|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
28.10.2009 20:06:32   
ninček1
Hej punce!

Malo sem zmozgana od današnjega dnevauser posted image .Sem bila na 3D in kao bi se naj pojavil zastoj rasti in sicer zaradi obsega glave....Brezveze....sem mislila, da bom bruhala tam na stolu od panikeuser posted image .....Ne vem zakaj je prišel takšen rezultat, vendar je....No, pol sva se z dragim napotila direkt v bolnico in sem imela srečo, da je bila dežurna moja ginekologinja, ki mi je naredila ultrazvok in ugotovila, da je vse v mejah normale. Res, da je glava malo manjša, ampak, mi je rekla, da jaz tudi nimam velike glave in, da imam bolj podolgovat obraz, tako, da bo otrok tudi verjetno imel bolj podolgovato obliko glave, v glavnem...mi je še zdaj slabo od prvega šoka....ampak ok, ne bom se sekirala, ker popolnoma zaupam moji zdravnici, tako, da bom probala NE razmišljat več o tem.
Mali leži enako kot zadnjič, kar pomeni, da nisem dobila lepših 3D posnetkov, ampak, so bili danes NAJMANJ pomembni.

Drugače je naš Tin težek 719 g in se baje vredu razvija.

Zdaj pa grem spat, ker sem totalno hin.
Aja, tudi jaz se ne bom cepila proti gripi.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
28.10.2009 20:34:24   
rožca26
Ninček1 - user posted image user posted image user posted image  tole je zato, da se pomiriš.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
28.10.2009 20:49:20   
plouse
Hej, sonosečke!

Ninček1, misli pozitivno!!! Vse je ok!!! Držimo pesti zate, zato preženi te misli!

Zdej sem pa tud jaz u dvomih, al naj sploh grem na 3D...

No, danes sem imela pregled in imam premalo hemoglobina v krvi in sem dobila une slabe tablete za lizat! Bljak!! Drugač pa sem se u tem zadnjem mesecu zredila 4,5 kg!!!! Skupno že 9,5 kg! Halo!!!user posted image Se moram začet pazit... Naslednji pregled imam 25.11.

Obseg trebuha pa imam pri 24 t točno 90 cm.

Lep večer vsem!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
28.10.2009 21:06:53   
julieb

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

27.10.-dskubin, bipi, astralis
28.10.-ninček1, plouse,žirafa
29.10-zofy

NOVEMBER
2.11.-Lara73
3.11.-bili83, niwci
, spelch
  4.11.-kora33, punsha, valentinčica 30, julieb
  5.11.-rožca26, ursulina, Nattasha
  6.11.-vaney (morf. 2)
  9.11.-Zimska, julieb, elaaa
11.11.-zvesta, brcko2, bejbs

14.11.-plouse
16.11.-Aja1, *dotika*, Jada82, babajči, lunca83
17.11.-bauky, twixy, Cappy96
18.11.-smuki, ninček1,
rožca26
19.11.-mucica2
20.11.-junehope, t*e*j*k*a
21.11.-zirafa76
25.11.-Astralis, plouse
27.11.-slomak

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
29.10.2009 7:42:37   
rožca26
user posted image

Lep dan vam želim!!! Še malo, pa bo tukaj vikend.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
29.10.2009 7:51:17   
babajči
Draga Ninček.... to res ni razlog za skrb. Tudi moji Emi so namerili premajhno glavico in sem šal v bolnico na drugo mnenje. tam je dr. Pišek z mirnim glasom lepo povedal: ja gospa, vsak človek je drugačen. Tako, kot imamo različne konfekcijske številke, nosimo tudi različne velikosti klobukov. nikoli ne bom pozabila teh besed. In res je Ema imela malo manjšo glavico, ampak tudi jaz nimam velike glave. In tudi zdaj, ko je zdrava in vesela 2 in pol letnica ima pač manjšo glavico-po meni. Moja ginekologinja pa mi je povedala obratno zgodbo. Njen sin ima veliko glavo in prav tako so na UZ ugotovili, da je njegova glavica večja, kakor bi po povprečju morala biti. Ampak potem je pogledala moža in spoznala, da dejansko ima tudi on veliko glavo...verjetno je njen sin to podedoval po njemu. Važno je, da raste. Verjetno bo tvoja zdravnica malo bolj kontrolirala rast. Jaz sem takrat hodila na 14 dni na UZ, pa je vedno bila majhna, ampak je rasla sorazmerno.

Drugače pa je pri nas kar nekaj novega... veliko sem bolna...zdaj sem že 2. v mesecu in pol na antibiotikih. Prvič zaradi vnetja sinusov, zdaj zaradi vnetja ledvic. Zdravnica mi je predlagala bolniško do konca. Vendar sva se potem zmenili tako, da bom prosila šefeta, če lahko delam od doma in mi ni treba na bolniško. Če bi me zavrnil, bi mi pa napisala bolniško. Gre se zaradi vožnje(50 km tja, 50 km nazaj), zaradi tega,ker tam nimam možnosti vmes malo počivat v horizontali in ker se zdravnici zdi, da je telo izčrpano in se boji ponovnega HELLP-a. Moje delo je take narave, da bi lahko delala kjerkoli. Sem oblikovalka in potrebujem le računalnik in telefon. In smo se zmenili... Tako bom šla 1X do 2X na teden v službo, da prevzamem delo, ostalo delam od doma. Kako sem bila vesela včeraj, ko sem to izvedela! To je pri nas več, kot povišica! Sem prva, ki lahko dela od doma. In šefe je bil striktno proti..do sedaj. Smo ga že prej hoteli malo omehčat, pa ni šlo nikakor. Zdaj se je pa še njegovim sin zavzel zame. Tako bom zdaj še delala do 23.12., potem pa dopust do porodniške... Jupiiii...

Za dojenčka še nisem nič kupila... Oprala sem 2 kovterčka in 2 povšterčak od Eme, da bo za bejbija. Danes bom pregledala Emina oblačilca, kaj je uporabno in kaj ne...  Veliko imam obljubljenega (oblačila, posteljica)... Kupiti moram le novo blazino za previjalno mizo... streilizator...nov kompletek za iz porodnišnice, kakšen komplet tetra plenic bom kupila za k dohtarju (od Eme so mi posivele, nočem pa uporabljat belilcev), pamperske, dudika, flaške (malo kasneje), nastavek za dojenje (imam ploske bradavice in so ti nastavki super rešitev). Ostalo pa imam od Eme. Če bo fantek bom nekaj roza stvari prebarvala v modro, želeno, rdečo. Kaže neki na fantka, baje... Ampak se ni prav dobro videlo, ker mi sedi na mehurju. in to je to, se mi zdi...no ziher bo še kaj, ampak ne iz nuje, bolj za mamino dušo...

Mejte se, punce.

čau

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
29.10.2009 7:56:22   
fiesta
Živjo

sem vas po dolgem času malo prebrala, nekako kar spolzijo dnevi in zmanjka časa.

Jaz sem v redu, mali/mala tudi. Naslednji pregled imam 10.11.

Imena: v prvi user posted image sva se do tega tedna vsaj že trikrat premislila glede imen, tokrat pa niti prve variante še nisva zbrala user posted image user posted image user posted image . Saj je še čas.

Cepljenje: če ne bo prav nujno, se ne bom. Sem tudi jaz nezaupljiva do malo testiranih zdravil in njihovih stranskih učinkov.

glede izobrazbe: univ. dipl. sociolog kadrovskega menedžmenta, drugače pa nepremičninska posrednica.
se priporočam za kšno službo... za januar 2011 user posted image user posted image user posted image .

Lepo bodte in lep pozdrav vsem

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
29.10.2009 9:15:55   
zvesta
jutro...

še kar bijem bitke sama s sabo, zato bom raje nedružabna, da vas ne zamorim...

lep dan vsem...

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
29.10.2009 9:16:20   
rožca26
Cepljenje - ma jest sm striktno proti, še posebej v nosečnosti. Mi je moja sestra rekla, da je velik ljudi v USA umrlo zaradi tamifluja, ker se telo ni znalo brant. No, nekak tako, tko da me ne preveč držat za besedo.
Itak sm pa jest kr ornk proti medikametom, pa še razmeroma zdrava sm

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
29.10.2009 9:19:00   
valentinčica30
Samo da vas malo pozdravim. Se mi tako nič ne da, bo pa že bolje.
user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolane.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
29.10.2009 9:19:36   
ninček1
Jutro!

Hvala Rožca, Plouse, Babajči  ste me pomirle malo.
Sem ravnokar pojedla svojo dozo čokolinota-mljask, je prav pasal po dveh tednih abstinence(sem ga namreč nadomestila z musliji in jogurtom-vendar se ni obneslouser posted image )

Plouse ti se nič kaj ne sekiraj glede 3 D, ker se to kar se je meni zgodilo po mojem ne dogaja ful pogosto, če pa bi slučajno bila kaka razlika, pa tako kot je napisala Babajči in meni rekla moja ginekologinja, vsi smo različni in tudi otroci ne rastejo vsi enakomerno  hitro.
Sem se pa res konkretno prestrašla, ampak dobro, je že mimo.Zdaj bom sicer malo živčkala do naslednjega ultrazvoka, ki ga imam ravno z namenom, da pogledamo kako se je od včeraj razvil( za seznam 25.11.), si pa mislim, da , če bi moja ginekologinja posumla, da kaj ni okej, bi me verjetno že prej naročila(upam no).

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
29.10.2009 9:34:44   
slomak
jutroooo.

< Sporočilo je popravil slomak -- 29.10.2009 9:35:35 >

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
29.10.2009 9:39:11   
seya
Eno lepo sončno dobro jutro !!user posted image
Jaz sem bila že pridna. Sem že bila s kužkom na sprehodu (na dobra urica), zdaj pa bo počasi treba začeti kuhati, potem pa v službo. Danes smo popoldne.
Sovražim popoldansko izmeno! Se m izdi, da nimam nič od dneva...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
29.10.2009 9:40:22   
slomak
hehehe...joj nekaj se mi je zataknilo pri odgovoru za plouse pa mi je uspel napisat samo jutrooouser posted image

glede hemoglobina: meni je pa dal sirup legofer pa ni tko slab okus in sicer 3 flaške...tko da zdj to pijem, jem suhe slive, veliko zelene solate, tako da naslednji pregled mora bit izvrsten user posted image .

lep dan vsem souser posted image  pa samo pozitivno naprej.user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
29.10.2009 9:42:54   
Kati81
Samo na hitro se oglasim, ker potem jo šibam na primorsko za 4 dni.

Dobila sem pismo od komisije, bolniška je podaljšana do 20.1.2010, sicer do nastopa porodniške, mi pa vseeno not piše da moram bit doma in mirovati, čeprav mi je G napisala da mi priporoča sprehode.
No ja saj je vseeno, važno da so mi podaljšali in da se ne rabim več s tem ubadat.

Se beremo.

BYBY

(odgovor članu seya)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
29.10.2009 10:07:54   
Jada82
Dobro jutro vsem tudi z moje strani!

Joj, ti pregledi ... včasih te res samo ob živce spravijo! user posted image Recimo, kaj pa včasih, ko sploh ni bilo raznih ultrazvokov in podobnih naprav, pomoje se ženske niso tako obremenjevale. Npr. če meni takrat ne bi ugotovila kao kratkega MV, bi še vedno lepo hodila v službo, bila brezskrbna itd. Zdaj pa me za vsako malo bolečinco pograbi panika ... no ja, saj se skušam sama sebe pomirit ... pa mi kar uspeva, ja. user posted image Evo, jaz sem danes noseča točno 24 tednov user posted image Kar hitro gre tale čas.

Imam pa vprašanje za vas glede bolniške - namreč, nimam prav izkušenj s tem. Meni je moja zdravnica po priporočilu ginekologinje napisala bolniško od 06.10. naprej. bolniški list sem že nesla v službo - pametna kot sem, nisem pogledala, do kdaj je odobreno. Potem, ko mi je ginekologinja rekla, da naj počivam do poroda, smo pri zdravnici dali to na komisijo. Zaenkrat nisem dobila še nobenega odgovora ... user posted image Zdaj pa ne vem, če mi zdravnica ni napisala bolniške samo do konec meseca - torej, če ne dobim ta teden (k je rekla, da bi mogla zadnji teden v mesecu dobit) nič od komisije, moram potem v ponedeljek v službo??? Ali mi lahko zdravnica še podaljša bolniško, glede na to, da sem začela s 06.10.? A ti osebni zdravnik lahko napiše za 30 dni ali za 30 delovnih dni? No, če v petek nič ne dobim, bom kar zdravnico klicala ... al kaj? user posted image
Čist sem nevedna pri teh stvareh, res!

Joj, danes sem mela pa tako grooozne sanje - sem se potem ob 4h zbudila čist premočena - namreč, da sem šla rodit, pa sem mela kar dva otročka v sebi - s tem, da je bil en manjši. Jaz sem upala, da bosta oba zdrava in živa, in potem sem se kar tam sama v sobi matrala, da bi rodila, pa je blo tko čudn ... in potem so mi rekli, da tamali ni ok in je prišel zdravnik z nekimi groznimi kleščami, da ga bo potegnil ven, da bo pravi dojenček lahko normalno rastel naprej .... Katastrofa... prav morasto. Ne vem, kje dobim te zadeve ...

Drugač pa sem spoznala zdaj, da mi je res še najboljš od vsega kar brat, ker moram ležat ... kar malo požiram knjige user posted image Dobro da jih je dovolj, heheh.

Nič, grem in se še popoldne oglasim.
Lep dan želim vsem! user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
29.10.2009 10:15:03   
Cappy96
Živjo!

IZVIRNO SPOROČILO: seya

Eno lepo sončno dobro jutro !!user posted image

A ti tole s sončkom misliš resno user posted image - ker pri nas je še vedno vse megleno! Če ga imaš res, verjamem, da si uživala na sprehodu!

Zdaj pašibam na malico!

Lp vsem user posted image

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu seya)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
29.10.2009 10:15:46   
twixy

Dobro jutro nosecke.

Jaz sem danes malo potegnila spanec in se prav super pocutim user posted image
Vceraj sva se z dragim hudo skregala in sem rabila se malo relaxacije. Ne vem a ti moski ne razumejo,da smo zenske med nosecnostjo bolj obcutljive user posted image

nincek vse bo se vredu, ne skrbi! user posted image user posted image

Imena so pri nama pac malo drugacne, ker ne zivima v Sloveniji..
user posted image  Lilly Rose
user posted image  Laura Sue
user posted image  Laila

user posted image  Lucas
user posted image  Sven

kati81 uu.. uzivaj se za nas!user posted image

Zvesta vidim,da te nekaj muci.. Nisi ravno najboljse voljeuser posted image ... user posted image user posted image user posted image

Evo pa se nekaj slikic iz zadnjega pregleda user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

Popolnost.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
29.10.2009 10:17:39   
zvesta
ninček, da ti povem še jaz svojo izkušnjo....čeprav so te punce prav lepo in pravilno potolažile...

sama sem v prvi nosečnosti imela zastoj rasti... ampak le ta se začne kazati šele po 31. tednu, ko začne dojenček pridobivati zadnje centimetre in grame... tako da zastoje rasti pričnejo spremljati šele takrat...

tudi sama sem sedaj v podrobnejšem pregledu in tudi tokrat so v rasti odstopanja, a je to verjetno posledica kasnejše zanositve, ne pa še zastoja rasti.... zato imam naslednjič ponoven UZ in šele takrat bo presodila, ali zamaknemo PDP.... po 31. tednu pa imam že napovedane UZ-je na 14. dni..

tako da brez skrbi in pogumno...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
29.10.2009 10:20:38   
slomak
iiiiii twixy kako lepe slikceeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
29.10.2009 10:30:29   
Lara73
zvesta: mene je na začetku, ko sem zvedela da sem noseča, tako zvilo, da je bila groza. Živci so mi popustili, začela sem bruhat (na 10 minut), pristala v P (3 dni) na flašah. Tam sem sem se počasi sprijaznila z zadevo, ko sem gledala še ostale nosečke in se nekako veselila, da nisem mes tistimi, ki so prišle delat splav oz. imele izvenmaternično nosečnost. Po enem mesecu so se težave ustavile, mogoče, ker so bili vsi okoli mene tako navdušeni in so lepo sprejeli. Zdaj sem ok. Podzavest dela 100 na uro in sploh ne moreš vplivat nanjo. Tako, da vem, da pomagajo pozitivne misli sebe in ostalih, ki te obkrožajo.

Jada: tudi jaz imam včasih sanje o tem, kako sem rodila, moram pa reči, da ponavadi niso moraste.

seya: kok pogrešam kužiko, ki sva jo imela z mojim očetom. Ko sem se preselila pred dvema letoma k frišnemu možičku, je ostala kuža tam. Zdaj se mi kar ne da sprehajat sama. Prej me je prisilila, da sem šla ven (in to z veseljem). Sva se veliko presprehajali. Saj grem tja enkrat na teden, ampak to ni to. Je moja ljubica in čisto ponori ko pridem in je na smrt užaljena, ko grem domov (točno ve kdaj in ne gre z mano do vrat, tudi pogleda me ne več). Bom šla z vozičkom večkrat tja in jo vozila na sprehode user posted image .

tile 3D UZ so sicer super, ampak je pa precej panike na ta račun.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
29.10.2009 10:37:29   
Lara73
twixy: lepe slikice user posted image .

tudi pri moji bebici se pozna zastoj, na prejšnjem pregledu za 8 dni. Bomo videli v ponedeljek. Drugače pa ne delajo panike do 31. tedna. Šele potem začnejo govort o zahirančkih in podobno. Glede na to, da sem majhna (153 cm), bo mogoče moje dete manjše. Tudi moj mož ni prav velik..... Čeprav sta fanta imela 3600 in 51 oz. 53 cm, ko sta se rodila.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
29.10.2009 11:49:20   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Evo pa se nekaj slikic iz zadnjega pregleda user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

zelo lepe slikce in otroček user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
29.10.2009 13:27:33   
julieb
Joj kak fajn, v nedeljo sem po internetu iz Nemčije naročila voziček in je danes že dostavljen.

In tako zgleda:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.babyartikel.de/kp-family/kaufen/produkt/051803000011/rock_star_baby_targo_city_rock_star_baby_black

user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
29.10.2009 13:45:02   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Joj kak fajn, v nedeljo sem po internetu iz Nemčije naročila voziček in je danes že dostavljen.

In tako zgleda:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.babyartikel.de/kp-family/kaufen/produkt/051803000011/rock_star_baby_targo_city_rock_star_baby_black

user posted image

Sm šla gledat in se mi prav dopade ta vozičekuser posted image

A jajčko že maš?

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?