|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
11.11.2009 18:44:04   
Onasiss
Se opravičujem, ker vpadam.....

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kruce - pr nas ni to. Zaradi varnosti mora iti preko online na svojo banko in tam dobi posebno kodo, ki je 7 mestna...
lučka - žal ne gre po povzetju

Reby...za naročilo preko nexta ne potrebuješ pin kode.... vtipka se številka kartice in tiste številke, ki so vzadaj na zadnji strani kartice.... tam kjer je podpis....

Še enkrat se opravičujem za "smetenje". Lep pozdrav in veliko lepih dni z vašimi sončki.user posted image

So what....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
11.11.2009 18:50:17   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Se opravičujem, ker vpadam.....

Kruce - pr nas ni to. Zaradi varnosti mora iti preko online na svojo banko in tam dobi posebno kodo, ki je 7 mestna...

Reby...za naročilo preko nexta ne potrebuješ pin kode.... vtipka se številka kartice in tiste številke, ki so vzadaj na zadnji strani kartice.... tam kjer je podpis....

Še enkrat se opravičujem za "smetenje". Lep pozdrav in veliko lepih dni z vašimi sončki.user posted image

Žal pri nama ne gre, se nama je to že enkrat zgodilo, ker ima najina banka posebno varnost in moraš iti na njeno spletno stran na online in potem tam dobiš še neko 7-mestno kodo user posted image  
lučka - sej je bolš, da ni na navadne maestro kartice, ker pol bi jaz bla konstantno v limitu user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
11.11.2009 20:26:06   
sonček33
Nimam časa brat-- samo pobaram Reby -a si začela?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
11.11.2009 20:33:24   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Nimam časa brat-- samo pobaram Reby -a si začela?

Se še psihično pripravljam user posted image  Tile 3 obroki na dan mi ne sedejo najbolj, ker zdej jih ima okrog 10 user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
11.11.2009 20:44:17   
sonček33
A dej, ko boš ti, bom tut jz

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
11.11.2009 20:57:13   
Serendipity
Eno pijtanje user posted image :

Mene že kakšna 2 tedna vsak večer boli kot pred M. Seveda madam M (še) ni. A se pri vas tudi to dogaja? Ker boli kot hudič! user posted image Tak pri levem jajčniku in dol po nogi... Vedno je bilo pred M isto. Ali pa je to zaradi dojenja - krči maternice (še vedno??? user posted image )

Reby - a jutri? user posted image

Pa ne 3-je obroki, saj lahko imaš vmesno malico. user posted image Raje jej za hasek  - jaz če jem manj, je mlekca manj...

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 11.11.2009 21:00:47 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
11.11.2009 21:00:25   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Mene že kakšna 2 tedna vsak večer boli kot pred M. Seveda madam M (še) ni. A se pri vas tudi to dogaja? Ker boli kot hudič! user posted image

Evo no, takle mam jaz že 10 dni, pa mal rjavega izcedka sem mela vmes in sem mislila, da bo prišla user posted image , pa nč.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
11.11.2009 21:02:46   
Serendipity

Mene že kakšna 2 tedna vsak večer boli kot pred M. Seveda madam M (še) ni. A se pri vas tudi to dogaja? Ker boli kot hudič! user posted image

Evo no, takle mam jaz že 10 dni, pa mal rjavega izcedka sem mela vmes in sem mislila, da bo prišla user posted image , pa nč.

Hm, najverjetneje zaradi dojenja, potem? Ali?

Kje pa andreja hodi? Se že dolgo nič oglasila ....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
11.11.2009 21:04:37   
Reby

Hm, najverjetneje zaradi dojenja, potem? Ali?

Kje pa andreja hodi? Se že dolgo nič oglasila ....

Kaj pa vem. Moja sestra je dojila eno leto, pa je že 1 mesec po porodu dobla M. Tak, da zgleda pravil ni.

Andreja je baje trenutno doma in ji bojo nekje decembra sprožili porod - informacija od cukice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1259
11.11.2009 21:08:10   
Serendipity
Držim pestke za našo andrejo, upam, da uživa s svojimi fantiči!

Je pa danes 11.11. - točno eno leto od moje zadnje M user posted image user posted image user posted image

Hm - spet ''no rules'' primer user posted image Tipično za tovrstne stvari user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
11.11.2009 21:10:46   
Reby
Je pa danes 11.11. - točno eno leto od moje zadnje M user posted image user posted image user posted image

Hm - spet ''no rules'' primer user posted image Tipično za tovrstne stvari user posted image user posted image

Pri men bo pa v petek 13.11. user posted image
Nč, grem spat, ker ponoč bo zizožder spet 2x lačen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1261
11.11.2009 21:39:16   
mojsonček
babe... ne kličte hudiča... jst je še ne rabim... me pa tut že neki cajta skos mal žoka po trebuhu... če počaka do naslednjega leta nimam čist nč proti...

REBY jst bi tut jutr kej začela sam se še nisem odločila kaj bi to blo user posted image

ja SEKI maš prou... jst tut če manj pojem se pozna na mlekcu, zato se diete še ne gremo...

grem se še mal mojčkat pol pa spat...

mirno nočko in lepe sanje...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
11.11.2009 21:46:08   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Pol pa pri nas to odpade, al kaj. Ker kreditnih kartic mi nimamo, samo tiste navadne, ki pa gotov ne pridejo v poštev, a ne?

Evo Lučka, še ena taka user posted image  
Sicer pa, sej izdelava kreditne kartice verjetno ni tak velik problem user posted image  hihi user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
11.11.2009 22:11:26   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Pol pa pri nas to odpade, al kaj. Ker kreditnih kartic mi nimamo, samo tiste navadne, ki pa gotov ne pridejo v poštev, a ne?

Evo Lučka, še ena taka user posted image  
Sicer pa, sej izdelava kreditne kartice verjetno ni tak velik problem user posted image  hihi user posted image user posted image user posted image  

Pa sej to vem user posted image  user posted image  user posted image
Ampak sem proti kreditnim karticam, kreditom,...ma me pufi tako matrajo, da sem psihično čist mem. Saj vem, da tu 1x na mesec plačaš položnico, p je to to, sam mene skrbi če se nimam skoz pod kontrolo  user posted image  user posted image  user posted image  Sem včasih preveč organizacijsko fanatično usmerjena user posted image

Saj sem svakinji link poslala, pa če bo ona kaj kupovala bom piskerček zraven pristavla. user posted image

Glede teže je pa tako, jaz imam SPCO in v času nosečnosti in dojenja, ko so delovali za moje telo super hormoni, mi ščitnica in jajčniki niso nabirali zaloge. Zdaj pa moram že merkat kaj dam v usta. Tko da, jaz bi bla skoz noseča user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
11.11.2009 22:20:36   
Sempervivum
Ma ja, sej jest tudi ne bom jutri letela na banko po kartico user posted image  Mislim, da naši otročički ne bodo čisto nič prikrajšani, cunjic pa itak nima več kam dat user posted image  user posted image  user posted image

A zdej, ko si tolk shujšala, ni nič boljše glede SPCO? Jaz sem že pred leti ful prebrala na to temo (ker naj bi jest tudi mela tale sindrom), pa se spomnim, da naj bi bilo tako, da če ful shujšaš, se nivo hormonov kar precej uredi user posted image

Drugače bi bila pa tudi jaz še kaj noseča user posted image  Pa čeprav bi spet dobila +20 kil user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
11.11.2009 23:23:11   
Kruce Fiks

Pa sej to vem user posted image  user posted image  user posted image
Ampak sem proti kreditnim karticam, kreditom,...ma me pufi tako matrajo, da sem psihično čist mem. Saj vem, da tu 1x na mesec plačaš položnico, p je to to, sam mene skrbi če se nimam skoz pod kontrolo  user posted image  user posted image  user posted image  Sem včasih preveč organizacijsko fanatično usmerjena user posted image

Porabo na kreditni kartici lahko tekoče spremljaš prek neta!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
12.11.2009 8:40:18   
Bumo
Hej.
Ve srečnice, ko še nimate user posted image , Kruce ti pa itak ne veš, kaj zamujaš user posted image user posted image ..
meni je tudi bila obletnica zadnje user posted image ravno včeraj ,ampak user posted image pa je že tudi prišla in sicer sem
glih dala skozi že 3 ciklususer posted image , ker nisem imela mlekca in ne dojimuser posted image .

Včeraj smo bili Uz kolkov in kolki so vredu in nitreba več na široko povijat, čeprav jaz že od 3 tedna starosti nisem.
Smo pa glih naleteli na tole novo gripo v ZD in so sestre letalo gor pa dol, kot kake kokoške ,madona so vsi zapaničarili, a če bi bila navadna gripa, pa bi bilo kaj bolje za naše otročke, al kaj?
Pa še čakati so nas potem pustili tam ne vem kolko cajta, gužva, na vratih pa na veliko pisalo ,da se naj ne zadržujemo dolgo v zaprtem prostoru,
kjer je polno ljudi..smešnice nouser posted image

Mimogrede..vsi ste na fejsu...jaz tudi, sam nimam vaših imen, da bi se povezaleuser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
12.11.2009 9:56:16   
Goldy
Jutrooo, daaan!

Mi smo pa zakuhali. 39,1, smo že včeraj šli k dežurnemu zdravniku, jutri sem pa pri otroški naročena. Ji zbijemo, pa spet naraste, pa mal kašlja. Drugače je pa ful sonček, še preveč tečna ni....user posted image Lahko, da so zobki, ker se skozi drgne po dlesnih...sicer pol ne bi kašljala. Ne upam pa z njo it ven. Pa tak sonček imamo... Sej bo.

Moje user posted image  ni že od 4.9.08. Me je včeraj tak špikalo po desnem jajčniku...user posted image

bumo - ti pošljem zs za FB.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
12.11.2009 10:35:45   
Reby
Pa imamo novo članico user posted image

Sporočilo od jone:

Ime mi je Tara, težka sem 3560 g in velika 51 cm.
Na svet sem prijokala ob 9 in nekaj minut.

user posted image
Čestitke družinici user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
12.11.2009 10:43:17   
Goldy
Čestitke joni, tari in očku!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
12.11.2009 11:41:48   
obayifo
čestitke tudi od nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
12.11.2009 12:10:08   
obayifo
goldy upam, da tole vročinco date hitr skoz, da ne bo nč resnega in da ostane tak nasmejani sonček

jaz sem mela pa zadnjo M 24.11.2008, tko da bo tut kmal eno leto

pa res je ful hecno, moj user posted image se vedno razburja, ko nas naročijo na uro, kdaj naj pridemo, pol pa še eno uro tam čakamo, ko da je najlepše bit v ZD al pa clo na PK, kjer sem v čakalnci preživela s tamalim en cel dopoldan (8-14.30). in pol človk sam upa, da takrat ni blo koga v bližini, ki bi nam kakšno bolezen podtaknu

gremo pa danes na pot, ker moram končno k zobarju, da mi da novo zdravilo in plombico. cel logistični postopek user posted image

našega sončka mi nismo nič široko povijali odkar smo doma, ker so v P rekli, da je super in da ni potrebno, imamo pa 24. UZ in bomo videli, kaj bo tokrat.

se moram pa pohvalt (upam, da ni prezgodaj), da ima ta dieta brez mleka in jajc končno nekaj učinka, včeraj nismo več driskali, barva in konsistenca sta boljši in tut smrdi ne tako zelo... mogoče se bomo počasi izvlekli iz tega. izvidov pa še zdaj ni - jutri bo že 2 tedna.

je pa naš mišek res zamaknu dan in noč, zdaj je 2 dni zaspal med 2-3.uro zjutraj, danes na srečo ob 1.h, potem se je zbudu ob 6.h, bil 10min na joški in nazaj zaspal, ob 9.h sva vstala, da sem ga previla in preoblekla, pa se gremo futrat in je spet takoj nazaj zaspal in še spi... kako naj mu dopovem, da bi bli mi bolj veseli, če bi npr. šou 3 ure prej spat in se 3 ure prej zbudu ?user posted image user posted image

men je tut kej iz nexta všeč, ampak se bremzam, ker mamo zaenkrat več ko zadost cunjic, če pa glih rabm kakšn bodi, pa user posted image skoč takoj iskat, brez čakanja. sicer smo pa itak bolj al manj doma, za doma je pa vse dobro user posted image . zdej smo že dve vrečke za vrnt prštimal, k je mali prerastu, pa pol stvari sploh rabil nismo.

lučka sej ne da se mi mudi jest kej tazga - ampak, a to potem pomeni, da do konca dojenja zame odpadejo te zadeve, al lahko alergije prej izzvenijo? in če zdej dobimo npr. izvid, da je alergija na mleko, na jajca pa ne, a pol lahko začnem kej z jajci počas jest? sej jaz bi rajš bla na dieti, pa da je z malim vse OK, sam k pošlem očka v štacuno po futr, je pa cela telefonijada, ko se ne more odločit, kaj bi kupu user posted image . je včerej gledou ene kapelete z zelenjavo in mi jih hotu prvoščt, k ni svinjine pa mleka.. pol mu pa rečem, nej prebere, pa so bla jajca v testu user posted image in je bil ves user posted image . pa nč sladkega mi ne sme prnest... sej mu je še hujš k men user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
12.11.2009 13:58:30   
Sempervivum

user posted image
 user posted image Razbojniki:

Gloria - Nik 09.09.2008
barchy81 - Jakob & Domen 25.11.2008
sonček33 - Lovro 31.01.2009
Hedviga - Miha 09.02.2009
Ledenka - Maks 05.05.2009
ancibanci - Svit 02.07.2009
Sempervivum - Klemen 03.08.2009
Obayifo - Enej 28.08.2009
Reby - Tomi 29.08.2009
Miška73 - Rok & Nejc 02.09.2009
Špelka12 - Oskar 15.10.2009 

user posted image  Princeske:

Hedviga - Špela 09.02.2009
mojsonček - Zoja 13.05.2009
Sabsa - Sara 27.05.2009
Goldy - Alja 09.06.2009
Lučka25 - Neža 26.06.2009
Bumo - Lana 25.07.2009
Serendipity - Zarja 25.08.2009
Krucefiks - Karolina 02.09.2009
Jona3 - Tara 12.11.2009

PREGLEDI NAŠIH OTROČIČKOV V NOVEMBRU

ponedeljek, 16.11.
Obayifo - Enej: RA

torek, 17.11.
Lučka 25 - Neža: posvetovalnica

sreda, 18.11.
reby - Tomi: kontrola teže

torek, 24.11.
Lučka 25 - Neža: UZ kolkov
Obayifo - Enej: UZ kolkov

PREGLEDI NAŠIH OTROČIČKOV V DECEMBRU

sreda, 16.12.
Sempervivum - Klemen: cepljenje (2. odmerek)

user posted image   user posted image    NAŠI NOVI ČLANI V NOVEMBRU user posted image   user posted image   

user posted image Tara user posted image

user posted image

Prihajajo pa tudi novi ... poglej na:

Koristne informacije:

Za mamice, ki ne smejo uživati jajc in/ali mleka:

Dobro je vedeti:

Dojenje:

Igre za miselni razvoj dojenčka:

Neposredna povezava do sporočila: 1273
12.11.2009 15:11:07   
Goldy
Oj.

obi - hvala, upamo, da bo čimprej minilo. Saj drugače ni panike, ni zelo tečna, sam ven ne moremo, pa skozi mami, oči je včeraj sploh ni mogel uspavat, ker ni imel taprave zize...

Zdele miška spi. Prej mi je zaspala na zizi in je sploh nisem smela odložit, ker je bila cela iz sebe....

Sem pa čist noter padla - sem že adventne venčke prečekirala, za darila itak že vem...user posted image

Pa našega botra moram pohvalit - je rekla, da bo Alji kar štipendijsko polico plačeval.user posted image  Itak je "naš agent" vse porihtal prvi dan. Štipendijo in otroško nezgodno zavarovanje....user posted image

Nič, šibam še kej narest, ko Alja drema, ker pol bo spet problem....

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1274
12.11.2009 17:09:46   
Sempervivum

Pa imamo novo članico user posted image

Sporočilo od jone:

Ime mi je Tara, težka sem 3560 g in velika 51 cm.
Na svet sem prijokala ob 9 in nekaj minut.

user posted image
Čestitke družinici user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke še z moje strani!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.