|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
30.10.2009 9:41:15   
Jada82
Dobro jutro punce!

Aja1 user posted image user posted image user posted image user posted image verjemi, nobena župa ni tako vroča, kot se skuha! Mogoče zdaj izgleda slabo, ampak se bo porihtalo in v končni fazi ne bo tako hudo. Držim pesti, pa javi, ko kaj več izveš!!!

Vidim, da že vse pridno nakupujete vozke. No, jaz ga imam, za ostale stvari, ki jih moram pa še nabaviti, pa sem se odločila, da počakam do konec decembra oz. januarja, pa bomo potem kupovali - malo po trgovinah, malo preko neta ... glede na to, da moram biti doma.

Glede bolniške - Nattasha, hvala  za informacije. Vseeno bom kar danes poklicala mojega zdravnika, kako in kaj ... ampak si me pomirila. Ker na komisijo je pa šlo ...user posted image

Jaz pa ponavadi vstanem okoli 8-9 ure ... poskušam kar čim dalj časa spat, da hitreje mine dan. Danes sem pa že ob pol 8h vstala, ker me je user posted image pobral pri starših po šihtu in sem zdaj spet pri njemu ... uf te selitve .. ampak mal spremembe okolja pa paše. Najbrž bom v četrtek spet šla nazaj k staršem ...
Danes sva potem šla še pogledat v stanovanje, najin hodnik je že prav lep, samo še zafugirati ga more. Joj, komaj čakam, da se že odseliva user posted image user posted image user posted image
Recimo danes, ko sem spet prišla sem, k njemu, sem ugotovila, da mojih čevljev, ki sem jih mela pod radiatorjem (okoli 5-6 parov - pod radiatorjem, ker je prostorska stiska, imava samo 1 sobo), ni nikjer. Tašča jih je pospravila .. ne vem kam. Joj, mi je spet pritisk dvignilo... user posted image

No, se še pišemo, pridne bodite!
Pa ja, peteeeek je ... 3 tedne nazaj sem bla tud jest ful vesela ... zdaj mi je pa v bistvu vseen ...
pa pa

(odgovor članu lunca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
30.10.2009 9:54:58   
ninček1
Jaz tudi čakam na odločbo iz komisije že celo večnost.Potrjeno sem dobila do 21.10. in še tudi nisem nič dobila.Me pa malo panika grabi, ker imamo v službi 5.11.plače in mi ni jasno kaj bo če do takrat ne dobim?Ostanem brez plače za ta mesec al kak?Res si čas vzamejo pri nekaterih.Sem zdaj klicala zdravnico in je rekla, da so poslali 21.10 dokumentacijo naprej, vendar tudi oni še niso nič dobiliuser posted image . Pa je že 8 delovnih dni preteklo od takrat...

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
30.10.2009 10:05:43   
Kati81
Ninček, jaz ponavadi dobim v dveh dneh od tistega k sem bila obravnavana na komisiji. Drugače pa itak ti more dat tvoja osebna zdravnica bolniški list, danes za ta mesec. Ni odvisno od komisije. Lahko te še niso obravnavali, odvisno kdaj si pričela  bolniško.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
30.10.2009 10:14:11   
vaney
Tako, kava in burek (jaz jem samo še sirov burekuser posted image ) sta v želodčku, zdaj grem pa malo počivat...

ninček, jaz sem tudi imela bolniško do 21.10., na ta isti datum je osebna zdravnica spet poslala papirje in 23.10. sem že dobila novo odlocbo za naprej. Jaz bi na tvojem mestu malo poklicala kar na komisijo, zihr je zihr, ker mi je čudno, da tako odlašajo. Bolniško za ta mesec oz. vsaj do 21.10. ti bo pa itak napisala osebna zdravnica.

in drugače, kako ste kaj? Jaz nestrpno čakam drugi petek, ko imam spet morfologijo...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
30.10.2009 10:23:41   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: lunca83

Ojla!

Kako ste kej souser posted image ? Upam, da vse žarite tako kot vsi pravjo, da v tem času nosečnice kar cvetijo (no pa vemo, da pride kdaj tut kej ko smo lahk zarad hormončkov bolj kot kakšne  user posted image ). user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz sem včeraj tut že naročila voziček - jane slalom pro (oranžno rjav). Je še barva 2008 in sem mogla pohitet, ker jih je samo še 6 v skladišču. Sem naročila kar cel komplet, tako da ena skrb manj.

No pa uživite, še mal pa bo vikend user posted image

Živjo Lunca...a lahko pripopaš kako slikco vozička, ker men je ta kombinacija barv tud zelo všeč in kje si ga nabavla???

hvala ti in uživaj user posted image

(odgovor članu lunca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
30.10.2009 10:48:30   
mucica2
Aja1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nič ne obupuj in ne bodi žalostna (otroček to čuti), vse se bo uredilo.

Jst sm pa danes mela neke nočne more glede vozička, prej dokler da nisem kupla, sm sanjala da se ne morem odločit katerega naj vzamem pa kr vsak ma neke pomankljivosti, zdej k sm ga kupla pa da nisem prav kupila, da nič ne dela pa da bi mogla kirga drugega...joj kr neki...

sm pa glede cunjic razmišljala, s tolkih strani so mi obljubil cotike za dojenčka, da ne vem če jih bom sploh tolk rabila, hehe. Neki sm pa jih že dobila. Kr neki pa morem tud sama kupit za svojo dušo user posted image . Vsej kompletek za iz bolnišnice, ki ga bom mela pol tud za spomin user posted image

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 30.10.2009 10:49:30 >

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
30.10.2009 11:04:50   
mucica2

sm pa danes nekaj gledala na koledar za 2010 in sm ugotovila, da je takrat k mam rok 16.2. PUST user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
30.10.2009 11:26:24   
ninček1
Brez besed sem! Dobro , da sem klicala na komisijo.Mi pravi ženska, da oni sploh niso nič dobili! Kličem zdravnico in mi pravi, da imajo v poštni knjigi zavedeno, da je bilo poslano.Zdaj bo zdravnica klicala zavarovalnico......eh.........no comment.......

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
30.10.2009 11:27:26   
punsha
Ojla,

toliko da se malo oglasim,sem bila včeraj vsa smotana, danes sem malo bolje. Sem vsa nekam utrujena in sem včerajšnji dan po večini kar prespalauser posted image .

Tudi meni se je zgodilo, da je komisija rabila kar nekaj časa, ampak v službi niso nikoli nič komplicirali, sem pač kasneje prinesla bolniški list. Sem si pa vedno rekla, če mi slučajno ne podaljšajo, tudi ni problem, saj imam še ves letošnji dopust. No ampak sedaj do pdp ne grem več delat. Joj, sem že od aprila doma.

Jaz sem se pa danes naročila v materinsko šolo in začneva 25.11. Sem najprej mislila hoditi v Šk. Loko, ampak sem zasledila, da naročajo šele 1 mesec pred pdp, potem sem pa klicala v Kranj, tam pa lahko prej, tako da sem dobila prvi možni datum. Mi bolj prav pride...če grem res slučajno prej rodituser posted image . Pa že prav komaj čakam da se začneuser posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
30.10.2009 11:32:02   
zvesta
tiste, kis te doma že več kot 3 mesece.... a ste dobile solidarnostno pomoč v službi?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
30.10.2009 11:34:01   
slomak
jest bom tudi v kranj hodila na mater. šolo in sem naročena 9.12. na rojstni dan mojega user posted image ...
a mora on kej plačat mater. šolo? Ko sem se jaz naročila mi je rekla da je brezplačno ne vem pa če je mislila tudi za mojga??
user posted image  pozdravček...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
30.10.2009 11:52:27   
punsha
zvesta, ja, jaz sem dobila solidarnostno pomoč v službi. Ne točno takoj po 3 mesecih, nekje mislim da po ene 5 mesecih, ko sem čudno gledala od kje sedaj toliko denarja na računuuser posted image

Materinska šola...ne vem, meni ni nič rekla da je kaj za plačat za user posted image , no jaz niti pomislila nisem da jeuser posted image

joj, ne moreš verjeti ninček, sama površnost jih je.

Moj mali pa danes tako brca, da se včasih kar ustrašimuser posted image . Kar celega čutim kako se obrača notri in drsa po mojem trebuhu. Mi pa sploh ni jasno kako je obrnjen. Brcike čutim čisto povsod. Enkrat so čisto na boku, skrajno levo ali desno, drugič kar visoko nad popkom, potem čisto pri sramni kosti nato spet nekje na sredi trebuha... In delajo se kar izbokline, tako da je včasih trebuh prav smešne oblike user posted image . Ampak če je bil nazadnje obrnjen na glavo, potem... s čim me brca tam levo in desno in to hkrati na obe strani? včasih se mi zdi da leži vodoravno...a to je možno? Oh joj, bom že kaj pogruntalauser posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
30.10.2009 11:56:36   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

zvesta, ja, jaz sem dobila solidarnostno pomoč v službi. Ne točno takoj po 3 mesecih, nekje mislim da po ene 5 mesecih, ko sem čudno gledala od kje sedaj toliko denarja na računuuser posted image

aha, domnevam, da nisi nič zaprosila zanjo, ne?

pa si zaposlena v javni službi ali v gospodarstvu? v kakšni višini je pa ta pomoč?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
30.10.2009 12:06:30   
elaaa
Ojla!

Se strinjam s spanjem čez dan. Tudi jaz ne smem podnevi spat, ker potem ponoči ne morem oz. se veliko premetavam.
Počutje je odlično. Voziček imamo Qunniya freestyle confort 3xl.

Samo še tri mesece. Joj, gre hitro.

Lp in user posted image vsem, ki ga potrebujete.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
30.10.2009 12:07:31   
punsha
Solidarnostna pomoč Sedaj sem šla prav na plačo gledat... Ne, nisem nič zaprosila, sploh nisem vedela da mi pripada. Od aprila sem doma, dobila sem jo pa pri julijski plači. Zaposlena v vrtcu in znaša 577 eur.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
30.10.2009 12:10:18   
zvesta
punsha, hvala....

mah, vem, da je povpreček neke plače v treh mesecih... ampak ne vem ali tvoje plače ali zajamčene plače...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
30.10.2009 12:21:28   
lunca83
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

IZVIRNO SPOROČILO: lunca83

Ojla!

Kako ste kej souser posted image ? Upam, da vse žarite tako kot vsi pravjo, da v tem času nosečnice kar cvetijo (no pa vemo, da pride kdaj tut kej ko smo lahk zarad hormončkov bolj kot kakšne  user posted image ). user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz sem včeraj tut že naročila voziček - jane slalom pro (oranžno rjav). Je še barva 2008 in sem mogla pohitet, ker jih je samo še 6 v skladišču. Sem naročila kar cel komplet, tako da ena skrb manj.

No pa uživite, še mal pa bo vikend user posted image

Živjo Lunca...a lahko pripopaš kako slikco vozička, ker men je ta kombinacija barv tud zelo všeč in kje si ga nabavla???

hvala ti in uživaj user posted image

Voziček sem naročila v Pikapolonici, slikco sem probala prlepit, pa mi ne rata (ne vem sm mal smotana al kaj),
si pa lahko pogledaš na tem linku: http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/jane/jane-slalom-pro-formula-strata/051778420421131343

Če te resno zanima moraš pohitet, ker jih je še zelo malo.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
30.10.2009 12:28:31   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

punsha, hvala....

mah, vem, da je povpreček neke plače v treh mesecih... ampak ne vem ali tvoje plače ali zajamčene plače...

ne vem, kaj vzamejo za povprečje, vendar ni tvoja, ampak slovensko povprečje. Zdaj pa ne vem, ali bruto povprečna plača, ali minimalna plača...v glavnem, vse dobijo približno enako, tako da ni vezano na tvoj dohodek.

Mene pa zanima nekaj drugega: a je katera morala delat glukozni test za nosečniško sladkorno? Jaz ga imam naslednji teden, pa sem si morala sama kupit glukozo v lekarni. Sem dala 3,22 evrov za 50 g cukra v prahu, ki ga moram prinesti sabo v ambulanto. A je to normalno? Saj ne da bi mi bilo škoda dnarja za take stvari, ampak madona saj stane kila cukra 1 evro v trgoviniuser posted image  Ne vem, no, mogoče pretiravam, samo je mal brezveze, kaj vse mormo plačat. A ste si ve morale tudi same kupit glukozo?

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
30.10.2009 12:36:26   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Solidarnostna pomoč Sedaj sem šla prav na plačo gledat... Ne, nisem nič zaprosila, sploh nisem vedela da mi pripada. Od aprila sem doma, dobila sem jo pa pri julijski plači. Zaposlena v vrtcu in znaša 577 eur.

A si vedla, da lahko še enkrat zaprosiš za solidarnostno pomoč po novem letu? Enkrat v koledarskem letu ti pripada solidarnostna pomoč, če si vsaj tri mesece neprekinjeno na bolniški. Torej ti si jo dobila v letu 2009 junija za zadnje tri mesece neprekinjene bolniške, januarja 2010 pa jo lahko spet dobiš za zadnje tri mesece (če seveda ne boš s 1.1.2010 že na porodniški). Vendar pa ti potem v koledarskem letu 2010 ne pripada več (kar pa sploh ni problem, ker boš itak na porodniške dopustu in dopustu za nego in varstvo otroka).

Punsha, a si ti Ločanka? Jaz namreč tudi izhajam iz Škofje Loke, čeprav že 5 let ne živim več tam. Zdaj sem Celjanka - zaenkratuser posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
30.10.2009 12:41:11   
Lara73
ojla,

no drugostopenjska komisija, se pravi, če te prvič vržejo in se pritožiš, ima 60 dni časa za obravnavanje!!! Jaz sem se pritožila 13.10. pa še ni nič. Nekaj dni za mano se je še moja zdravnica, pa tudi še nič. Itak sem pa na borzi user posted image . Samo mesece bi rada prišparala za po porodniški. Mi jih pripada 9, ker imam več kot 15 let delovne dobe.

Vozek oranžen je tudi Peg Perego   http://www.otroski-vozicki.com/si/gt3-completo-papaia-i406.shtml
Jest mam tazga user posted image

ah kaj bi dala sa solidarnostni prispevek...

Za materinsko šolo se še odločam. Sploh ne vem a bi šla al ne. Sej mam že dva fanta, ampak kje je že to.... Če pa bom, bom šla v Kranj. Mogoče januarja, če bom še pokretna user posted image Rodit z mano gre pa itak sestra, tko da mojmu ni treba hodit.

(odgovor članu lunca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
30.10.2009 12:42:56   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Brez besed sem! Dobro , da sem klicala na komisijo.Mi pravi ženska, da oni sploh niso nič dobili! Kličem zdravnico in mi pravi, da imajo v poštni knjigi zavedeno, da je bilo poslano.Zdaj bo zdravnica klicala zavarovalnico......eh.........no comment.......

Pa res dobro, da si klicala, ker bi drugače zastonj čakala, kr neki. Me pa res zanima kje je zdej tvoj kartonuser posted image , res kr neki, same komplikcije, ampak sej se bo vse uredilouser posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
30.10.2009 12:48:39   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Punsha, a si ti Ločanka? Jaz namreč tudi izhajam iz Škofje Loke, čeprav že 5 let ne živim več tam. Zdaj sem Celjanka - zaenkratuser posted image

A Celjanka si? No končno ena...Sm mislila, da sem že ogrožena vrstauser posted image . A ti boš šla v materinsko šolo?

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
30.10.2009 12:51:14   
mucica2

Jst pa grem oziroma z mojim greva pa sred novembra enkrat v materinsko šolo, pa me tudi zanima ali je treba za njega kej plačat? A je to kako pravilo, pa je povsod enako ali ima kr vsak po svoje mal....

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
30.10.2009 12:52:37   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: mavo

ne vem, kaj vzamejo za povprečje, vendar ni tvoja, ampak slovensko povprečje. Zdaj pa ne vem, ali bruto povprečna plača, ali minimalna plača...v glavnem, vse dobijo približno enako, tako da ni vezano na tvoj dohodek.

Mene pa zanima nekaj drugega: a je katera morala delat glukozni test za nosečniško sladkorno? Jaz ga imam naslednji teden, pa sem si morala sama kupit glukozo v lekarni. Sem dala 3,22 evrov za 50 g cukra v prahu, ki ga moram prinesti sabo v ambulanto. A je to normalno? Saj ne da bi mi bilo škoda dnarja za take stvari, ampak madona saj stane kila cukra 1 evro v trgoviniuser posted image  Ne vem, no, mogoče pretiravam, samo je mal brezveze, kaj vse mormo plačat. A ste si ve morale tudi same kupit glukozo?

Najprej hvala za pojasnilo glede solidarnostne....

to, da si pa moraš glukozo sama kupit, je pa nekaj nezaslišanega.... jaz sme ta test delal sedaj že 5., pa sem vsakokrat dobila ta gravž v laboratoriju....

je pa res ta glukoza svinjsko draga....

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
30.10.2009 12:58:35   
mavo
mucica2, ne vem še, al bom šla, ker sem bila lani januarja tam za mojega prvega otroka. Drugače pa ti priporočam, da greš, ker je ful fajn (v ZD), traja en teden v dopoldanskih urah, eno predavanje pa je popoldne. Jaz sem hodila bolj kot ne sama, ker moj ni mogel dobiti cel teden dopusta. Je bil prisoten samo takrat, ko smo previjali in kopali dojenčke. Je blo prav zabavno. Je pa mišljeno, da se prijaviš kak mesec pred PDP, ko si že na porodniški, pa tudi šola je bolj namenjena samemu porodu in negi novorojenčka. Meni je ful pomagalo, ker nisem imela pojma o pojmu, kako bo. Edino mi je žal, da nisem počakala z nakupi do takrat, ker sem ugotovila, da sem vsega preveč nabavla. Cel kup enih flašk, pa pripomočkov, ki jih nisem nikol rabla. Če dojiš, ne rabiš skoraj ničesar. Od kod pa si, a prav iz Celja? Jaz sem z Dečkove.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?