enkrat samo 2x, ko je bla Neža zares užaljena. Ampak to je pri nas potem kar hudo dretje, komaj za potolažit. Enkrat nama še jest ni hotla. Res pa je, da je bla hkrati še zaspana. Ampak te vrste užaljenosti pa še nismo dal skozi. Upam, da ne bo prehudo. No, naša Neža je pa danes stara 5 mescov. Jutri a bo 1 leto od kar sva jo pri Rešu prvič videla na UZ. Sem že potočia par solzic od sreče. A vas tud še kaj dajejo hormoni, nostalgija, sreča,...ma vse skup povezano z jokom. Jaz še kar včasih mal pojokcam, pa zmer zarad sreče, ker še kar ne morem verjeti, da mam doma svoj zakladek. No, tu pa je še par fotk. Mava novejše fotke večinoma črnobele, ker sva jih rabila za v okvirje (je po stanovanju polno njenih slik )
|