|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
28.10.2009 12:01:02   
punsha
O matejka kako sta pridna. Ti samo glej, da se ne boš stegovala kam visoko gor.
barve...ok, tole o koncentratu ne vem...vem pa, da če rumeni dodajaš rdečo (čisto po malo), potem dobivaš vedno toplejšo rumeno in več ko je dodaš, bolj na oranžno prideš. No le glejta, da je bosta dovolj namešala, ker je zeloooo težko potem dobiti enak odtenek barve, razen če nimaš delano čisto po mericah. Malo si preračunajta m2, koliko barve bosta potrebovala. potem pa dobro barvejtauser posted image . Jaz sem prav uživala, ko sva sama to počelauser posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
28.10.2009 12:06:46   
zirafa76
no, meni so pomagali s tem v Hornbachu, prav prijazno...če pokličeš kamorkoli v te centre, ti po moje povejo...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
28.10.2009 12:08:41   
zirafa76
Farmwille ...
men je moj rekel, da srčno upa, da bom kdaj tako vneto kmetovala tudi na lastni zemljici...user posted image ..ko jo bova imela seveda...in služila enake denarce...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
28.10.2009 12:09:18   
zirafa76
ups..Farmville...user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
28.10.2009 12:11:05   
MATEJKA_
hvalauser posted image . za nasvet, pol ga le nisem tak mimo pihnila...
ja, sva kupla novo stanovanje in ga začneva naslednji teden barvat. tukaj ko sva zdaj sva tudi vse prebarvala pred prihodom prejšnje user posted image , vendar sva ostala bolj pri nežnih bravah - spalnica svetlo rumeno-oranžna, dnevna nežno rumena. zdaj pa bova otroško sobo, spalnico in hodnik v bolj tople barve dala - bolj sončno rumeno, vendar ne vse stene...
eh, saj bo možbarval, se ni za bat za mene... mi ne pusti več takih zadev delat, da ja ne bi rabla pol kje do konca nosečnosti v porodnošnici preležat... lepo skrbi za mene, ni kaj...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
28.10.2009 12:52:56   
Lara73
Astralis: ja tale porod mi je všeč. Zelo. Prespiš več ali manj vse, rodiš in to je to. Moja sestra je bila 4 leta v Belgiji in je prišla v Slovenijo rodit. Ko je bila v zadnjem mesecu, je prišla sem in počakala. Rodila je 14 dni prekmalu, tako da možička še ni bilo tukaj, pa je šla mami z njo. Potem so šli nazaj....

Mene tko rebra bolijo, da mi ni za dihat. Vsak vdih čutim! Zjutraj je bolje, popoldan in zvečer pa ojoj...

Srbenje: no zaenkrat me še ne, pri prvih dveh me je pa strenalo čist na trakce: progasta od srij po dolgem in počes - trbuh, noge, joške. Nobena krema ne nuca.

Brcike: včasih imam občutek, da bo nogica ven pogledala. Pa stalno se mi po mehurju sprehaja....

punsha: no temu se reče trebuh user posted image

gapii: tudi konkreten user posted image

MATEJKA: pojdi v trgovinio z barvami kjer jih tudi mešajo po karti (skoraj v vsaki kjer prodajajo barve in lake)in če ti jo zmanjka, ti jo še eno kilo zmešajo, pa je isti odtenek. Pri dipi varianti, enakega dtenka ne dobiš več. Je barva malo dražja, je pa super, ker res dobiš kar rabiš. Njihova osnova je prozorna in dodajajo pigment, zato dobiš bolj žive barve. Jupol pa je bel....

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
28.10.2009 13:07:43   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

rožca26, čez kako uro prihajam v Domžale, če imaš čas za kako kavico danes se javi.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Vdeno zbereš tak dan, ko sem pa jest na vrhniki user posted image  Zgleda vohaš kdaj me ne bo doma user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
28.10.2009 13:55:28   
zvesta
pupe, pridne ste... prebrala sem vas, komentirala pa danes ne bom

se že od včeraj tako slabo počutim... nič posebnega, ampak brezvoljna, utrujena, metulava.... čudna pač...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
28.10.2009 14:39:58   
mavo
Pozdravljene, nosečke,
Glede na to, da bolj ali manj enako dolgo noseče kot jaz (23. teden), me zanima, ali kaj razmišljate oziroma kakšno je vaše mnenje glede cepljenja proti novi gripi in cepljenja proti navadni gripi? Saj ste verjetno že imele te debate, vendar je 152 strani zame prevelik zalogaj za pregledat. Sama sem nekoliko skeptična glede vsega, vendar res ne vem več, kaj si misliti pri toliko različnih verzijah, ki jih ponujajo z vseh strani.
Ko sem bila noseča prvič - ravno tako v zimskem času, se nisem cepila proti sezonski gripi, zdaj pa je s to prašičjo gripo vse veliko bolj nejasno.
Če boste kaj napisale, hvala, drugače pa vsem mirno nosečnost in hiter porod.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
28.10.2009 14:44:27   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Pozdravljene, nosečke,
Glede na to, da bolj ali manj enako dolgo noseče kot jaz (23. teden), me zanima, ali kaj razmišljate oziroma kakšno je vaše mnenje glede cepljenja proti novi gripi in cepljenja proti navadni gripi? Saj ste verjetno že imele te debate, vendar je 152 strani zame prevelik zalogaj za pregledat. Sama sem nekoliko skeptična glede vsega, vendar res ne vem več, kaj si misliti pri toliko različnih verzijah, ki jih ponujajo z vseh strani.
Ko sem bila noseča prvič - ravno tako v zimskem času, se nisem cepila proti sezonski gripi, zdaj pa je s to prašičjo gripo vse veliko bolj nejasno.
Če boste kaj napisale, hvala, drugače pa vsem mirno nosečnost in hiter porod.

Proti novi gripi nosečnic tako ne cepijo...

proti stari pa tudi sama ne bom tvegala, čeprav se drugače cepim vsako leto....

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
28.10.2009 14:56:17   
Kati81
Kot vem in mi dr povejo, je najbolje da se ne cepimo, proti ničemer, ker se nikoli ne ve kako bo telo odreagiralo na cepivo. V nosečnosti pa je to še toliko bolj kritično.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
28.10.2009 15:01:25   
punsha
zvesta ti se samo spočij, to pomaga...
O tejle gripi nikoli nisem prav razmišljala, niti ji ne sledim. Ujela sem, da bodo med prvimi v ZDA cepili nosečnice...pri nas naj bi upoštevali navodila proizvajalca zdravil, za katera pa ne vem kakšna so. A potem ni cepljenja pri nas za nosečnice al kako? Ok, tudi če je...jaz se ne bom, vsaj zaenkrat niti ne premišljujem o tem. Kakšno mnenje pa imate ostale?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
28.10.2009 15:38:14   
seya
Alo,
ma ste pridne pri pisanju. Super.

Da začnem pri koncu:
- cepljenje proti novi gripi: jaz se ne bom cepila. Nekih jasnih navodil ni. Na IVZ svetujejo, da naj se nosečnica posvetuje z izbranim G (in s tem elegantno odgovornost prevalijo na njega, grrr). navodila so pa itak čisto zmešana. Najprej je bilo rečeno, da se nosečnic sploh ne bo cepilo, ker ni preizkušeno. Potem so rekli, da smo nosečnice med bolj ogroženimi, in da se jih bo cepilo med prvimi. Zdaj so navodila, kot sem napisala... Nimajo čisto razjasnjeno. Aja, še to - jaz delam v zdravstvu in vidim iz prve roke mnenje zdr. osebja user posted image

- knjige: moj najljubši žanr so kriminalke in zgodovinski romani. Trenutno berem ta novo knjigo od Dana Browna - The lost symbol. Ma me kar nekako (še) ne potegne. ko sem brala Da Vinčijevo šifro, sem brala do 2h ponoči, zjutraj pa ob 6ih v službo user posted image No, bomo videli, šem šele bolj na začetku.

- poklic - kot rečeno, dela v zdravstvu, v "prvih bojnih linijah"

Em... Zdaj vas grem p aše malo brati, pa bom še kaj napisala.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
28.10.2009 16:16:19   
Jada82
Helo! user posted image
Ja, jaz se tudi ne bom cepila za gripo ... eno je to, da sem itak skoz doma - torej manj možnosti, da jo fašem, drugo je, da se še nikoli nisem cepila za kakšno gripo ... pa še to, da sem noseča.
Sem mislim, da glih včeraj poslušala pri dnevniku, za da nosečnice bolj ne priporočajo, kot da, tako da ... rajš ne tvegam. No ja, če bi bila bolj izpostavljena (kot npr. ve, ki delate v zdravstvu), bi mogoče drugače mislila ... kaj pa vem ..

Nič, nekaj me zebe tukaj gor, kjer imamo računalnik, tako da bom raje šla kar dol v posteljico pod dekico ... da dokončam tisto knjigo in se lotim nove user posted image
Prijeten večer želim!

Aja še to - sej ne da vas zanima, sam človek rad pove, če je kaj fajnega: naš ploščičar je končno naredil hodnik - v soboto bo še sfugiral - drug teden pa kuhinja in dnevna, tako da potem lahko parketar pride user posted image user posted image user posted image Ful sem vesela - po vseh živcih, klicarjenju, prosjačenju ... mogoče pa se bova le še letos vselila??? user posted image user posted image

(odgovor članu seya)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
28.10.2009 16:27:02   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

Brcike: včasih imam občutek, da bo nogica ven pogledala. Pa stalno se mi po mehurju sprehaja....

Pri meni je popolnoma enako, čeprav se pa tud občasno zgodi da čutim kakšno brco tud v višini popka, danes že celo kak cm al pa dva višje...zanimivo user posted image

Jst sm pa danes nabavla voziček, in  sicer  combi system tris komplet od cam v rdeči barviuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 28.10.2009 16:31:43 >

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
28.10.2009 16:41:17   
mucica2

Pa dobila sem danes ene 6 al 7 nosečniških hlač, k mi jih je ena kolegica posodla, pa neki cotik za dojenčka, pa zmenila sm se da mi bo ena znanka prodala posteljico z jogijem pa posteljnino pa obrobo in rjuho za neko simbolično ceno user posted image
fino ne? jst sm ful vesela user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
28.10.2009 17:46:36   
zirafa76
pozdrav

no, jaz sem iz pregleda, zaenkart izgleda vse dobro, naš Dominik ima 666 g..kaka cifra...user posted image , vse mere ima po jusu..heheh..dobro sem še zaprta, dobila navodilo, naj si kupim blage kompresijske nogavice kadar sem na daljši vožnjiuser posted image ...
Je pa tudi mene presenetilo, ko mi je pokazal, kje ima glavo..malo višje nad popokom, rit pa v kanalu..user posted image ...tako da rastejo...
naslednji pregled imam 21.11...sva dala na tri tedne, naslednji UZ pa šele po dopolnjenem 30 t...če bo vse po planu...

O gripi sem ga pa vprašala tudi jaz...mi je rekel, da ni najbolj prepričan v tole cepivo, ima kolegico na 3vedskem, kjer so tudi umrli ti po cepljenju...
In da odsvetujejo nosečnicam ravno zato, ker ni preverjeno na njih cepivo in da najprej želijo videti učinke na ljudeh, potem pa bodo videli lahko, kako bi to vplivalo na nosečke...groza, a ne??user posted image

V glavnem, jaz ne, vsaj zaenkrat...Izabela pa je ravno zaradi tega razloga doma in ne v vrtcu še letos, da ne bo skozi nosila domov bolezni vse živo..ker sva same in mi ne bi zneslo kar naprej biti bolana še z njo..tako da upam, da bomo preživeli tole gripo no...

Nič, imejte se fino...

papa

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
28.10.2009 18:18:37   
mucica2
Tu je nekaj glede cepljenja proti sezonski gripi in novi gripi, če katero zanima naj prebere

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5763484
http://med.over.net/forum5/read.php?19,5782771
http://med.over.net/forum5/read.php?19,5784308
http://med.over.net/forum5/read.php?281,5755305

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
28.10.2009 18:30:15   
julieb

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

OKTOBER

27.10.-dskubin, bipi, astralis
28.10.-ninček1, plouse,žirafa
29.10-zofy

NOVEMBER
2.11.-Lara73
3.11.-bili83, niwci
, spelch
  4.11.-kora33, punsha, valentinčica 30, julieb
  5.11.-rožca26, ursulina, Nattasha
  6.11.-vaney (morf. 2)
  9.11.-Zimska, julieb, elaaa
11.11.-zvesta, brcko2, bejbs

14.11.-plouse
16.11.-Aja1, *dotika*, Jada82, babajči, lunca83
17.11.-bauky, twixy, Cappy96
18.11.-smuki, ninček1,
rožca26
19.11.-mucica2
20.11.-junehope, t*e*j*k*a
21.11.-zirafa76
25.11.-Astralis
27.11.-slomak

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
28.10.2009 18:32:07   
julieb

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.                                 user posted image user posted image
user posted image Komarka (30)           (2,1)                ?                      user posted image                              
user posted image busybee882006(?)   (3,2)                ?                     user posted image                             
user posted image biina(?)                      (?,?)                 ?         
user posted image marjetica11               (?,?)                 ?                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)                (1
,0
)          Gorenjska             user posted image
user posted image brcko2                        (2,1)          Ljubljana               user posted image    

user posted image twixy (28)                 (3,0)          Tujina                     user posted image

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1,0)          Ptuj                         user posted image                
user posted image ninu                            (2,1)          Gorenjska               user posted image
user posted image bejbs                          (?,?)                 ?                        user posted image

3.2.
user posted image Lana08                      (2,0)                ?                         user posted image                

4.2. 

5.2.       
user posted image ToBoNi (?)                  (?,?)                ?                                          
user posted image elaaa (31)                  (1,0)               ?                          user posted image

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2,1)               MB                       user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)          (3,2)               MB                        user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (?,1)                 ?                            

8.2.
user posted image Aja1(31)                    (2,1)            Dolenjska                   
user posted image Valentinčica(30)        (3,2)            Dolenjska               user posted image                  
user posted image rosa2(28)                  (2,0)             CE 
user posted image spelch                         (1,0)            Koroška                  
user posted image
user posted image bipi(31)                      (3,1)                 ?                         user posted image
user posted image bmwjka                       (4,3)            Polica pri Gros.      user posted image

9.2 
user posted image kanna(26)                  (2,1)                  ?                           
user posted image anemona(?)                (1,0)                  ?                            
user posted image ninček1(30)               (1,0)               MB                         user posted image                            
user posted image MANA 7(26)               (2,1)                 ?                          user posted image                  
user posted image ne_ja                           (?,?)                 ?                    

10.2.             
user posted image Zariya(?)                     (?,?)                 ?                                     
user posted image Cappy96(32)              (2,1)            Zasavje                  user posted image                  
user posted image Lara73(35)                 (3,2)            Gorenjska              user posted image

11.2.
user posted image niwci(25)                     (2,0)           NG, KK  
user posted image neja.mat(25)               (2,1)             NM                        user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha(30)               (1,0)             MB                        user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                (2,1)            CE, Bratislava       user posted image       
user posted image Kora33(33)                 (3,1)            Koroška                 user posted image

14.2.
user posted image plouse(29)                   (1,0)               ?                         user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81(?)                     (3,1)               LJ                        user posted image       
user posted image Zofy(31)                      (2,1)             Ljubljana              user posted image
user posted image dskubin(?)                   (3,2)             Primorska

16.2.
user posted image Liagal(26)                    (?,?)                    ?                                                            
user posted image mucica2(26)                (?,?)              CE                         user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27(28)                  (1,1)            Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                             (2,?)                    ?
user posted image Dari(?)                          (3,2)             Gorenja vas
user posted image slomak                           (?,?)                                           user posted image

18.2.
user posted image P1ka23(?)                    (1,0)                  ?                            
user posted image Jada82(27)                  (1,0)               Bled                     user posted image              
user posted image Zimska(32)                   (3,1)               LJ  
user posted image tasa3(?)                         (?,?)                  ? 

19.2.
user posted image julieb(31)                      (1,0)            Pomurje                 user posted image        
user posted image tajab                               (2,1)             Kranj                    user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion(?)                (2,1)                  ?                        
user posted image zvesta(30)                     (3,1)            Lenart                    user posted image               
user posted image vaney(26)                      (2,1)            Dolenjska              user posted image      
user posted image mamica(37)                   (4,3)            Dolenjska             
user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                   (3,0)             Praga                   user posted image          Brina  
user posted image seya(33)                        (2,0)                                          user posted image        

23.2.
user posted image smuki(29)                       (2,0)            Posavje                user posted image                
user posted image fiesta(28)                       (2,1)            Ajdovščina           
user posted image lily86(23)                       (1,0)            Maribor                 user posted image                 

24.2.
user posted image ursulina(29)                   (3,1)                   LJ                    user posted image                

25.2.
user posted image Rocio(28)                       (1,0)                    LJ                 
user posted image rožca26(26)                   (2,1)            Domžale                user posted image            

26.2.
user posted image lunca83(26)                  (1,0)                  ?                            
user posted image *dotika*(30)                 (3,0)                 ?                        user posted image          Ajda                        

27.2. 
user posted image babajči(?)                       (2,1)                  ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1,0)                LJ                       user posted image                    
user posted image junehope(?)                   (2,1)                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1,0)               Dolenjska           user posted image
user posted image vita(?)                            (2,1)                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)              (2,1)              Konjice          
user posted image protina(?)                       (?,?)                   ?                                  

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2,1)                   LJ               

17user posted image in 16user posted image 13user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 73

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3795
    28.10.2009 18:53:02   
    Lara73
    zvesta: počivaj in veliko pij....

cepila se sigurno ne bom. ni preverjeno. testni zajček pa ne bom.

komaj čakam na pregled v ponedeljek

mucica2: sej jih jaz tudi čutim kdaj višje, ampak večinoma pa doli.

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3796
    28.10.2009 19:14:47   
    mucica2
    IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

mucica2: sej jih jaz tudi čutim kdaj višje, ampak večinoma pa doli.

Točno tako tudi pri meni, večinoma doli, občasno pa tud višje, pa sej važno da brcike so , je prav prijetno (razen kadar me fajn v mehur napaliuser posted image )

(odgovor članu Lara73)
    Neposredna povezava do sporočila: 3797
    28.10.2009 19:19:09   
    mavo
    Hvala za vsa mnenja glede cepljenja. Sem dobila potrditev, da je moje razmišljanje usmerjeno nekako v isto smer. Danes sem bila na pregledu, G mi je rekla, naj pokličem na IVZ, tam pa naj bi nosečnice usmerjali k svojim G. po nasvetuser posted image  Torej, zaenkrat se ne bom nič cepila. Čeprav ravno gledam po TV, kako se zdravniki UKC cepijo, komentatorka pa je potrdila, da so vsi preživeliuser posted image .
    Vidim, da ste na tej temi kar dejavne. A ste večinoma na bolniški? Jaz sem zadnja dva tedna doma, pa mi je že kar malo dolgčas po službi, čeprav sem vesela dejstva, da se ne rabim več vozit 150 km dnevno v službo in nazaj. Rok imam 28.2., rodila bom pa verjetno s CR, glede na potek prvega poroda. Zdaj, ko imam več časa, bom malo bolj spremljala forum in mogoče se vam pridružim še s kakšnim komentarjem, zaenkrat pa hvala za razmišljanja o cepljenju.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Lara73)
    Neposredna povezava do sporočila: 3798
    28.10.2009 19:24:36   
    zvesta
    tako sem žalostna....

uprla se mi je vsa hrana in se komaj komaj prisilim, da kaj pojem.... pa nisme bolna, ampak čisto psihološko se moram silit s hrano in mi gre ob hranjenju čist na bruhanje... s pitjem pa ni nič drugače... user posted image

(odgovor članu mavo)
    Neposredna povezava do sporočila: 3799
    28.10.2009 19:30:42   
    julieb

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.                                 user posted image user posted image
    user posted image Komarka (30)           (2,1)                ?                      user posted image                              
    user posted image busybee882006(?)   (3,2)                ?                     user posted image                             
    user posted image biina(?)                      (?,?)                 ?         
    user posted image marjetica11               (?,?)                 ?                                                              

1.2.
    user posted image punsha(28)                (1
    ,0
    )          Gorenjska             user posted image
    user posted image brcko2                        (2,1)          Ljubljana               user posted image    

user posted image twixy (28)                 (3,0)          Tujina                     user posted image

2.2.
    user posted image bili83 (25)                 (1,0)          Ptuj                         user posted image                
    user posted image ninu                            (2,1)          Gorenjska               user posted image
    user posted image bejbs                          (?,?)                 ?                        user posted image

3.2.
    user posted image Lana08                      (2,0)                ?                         user posted image                

4.2. 

5.2.       
    user posted image ToBoNi (?)                  (?,?)                ?                                          
    user posted image elaaa (31)                  (1,0)               ?                          user posted image

6.2.                           
    user posted image bambi14 (?)               (2,1)               MB                       user posted image                              
    user posted image MATEJKA_(28)          (3,2)               MB                        user posted image                               

7.2.         
    user posted image Irsa (?)                       (?,1)                 ?                            

8.2.
    user posted image Aja1(31)                    (2,1)            Dolenjska                   
    user posted image Valentinčica(30)        (3,2)            Dolenjska               user posted image                  
    user posted image rosa2(28)                  (2,0)             CE 
    user posted image spelch                         (1,0)            Koroška                  
    user posted image
    user posted image bipi(31)                      (3,1)                 ?                         user posted image
    user posted image bmwjka                       (4,3)            Polica pri Gros.      user posted image

9.2 
    user posted image kanna(26)                  (2,1)                  ?                           
    user posted image anemona(?)                (1,0)                  ?                            
    user posted image ninček1(30)               (1,0)               MB                         user posted image                            
    user posted image MANA 7(26)               (2,1)                 ?                          user posted image                  
    user posted image ne_ja                           (?,?)                 ?                    

10.2.             
    user posted image Zariya(?)                     (?,?)                 ?                                     
    user posted image Cappy96(32)              (2,1)            Zasavje                  user posted image                  
    user posted image Lara73(35)                 (3,2)            Gorenjska              user posted image

11.2.
    user posted image niwci(25)                     (2,0)           NG, KK  
    user posted image neja.mat(25)               (2,1)             NM                        user posted image    

12.2.
    user posted image Nattasha(30)               (1,0)             MB                        user posted image                      
    user posted image zirafa76(32)                (2,1)            CE, Bratislava       user posted image       
    user posted image Kora33(33)                 (3,1)            Koroška                 user posted image

14.2.
    user posted image plouse(29)                   (1,0)               ?                         user posted image                       

15.2.                          
    user posted image Kati81(?)                     (3,1)               LJ                        user posted image       
    user posted image Zofy(31)                      (2,1)             Ljubljana              user posted image
    user posted image dskubin(?)                   (3,2)             Primorska

16.2.
    user posted image Liagal(26)                    (?,?)                    ?                                                            
    user posted image mucica2(26)                (?,?)              CE                         user posted image                     

17.2.                   
    user posted image gapii27(28)                  (1,1)            Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
    user posted image katy_                             (2,?)                    ?
    user posted image Dari(?)                          (3,2)             Gorenja vas
    user posted image slomak                           (?,?)                                           user posted image

18.2.
    user posted image P1ka23(?)                    (1,0)                  ?                            
    user posted image Jada82(27)                  (1,0)               Bled                     user posted image              
    user posted image Zimska(32)                   (3,1)               LJ  
    user posted image tasa3(?)                         (?,?)                  ? 

19.2.
    user posted image julieb(31)                      (1,0)            Pomurje                 user posted image        
    user posted image tajab                               (2,1)             Kranj                    user posted image              

20.2.
    user posted image silmarillion(?)                (2,1)                  ?                        
    user posted image zvesta(30)                     (3,1)            Lenart                    user posted image               
    user posted image vaney(26)                      (2,1)            Dolenjska              user posted image      
    user posted image mamica(37)                   (4,3)            Dolenjska             
    user posted image      

21.2.
    user posted image Astralis(36)                   (3,0)             Praga                   user posted image          Brina  
    user posted image seya(33)                        (2,0)                                          user posted image        

23.2.
    user posted image smuki(29)                       (2,0)            Posavje                user posted image                
    user posted image fiesta(28)                       (2,1)            Ajdovščina           
    user posted image lily86(23)                       (1,0)            Maribor                 user posted image                 

24.2.
    user posted image ursulina(29)                   (3,1)                   LJ                    user posted image                

25.2.
    user posted image Rocio(28)                       (1,0)                    LJ                 
    user posted image rožca26(26)                   (2,1)            Domžale                user posted image            

26.2.
    user posted image lunca83(26)                  (1,0)                  ?                            
    user posted image *dotika*(30)                 (3,0)                 ?                        user posted image          Ajda                        

27.2. 
    user posted image babajči(?)                       (2,1)                  ?                   

28.2.
    user posted image JanaB(33)                      (1,0)                LJ                       user posted image                    
    user posted image junehope(?)                   (2,1)                  ?           
    user posted image Bauky(?)                        (1,0)               Dolenjska           user posted image
    user posted image vita(?)                            (2,1)                PO                  
    user posted image t*e*j*k*a(26)              (2,1)              Konjice          
    user posted image protina(?)                       (?,?)                   ?    
    user posted image mavo(?)                          (2,1)                  ?

4.3.
    user posted image dreja80(29)                 (2,1)                   LJ               

17user posted image in 16user posted image 13user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 74

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
    PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3800
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
    Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?