mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: Reby Punce, če bo katera naročvala pr Nextu, a se lahko jaz pridružim in nakažem dinarčke vnaprej, ker je moj pozabu pin od Eurocarda , preko Paypala pa ne morma plačat . ja jebela... nisi mogla prej rečt... jst mam prepoved zapravljat do naslednjega leta (še dobr, da je to sam 2 meseca )... zakaj bi pa rabila pin od eurocarda? to mi pa ni čist jasn ja, pride v 5-6 delovnih dneh, če je na zalogi... se da potrpet Ah, nočem nobenmu težit Ja, tam, ko sva plačevala, rabi neko kodo in jo dobi na svoji strani od banke, tam pa zahtevajo pin, on pa nima pojma, kakšnega ima. Sej, ko bo konec bolniške, bo šel na banko, sam jaz bi že zdej mela kej, preden zmanjka ja, prek paypala vem, da najprej moraš potrdit kartico, k ti jo bremenijo za 1,5€ pol ti pa takoj vrnejo nazaj... sam prek nexta, direkt plačilo z mastercard al pa viso pa ne vem, da bi rabu met kkšn pin... na junijkah je ena naročala s kartico KBM banke pa je hotu imet nek čitalec al neki tacga sam pol je vseen lahko naročila tut brez tega... no, kokr koli.. jst bi ti z veseljem pomagala sam ne vem, če boš čakala do kkšnga januarja al pa februarja... no... tut jst ne vem, če bom čakala do takrat, ker nism oblubla, sem sam rekla ja