Jada82
|
Dobro jutro punce! Aja1 verjemi, nobena župa ni tako vroča, kot se skuha! Mogoče zdaj izgleda slabo, ampak se bo porihtalo in v končni fazi ne bo tako hudo. Držim pesti, pa javi, ko kaj več izveš!!! Vidim, da že vse pridno nakupujete vozke. No, jaz ga imam, za ostale stvari, ki jih moram pa še nabaviti, pa sem se odločila, da počakam do konec decembra oz. januarja, pa bomo potem kupovali - malo po trgovinah, malo preko neta ... glede na to, da moram biti doma. Glede bolniške - Nattasha, hvala za informacije. Vseeno bom kar danes poklicala mojega zdravnika, kako in kaj ... ampak si me pomirila. Ker na komisijo je pa šlo ... Jaz pa ponavadi vstanem okoli 8-9 ure ... poskušam kar čim dalj časa spat, da hitreje mine dan. Danes sem pa že ob pol 8h vstala, ker me je pobral pri starših po šihtu in sem zdaj spet pri njemu ... uf te selitve .. ampak mal spremembe okolja pa paše. Najbrž bom v četrtek spet šla nazaj k staršem ... Danes sva potem šla še pogledat v stanovanje, najin hodnik je že prav lep, samo še zafugirati ga more. Joj, komaj čakam, da se že odseliva Recimo danes, ko sem spet prišla sem, k njemu, sem ugotovila, da mojih čevljev, ki sem jih mela pod radiatorjem (okoli 5-6 parov - pod radiatorjem, ker je prostorska stiska, imava samo 1 sobo), ni nikjer. Tašča jih je pospravila .. ne vem kam. Joj, mi je spet pritisk dvignilo... No, se še pišemo, pridne bodite! Pa ja, peteeeek je ... 3 tedne nazaj sem bla tud jest ful vesela ... zdaj mi je pa v bistvu vseen ... pa pa
|