|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
30.10.2009 13:01:06   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Mene pa zanima nekaj drugega: a je katera morala delat glukozni test za nosečniško sladkorno? Jaz ga imam naslednji teden, pa sem si morala sama kupit glukozo v lekarni. Sem dala 3,22 evrov za 50 g cukra v prahu, ki ga moram prinesti sabo v ambulanto. A je to normalno? Saj ne da bi mi bilo škoda dnarja za take stvari, ampak madona saj stane kila cukra 1 evro v trgoviniuser posted image  Ne vem, no, mogoče pretiravam, samo je mal brezveze, kaj vse mormo plačat. A ste si ve morale tudi same kupit glukozo?

Kam pa hodiš h ginekologu? K men je G dala napotnico in morem en dan pred naslednjim pregledom v laboratorij pa noben mi nič reku da bom mogla kaj plačat. Mislim kr neki...

Sej tako kot je s to materinsko knjižico, k je zastonj (tako piše v vodniku po pravicah nosečnic k sm ga dobila na prvem pregledu pri G), ampak žalostno pa je da jo nekje še vedno morajo plačat oziroma si jo same kupit. grrrr

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
30.10.2009 13:03:39   
punsha
NIsem čisto iz Šk.Loke, sem pa tam na sredini, me Loko in Kranjem user posted image
Lara73, ti si voziček tud kupila na BTCjadi ane, če se prav spomnim si mela rezerviranega. Saj, zato jaz nisem dobila več oranžnegauser posted image , hehe. No imam pa rdečega. Ampak lupinica je pa oranžna, pa potem sem vzela še ležalnik od PP, tudi oranžen. Ma sem mahnjena na oranžnouser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
30.10.2009 13:06:05   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Jst pa grem oziroma z mojim greva pa sred novembra enkrat v materinsko šolo, pa me tudi zanima ali je treba za njega kej plačat? A je to kako pravilo, pa je povsod enako ali ima kr vsak po svoje mal....

V Celju ni treba nič plačat, le po telefonu se prej naročiš, da te dajo v skupino (enkrat mesečno imajo, se mi zdi). Pa tudi tvoj ne rabi nobenga potrdila za v porodnišnico, da bo lahko s tabo v porodni sobi. Ti dobiš po končani šoli štempelj v materinsko knjižico, to je vse, kar rabita. Klicat moraš pa zjutraj, ker potem med. sestra izklopi telefon, da ne moti predavanj.

Zvesta, a ti povem še eno nezaslišano...sem rabila potrdilo o nosečnosti kot prilogo k prošnji za službeno stanovanje. Za en stavek, kjer je pisalo le nosečnost, pa še nekaj latinskega sranja, sem pri svoji G. plačala 15 evrov. Je šel moj mož spotoma po službi iskat, pa sploh ni imel toliko denarja pri sebi, tako da je moral vmes še bankomat iskat. Mu je blo prav nerodno, ampak si res nisva mislila, da bo toliko za plačat oz. da bo sploh kaj za plačat.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
30.10.2009 13:14:56   
valentinčica30
Jaz sem se že kar navadla na plačevanje. Mam G privatnico. Naredi veliko stvari na zdravstveno, tudi glukozni test, nekaj je pa treba plačat. Recimo zdej po vsakomesečnem brezplačnem  UZ, bom tistega v 32 tednu plačala, na tem pregledu bo še zastojn.
To je seveda žalostno, ampak glede na to da včasih tut tamalima dvema plačam zobarja, pol vam je lahk jasno kam je naše zdravstvo namenjeno. V kuser posted image .

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
30.10.2009 13:24:59   
zvesta

Zvesta, a ti povem še eno nezaslišano...sem rabila potrdilo o nosečnosti kot prilogo k prošnji za službeno stanovanje. Za en stavek, kjer je pisalo le nosečnost, pa še nekaj latinskega sranja, sem pri svoji G. plačala 15 evrov. Je šel moj mož spotoma po službi iskat, pa sploh ni imel toliko denarja pri sebi, tako da je moral vmes še bankomat iskat. Mu je blo prav nerodno, ampak si res nisva mislila, da bo toliko za plačat oz. da bo sploh kaj za plačat.

Mislim, no... Pa ti imaš G na koncesijo ali zasebnika ali kako? Ker za nič od tega še nisem slišala.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
30.10.2009 13:25:53   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Jaz sem se že kar navadla na plačevanje. Mam G privatnico. Naredi veliko stvari na zdravstveno, tudi glukozni test, nekaj je pa treba plačat. Recimo zdej po vsakomesečnem brezplačnem  UZ, bom tistega v 32 tednu plačala, na tem pregledu bo še zastojn.
To je seveda žalostno, ampak glede na to da včasih tut tamalima dvema plačam zobarja, pol vam je lahk jasno kam je naše zdravstvo namenjeno. V kuser posted image .

Se popolnoma strinjam. Saj jaz imam tudi G. privatnico, v Šempetru. Samo jaz vseeno hodim tja na koncesijo in sklepam, da bi za to morala dobiti iste usluge kot npr., če bi hodila v ZD h kateremu drugemu G. Pa dobro, saj ni problem v tistih 3 evrih, le včasih mi vse te razlike grejo kar malo na bruhanje. Da o zobozdravstvu raje ne začnem....hvala bogu, da si lahko vse to privoščim - zaenkrat. Pa drugače sem s svojo G. ful zadovoljna, tudi se mi bolj dopade, da ordinacija privat in stran od ZD ali bolnice, ker ni treba nikol nič čakat, pa vse ti naredijo kar tam (laboratorijske raziskave, itd), pa sestre so fulllll prijazne. No, saj če povzamem, se v bistvu nimam kaj pritoževat....user posted image ampak saj veste, hormončkiuser posted image user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
30.10.2009 13:32:48   
mucica2

Ja moja G je tud zdej po novem zasebnica in mi je tud rekla da bom mogla 40 eur plačat za UZ v 32. tednu. Ampak pač bom, važno mi je da izvem če se otroček v redu razvija. Sam sm pa brala (itak skoz visim na med.over.netuser posted image ) Pušenjaka, da če je pregled UZ medicinsko indiciran (kar UZ v 32. tednu, kjer se preveri rast in razvoj, da se vid da slučajno ne zastaja, kar lahko kaže na to, da je kaj narobe z njim), potem se ga ne bi smelo plačat. Ampak sej, bi človek reku kako grdo besedo, pa je brezveze.
No u glavnem hotla sem še povedat, da pa je moja kolegica, ki maja rodila, ko je ona mela UZ v 32. tednu pri isti G ji ga ni bilo treba plačat, kljub temu da ji je rekla na začetku da ti ni več brezplačen. No bomo vidli kako bo pri men. Ampak glede na to da je v vmesnem obdobju postala zasebnica....

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
30.10.2009 13:34:36   
mucica2

V Celju ni treba nič plačat, le po telefonu se prej naročiš, da te dajo v skupino (enkrat mesečno imajo, se mi zdi). Pa tudi tvoj ne rabi nobenga potrdila za v porodnišnico, da bo lahko s tabo v porodni sobi. Ti dobiš po končani šoli štempelj v materinsko knjižico, to je vse, kar rabita. Klicat moraš pa zjutraj, ker potem med. sestra izklopi telefon, da ne moti predavanj.

No jst sem se odločla, da ne grem v Celje v materinsko, ampak sem se prijavila za Šentjur, ker imajo predavanja popoldne, tako da bo lahko tud moj šel zraven.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
30.10.2009 14:09:56   
Aja1
Evo, sem se malo pomirila. Infektologinja je rekla, da je to dober izvid (pač za to stanje). Da kaže le na to, da je borelija bila in da je to čisto pričakovan rezultat. Torej zdaj lahko spet malo bolj normalno zadiham, čeprav je še vedno prisoten strah.
Hvala punce za tolažbo. Zlate ste!  user posted image

Glede glukoze - jaz se nisem rabila plačat. To je pa res čudno. user posted image

Pa super za vse nove vozičke. Vsi po vrsti so lepi. user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
30.10.2009 14:10:44   
mucica2

ninček1: kje je ta trgovina babiesrus?

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
30.10.2009 14:11:33   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Evo, sem se malo pomirila. Infektologinja je rekla, da je to dober izvid (pač za to stanje). Da kaže le na to, da je borelija bila in da je to čisto pričakovan rezultat. Torej zdaj lahko spet malo bolj normalno zadiham, čeprav je še vedno prisoten strah.
Hvala punce za tolažbo. Zlate ste!  user posted image

Glede glukoze - jaz se nisem rabila plačat. To je pa res čudno. user posted image

Pa super za vse nove vozičke. Vsi po vrsti so lepi. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
30.10.2009 14:24:34   
MATEJKA_

to je toys r us - graz ali pa še kje drugje...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
30.10.2009 14:37:07   
julieb

Avstrija, Graz, Toys'r'us

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
30.10.2009 14:37:53   
spelch
pozdravljene...jaz tudi imam že naročen voziček in sicer guinny buzz....z materinsko šolo pa začnem v ponedeljek, čeprav mi nebi bilo treba hodit zaradi poklica, ampak včasih je fajn vse ponovno slišati:)

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
30.10.2009 14:41:19   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Lara73, ti si voziček tud kupila na BTCjadi ane, če se prav spomnim si mela rezerviranega. Saj, zato jaz nisem dobila več oranžnegauser posted image , hehe. No imam pa rdečega. Ampak lupinica je pa oranžna, pa potem sem vzela še ležalnik od PP, tudi oranžen. Ma sem mahnjena na oranžnouser posted image

Ja, lep voziček je papaia. Ga mamo mi. Sm kr zaljubljena vanj, pol k ga pa daš prat, je pa k nov. Pa oranžna barva je zakonuser posted image
Lara, Punsha - dobra izbira za voziček.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
30.10.2009 14:43:46   
rožca26
Jest v MŠ ne grem. Se mi ne da še enkrat vse eno in isto poslušat, sej ne bom nič novga zvedla. Edin jest lahka kej o hendlingu povemuser posted image  Bi blo pa fajn it na obnovitveno predavanje za predihavanje. Sm pozabila, ker sm ene 4 tedne po prvem predavanju šla rodit, pa ni blo možnosti dihat - lahka pa da sm kej smrčala user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
30.10.2009 14:49:36   
Cappy96
Aja user posted image user posted image user posted image ! In super za pozitivno mnenje infektologinje user posted image

mavo, tudi jaz imam G zasebnika, pa ni bilo treba plačati glukoznega testa. Se pa plača vsaka UZ slikica npr.

V materinsko šolo pa nama ni treba it. Pa takrat mojmu ni bilo treba nič plačati- razen potem prisotnost pri porodu.

Sem že čisto brez energije in je čas, da se spravim domov!
Imamo zvečer še eno družinsko fešto!

Lp

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
30.10.2009 15:10:24   
julieb

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

NOVEMBER
2.11.-Lara73
3.11.-bili83, niwci
, spelch
  4.11.-kora33, punsha, valentinčica 30, julieb
  5.11.-rožca26, ursulina, Nattasha
  6.11.-vaney (morf. 2)
  9.11.-Zimska, julieb, elaaa
11.11.-zvesta, brcko2, bejbs

14.11.-plouse
16.11.-Aja1, *dotika*, Jada82, babajči, lunca83
17.11.-bauky, twixy, Cappy96
18.11.-smuki, ninček1,
rožca26
19.11.-mucica2
20.11.-junehope, t*e*j*k*a
21.11.-zirafa76
25.11.-Astralis, plouse
27.11.-slomak

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
30.10.2009 15:11:10   
julieb

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.                                 user posted image user posted image
user posted image Komarka (30)           (2,1)                ?                      user posted image                              
user posted image busybee882006(?)   (3,2)                ?                     user posted image                             
user posted image biina(?)                      (?,?)                 ?         
user posted image marjetica11               (?,?)                 ?                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)                (1
,0
)          Gorenjska             user posted image
user posted image brcko2                        (2,1)          Ljubljana               user posted image    

user posted image twixy (28)                 (3,0)          Tujina                     user posted image

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1,0)          Ptuj                         user posted image                
user posted image ninu                            (2,1)          Gorenjska               user posted image
user posted image bejbs                          (?,?)                 ?                        user posted image

3.2.
user posted image Lana08                      (2,0)                ?                         user posted image                

4.2. 

5.2.       
user posted image ToBoNi (?)                  (?,?)                ?                                          
user posted image elaaa (31)                  (1,0)               ?                          user posted image

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2,1)               MB                       user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)          (3,2)               MB                        user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (?,1)                 ?                            

8.2.
user posted image Aja1(31)                    (2,1)            Dolenjska                   
user posted image Valentinčica(30)        (3,2)            Dolenjska               user posted image                  
user posted image rosa2(28)                  (2,0)             CE 
user posted image spelch                         (1,0)            Koroška                  
user posted image
user posted image bipi(31)                      (3,1)                 ?                         user posted image
user posted image bmwjka                       (4,3)            Polica pri Gros.      user posted image

9.2 
user posted image kanna(26)                  (2,1)                  ?                           
user posted image anemona(?)                (1,0)                  ?                            
user posted image ninček1(30)               (1,0)               MB                         user posted image                            
user posted image MANA 7(26)               (2,1)                 ?                          user posted image                  
user posted image ne_ja                           (?,?)                 ?                    

10.2.             
user posted image Zariya(?)                     (?,?)                 ?                                     
user posted image Cappy96(32)              (2,1)            Zasavje                  user posted image                  
user posted image Lara73(35)                 (3,2)            Gorenjska              user posted image

11.2.
user posted image niwci(25)                     (2,0)           NG, KK  
user posted image neja.mat(25)               (2,1)             NM                        user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha(30)               (1,0)             MB                        user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                (2,1)            CE, Bratislava       user posted image       
user posted image Kora33(33)                 (3,1)            Koroška                 user posted image

14.2.
user posted image plouse(29)                   (1,0)               ?                         user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81(?)                     (3,1)               LJ                        user posted image       
user posted image Zofy(31)                      (2,1)             Ljubljana              user posted image
user posted image dskubin(?)                   (3,2)             Primorska

16.2.
user posted image Liagal(26)                    (?,?)                    ?                                                            
user posted image mucica2(26)                (?,?)              CE                         user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27(28)                  (1,1)            Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                             (2,?)                    ?
user posted image Dari(?)                          (3,2)             Gorenja vas
user posted image slomak                           (?,?)                                           user posted image

18.2.
user posted image P1ka23(?)                    (1,0)                  ?                            
user posted image Jada82(27)                  (1,0)               Bled                     user posted image              
user posted image Zimska(32)                   (3,1)               LJ  
user posted image tasa3(?)                         (?,?)                  ? 

19.2.
user posted image julieb(31)                      (1,0)            Pomurje                 user posted image        
user posted image tajab                               (2,1)             Kranj                    user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion(?)                (2,1)                  ?                        
user posted image zvesta(30)                     (3,1)            Lenart                    user posted image               
user posted image vaney(26)                      (2,1)            Dolenjska              user posted image      
user posted image mamica(37)                   (4,3)            Dolenjska             
user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                   (3,0)             Praga                   user posted image          Brina  
user posted image seya(33)                        (2,0)                                          user posted image        

23.2.
user posted image smuki(29)                       (2,0)            Posavje                user posted image                
user posted image fiesta(28)                       (2,1)            Ajdovščina           
user posted image lily86(23)                       (1,0)            Maribor                 user posted image                 

24.2.
user posted image ursulina(29)                   (3,1)                   LJ                    user posted image                

25.2.
user posted image Rocio(28)                       (1,0)                    LJ                 
user posted image rožca26(26)                   (2,1)            Domžale                user posted image            

26.2.
user posted image lunca83(26)                  (1,0)                  ?                            
user posted image *dotika*(30)                 (3,0)                 ?                        user posted image          Ajda                        

27.2. 
user posted image babajči(?)                       (2,1)                  ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1,0)                LJ                       user posted image                    
user posted image junehope(?)                   (2,1)                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1,0)               Dolenjska           user posted image
user posted image vita(?)                            (2,1)                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)              (2,1)              Konjice          
user posted image protina(?)                       (?,?)                   ?    
user posted image mavo(?)                          (2,1)                  ?

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2,1)                   LJ               

17user posted image in 16user posted image 13user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 74

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3894
    30.10.2009 16:04:09   
    Jada82
    Živjo!

Ninček1 - ali mi lahko prosim daš telefonsko št. od komisije, da morda tudi jaz preverim. Sem klicala danes k zdravnici in so oni poslali naprej, ampak od tega je že 8 delovnih dni ... pa glede na tvojo situacijo, bi blo fajn preverit. Očitno nikomur več ne gre zaupat ... user posted image

Aja1 - evo, vidiš, da ni tako hudo, sem prav vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vozičke imate pa vse zelo lepe, sem tudi jaz pred tem, ko sem kupila Implasta razmišljala o PP GT3 - jaz sem želela rdečega. No, zdej mam pa zelenga user posted image

Drugač mam pa jest tud ginekologinjo zasebnico - pač, ima koncesijo. Naredila mi je na začetku en UZ, da smo potrdili nosečnost, potem na NS sem šla v Domžale in plačala, potem naslednji brezplačni UZ je bil morfologija - katastrofa. Recimo v bolnišnici na Jesenicah ti naredi ginekolog vsak pregled UZ. To tudi skoraj ni pravično, ane? Jaz imam pač zasebnico, ker je edina na Bledu, se mi pa ne da h ginekologu nekam daleč vozit .. čeprav bom po tej nosečnosti malo premislila ... vseeno.

Spet berem eno knjigo - tokrat Varuškin dnevnik ... precej lahkotno. Vse, samo da čas mine. Danes je še posebej turobno, hm, vreme vseeno naredi svoje. No ja, zdaj se moramo počasi kar navaditi, bo več takih dnevov, ane, saj gre november notri.

Drugače pa sem tudi jaz danes popoldne zaspala ... pa to ni prov fajn, ker se bojim, da zvečer oz. ponoči ne bom spala user posted image Drugač se vedno skušam prepričat, da čez dan ne spim, čeprav, takole po kosilcu prav zapaše, ane? user posted image

No, prijeten večer vam želim!

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3895
    30.10.2009 16:08:02   
    ninček1
    Toys je nasproti Momaxa, mislim, da se imenuje  shopingcenter-Centerwest. Na krožnem greš na prvem izhodu dol, kot da bi šla za ikeo, za babyone pa greš na drugem izhodu dol, kot da bi šla za Metro.Ne moreš zgrešit.

No, po dopoldanskem klicarjenju smo ugotovili, da so iz bolnice(kjer imam zdravnika) poslali komaj 26.10. in MISLIJO, da ne bom imela težav, glede na to, da mi je poteklo že 21.10. in na komisiji je potem našla, ker so baje DANES s pošto dobili. Sem prosla, če lahko obravnavajo odločbo malo prej, glede na to,da do srede obvezno rabim, ko se dela obračun plač, pa pravi ona ženska tam, da je danes prišlo 360 odločb in da to ni možno, tako, da naj kar lepo počakam in se zmenim tam z onimi ženskami v bolnici kako to pošiljajo. Torej, jaz sem vse pravočasno naredila, a bom zaradi drugih(upam, da ne) najuser posted image .Res bi šla in ubila nekoga danesuser posted image user posted image user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3896
    30.10.2009 16:26:07   
    ninček1
    Pardon Jada, sem komaj zdaj prebrala 02-2909300, pa kar rečeš, da kličeš zaradi odločbe, ki jo čakaš od komisije in te oni dalje vežejo.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3897
    30.10.2009 16:30:05   
    ninček1
    hja, samo zdaj vidim, da si ti iz Bleda.Po mojem boš morala klicat v Ljubljano.Poišči na netu kar zavod za zdravstveno zavarovanje, pa imaš tam obe številki, ker mislim, da to ločeno po regijah obravnavajo...

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3898
    30.10.2009 16:46:58   
    rožca26
    IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

No, po dopoldanskem klicarjenju smo ugotovili, da so iz bolnice(kjer imam zdravnika) poslali komaj 26.10. in MISLIJO, da ne bom imela težav, glede na to, da mi je poteklo že 21.10. in na komisiji je potem našla, ker so baje DANES s pošto dobili. Sem prosla, če lahko obravnavajo odločbo malo prej, glede na to,da do srede obvezno rabim, ko se dela obračun plač, pa pravi ona ženska tam, da je danes prišlo 360 odločb in da to ni možno, tako, da naj kar lepo počakam in se zmenim tam z onimi ženskami v bolnici kako to pošiljajo. Torej, jaz sem vse pravočasno naredila, a bom zaradi drugih(upam, da ne) najuser posted image .Res bi šla in ubila nekoga danesuser posted image user posted image user posted image

Ja, kar se "hitrosti" uslužbencev tiče (vsaj nekaterih), zagotovo slovenija vodi user posted image  Z lepim se hvalmo user posted image  Sm pa slišala, da je ena uslužbenka, ki ureja gradbena dovoljenja, enmu atu, ki je klical, da nej pohitijo s potrdilom, vzela njegov kupček iz vrha in ga nato položila čisto spodaj. Halooooooooooo?????? user posted image  O tem bi se dal fajn razglabljat ... Pa je enako pr vseh ustanovah. Kaj si dovoljo????? Ko oni rabjo, pa veze prec letijo in urejajo.

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3899
    30.10.2009 16:48:53   
    mucica2
    IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Toys je nasproti Momaxa, mislim, da se imenuje  shopingcenter-Centerwest. Na krožnem greš na prvem izhodu dol, kot da bi šla za ikeo, za babyone pa greš na drugem izhodu dol, kot da bi šla za Metro.Ne moreš zgrešit.

hvala, bomo zdej našli ko bomo šli tja user posted image

upam da se ti bo vse poklapalo za bolniško

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3900
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
    Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?