lučka 25
|
Dobro jutro. No, sem mislila, da se bom že kaj pomirila, ampak se še nisem. Itak. No, moj je bil tudi jezen, ampak je rekel, da je od samega šoka čist otrpnil, ker ni mogel vrjet, da mati 2 otrok stara čez 30 let dela take traparije. Kot da bi se izživljala. V glavnem se bo in pogovoril z njo, če ne bo meni prej prišla v roke že ta teden. In dokler se ne misli vest odgovorno, ji otroka ne dam niti v bližino. Drugače je pa danes mala v kosu spala 21-6.30, pojedla in zspala še do 8h. No, sem se končno naspala, ker se tudi jaz nisem zbujala ponoči in gledala na uro, koliko je še do njenega tajminga za hranjenje. Blanč, ja tvoja dva sta pa res že prava korenjaka, prav lepo napredujeta, kar je res v veliko olajšanje. Reby, res super da ni blo krčkov in boš lahko razširla jedilnik. No, mi krčkov nismo imel, no so bli bol blagi, pa so že avstrijske kapljice Oleovit D3 pomagale, da ni blo več krčkov, ker od Plive kapljice so jo mal šraufale. marta, ko tvoj avatar pogledam me pa vedno zamika, da bi pojedla svojo najljubšo razvado. Nič, en lep nedeljski dan. Midve bova danes gostili moja starša na kosilu, pa še mal prej in pol. Sva sami, ker ma oči skor cel dan tekme. Zvečer pa na zasluženo rekreacijo, mal nogomet igrat. p.s. Ma spet sirene. Pa to je noro. Že od včeraj popoldne se ne umiri, še ponoč so mel intervencije. Če ne gasilci, pa reševalci, še kak policaj je v križišču vključil sireno ( pa ponavadi po 21 uri ne vklopi noben več sirene, sam lučke). Ko živiš v bližini vseh reševalnih slub točno veš kdaj so težki dnevi, ker so skoz na terenu. Upam, da se umiri, da ne bo tolk nesreč.
|