zirafa76
|
Pozdrav.. samo, da vas pozdravim, pri nas vse po starem.. in končala sem z sobo..vse pripravljeno, za ...še baldehin dodam za našo Izabelo in je to konec...kr lepo je izpadlo, moram povedati.. ..v omari in previjalni pa je tudi vse, od dud, flašk, kozmetike, oblačil, voziček, lupinica, vsi dodatki....par malenkosti, pa je to..moj pa prinese še oblačila, je čisto noter padel v Zda..hehe verjamem...komaj čakam tudi jaz... materinska šola..ne.. ena je dodala, da če dojiš itak ne potrebuješ nič... ..no ja, jaz sem dojila skoraj leto, pa sem uporabljala tako črpalko, flaške, dude, posodice za shranjevanje mleka, ker mi ga je ostalo dovolj, tudi ko se je najedla...no, kar nekaj stvari....blazinice za dojke, te so res nepogrešljive, da modrci niso prepojeni z mlekom, redno sem si mazala tudi bradavice z Aventovo kremo za prsa ..pa še bi se kaj našlo..no, sicer pa vsaka po svoje... shranjevanje celic...mi jih imamo, tudi tokrat bomo, je pa tukaj ceneje, ker je banka tukaj in ne v tujini....ne vem, kako je sedaj v sloveniji...vem pa, da je bilo full drago včasih Imejte se krasno.... p.s...jaz sem pa začela romantične filme gledat