|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
10.11.2009 16:30:08   
mojsonček
a vas mal podražim z nextom user posted image

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
10.11.2009 16:31:23   
mojsonček
ma, k mi dons nagaja... sploh ne morem nč prpopat...

a TOLE delauser posted image

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 10.11.2009 16:33:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 1227
10.11.2009 18:00:34   
Serendipity
mojsonček - ti packica! LUUUUUŠTTTTIIIIIIIIIIII! user posted image user posted image user posted image user posted image

ps: Pa še Reby-ko sem najšla vmes user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 10.11.2009 18:04:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 1228
10.11.2009 18:17:35   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

ps: Pa še Reby-ko sem najšla vmes user posted image user posted image user posted image

kdaj, kje, kaj?  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
10.11.2009 18:18:53   
Reby
mojsonček - Next je res zakon, pa še ugodne cene. Vaša Zoja je itak prava manekenka vedno, se je sploh ne morem na FB nagledat user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
10.11.2009 19:09:48   
Sempervivum

mojsonček - ti packica! LUUUUUŠTTTTIIIIIIIIIIII! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, pa res! Jest sem jo tudi vidla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1231
10.11.2009 21:05:27   
ledenka
spet zapravljate user posted image pa dam vam še en link: http://www.jojomamanbebe.co.uk/

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1232
10.11.2009 21:21:49   
sabsa
mojsonček mi tudi čakamo pošiljko iz Next-a. Nekaj že imamo, sedaj pa ponovno zapravljamo. Res imajo lušne stvari.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
10.11.2009 21:34:34   
Goldy
semper* - naša punca bo prava raglja, no, sej je že zdej.user posted image  Če smo sami domači, če pride pa kdo na novo, ali je več ljudi pol je pa tiho, pa učke švigajo sem ter tja....user posted image

reby - sem si šla ogledat še pojočo knjigico. Ker smo imeli danes že skoraj "družinsko krizo"user posted image , ker je moj oče kupil pametnega kužka, ki ga je mislila kupit svakinja. Zdaj sem ji predlagala to knjigico...
Tašča bo zdej ful stvari nakupila za k njim domov, da bo Alja tudi tam imela igrače, da jih ne bo treba s sabo nosit.user posted image  Fora je v tem, da smo mi pri njih cca 2x na mesec. Eh, bo že. Je tašča "predlagala" (sicer bolj v hecu....), da bi Aljo kdaj kr pri njih ahtali, al cel dan, ali pa če jaz grem na sestanek (tako kot danes), da bi jo gor vzeli. Je moj kr znoru... 20 min gor in 20 min nazaj za 1 uro sestanka - sem jo raje s seboj vzela... Moja luba tašča je včasih res hecna, ful v redu, sam ideje so ji včasih mal mim. Če moj reče, naj raje moj ega očeta prosim za čuvat Aljo in ne njegovih staršev...user posted image  Tako, da pri nas očka skor bolj komplicira kot jaz. HBuser posted image

sabsa, mojsonček - eno vprašanje za next. Koliko pride poštnina za paket, ker imam v Angliji trenutno nečakinjo, ki je gor varuška, ki bi lahko cunjice gor kupila in poslala domov. Kaj pravita, a je to prek neta s poštnino cenej, kot da tamala kupi in pošlje, al kako. Itak še pa nisem prek neta v tujini nič kupovala.... Drugač pa ja - dražiš nas...user posted image

Drugim mamicam in očkom pa lep in miren večer!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
10.11.2009 22:44:38   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

sabsa, mojsonček - eno vprašanje za next. Koliko pride poštnina za paket, ker imam v Angliji trenutno nečakinjo, ki je gor varuška, ki bi lahko cunjice gor kupila in poslala domov. Kaj pravita, a je to prek neta s poštnino cenej, kot da tamala kupi in pošlje, al kako. Itak še pa nisem prek neta v tujini nič kupovala.... Drugač pa ja - dražiš nas...user posted image

Drugim mamicam in očkom pa lep in miren večer!user posted image

user posted image user posted image user posted image  za ragljico Aljo

poštnina je 5€, ne glede na št. naročenih kosov... ne moreš pa naročat z angleške strani ampak čisto spodaj izbereš našo zastavo in te flikne avtomatsko tja kjer lahko naročaš... pomoje se kr bl splača direkt, poštnina je še pr nas ene 4 €...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
10.11.2009 22:46:02   
Goldy
Hvala, mojsonček!!!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1236
11.11.2009 6:33:25   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
11.11.2009 7:28:33   
sabsa
Goldy se strinjam z mojimsončkom. Se splača direkt naročit.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
11.11.2009 8:27:07   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

user posted image

Mnjamsi! Dobro jutro lepotičke in vaši sončki! user posted image

Hm, eno vprašanje še - za next - kako dolgo pa traja, da pride pošiljka?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
11.11.2009 8:51:22   
Reby
Se* - men se zdi, če je na zalogi, da pride ziher v 1 tednu. Ne vem če se motim, da je podganca rekla, da je dobla v 5 dneh.

Neposredna povezava do sporočila: 1240
11.11.2009 9:18:11   
Reby
Punce, če bo katera naročvala pr Nextu, a se lahko jaz pridružim in nakažem dinarčke vnaprej, ker je moj pozabu pin od Eurocarda , preko Paypala pa ne morma plačat user posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
11.11.2009 11:03:28   
mojsonček

Punce, če bo katera naročvala pr Nextu, a se lahko jaz pridružim in nakažem dinarčke vnaprej, ker je moj pozabu pin od Eurocarda , preko Paypala pa ne morma plačat user posted image .

ja jebela... nisi mogla prej rečt... jst mam prepoved zapravljat do naslednjega letauser posted image  (še dobr, da je to sam 2 mesecauser posted image )... zakaj bi pa rabila pin od eurocarda? to mi pa ni čist jasnuser posted image

ja, pride v 5-6 delovnih dneh, če je na zalogi... se da potrpetuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
11.11.2009 11:19:03   
mojsonček

user posted image

Mnjamsi! Dobro jutro lepotičke in vaši sončki! user posted image

Hm, eno vprašanje še - za next - kako dolgo pa traja, da pride pošiljka?

SEKI a boš zdržala 5 dniuser posted image

REBY mmmm, bi sedla ena taka kavica...

ja, kulturo imam dons na višku... DAAAAN!

Neposredna povezava do sporočila: 1243
11.11.2009 11:53:53   
sonček33
Sem prišla na najboljšo kavo v mestuuser posted image

Kako ste punce in fant?

Kej novega?
Katera noseča?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1244
11.11.2009 12:04:30   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

ja jebela... nisi mogla prej rečt... jst mam prepoved zapravljat do naslednjega letauser posted image  (še dobr, da je to sam 2 mesecauser posted image )... zakaj bi pa rabila pin od eurocarda? to mi pa ni čist jasnuser posted image

ja, pride v 5-6 delovnih dneh, če je na zalogi... se da potrpetuser posted image

Ah, nočem nobenmu težit user posted image  Ja, tam, ko sva plačevala, rabi neko kodo in jo dobi na svoji strani od banke, tam pa zahtevajo pin, on pa nima pojma, kakšnega ima. Sej, ko bo konec bolniške, bo šel na banko, sam jaz bi že zdej mela kej, preden zmanjka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1245
11.11.2009 12:42:32   
mojsonček

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Ah, nočem nobenmu težit user posted image  Ja, tam, ko sva plačevala, rabi neko kodo in jo dobi na svoji strani od banke, tam pa zahtevajo pin, on pa nima pojma, kakšnega ima. Sej, ko bo konec bolniške, bo šel na banko, sam jaz bi že zdej mela kej, preden zmanjka user posted image

ja, prek paypala vem, da najprej moraš potrdit kartico, k ti jo bremenijo za 1,5€ pol ti pa takoj vrnejo nazaj... sam prek nexta, direkt plačilo z mastercard al pa viso pa ne vem, da bi rabu met kkšn pin... na junijkah je ena naročala s kartico KBM banke pa je hotu imet nek čitalec al neki tacga sam pol je vseen lahko naročila tut brez tega... no, kokr koli.. jst bi ti z veseljem pomagala sam ne vem, če boš čakala do kkšnga januarja al pa februarja... no... tut jst ne vem, če bom čakala do takrat, ker nism oblubla, sem sam rekla ja user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
11.11.2009 14:04:33   
lučka 25
Ma ste me res okužle z Next cunjami. Me mika, da je kaj. user posted image
Sam nekaj me zanima, a za to rabiš kreditno kartico, a plačilo po povzetju ni možno?

Neposredna povezava do sporočila: 1247
11.11.2009 16:25:56   
Kruce Fiks
Glede plačila s kartico.
Ponavadi je potreba napisati štiri številke ki so napisane na zadnji strani kartice v ponavadi belem okvirčku.
Če ste pogost uporabnik kartice se ta številka ponavadi zripsa in potem ne moreš več zapravljat.

Glej "CVV2 code"
http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.colour-science.com/images/credit%2520card.jpg&imgrefurl=http://slepocrevo.wordpress.com/2005/11/07/moc-kreditne-kartice/&usg=__Fq7zSbJAP3oIMkJk0RVDEyKB5X0=&h=516&w=620&sz=130&hl=sl&start=1&um=1&tbnid=7r9EIAB37llFsM:&tbnh=113&tbnw=136&prev=/images%3Fq%3Dkreditna%2Bkartica%26hl%3Dsl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:sl:official%26sa%3DN%26um%3D1

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 11.11.2009 16:28:21 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
11.11.2009 16:41:14   
Reby
Kruce - pr nas ni to. Zaradi varnosti mora iti preko online na svojo banko in tam dobi posebno kodo, ki je 7 mestna...
lučka - žal ne gre po povzetju

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
11.11.2009 17:56:17   
lučka 25

lučka - žal ne gre po povzetju

Pol pa pri nas to odpade, al kaj. Ker kreditnih kartic mi nimamo, samo tiste navadne, ki pa gotov ne pridejo v poštev, a ne?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.