|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
12.11.2009 17:15:45   
sonček33
Jona, Tara in ati - naj vam bo pot posuta z rožicami. Lepo in radi se imejte.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
12.11.2009 17:17:47   
sonček33
Andreja07, upam, da uživvaš sto na uro s svojimi sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 1277
12.11.2009 18:07:17   
andreja 07
sam na hittro sem v lj all inclusive ************* se vam jutri javim al pa zvečert če se sestav im ok
lep dan vsem

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
12.11.2009 19:39:18   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jona, Tara in ati - naj vam bo pot posuta z rožicami. Lepo in radi se imejte.

Ah, je sonček spet superca napisala user posted image user posted image
Se kar podpišem!

Bumo - ne morem te dodat na FB, saj se ti začne priimek na M, ali? user posted image

Pupe - pozdraf user posted image

Ah, še eno vprašanje (speeeet user posted image ) - naša miss si na veeeliiiko sesa prstke, slepe dude pa noče - What to do? Ko jo vidim, jo zamotim z igračko in ji nežno potegnem prskte ven, ampak ... Hm... user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 12.11.2009 19:42:41 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
12.11.2009 19:40:54   
sonček33
Andreja, le javi se nam.

Se* user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
12.11.2009 21:45:30   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07

sam na hittro sem v lj all inclusive ************* se vam jutri javim al pa zvečert če se sestav im ok
lep dan vsem

??

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
12.11.2009 21:57:06   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Ma ja, sej jest tudi ne bom jutri letela na banko po kartico user posted image  Mislim, da naši otročički ne bodo čisto nič prikrajšani, cunjic pa itak nima več kam dat user posted image  user posted image  user posted image

A zdej, ko si tolk shujšala, ni nič boljše glede SPCO? Jaz sem že pred leti ful prebrala na to temo (ker naj bi jest tudi mela tale sindrom), pa se spomnim, da naj bi bilo tako, da če ful shujšaš, se nivo hormonov kar precej uredi user posted image

Drugače bi bila pa tudi jaz še kaj noseča user posted image  Pa čeprav bi spet dobila +20 kil user posted image

Ja na banko se mi ne da, se raj kar prešvercam kje. user posted image

Ja glede SPCO bi se mi pa mogl zbolšat. Ampak z mojim G sva se odločila, da kar jem Corzet kontracepcijo (upam da sem prav napisala), da moji jajčniki res počivajo in se mi ciste ne delajo kot nore. Je pa res kar se tiče teže in s tem uravnavanja hormonov. Ker pred 12 leti sem jaz že zelo shujšala po moninjaku in zaradi prehrane in manj kg sem imela redne M na 30 dni in tudi O sem čutila. Tko, da upam da bo zdaj tudi tako, da bom lahko spet nosečka. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1282
12.11.2009 22:07:38   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Pa sej to vem user posted image  user posted image  user posted image
Ampak sem proti kreditnim karticam, kreditom,...ma me pufi tako matrajo, da sem psihično čist mem. Saj vem, da tu 1x na mesec plačaš položnico, p je to to, sam mene skrbi če se nimam skoz pod kontrolo  user posted image  user posted image  user posted image  Sem včasih preveč organizacijsko fanatično usmerjena user posted image

Porabo na kreditni kartici lahko tekoče spremljaš prek neta!user posted image

To je že preveč dela zame user posted image , pa tko me ma lahko potem tud moj bolj pod kontrolo user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
12.11.2009 22:07:47   
lučka 25
joni, čestitke za taro. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1284
12.11.2009 22:07:55   
lučka 25
obi - dieto imej dokler ne dobiš izvidov. Če se izkaže, da na jaca ni elergičen, potem jih lahko začneš uživat. Je pa tako, da mamo mi z Nežo itak kontrolo enkrat decembra (tam nekje), pa bomo potem spet videli ali je že izvenela, ali ne. Tko, da vas tud gotov kontrola čaka, ker do takrat pa morate imeti dieto, kot so jo predpisali na alergološki. Kam ste pa vi šli na pregled. Ker pravjo, da na štajerskem koncu se čaka tudi do 3 tednov, pri nas na gorenjskem je to v 5 dneh na domu, vsi izvidi. Pa super, da ste bolje.

goldy, upam da se kmalu pocajtate.

Se*, ti prstki so del razvojne stopnje. Je pa hudič, če se tega navadi. Tisti, ki majo radi dudo, še gre, naša je pa tud ne mara in tako,...včasih pali igračka ali ninica, drugače pa že cele roke v usta tiši.

Andreja, kako si?

Neposredna povezava do sporočila: 1285
13.11.2009 0:52:58   
obayifo
se* tut pr nas je tko, ves čas bi mel prstke v ustih in pol je ves slinast in včasih si prste porine tako globoko, da se začne davit in pol je jok... in delam isto, če sem zraven, mu dam prste ven in ga zamotim s čim drugim. ampak to počne tut ko se zbudi, če me ni zraven, pač sesa prste.. dude pa ne mara, nobene, oz.jo z užitkom žveči in z jezikom rine po ustih sem in tja in seveda ven, tako da je dobra sam, če je mama zraven, da jo not drži. tut jaz ne vem, kaj nardit... mogoče je sam faza, ko je treba spoznat rokice in itak gre spoznavanje skoz usta...

lučka bli smo na PK v LJ. bom jutr poklicala kako kaže.. ops, danes :)

no, mišek je zaspal in grem hitr še jaz, ker vprašanje, kdaj in kolk bo treba ponoč vstajat, smo spet zmešani, ker je v avtu spal...

lahko noč

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
13.11.2009 8:13:20   
mojsonček
Jutro!

Častim kavo
user posted image

Zoja pa torticouser posted image
user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
13.11.2009 8:23:02   
mojsonček
SEKI še tukaj...user posted image  Zarji pa pusti naj uživa v raziskovanju, le kakšen prstek naj ji ne bo preveč všeč in bo samo njega glodala... vse al pa ničuser posted image

OBI pri nas je še zmer isto kar se dude tiče... no, ne velja tut, če jo mami drži... ah, ja... sej ne veš kaj je boljš... al če je noče al če jo hoče pa je pol treba odvajat... bo že...  javi, kako ste zrihtal na PK

GOLDY čim prej se pocajtajte... lupčka Alji

ANDREJA upam, da si ok, čeprav spet v all inclusive...

aaaaa.... novo pupo mamouser posted image user posted image user posted image user posted image

TARA dobrodošla, mami, oči ČESTITKEEEE! Lepo se cartajte!

REBY, SEMPER... vse pod kontrolo?user posted image

KRUCE Karolina pridno raste? sestrca jo pa že rihta... pridnauser posted image

aaaa, alarm... šibaaam

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
13.11.2009 8:35:58   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

se* tut pr nas je tko, ves čas bi mel prstke v ustih in pol je ves slinast in včasih si prste porine tako globoko, da se začne davit in pol je jok... in delam isto, če sem zraven, mu dam prste ven in ga zamotim s čim drugim. ampak to počne tut ko se zbudi, če me ni zraven, pač sesa prste.. dude pa ne mara, nobene, oz.jo z užitkom žveči in z jezikom rine po ustih sem in tja in seveda ven, tako da je dobra sam, če je mama zraven, da jo not drži. tut jaz ne vem, kaj nardit... mogoče je sam faza, ko je treba spoznat rokice in itak gre spoznavanje skoz usta...

user posted image Ma, čist isto. Tak glede prstkov, kot glede dude. No,  jo bomo pač poskusili čimbolj zamotiti, pa bo... Me le rahlo skrbi (kot je mojsonček napisala), da ji bo kak prstek preveč všeč. Ampak step by step, a ne? user posted image
Ah, se mal považim user posted image : Naša miss spi že od pol devetih zvečer, pa še vedno. Ni bilo zbujanja ob pol osmih zjutraj kot ponavadi. Zgleda, da ati obvlada uspavanje user posted image user posted image Tak, zdaj pa grem trkat po lesu, da se ne ''zareče'' stvar spanja user posted image

mylovelysunshine - HUGS back user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.11.2009 8:43:13 >

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
13.11.2009 8:42:26   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

user posted image

ČESTITKE zoji za 6 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
13.11.2009 9:51:49   
Reby
Se* - tut naš sesa prste, tu pa tam mi uspe mu dudo dat, drugače pa si celo rokco noter tlač, da se že včasih kr mal davi user posted image
Objemčka zate in babico user posted image
Za spanje sem ti pa tako favš... Naš zaspi zdej ponavadi okrog osmih, se zbudi opolnoči in je, pa potem spet ob štirih zjutraj in je, pol smo pa že spet ob šestih pokonc, jaz pa ko zombi user posted image

mojsonček - čestitke Zoji za 6 mesecev in da bi še naprej bila tak luštna pupa user posted image  user posted image  user posted image  Ooo, pa vidim lepe nove tikerčke.
lučka - men je uspel naročit prek Nexta, je možek zrihtal pin, zdej bom pa vidla, kakšne so cotke in naslednjič se lahko prešvercaš pri meni user posted image
andreja - le javi se nam, da vidimo, kako si, nas je skrbelo
sonček - kdaj začneva? user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
13.11.2009 10:05:25   
marta82
Vidim, da se glede prstka pogovarjate... Vam svetujem, da pustite samo za raziskovanje, če začne sesat pa to čimprej preprečit. Midva sva bila prepozna in sedaj naš frajer vedno ko je zaspan malo sesa in je zelo hud, ko mu vzamemo prstek iz ust, brez zelo težko zaspi. Tudi s tem nagravžnim lakom sem mu že namazala pa se je navadil okusa. Dude pa ne mara.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
13.11.2009 12:23:25   
obayifo
klicala na PK kako je z izvidi... odgovor - 'traja 2 meseca, da dobite po pošti izvide'  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
13.11.2009 14:24:38   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

klicala na PK kako je z izvidi... odgovor - 'traja 2 meseca, da dobite po pošti izvide'  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WTF? 2 meseca????

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
13.11.2009 15:28:58   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

user posted image

ČESTITKE zoji za 6 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke! user posted image user posted image user posted image

joni, čestitke za punčko user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
13.11.2009 15:29:53   
sonček33
REby, pa dej no ne me zezat, a nisva že včeri začele?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
13.11.2009 15:31:51   
ledenka
prstki - jaz mu vzamem palec iz ust, če ga prav sesa. pa niti ni neke panike, se je navadil, da ne sme. zdaj uboga včasih že, če mu samo rečem user posted image dude pa tudi on ne mara... najraje spi priklopljen name user posted image dokler trdno ne zaspi, sploh ne morem stran. eh user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
13.11.2009 16:01:09   
Reby

A si že kej shujšala? Jaz celih +0,5 user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
13.11.2009 16:08:35   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

A si že kej shujšala? Jaz celih +0,5 user posted image

namen je dober user posted image

jaz že 2 dni ne kupujem čokolade user posted image bomo videli, kako dolgo bo držalo!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
13.11.2009 18:03:38   
blanč
Ni časa komentirat ampak moram vseeno delit z vami kako se moja dva sončka zdajle za rokice držitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 13.11.2009 18:05:28 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.