obayifo
|
goldy upam, da tole vročinco date hitr skoz, da ne bo nč resnega in da ostane tak nasmejani sonček jaz sem mela pa zadnjo M 24.11.2008, tko da bo tut kmal eno leto pa res je ful hecno, moj se vedno razburja, ko nas naročijo na uro, kdaj naj pridemo, pol pa še eno uro tam čakamo, ko da je najlepše bit v ZD al pa clo na PK, kjer sem v čakalnci preživela s tamalim en cel dopoldan (8-14.30). in pol človk sam upa, da takrat ni blo koga v bližini, ki bi nam kakšno bolezen podtaknu gremo pa danes na pot, ker moram končno k zobarju, da mi da novo zdravilo in plombico. cel logistični postopek našega sončka mi nismo nič široko povijali odkar smo doma, ker so v P rekli, da je super in da ni potrebno, imamo pa 24. UZ in bomo videli, kaj bo tokrat. se moram pa pohvalt (upam, da ni prezgodaj), da ima ta dieta brez mleka in jajc končno nekaj učinka, včeraj nismo več driskali, barva in konsistenca sta boljši in tut smrdi ne tako zelo... mogoče se bomo počasi izvlekli iz tega. izvidov pa še zdaj ni - jutri bo že 2 tedna. je pa naš mišek res zamaknu dan in noč, zdaj je 2 dni zaspal med 2-3.uro zjutraj, danes na srečo ob 1.h, potem se je zbudu ob 6.h, bil 10min na joški in nazaj zaspal, ob 9.h sva vstala, da sem ga previla in preoblekla, pa se gremo futrat in je spet takoj nazaj zaspal in še spi... kako naj mu dopovem, da bi bli mi bolj veseli, če bi npr. šou 3 ure prej spat in se 3 ure prej zbudu ? men je tut kej iz nexta všeč, ampak se bremzam, ker mamo zaenkrat več ko zadost cunjic, če pa glih rabm kakšn bodi, pa skoč takoj iskat, brez čakanja. sicer smo pa itak bolj al manj doma, za doma je pa vse dobro . zdej smo že dve vrečke za vrnt prštimal, k je mali prerastu, pa pol stvari sploh rabil nismo. lučka sej ne da se mi mudi jest kej tazga - ampak, a to potem pomeni, da do konca dojenja zame odpadejo te zadeve, al lahko alergije prej izzvenijo? in če zdej dobimo npr. izvid, da je alergija na mleko, na jajca pa ne, a pol lahko začnem kej z jajci počas jest? sej jaz bi rajš bla na dieti, pa da je z malim vse OK, sam k pošlem očka v štacuno po futr, je pa cela telefonijada, ko se ne more odločit, kaj bi kupu . je včerej gledou ene kapelete z zelenjavo in mi jih hotu prvoščt, k ni svinjine pa mleka.. pol mu pa rečem, nej prebere, pa so bla jajca v testu in je bil ves . pa nč sladkega mi ne sme prnest... sej mu je še hujš k men
|