|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
31.10.2009 14:20:55   
Jada82
Evo, mene pa je jutranja dobra volja kar malo minila ... mah ne vem, moj je šel na šiht, čeprav naj bi bil danes frej, vendar je nekaj zamenjal ... tako da sem sedaj spet sama v tej najini mali sobici, medtem ko tašča in stara mama letata v sosednjih prostorih .... uf, počutim se, kot v eni bolniški sobi in se smilim sama sebi user posted image Ne vem, včasih tako pride ...

Punsha, drugače pa tud mene skoz neki boli ... pa ne vem, al delat paniko al ne ... tko da se rajš kar prepustim. Včasih me boli spodaj, včasih kot pri menstruaciji, včasih me špika, potem zdaj me je nekaj pri popku začelo vezat .. ah ja. Pa zdej mi ža par dni brca velikokrat precej spodaj - direkt v mehur ali pa čisto dol ... vedno mi je neprijetno .. da ne bo kaj prebil ... upam, da se mu še ne mudi ven, ma še ogromno časa ...

Drugače pa se je sonček pokazal tudi pri nas, vendar pa sem itak notri zaprta ... no ja, je pa bolje, kot meglo gledat skozi okno, ane?

Kaj še napišite, da vas bom kaj prebrala user posted image
Pozdravček in prijeten dan še naprej!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
31.10.2009 17:01:52   
zvesta
No, pa sem tudi jaz kupila prvo reč za novega dojenčka. Kupila sem si sleepy wrap in sem zelo zadovoljna. Zdaj se bo pa počasi začelo.

Drugače sem pa v postelji in počivam. Sem danes oprala in posušila 3 stroje perila, ki so že v omarah.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
31.10.2009 17:15:02   
punsha
zvesta imaš kje kako slikico katerega si kupila? Koliko si pa dala? Meni je tudito všeč...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
31.10.2009 17:30:55   
zvesta
Takega sem kupila:

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=717&ime=Sleepy_Wrap_(trak_za_nosenje_otrok)

V svetlomodri barvi. Preko oglasa, novega, za 25 €, tako da barve nisem mogla izbirati, ampak mi je vseeno všeč.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
31.10.2009 18:35:19   
Lara73
zanimiva vreča.verjetno pa je ne bom kupovala. dobila sem kengorujčka. pa še tega najbrž na bom prov preveč uporabljala. ga tudi pri prvih dveh nisem. Mogoče si pa še premislim user posted image

tale naša familija je čist ubrisana. vsako leto se zberejo na Lj.Žalah ob 15:00. v najhujši gužvi! bi šla prej al pa kasnej, pa sama ne najdem groba. moja orientacija je za en kuser posted image . pa še to je edini dan da vidim našo daljno family.

grem pred tv.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
31.10.2009 18:37:39   
valentinčica30
Tudi naša najmlajša je bučko izrezala starejša pa že cel popoldne fešta pri prijateljici in kar neče poklicat za domov, jo bo treba priganjatuser posted image user posted image . Vsako leto mal podaljša.
Mene pa boli glava pa vse ostalo tut, tak da sem sita vseh obiskov in si želim samo miru. upam da je pri vas kaj boljše.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
31.10.2009 18:51:42   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

zanimiva vreča.verjetno pa je ne bom kupovala. dobila sem kengorujčka. pa še tega najbrž na bom prov preveč uporabljala. ga tudi pri prvih dveh nisem. Mogoče si pa še premislim user posted image

tale naša familija je čist ubrisana. vsako leto se zberejo na Lj.Žalah ob 15:00. v najhujši gužvi! bi šla prej al pa kasnej, pa sama ne najdem groba. moja orientacija je za en kuser posted image . pa še to je edini dan da vidim našo daljno family.

grem pred tv.

ni vreča... je trak, ki omogoča različne vrste nošenja otroka... tudi v položajih primernih za novorojenčke.... kar kengurujčki ne omogočajo oz. so celo škodljivi za pravilen razvoj otroškega okostja in motorike....

mah, da en bo zvenelo, da hočem komu kaj tupit, ampak meni so te reči oz. handling z otrokom zelo pomembne... sme sina skoraj celo leto vozila vsak teden na NFT in so mi tam dali čisto drugačen pogled na to, kaj je in kaj ni primerno za otroka...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
31.10.2009 19:12:05   
bambi14
večer,

meni ni uspelo dobit nobene buče, pa sem mojega malo porisala,.....no pa sem še bolj zadovoljen,....ups. zadovoljna,...

user posted image

no pa lep čarovniški večer,...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
31.10.2009 19:13:48   
niwci
Jst sem tudi že zrezljala bučo user posted image sicer že ene 3 dni prej, ker mi je lepo videt pol zvečir ko se lepo sveti- pa sem skor pozabla it svečko prižgat.

Pri nas je bil danes tudi lep sonček in sem ga izkoristila predvsem za pranje user posted image pol je blo pa že skor hladno za kam it, pa sem se zavila v dekico in si TV prižgala.

Drugači pa tudi mene vse boli. Zdaj že ko se vstanem iz postelje ali stola, me nekje odzadi tako boli, da rabim par sekund da lahko normalno premaknem desno nogo, pa še sramna kost me tako zaboli ali neki tam. Ko pa se ponoči obračam, mi čist za vsako tako poči v hrbtu user posted image Jao kaj še bo v naslednjih mesecih????

Sm dobila od kolegice luštkano knjigico, k bom mela kmalu roj. dan... Miselni razvoj dojenčka in malčka... kok je lepo, ko zdej že vsi tudi na user posted image mislijo... Tata pa mi (nam) je kupil ful luštno spominsko knjigo oz. dnevnik za user posted image in so mi pritekle prou souzice v oči, ko sem prebirala kaj vse naj zapišem noter...tej hormoni se niso še nič umirili. Zraven pa je pripomnil, da upa, da bova z user posted image bolj pridno pisala, kot sta ona dva z mamo.
V glavnem se šele zdaj začnem uživljat v ta čudoviti svet in mi postaja tako lepo user posted image

Danes pa si bom privoščila kak horor film user posted image če bo kaj po TV, sam potem bog ne daj da morem sama spat...hihi

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
31.10.2009 19:14:57   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

večer,

meni ni uspelo dobit nobene buče, pa sem mojega malo porisala,.....no pa sem še bolj zadovoljen,....ups. zadovoljna,...

user posted image

dobra buča user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
31.10.2009 19:22:55   
dskubin
Jaz sem tudi cel dan v pranju, sušenju in likanju, jutri pa me čaka pakiranje kufrov. Gremo na dopust za cel mesec, komaj čakam, otroka pa tudi, ker smo že cel mesec brez očkota. Samo upam, da ne bom čisto preveč napakirala, ker pol ne vem, kako bom dva mulca in vse te kufre po letališču vlekla. No, zame bo sigurno malo, ker nimam več prav dosti stvari, ki jih lahko nase navlečem. Bom sigurno pritrogala domov več, kot bom odnesla user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
31.10.2009 19:29:10   
vaney
čer

Jaz se tudi bolj slabo počutim, vse me nekam boli z glavo in grlom vred in grem tudi jaz kmalu v ležeči položaj. Mož je na fešti, ker se je kolegu rodila hčerka, jaz pa tudi če bi hotela it, nisem za nikamor, pa itak na fešte pa res ne smem hodit, tako da brezveze jamram, tukaj doma me pa itak nima kdo poslušat.

Buč imamo pri nas za izviz, ampak meni nekako ni do tega...joj, kako sem ratala lena, samo ležala bi in jedla in ker mi še to ne rata, sem potem tečna. Ojoj, kje so še 3 meseci do konca, bodo ljudje v moji okolici znoreli zaradi meneuser posted image

Jaz sem pa včeraj spet pekla torto, tokrat jogurtovo in je več ni, joj, kaj smo mi požrešni...fora je v tem, ker drugače sploh nisem neki privrženec peciva, pa pečt se mi tudi ne da pogosto, zadnje čase bi pa samo torte peklauser posted image saj me bo kmalu minilouser posted image

Jada, še malo potrpi, saj bosta kmalu v svojem stanovanjuuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
31.10.2009 19:31:25   
vaney
dskubin, če nisem preveč radovedna, kam pa greste na dopust? Ti kar malo zavidam, pa najbrž še katera druga tudi, ko moramo bit zdaj skoz doma...no, kamorkoli že greste, lepo se imejte in uživajte z očkomuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
31.10.2009 20:11:05   
dskubin
Ah, če bi hotli prav dopust, bi mogli nekam v tople kraje. Jaz rečem dopust, ker res letos še nisem nikjer bla, sem šparala za zdej. Mož študira v Angliji, zdej pa gremo še mi trije gor za en mesec, potem se pa vsi vrnemo in bomo doma do poroda.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
31.10.2009 21:36:46   
valentinčica30
Vaney jaz bi tut torticouser posted image , pa si spet name pozablauser posted image . Sem pekla doma rogljičke z nutelo, jih mam še neki če pridešuser posted image .
Drugič se pa spomni, da je blizu tebe ena user posted image , ki se ji trenutno trga že samo ob misli na user posted image . Groza pa nikoli prej takouser posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
31.10.2009 22:05:19   
punsha
valentinčica tudi rogljički z nutelo so super, ne boš verjela jaz jih imam tuduser posted image . Za zajtrk jih je dal user posted image pečt kar tiste zamrznjene, potem pa namažem z nutelo...prav dobri so.

< Sporočilo je popravil punsha -- 31.10.2009 22:06:14 >

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
1.11.2009 9:33:46   
ninček1
Jutro!

Kako ste?Upam, da kaj bolje. Mene tudi skozi nekaj špika , al zgoraj al spodaj,ampak najbolj me je pa strah tega , da ne vem kako zgleda, ko ti plodovnica po malem curlja.Večkrat se mi zgodi, da imam mokre hlačke in to zgleda prozorno.Zdaj napr že kaki teden nisem imela mokrih hlačk, imam pa res zelo pogosta vnetja in možno da je to to.Sem omenla g., pa je rekla samo, da je v nosečnosti normalno, da je več izcedka, ampak kako dejansko veš kaj je izcedek in kaj je plodovnica?
Drugače pa tudi mene brca včasih tam čisto spodaj, kot da hoče nogico ali pa rokico ven potisnit user posted image .Verjetno je to odvisno od tega kako leži.

Bambi kaj ti naj rečem....ahhhhh....si mi polepšala včerajšnji večer s slikico.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
1.11.2009 10:11:09   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

večer,

user posted image

dobra buča user posted image user posted image user posted image

se moj ni pustil porisat.....zdej je pa nimam

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
1.11.2009 10:14:53   
Lara73
ste me razdražile. grem torto delat. sem zadnjič že oblate kupila. Nekaj bo že ratalo....

pa lep dan

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
1.11.2009 10:30:52   
Jada82
Dobro jutro! Spet en  lep dan user posted image
Jaz tudi nisem nobene buče izrezala - 1. nimam nikjer prostora za to delat, 2. itak morm skoz ležat - ampak  mi je pa fajn, ko vidim kakšno, pa da svečka notri gori ... no ja, letos nimam glih prilike, ampak sej vem, kako izgleda.

Jest bi drugač tud skoz sladko jedla ... imam kar vedno eno čokolado ob sebi, sej veste, za vsak slučaj - in kar lepo počasi izginja. Sicer se trudim tud sadje jest ... pa sem opazila, da mi ni toliko do salame - prej sem fuuul rada jedla sendvičke, zdej pa rajš marmelado, gres, čokolino itd. user posted image Njamči.

Joj, danes ponoči sem se zbudila ob 4h, ker me je tako bolelo v trebuhu - res ful, ostra bolečina, cel trebuh, mi je kar na jok šlo. Grozn mi je blo to, ker sem takoj pomislila, kaj pa če so popadki. Itak ne vem, kako to izgleda. Po nekaj minutah (ene 10h pomoje) je bolečina pojenjala in potem sem se ful bala, da se bo spet začela. No, pa se ni in sem potem zaspala. Ni blo prov fletn, ful sem se bala in si govorila, ne še, je še prezgodaj. Očitno je bilo nekaj drugega - sumim prebavne težave. Drugač me pa zdej že ene 2 dni boli pri popku????? A še kero?

Ninček1 - tudi jaz sem non-stop v strahu, da bo plodovnica odtekla ... ker imam skoz neki mokre hlačke ... enako, kot ti opisuješ - ampak najbrž je samo beli tok. Mislim, da plodovnica malo bolj odteče - in ne neha kar teči za 1 teden. Tko da .. pomoje sva lahko brez skrbi .. čeprav lažje je reči, kot se potem res ne sekirati. To je pa to, ker toliko beremo o tem. Če jaz ne bi prebrala, da lahko že prej odteče, niti vedela ne bi in ne bi niti  pomislila na to, bi bla sigurna, da je beli tok in se ne bi obremenjevala, tako pa .... eh.

No, jaz grem zdaj pod tuš, pol pa do konca prebrat knjigo.

Se beremo! Pa pa.user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
1.11.2009 10:43:32   
mucica2

večer,

user posted image

sm vidla veliko buč, ampak ta je pa najlepšauser posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
1.11.2009 10:48:42   
mucica2

mah glede mokrih hlačk je tud pr men enako, sam k je večinoma skoz enako, se nočem s tem preveč obremenjevat, k je blo že pred dvema pregledoma veliko izcedka pa je blo pol vedn vse v redu. Js sm mela s tem belim tokom itak že prej probleme, zdej je pač še toliko bol obilen, moja G je rekla da je to normalno, da je tud ona mela probleme s tem v nosečnosti

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
1.11.2009 10:49:27   
mucica2

drugače pa user posted image želim vam lepo nedeljo

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
1.11.2009 11:02:10   
slomak
lepo jutro vsem...
no midva z mojim sva šla včeraj po doooooolllggeeeeemmmm času ven na RD od mojga brata in sva nazaj dam pršla ob 4h zjutri user posted image user posted image ...pa prov fajn mi je blo...no in zdele se pečejo čokoladni muffini user posted image user posted image user posted image ... a bi katera?

lepo nedeljo in kot sama sebi pravim POZITIVNO naprej, želim vsem enako user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
1.11.2009 11:03:20   
zvesta
ubijala bi za potratno potico....user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?