Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Blanči - iiiiii, lej naša dva cukrčka Upam, da se kmalu spet vidimo, bom prišla spomladi na kakšne počitnice Ja, tele naše tašče so od Goldy - pametni kuža je super, pa tut tista pojoča knjigica je zakon Jaz pa pogrešam Kicsi, se že dolgo ni javila. Ja, tale knjigica je zakon. Mi smo jo dobili od mojih tastarih Je ziher mami kupovala, ful dobr je izbrala. Aja, pa hvala za pohvalo, sem šla samo malo skozi ziste linke, ki sem si jih sama shranila, pa če bo kjeri kaj prav prišlo ... Drugače pa, tele igrice so iz knjige Miselni razvoj dojančka in malčka, avtorice Jackie Silberg, jaz sem jo kar kupila, je fajn knjigica. Je pa res, da delamo večino stvari kar intuitivno, kar je itak najbolj prav. Jaz se velikokrat spomnim na besede, da se z novorojenčkom rodi tudi mamica. Sem bila kar malo zgubljena pred prihodom našega palčka, če bom vedla, pa znala, pa tisoč vprašanj ... zdaj nam pa krasno laufajo stvari. Moram pa dodat, da tudi s pomočjo tetk in stricev z RRja ... hvala vsem! IZVIRNO SPOROČILO: blanč Reby tvoj fantek je res pravi maneken, tašča je pa za . Blanči, pod tole se pa kar podpišem. Da ti gre našminkana lupčkat otroka, ki je itak lahko občutljiv na 1001 stvar Boh pomagaj! Hvala za pozdrave, ob slikicah tvojega parčka se pa jaz vedno totalno raznežim Res, ob nobenih drugih tako! Sta tako luštna, pa še fantek in punčka, kaj bi si sploh lahko lepšega želela???? Goldy, super za vašo šikano navihanko Torej ste že zelo blizu čarobni besedici mama IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček REBY sej je še cajt... jst se tolažim... 9 mesecev gor, 9 dol... do poletja bomo že zrihtale... lupčka lepotkotu Oh, tole se tudi kar fajn sliši MAmo pol še mal cajta Čez zimo se lohka skrivamo za puloverji, do poletja bomo pa že lepe Obi, zate in za tvoje sončece pa stiskam pesti! Naj se že enkrat uredijo tele zadeve, pa koze (take in drugačne) šccccc od Eneja!
|