|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
15.10.2009 17:55:23   
Roberta69
Jaz sem tudi kar malce vzhičena, ker pričakujem nove user posted image in kar moram pokukat sem gor user posted image . Pri nas še ni kakšne sile, ker jaz vsak dan malo odlašam - drugače itak mislim, da ko bom hotela, bom zanosila kar prvi dan user posted image - ampak ne bom več dolgo, da ujamem tisto mojo idealno razliko...

Danes vsa se spet malce potepala naokrog, ko je spal sem celo pravila manjši nakup, obdelala sva kar nekaj igral in pri Ribničanu sem mu kupila psička na palici in potem ga je ves čas vztrajno vodil ob nogi user posted image . Mi je pa tako lepo z njim in vidim, da bo vedno bolj porajtal, kdo je z njim, se vedno bolj odzival, tko da mora mami nujno imeti krajši delovni čas user posted image . Ma ja, človek mora biti res vsak dan vsaj par ur frej, drugače življenje kar splozni mimo, samo kaj, ko bi rad to, pa moraš za to narediti tisto itd... v glavnem, moje sončece vsak dan bolj sije, po ta novem ima prov kjut nasmešek, tko čist stisne skupi učke in usta in te prov spravi v dobro voljo user posted image .

Sušilni stroji
: mi2 sva imela prej kombiniranega in Sinska, razlika je očitna, tako če je prostor, mora biti sušilec absolutno posebej. Mi2 imava Siemensovega in sem zaenkrat zadovoljna, ampak ker še ni bilo prave sezone, sem zaenkrat sušila večinoma samo Liamove cunjice (sem se tako razvadila, da si sploh ne predstavljam, da bi toliko teh majhnih nogavičk itd. obešala in še oblačilca so na ta način nezmečkana user posted image ), sem pa probala posušiti tudi ostalo in všeč mi je predvsem to, da oblačila dišijo user posted image - ker nos imam pa res kot kakšen pes in voham vse sorte, o čemer se drugim niti sanja ne user posted image . Je pa baje zelo varčen (ima toplotno črpalko - to naj bi imeli ta novejši sušilci in je zelo fajn, ker se zaradi tega manj segrevajo in porabijo manj energije user posted image - tako da raje izberite takšnega, ki jo ima). Drugače nama je pa en lastnik čistilnice priporočal, da drugič kupiva kar industrijskega, ker se ga da baje dobiti za ceno kakšnega malo boljšega navadnega in tisti res dela, kot se zagre, ima sicer samo osnovne programe, ampak ni nobene bojazni, da bi šli po gobe kakšni senzorji itd.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
15.10.2009 19:24:35   
Isabellabina
Čer

Majček----z moje strani lahko brez bojazni pišeš karkoli v zvezi z nosečnostjo...pa naj bo o bolečinah,slabosti,premikanju dojenčka ali karkoli drugega....te bom z veseljem bralauser posted image

No ravno zdajle sušim v novem sušilcu---izbrala sem Boschovega z toplotno črpalko...samo je pa zdaj malce slabše  stanje v kopalnici ,saj se zaradi črpalke sedaj prostor ohlaja,medtem ,ko se je pri prejšnjem ogreval in nisem rabila radiatorjauser posted image ,ampak bo že...samo da ga imam in ne bo treba likat ,ker se mi je zdajle nabralo cunj,da se mi kar user posted image .....eh bom že ...vikend bo precej delaven,da spet pridem na star ritem.....

No zdej pa šibam.....lep večer

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
15.10.2009 20:59:11   
Isabellabina
Aja  pa še to...tud jaz nimam prav veliko prostora za sušilec in pralni stroj,zato imam sušilec NA pralnem strojuuser posted image user posted image user posted image

Evo zdaj pa neham težituser posted image in grem pod tuš.....

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
15.10.2009 21:23:54   
Krista28
Jeejejjj kaj jaz to berem...user posted image user posted image Čestitke vsem trem nosečkam (Scorpio, Majček in SpeliG). Sem prav vesela za vas...pa še tko fajn je koj ratal, a ne?

Mi imamo bosh-ev sušilec (na pralnem stroju) pa sem čist zadovoljna, imam pa kondenzacijskega, ker nimam možnosti odzračevanja. Za tole pumpo pa prvič slišim....je pa star 4 leta in C energ. razred...to me moti, in se pri elektriki kar orng pozna. Men se zdi, da skoz perem....ma 4-5 strojev na teden vedno, potem pa še odvisno kaj pucam...do zdaj sem cunje kar zunaj sušila - šparanje, zdaj bom pa notri, dokler ne bomo orng grel...potem pa je itak treba vlažit, pa če se mal cunjic posuši tako ne bo nič narobe...so pa fuul bolj mehke cunje iz sušilca, pa dam sam 1/4 normalne količine mehčalca.

Jaz imam pa doma bolnika....MM.....khm....sem že vaju brala Jabolko in Joan, pa sem sem prav nasmejala.....nimam kaj za dodajat....sem bila pa tud jaz prejšnje dni boga z zobobolom...mi ga je popravljal oz. delal prevleko, pa je bolelo cel teden ko user posted image .

V soboto imamo pa kostanjev piknik v vrtcu, v nedeljo pa s prijatelji, tako da bo spet cik cak vikend mimo....v službi je pa vedno bolj pestro...sem se vpisala na pripravljalni tečaj angleščine za BEC(Bussines English Certifikate), pa verjetno bom morala delat izpit iz upravnega postopka, pa čimprej diplomo do konca sčaratuser posted image ....haha...a sem kdaj jamrala, da imam premal....user posted image user posted image .

glede delovnega časa staršev, pa tud jst sam gledam...ma jst tud do vrtca ne pridem, če delam 8 ur...tako da....ja tu tud hodjo prej dam...no naši tud...sam jih gre tašča mal čez 3 iskat, zjutraj jih pa ob 7.30 odda. Tukaj je tega velik (da hodijo dedki in babice), pa tud učiteljic je velik...

Zaj pa nočko...grem še mal majčk zlikat...

Neposredna povezava do sporočila: 1354
15.10.2009 21:25:40   
Krista28
Joan, kako si pa kaj ti? Je že kaj manj boleče? MM je bil na gastro (tvoj datum) in so ugotovili, da ima malo načeto sluznico, tako da mora zdaj pojesti ena zdravila. Baje pa da ni še nič kritičnega oz. se da še porihtat....sem si kar oddahnila...Tebi pa še enkrat najlepša hvala za pomoč.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
16.10.2009 0:12:29   
Roberta69
Majček, po moje ne bo nobene panike, če bomo skupaj "doživljale" nosečnost (nosečke in nenosečke), saj smo kot kak navijaški tim, tkdo da vsem mal paše vzpodbujat user posted image user posted image user posted image .

Jaz pa zadnje čase malo študiram o tandemskem dojenju... Sem gledala eno oddajo in bila zelo presenečena nad enimi dejstvi, namreč znanstveniki so določili, da je najprimenejši čas za odstavitev otroka med 2,5 in 7 leti!!! Me je skoraj kap; povprečna doba dojenja pa naj bi bila 4 leta - tudi nad to številko sem bila presenečena, ampak jasno, saj se zraven šteje tudi Afika itd., kjer so zadeve dejansko drugačne. V zahodnem svetu se smatra dojenje večjih otrok (recimo starejših od 1,5 leta za čudno itd., predvsem zato, ker zahodni svet prsi povezuje s spolnostjo). Da se je v preteklih letih dojilo le kratek čas, lahko pripišemo porastu proizvodnje otroške hrane - proizvajalci in drugi so mamam solili pamet, da njihovo mleko ni dovolj dobro itd., zadnja leta pa se zopet vzpodbuja dojenje (čeprav saj vemo, koliko ti kdo res pomaga user posted image ), ker so le dognanja takšna, da ima dojenje zelo pozitivne učinke. In še to dojenje, tudi večjih otrok, naj ne bi imelo nikakršnih negativnih posledic in še zdaleč ne drži, da naj bi bili otroci, ki so dolgo dojeni, manj samostojni, ampak je ravno nasprotno. Pomirjena sem tudi, ker dojenje v nosečnosti nima nobenega negativnega učinka na plod, na koncu se ravno tako začne prozvajati  mlezivo (potem ga dobi tudi starejši) in nič ni spremenjeno... brala sem edino, da so nekatere mamice med nosečnostjo zelo bolele bradavice in so potem dojenje prekinile user posted image .V glavnem, sama pri sebi vidim, kako so nekatere reči ironične user posted image , še nedolgo nazaj (pred rojstvom Liama) sem imela na dojenje ene čudne poglede, potem mi je dojenje samo predstavljalo nič koliko težav (predvsem zaradi nelagodnosti dojenja v javnosti), danes pa sem vesela in ponosna "dojilja" user posted image , ker vem, da je to za mojega sončka dobro user posted image . No in po vsem tem sem postala pristašica tega, da je prav, da se otrok preneha dojiti, ko mu to ustreza (kaj pa, če tega kar ne bo in ne bo konec user posted image user posted image user posted image ). Pripenjam en mal scary link - dojenje 8 - letnega otroka http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-HM! Kaj pa ve menite o teh zadevah?

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
16.10.2009 5:43:33   
tasyo
No, to so pa novičke, ki so še mene zbezale na plano... ČESTITKE vsem trem novim nosečkam- naj bo nosečnost čim lepša, trebuščki lepi, mladički pa zdravi!!! Majček je bla tudi meni sumljiva...user posted image user posted image user posted image  Tole je pa lep uvod v to čudno in mrzlo jesen.

Mi smo v redu, samo dnevi bežijo mimo. Še vedno smo ogromno zunaj, tudi mrazu se ne damo! Zaenkrat smo zdravi. Kaj naj komentiram - v bistvu glavno sem že...

Joan, čimprej se do konca pocajtaj pa super, da si tole tko fajn prenesla.

Spanje v vrtcu - ma veste da jaz privoščim prav vsem in ja, nikoli mi ne bo jasno, kako lahko tile hiperaktivni otroci v varstvu brez problema spijo - pri nas je čisto enako. Spi tudi 2 uri, uspavanje-brez problema.. Doma pa - večino noči še ne prespimo, zadnje dni jo vzameva kar k sebi v posteljo, pa se malce postiskamo (mam na sumu spet zobke, tudi če nisouser posted image ) No, uspavanje zvečer res ni problematično - največkrat. Ampak čez dan pa ne bi doma spala za noben denar. Pa jo zvije okoli 2 ure - prespi pol urice in je to to. Sicer pa se ne pritožujem, imamo se fajn.

Naš projekt novi baby stoji in zaenkrat nimamo namena, da bi ga kaj premaknili. Nikoli pa ne veš, kaj prinese čas...

No, zdaj pa šibam na zajtrk in v službo! Uživajte!!!!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
16.10.2009 8:22:14   
Jo@n
Jutro!
Ja prav fajn je brati vse poste o novih user posted image , vesela sem za vse skupaj in za vsako posebej.user posted image Se mi zdi, da se počasi res odpira sezona projektov "novih družinskih članov". Pri nas je ta projekt zaenkrat še na stend baju, ampak ne bo prav dolgo... Samo nekaj zadev se mora še prej poštimat user posted image

Zdravje nam zaenkrat dobro služi, J ima malo svečke z nosa, pa se mi zdi da bo tako kar večino zime. Furamo fiziološko, pa se je že kar navadil in ne rita, brca in tuli več toliko. Kar se mora... Upam, da puščajoč nosek pozdfravimo, saj ga moram počasi naročit pri P za pregled in cepljenje.

Naše noči so mirne, večino jih prespi, je pa res da imamo vsakih nekaj dni norišnico zvečer, ker noče zaspat in ga je treba dvignit, pol pa leta po stanovanju, gleda knjigice, se vozi s triciklom. Vse dokler vodja patriarhata (ah ne, pomožni član matriarhata) ne poseže vmes in ne odredi spanja, ker ima on še polno dela pri bajti za narestuser posted image .

Moj buši se celi, v ponedeljek grem šive pobrat, še vedno se zelo pazim, da česa težkega ne dvignem. Glede hrane ni težav (HB user posted image ) in počasi poizkušam, kaj vse lahko sprobam... Imam pa težavo, če dalj časa sedim, saj me potem šivi zategujejo in je neprijetno. Ker se slednji problem elegantno reši z iztegnjeno pozo pred tvjem, se niti ne bom pritoževala user posted image .

Punce, dajte mi namignit, koliko oblečete mulčke za odhode ven? Ker pri nas je v pogonu že zimska jaknica (brez flisa), pa topel pulover, pod hlačami pa žabice... Že tako pride s sprehoda malo leden. Čevlje pa ima ene take nepodložene in komaj čakam, da dobimo superfitke z muckom (ebay rula), saj so mi ti ravno prav in za žabice in nogavičke ni več prostora.

Ja, ko se vrnem z bolniške bo treba še malo v šoping za dolgimi bodiji in žametkami... Pa ne mi rečt, naj gre kar MM sam. Sem ga poslala po bundo... pa je bolje da ne komentiram. Projekt šopinga je trajal 2 popoldneva, nešteto poslanih fotk preko gsm, namesto cort bundice bi pa najraje dam privlekel prvi šekasti smučarski komplet, ki ga najde v bc in je ugoden ker je samo user posted image  60 evr. In ga bo mali zihr rabil za na sneg. No, sem mu povedala, da kompletki zihr še bodo, snega pa da še nekaj časa ne pričakujem v osrednji Slo. In je potem domov le privlekel tisto cort bež bundico, ki bo (upam) zdržala do pomladi.

Krista, super da je TM končno le opravil preiskave in da se bo težava rešila s tableti. Kako je imeti bolnika pri hiši, pa vse vemo...user posted image  Saj če boš tako pridna, kot se ti obeta, bo moral tudi T bolj poprijeti za gospodinjstvo,, da boš lahko vse sfolgala.

BM, super za novega sušilca (pri nas smo tako komot, da na štenderju sušimo le mokre brisače po tuširanju), čiste oprane cunje pa gredo direkt v sušilca. Po pravici povedano, mi je povsem vseno za tistih par evrov štroma, vse cunje lahko operem, posušim in zlikam (zadnje ne vedno) v istem dopoldnevu, in meni je to všeč. Pa določenih stvari potem sploh ne likam, ampak samo lepo zložim. Nisem pa vedela, da so sedaj novi sušilci že s toplotno črpalko, ko sva ga kupovala midva veliko boljšega od razreda C sploh ni bilo za dobit (v okviru najinih možnosti).

Tasyo, saj ko pokukajo modrostni ven, boste pa že spali. Ali pa takrat spet ne... ker princeke še ne bo doma user posted image

Pogrešam srečko, pa novopečeno, pa sky, pa simvir, pa...

Dovolj od mene, šibam na frušetk.

Aja, danes ima J. leto in pol. Kako beži čas...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
16.10.2009 10:49:24   
resnično srečna
srečka odhaja....

na morje...morda zadnjič to jesen...pa poka...zraven ima pomočnico...če to pomeni, da dam jaz v torbo...ona pa ven...pa kosmatega pomočnika, ki se drži za mojo tazadnjo, ker se boji, da ga pustim doma...

user posted image ve kar delite tole z nami...tiste, ki smo s temi užitki zaključile bomo cedile sline...tiste, ki pa imajo še kake plane bodo pa mogoče šle prej po vaših stopinjah...

leto in pol...jah je bilo za nas včeraj...sem se veselila ob pogledu na našo razgrajačko...plesačico...zabavljačico...dežurno klovneso...razkuštrano veseljakinjo v enem hipu...v drugem pa tečno zaspanko...corto na kubik...delilko poljubčkov vsem in vsakemu...ki ima vsaj malo dlake na sebi...opazovalko ptic, ki so zanjo še vedno vse race...in predvsem zadnje dni oboževalko dude (tudi nas zezajo zobkiiii...)...

obleka: bodi z dolgimi rokavi...puloverček srednje debeline...malo debelejša prehodna jaknica ali pa termovelur z brezrokavnikom...spodaj žabice oz. visoke dokolenke (Iza je v njih kot v štrumpantlih) in hlačke...preverjam pa temperaturo na vratu...pa po potrebi slačim...

fiziološka...eh ker jo stalno furava zaradi ušes je to že rutina...zjutraj in zvečer...brizgamo, da je z noskom in ušesi mir...nastavi sama...si na koncu ploska...in to je to...

umivanje zob...hej hura...rutina vsakdanjega spoznavanja z zobno ščetko na zanimiv način je uspešna zadeva...očitno...saj zobna ščetka vidi vdak dan več zobkov...pa tudi podrgne jih...sicer jih še ni uspela drgnit nekaj minutk...ampak morda nekoč pa tudi to uspemo...raje z nasmehom kot travmo za celo življenje...

okulist...ja smo ga obiskali...smo dobili napotnico glede na moje sume, da malce škili...ampak je okulistka le potrdila pediatrinjino domnevo, da je to vizualna varka, ker ima naša mala miss širok koren nosu...naju pa vseeno 28.10. čakajo malo bolj zoprne zadeve, ko bo tam šotorila uro in pol, da se res potrdi diagnoza...in nam ne bo kasneje žal...sedaj sta imeli zdravnica in za le spoznavni dan in igranje z lučko...

Krista...uživajte v pikniku...pa MM naj se hitro pozdravi...ti pa le pazi, da si ne natovoriš preveč (ja saj vem lahko je govoriti) pa da ne zamudiš odraščanja malčkov...

roberta...moja svakinja je dojila do 25 meseca...potem je na silo morala prenehati zaradi svojih srčnih težav in jemanja antibiotika...ampak mali še sedaj sanja o mlekcu...ji dviga majico in se crklja tako, da ji boža kožo na trebuhu...eni pač potrebujejo dlje...ljudje imajo pa seveda o tem različna mišljenja...moje mnenje je, da ti že sama veš kako čutiš...to je obojestranska stvar...ko ena osd strank začuti, da to partnestvo obremenjuje je čas za razhod...sedaj je pa samo odvisno ali bo to Liam ali pa mamica...tandemsko dojenje...jah se boste pa 3je crkljali...če ti uspe...zaradi tega jaz ne bi čakala, da se Liam odstavi, da pride nov otroček...ker potem človek lahko čaka celo življenje...saj veš...pride pa kaka druga stvar...

tasyo...no fino fajn, da se ne pustite mrazu...mi imamo nekoga, ki zahteva, da gremo ven...in Iza je sprehajalka nr. 1 našega kosmatinca...tako da mraz, veter, oblaki, dež...nam ne morejo do živega...sicer smo pa opremljeni za vsako vreme he he...

sušilec...only in my dreams...

moški in nakupovanje...no tukaj pa moram pohvaliti MMja...je Izi prinesel prav lepe bodije...prave številke...kvalitetne in dokaj ugodne...ostalo pa...eh šnofam za stvarmi sama...ker vem kaj imamo in kaj še rabimo za kombinacijo...

vrtec in oblačila...tiste, katerih otroci nimajo vrtčevskih hlačk...kaj jim oblačite?...body in trenirko???...koliko zadev imate za rezervo s seboj in koliko se tega porabi?...ker če Iza novembra res zaštarta...potem se moramo malo opremiti...

ekola...

sedaj pa dovolj besedi...

lep vikend vam želim...baje bo sonce...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
16.10.2009 11:56:16   
JABOLKO3
Živijo!

Danes zjutraj bi pa takoj plačala, da bi lahko še nekaj časa ostala v topli postelji... sem namreč precej prehlajena, pa še user posted image me daje... no, pravzaprav mi je pomagalo to, da je petek... pa v službi nekaj nujnih zadev za zaključit, kaj čemo.

Kako je sedaj to - že dva dni nobene nove nosečke...ccc. Tudi jaz upam, da boste z nami delile veselo pričakovanje... jaz bom vse z veseljem prebrala. Sem že napisala, da imam v službi aprilčico 2010... sedaj samo še upam, da si še moja sestrica vendarle premisli in naroči še eno štručko... da nečakec ne bo le 'bjatjanec', kot se sedaj rad pohvali... Sicer sem pa včeraj dobila nazaj Juretovo zibelko, ki sem jo posodila znanki, čez nekaj dni jo pride iskat pa moževa sodelavka... mi je všeč, da takšne stvari ne obležijo po kotih ampak so nekomu koristne...

Všeč mi je tudi, kako so vesele novičke zbezale na plano nekaj bolj redko javljajočih se ptičic... no, le najdite tu in tam kaj časa za RR... je lepo prebrat, kako se imate.

Big mamma - bravo za novi sušilec. Jaz imam še enega starega od Gorenja in nisem preveč zadovoljna z njim - v glavnem moram vse kar dvakrat zalaufat, čeprav ima kao senzor kdaj je suho... ga pa prav nič ne šparam - razen nekaj kosov garderobe, ki v sušilca pač nikakor ne smejo, leto in zimo vse sušim v sušilcu... da bi miljone tistih malih gatk, štumfov... vesila na štrik... hvala lepa... pa glede na to, da pri nas peremo povprečno vsak dan vsaj enkrat bi morala imeti štrike po vsej soseski, ker naša parcela ni dovolj velika, ha ha... no, kakorkoli že... dokler bo ta delal, ga bomo imeli, ko crkne imam pa tudi v mislih kakšnega za 8 kg in s TČ... če bodo finance dopuščale, seveda.

Roberta - moje mnenje glede dojenja - morda sem zategnjena, a meni je dojenje 8-letnika malo mimo... pri nas so se vsi trije bolj ali manj sami odstavili pri nekje 13 - 15 mesecih starosti in s tem nisem imela težav... no, pri Juretu je zadevo končal nenaden mastitis pri 14 mesecih, a ni Jure dojenja prav nič pogrešal, tudi enkrat ni pokazal, da bi kaj rad, ko sem ga vzela v naročje... Tako da tudi težko rečem, kaj bi naredila, če bi se kateri na vso moč oklepal dojenja... se mi zdi, da je pač treba malo po občutku, a mislim, da jaz več kot do dveh let zadeve ne bi vlekla, kaj vem... Glede tandemskega dojenja pa... seveda se ima vsak sam pravico odločati in ravnati po svojih občutkih, a moje mnenje je, pa sem morda spet malo staromodna, da če je starejši otrok že toliko star, da lahko uživa že vso hrano, da ko pride nov malček, da ima nekakšno pravico, da dojenje pripada le njemu... kaj pa vem, nekako se mi ne zdi fer, da bi si moral to še z nekom delit, če ravno ni nujno potrebno kot npr. pri dvojčkih. Moje mnenje pač... No, jaz se na tvojem mestu ne bi preveč obremenjevala s temi stvarmi... bo že čas prinesel svoje... pa tudi nosečnost traja 9 mesecev in to je kar dolga doba...

Joan - najina MM-ja sta si pa glede nekaterih stvari res precej podobna... morda sta si zato tudi J-ja? Sem se spet nasmejala nakupovalni dogodivščini... MM je npr. iz ZDA Juretu prinesel all starke, pa še reče, ja, sem vzel malo večje, da bodo dalj časa, pa pogledam, in je kupil št. 20, Juretovi prvi čeveljčki so bili pa 21 (MM je bil zraven, ko smo jih kupili) in so mu bili v tistem času že malo na knap... Glede oblačenja pa... tudi Jure ima že dva dni zjutraj žabice, hlače, body brez rokavov, majčko z dolgimi rokavi, debelo jopo in čez zimski brezrokavnik, kapo. V vrtcu mu slečem jopo in brezrokavnik, hlače mu slečejo vzgojiteljice, če je vroče. Doma še nismo začeli kuriti - v dnevni sobi moramo nabaviti zaščitno ograjico okrog peči, centralno bomo pa najbrž danes pognali - zato mu kar pustim žabice, ker veliko poseda po tleh, a mu čez oblečem bolj tanke hlače. Za ven popoldan, ko se že spet ohlaja, mu čez žabice oblečem spet debelejše hlače. Ma, saj ne vem, tale ohladitev je res prišla tako nenadoma, da se sploh ne znajdem... večja dva kar naprej lovim okrog z jopicami in copati v rokah, ker onadva bi še kar v kratkih rokavih okrog skakala... sem se nasmejala, ko mi je sosed včeraj rekel, živijo, ko smo se nazadnje videli, je bilo še poletje, sedaj je pa že zima... kot da se res kakšne tri mesece ne bi videli, pa se nismo tri dni...

Nič, imam še kar nekaj dela, dve bo pa en-dva-tri.

Uživajte v sončnem popoldnevu, pa lep vikend vsem...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
16.10.2009 12:45:04   
scorpiogirl
Ola!

Vidim, da se ob mrazu vseeno pride(mo)te mal sem pogret user posted image  pa sej je kar fajn tako, je mal bolj pestro ...

Glede dojenja se kar strinjam z Jabolko ... no, sama nisem imela problemov z odvajanjem, se je Nal sam odstavil ... se pa držim (in ne samo pri tej zadevi, ampak pri vseh ali večini stvari, ki se mene osebno ne tičejo), da naj vsak počne, kakor mu paše user posted image  tako da ... Roberta ... saj veš, delaj tako, da bo vama z Liamom fajn user posted image  no, pa saj tako že počneš user posted image
BM ... bravo za nov sušilec user posted image user posted image user posted image  ... jaz ga lahko samo sanjam user posted image  tako da pri že tako preveliki vlagi v stanovanju dodatno vlago povzročajo še cunje, ki se sušijo na stojalih ... pa zaenkrat ni druge možnosti. no, itak računam, da se nam rata enkrat preselit kam drugam ... na kakšen m2 več ... na mal manj vlažno in mal bolj svetlo lokacijo user posted image

jst sicer odkrivam nove dimenzije user posted image  ... glede na to, da mi v prejšnji ni bilo nič slabo in niti nisem vedela, kaj so te slabosti ... no, zdaj mi je po cele dneve pomalem slabo, zgaga me peče ... sicer sem pa fajn, se nimam kej pritoževat user posted image  sem danes (končno in ne tako kot pred dvema letoma, ko sem še isti dan, ko je bil plus, poklicala G user posted image ) se hotela naročit ... pa glej ga, šment, zdej majo en čuden režim naročanja in sem prave ure zamudila ... v ponedeljek, torej (če ne pozabim user posted image ).

uživajte ... pa se še oglasim user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
16.10.2009 15:54:51   
Isabellabina
Zdravo dekleta!

Dojenje---uh hvala bogu jaz z nobenim nisem imela skoraj nobenega problema,zadnji se je čisto sam odstavil,tako da me je čisto presenetil...in za moje pojme dojenje do enega leta je čisto dovolj...še to je bolj igranje oz.crkljanje kot pa karkoli drugega,tako ,da dojenje osemletnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BV!

Sušilec----super fajn...zelo zadovoljna,osuši mi cote v pol krajšem času in deluje čisto potiho,da ga sploh ne slišimo.Drugače pa ima Mercator tudi možnost plačila na obroke in ni nobenih obresti za plačat,tko da če vzameš takšen stroj kot sem ga jaz bi ga lahko plačevala  vsaj 12 mesecev po 70 eurov....to pa tudi ni takšen strošek...če pa imaš še kaj prišparanega pa se lahko kombinira malo eurov malo obroki pa je.Jabolko...sem pa tudi jaz zadnje mesece tako delala ,ker je piskal ,da je posušil,a v resnici je bilo še malo mokrouser posted image in je stroj  zato laufal praktično cel dan....v bistvu sem ga jaz istrošila do konca in tako je pravuser posted image

Srečka---imejte se fino še zadnji vikend na morju.

No tako----lep vikend vsem skupaj.....

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
16.10.2009 17:52:07   
Majček28
Ojla, evo user posted image na javljanju....hihihi

Scorpio, tud jaz imam občutek, da bom tokrat deležna kakšnih nosečniških tegob, ki jih v prejšnji nosečnosti nisem...upam samo, da ne bo prehudo...sicer je pa razlog tooook fini, da bom vsako tegobo sprejela z nasmeškom...upam user posted image
Ugotovila sem, da na prazen želodec ne smem pogoltnit vitaminčkov, tko da sem vzrok slabosti že odpravla....zaspana tko kot pri Brini fulllll, zadnje noči mi še Brina krajša noči, ker hoče, da ajčkam zraven nje v njeni sobici...pišuka, pa ja ne bom zdaj po 1,5 leta imela s tem probleme...v glavnem, sem se danes zjutraj zbudila povožena k burek in si rekla: HB da je dons sobota, da bo mm mal Brino prevzel...potem pa kruta realnost: SPLOH NI SOBOTA, ŠIT user posted image
Itaq od vikenda nimam nič, ker delam cel vikend po 'cel' dan v Kranju...če se bo katera tam potepala naj uleti na kavico v Qlandijo, poslovalnica je zraven trgovinice za živalce ZOOITC, jaz sem pa tud tam v soboto od 15h- 21h in v nedeljo od 9h- 15h.....skratka bruh2

Mene je tale mraz čist hendikepiral, sem čist zmrznjena in imam kar radiator na elektriko pri nogah pod mizo...enkrat se bom samo vžhala user posted image user posted image

Jabček in Joany...kolk vaju z užitkom berem, obvladata 'pisano' besedo...da o modrostih ne govorim user posted image

Dojenje...jaz sem bila kar malo razočarana, ko se je Brina samo od sebe odstavla pri 10 mescih, ampak je očitno imela dovaolj pa še kakšno travmo glede odvajana mi je prišparala...glede raziskav pa vse lepo in prav, ampak meni ni čist normalno dojiti 8 letnika...verjetno zato ker sem sama nenormalna user posted image ...ne morem vedet kdaj bi sama v resnici odstavila Brino, če se bi še hotla dojit, ampak nekje do 2 leta sigurno....100 ljudi 100 čudi in HB da se vsak odloči po svoje.

pridem še kaj pokukat na tole stran, če bo treba kaj pokomentirat....drugače pa lep vikend

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 1363
16.10.2009 20:59:04   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

Glede dojenja se kar strinjam z Jabolko ... se pa držim (in ne samo pri tej zadevi, ampak pri vseh ali večini stvari, ki se mene osebno ne tičejo), da naj vsak počne, kakor mu paše user posted image  tako da ... Roberta ... saj veš, delaj tako, da bo vama z Liamom fajn user posted image  no, pa saj tako že počneš

Roberta:
Se popolnoma strinjam z obema (Sc in Jab).

Vendar obenem še posebej z drugim stavkom. Ker iz mojih izkušenj (pač sem imela drug problem- nespeč in po cele noči histerično jokajočuser posted image ), je najbolj grozna stvar, da dajejo drugi ljudje nasvete o njim popolnoma neznani stvari.
Ps: Zato ne sprašuj za mnenja. Naredi kot ti čutiš.

Tasyo, joj jaz sem pa mislila, da pa ti kaj delaš na novem članu, ko se tako dolgo ne javljaš... Hec, hec...user posted image user posted image user posted image
Pa javi se še kaj čeprav ob petelinji uri...

user posted image : kar pišite, kolikor vam srce poželi... Moškim je pa res težko jamrat, al pa razlagat o stvareh, ki jih ne poznajo. Tu pa se vedno vsaka lahko potoži, potolaži, in ne nazadnje ji je  lažje...user posted image Pa ne velja le za user posted image !

Big mama: super da si zadovoljna

Za ostale pozabljene komentarje se globoko opravičujem.

A ja , Simvir(?) upa m da se tvoje besede o hitri zanositvi pozlatijo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1364
16.10.2009 21:07:01   
trnuljčica
Eh, saj veste kera je bila ementaleruser posted image ( pa ne, nisem user posted image )user posted image user posted image user posted image

Joan, a prav podložene superfitke kupuješ preko ebaya? Tiste goretex? Koliko pa stanejo? Ker jutri sem mislila v nabavo...So pa res dragi...

Koliko parov čevljev pa otrok rabi za zimo? Pa ne čudno gledat...user posted image A recimo lahko samo te superfitke goreteksove s podlogo, al tud ene obične čevlje s podlogo ali brez. Torej samo en par, al dva...?
Ker naš ima trenutno le superge in jesenske sandale in je jutri akcija (za v trgovino, ne pri cenahuser posted image , tisto bo bolj reakcija- pri boleči denarniciuser posted image )... Pa ne vem kaj naj naredim...

Neposredna povezava do sporočila: 1365
17.10.2009 8:21:29   
Jo@n
Trnuljčica, naš že ima goretex škorenjčke, podložene, take na ježka (sicer ne superfitke, ampak ravno tako pregrešno drage, ampak j... ga, rabi en orng ziher čevelj), zdaj sem vzela pa z muckom podložene gležnarje od superfita, da bodo za zdaj, ko je suho in hladno vreme. Sem imela srečo in nove našla za manj kot 10 evrov... Ok, dodat je treba še poštnino. Zdaj pa komaj čakam poštarja vsak dan user posted image  user posted image  user posted image  Razmišljam pa, da bi nekje vzela še ene škorenjce, ki bi bili za preobut, pač ene take malo bolj low cost varianto, ravno toliko, da imaš za rezervo... Zato tudi firbcam na ebayu za kakšno ugodno varianto... user posted image

Fajn nabavi za princa, pa naj denarnica ne trpi preveč. Aja, pa upam, da se ne bo drl kot jesihar v štacuni, tako kot se je naš. Kot bi ga s kože dajal, pa smo mu samo škorenjce na nožice nataknili. Pa zihr niso bili premajhni ali ga tiščali, ker so šli povsem komot gor user posted image .

Vsem želim lep vikend, pri nas bo delovne narave, je na vrtu polno dela, pa sem moram psihično pripravit za naporno komandiranje in zijanje skozi okno. Kam dalj kot do šporheta me moj itak ne bo spustiluser posted image , hihi. A mi je luštn, kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1366
17.10.2009 11:52:55   
Roberta69
Naš mali škratek se je šel potepati naokrog z babico, jaz se pa spravljam k faxovskim opravilom, pa se mi tok ne da, da imam kar naenkrat ful časa za vse sorte "neumnosti" user posted image .

Dojenje: BTW o dojenju nisem sparševala za to, da bi dobila kakršno koli dovoljenje, odobritev ali kaj podobnega, ampak sem hotela zgolj deliti z vami podatke, ki so me močno presenetili. Namreč pred rojstvom me dojenje ni niti najmanj zanimalo (no, imela sem kar ene zgrešene ideje o tem (sem začela čisto drugače razmišljat user posted image )), ko sem dobila otročka in poslušala druge, da se ga to odstavi nekje okrog enega leta, se mi je zdelo to samoumevno, čeprav sploh nisem imela pojma, kaj to pomeni, danes pa je realnost zame čisto drugačna. In seveda, da je do drugega otročka, ki ga skoraj še ne more biti v trebuščku (smo pa štartali user posted image ), še dolga, ampak me te zadeve pač zanimajo. V nakaterih postih sem dobila občutek, kot da ni dobrodošlo, da z vami razpravljam o takšnih zadevah user posted image Madona, meni je ta forum in vaša družba itd. všeč se posebej zato, ker me "razumete" in veste veliko o rečeh, ki me, odkar imam otročka, zanimajo in se jih z marsikom ne morem pogovarjati.

Čeveljčki in oblačila
: Liam je tele dni ponavadi oblečen v body z dolgimi rokavi in jopico ali majico, hlače - trenirko (ker so res mrzli dnevi, se potrudim, da je bolj debela), dokolenke (žabic mu še ne dajem), ko se malce pokaže sonce velurček, zjutraj, ko je še ledeno, pa malce toplejšo bundico, kapice še ne nosimo. Čeveljčke imamo bolj letne na katerih že odstopa podplat... se odpravljam v nakup, tudi jaz sem gledala supefitke (so tako fino mehke, podložene), ampak ne vem, če bi vzela glih gležnarje, samo če bo pa res zahladilo, jih bo pa rabil user posted image Nisem mu pa nameravala kupiti več kot en par, ker potem vidim, da nam ponavadi bolj sedejo eni, drugi pa bolj počivajo v omari... seveda bi najraje imeli tudi več barvnih kombinacij, ampak bi morali potem najti take kot Jo@n za 10 eur (če jih je še kaj kar nabavi user posted image ), pa ene "navadne" gumijaste škornje mu moram kupiti, ker pri dedku in babici nori po vrtu in je potem ves moker in umazan, sicer so to čist okorni in bedni čevlji, ampak...samo nikjer nimajo številk... tko da še ne vem točno, kaj bomo glede čevljev. Srečka, kolegica pravi, da gre v vrtec mali vedno v trenerki, ker jih za spat ne preoblačijo, pa da ne bi ležal na kaknih prov debelih šivih žametk itd. Bunde: a veš, Jo@n, da sem se pa jaz lani ful zaJ, ko sem si rekla, da kombinezona pa ja ne bom zdaj kupovala, kje je še smučarska sezona, no in ko je ta prišla, ni bilo nikjer ničesar več, same majhne št. (potem sem v Nami dobila en tko-tko kombinezonček). Bi pa rada našla kakšno bundo, ki ni debela, a je topla in ne prepiha, da se bo lahko tudi v hladnih dnevih igral zunaj in ne bo čist nepremičen (v klasičnih "puhovkah" se tile otročki skoraj premikat ne morejo").

Majček, se mi prov smiliš, ampak če te kaj potolaži, sem skoraj na istem, ker moram viset za računalnikom in delat nekaj, kar mi sploh ne leži user posted image .

Nosečniške tegobe: naj jih bo čim manj oz. le tiste, ki imajo kak dober namen... predvsem naj se ima otroček fajn, tudi če mamice kdaj špikne user posted image .... in da ne bi katere zamorili kakšni rezultati, tako kot so mene rezultati NS, ampak to samo zaradi interpretacije ginekologinje in me je celo nosečnost spremljal zelo temen oblak. Pa najejte se vsega kar vam sede, jaz sem si včeraj zvečer privoščila, pazi čeber user posted image solate in se mi je tožilo, da recimo čez kakšno leto tega nekaj časa ne bo na jedilniku user posted image (meni je bila to taka muka, da prvi mesec nisem mogla jesti surovega sadja in zelenjave, da se mi je zdelo, da traja ža celo večnost). Nič bejbe, mene izgleda že čist razganja user posted image user posted image user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
17.10.2009 13:16:55   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Aja, pa upam, da se ne bo drl kot jesihar v štacuni, tako kot se je naš. Kot bi ga s kože dajal, pa smo mu samo škorenjce na nožice nataknili. Pa zihr niso bili premajhni ali ga tiščali, ker so šli povsem komot gor user posted image .

Bil je res priden. Nič dretja, trme... Celo drugo barvo istega modela ter še drug model je moral probati.user posted image Ja, grozna mami ... Itak sem kupila tiste, ki sem jih v prvo izbrala.
Kupila sem mu pa podložene zimske čevlje od Cicibana. Naslednji mesec mu bom kupila še goretex superfitke -škornje- pa še prav luškan medvedek je gor. Cena pa tud lušnauser posted image ... Samo kaj čmo, kot je Joan rekla ene fajn pa mora imeti.
No na poti domov smo srečali babico in dedka in jim je MM že kar naložil , če bodo sponzorji...user posted image Ja moj je od hudiča... No, sej oni bi itak VSE financirali, če bi midva rekla, želela... Ampak meni je mimo da, moram nekomu reč, da otrok rabi to, pa to,sicer ni nič... Saj se ve da ni bos in gol, kdor hoče kaj dat naj, da prostovoljno, prosit za nekaj mi je pa user posted image . Saj otroka nimam, da mi ga drugi vzdržujejo... Sicer pa vsaka stvar nekaj stane, slej ali prej...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
18.10.2009 9:06:28   
Majček28
jutro.....žal delavno user posted image

kaj je zdaj kar neko zatišje tukaj gor ratalo...čakate, da se še kakšna nova pofočka pa se nobene ne upa nič napisat, al kako user posted image
Jaz tokrat doživljam tudi tiste 'radosti', ki jih v prvi N nisem...mi je cez cel dan po malem user posted image , ampak ni tko hudo da bi burhuhuhu, ponoč nikakor ne najdem prave poze, me kar neki vse žul čeprav spim na vodni postelji, v bauhiju se mi skoz neki dogaja pa seeda to še niso brcike user posted image , vshajam pa kar počas že....me preseneča, ker v 1.N sem začela vshajat šele konc 4 meseca...še dobr, da je mraz pa da poloverček čez navlečem user posted image
Sem se vpisala med Junijčice 2010 pa mi je tkoooo čudn....mal so se že pogrupirale, ker so ene prijavljene že od prvega suma da so N....pa pač niso moje Aprilčice....joj kolk sem smotana user posted image ....moram mal težit user posted image

Tkole, tdaj mislim, dasem nas vrnila na prvo stran, uživajte v nedelji nekje na toplem, poležavajte, crklajte se pa tud kej napište, da mi ne bo dooooolgcajt....do 15h je še dolga user posted image

papa

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 1369
18.10.2009 22:07:13   
Roberta69
Mene je pa danes obiskala sedemmesečna nečakinja in je toooook luškana ratala user posted image , pa taka nasmejanka je postala (prej so jo dajali krčki in je kar veliko prejokala), zdaj glih ful vstaja in se ji tok fino zdi, občasno seveda tudi pade, pa vse nese v usta... in še Liam se je je neverjetno razveselil user posted image - predvsem zadnje čase opažam, da porajta tudi svoje vrstnike oz. manjše od sebe, ker drugače ga bolj zanimajo predvsem veliko večji od njega - se je še sam prelevil v kobacajčka, jo mahal naokrog po vseh štirih, jo božal, se ji nasmihal, skratka prav lepo jo je sprejel user posted image . Glede spanja je pa čisto nasprotje od Liama jo samo malo pocrkljaš v naročju in že zaspi user posted image , ponoči pa tudi v enem kosu od 20-ih do 7-ih user posted image , ne pa naš mali, ki je zaspal pred kakšno urico (kar je krasno) in se bo do polnoči vsaj še 1x zbudil, potem pa do jutra še 2x user posted image .

Zadnjič je bilo nekaj debate o tem, kaj bi imeli, punčko, fantka... jaz sem si pred Liamom vedno želela tri punčke, glih tisti čas pred nosečnostjo, sem bila pa v družbi parih ful kjut fantičkov in sem si v bistvu potem bolj želela imeti fanta in točno takšnega tudi dobila user posted image . Če bomo imeli še kakšnega, bi si zelo želela, da je punčka, ampak fantka ne bi bila niti malenkost manj vesela, ker je navsezadnje vsak čisto samosvoj. Dvojčkov si pa jaz niti ne želim preveč, predvsem zato, ker so dvojčki vedno prikrajšani za kaj (ni dovolj vsega za 2), skoraj vedno so kakšne komplikacije, prezgodnji porod, itd. je pa po drugi strani to še malce drugačen čudež in če bi že bilo tako, bi želela, da sta dvojajčna in pa parček.

Danes je pa tako zahladilo, da grem ju3 nujno po nove čeveljce, ker je Liamček iz živalskega vrta priletel s čisto ledenimi nogami, pa tudi kakšne rokavice bodo dobrodošle.

Pediater: kdaj imajo tile naši aprilčki kakšen pregled? A ste naročeni, ali je treb apoklicat? Seja se vsak dan spravljam, da bom, potem pa pozabim user posted image .

Majček, jaz tudi kar s tabo "uživam", ko berem tvoje vrstice user posted image .

Drugače se je pa naša baby production ustavila, smo skregani in se zaenkrat sploh ne pogovarjamo, kaj šele da bi počeli kaj drugega...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
19.10.2009 12:13:48   
scorpiogirl
Helow user posted image
sam, da se mal sončka pokaže, pa že vse zginete user posted image  al tko zagnano delate???
jst sem spet mal frej ... prov paše tkole vmes za pol urce mal možgane na pašo dat ... pa mal se spočit od razgrajanja ... prov ne moreš verjet, kolk je lahko sredi šolske ure med poukom enga šundra v razredu user posted image  ne vem, a tale hiter tempo življenja res tolk tud na otroke vpliva al kaj ... se mi zdi, da očitno sploh ni več časa, da bi se otroci naučili ene normalne komunikacije ... al mam pa samo jst tako "srečo", da so lih v tem razredu skor sami taki ... mislim, ne znajo poslušat niti pod razno ... en drugemu skačejo v besedo, kričijo, par je takih, ki sploh ne znajo nič normalno povedat, ampak vse samo kričijo. Sem si prej kar zatisnila ušesa in mulcu povedala, da nič ne slišim, kaj mi hoče povedat, če kriči ... se je zelo potrudil, pa je še zmer ful kričal user posted image  ma, ne vem ... pa nisem ful občutljiva, pa se mi zdi, da sem dokaj tolerantna do tega, da jih pač razganja ... ampak očitno imam ene "staromodne" nazore oziroma pričakovanja ... včasih sem prav žalostna, ko vidim, da ful izgubljajo občutek za soljudi otroci user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

jutro.....žal delavno user posted image
sem mislila nate, če je blo kej lažje delat user posted image  pa če ne bi avto ga nekaj zafrkaval, bi se še oglasila, ker je kar blizu tale Qlandija ... pa nam ga nekaj sračka zadeva in se ne vozim po nenujnih opravkih user posted image

kaj je zdaj kar neko zatišje tukaj gor ratalo...čakate, da se še kakšna nova pofočka pa se nobene ne upa nič napisat, al kako user posted image
Jaz tokrat doživljam tudi tiste 'radosti', ki jih v prvi N nisem...mi je cez cel dan po malem user posted image , ampak ni tko hudo da bi burhuhuhu, če te kej tolaži, sva na istem ... in upam, da ne bo hujše, ker školjko objemat mi je pa groznooooooo user posted image
ponoč nikakor ne najdem prave poze, me kar neki vse žul čeprav spim na vodni postelji, v bauhiju se mi skoz neki dogaja pa seeda to še niso brcike user posted image ,
tud tega dogajanja v bauhiju se jst iz prve user posted image  ne spomnim ... takrat sem začutila prve brcike in to je blo to ... zdej se pa skoz nekej notr dogaja, se že čudim, da ne ropotam naglas user posted image
vshajam pa kar počas že....me preseneča, ker v 1.N sem začela vshajat šele konc 4 meseca...še dobr, da je mraz pa da poloverček čez navlečem user posted image
Sem se vpisala med Junijčice 2010 pa mi je tkoooo čudn....mal so se že pogrupirale, ker so ene prijavljene že od prvega suma da so N....pa pač niso moje Aprilčice....joj kolk sem smotana user posted image ....moram mal težit user posted image
no, iz lih tega razloga se jst še sploh nisem vpisala ... kar čudn je začet tko na "novo" čvekat ... tle se res že kar poznamo, tam je treba pa šele "tipat" user posted image  no, pa tudi tja pridem ... če ne drugega, smo pa (vsaj) tri aprilčice za med junijke, se bomo pa še me pogrupirale user posted image user posted image

Tkole, tdaj mislim, dasem nas vrnila na prvo stran, uživajte v nedelji nekje na toplem, poležavajte, crklajte se pa tud kej napište, da mi ne bo dooooolgcajt....do 15h je še dolga user posted image

papa

Roberta ... mislim, da ni nobena mislila, da ni dobrodošlo debatirat o čemerkoli ... samo včasih se čudno izrazimo user posted image  sploh, ker je v naši kulturi dojenje tam do 8. leta čudno. sploh zaradi tega, ker pač prsi gledamo kot seksualni simbol, otroci se pa tudi vedno prej "odraščajo" ... v tem smislu, da se začenjajo zavedati teh seksualnih simbolov ... sem zakomplicirala, a user posted image
v glavnem, ti kar deli z nami taka razmišljanja, da malo pokomentiramo, podebatiramo ... če nič drugega, malo se debata razživi user posted image

spanje ... jst sem že kar obupala, da bi kmalu prespali noč user posted image  nekej časa sem še vsako noč, ki je bila mal boljša, razmišljala, če bo zdej šlo na boljše ... pa je hitro prišla kakšna taka noč, da me je postavila na realna tla ... zdej se pa niti ne obremenjujem več s tem in sem veliko manj utrujena kot prej user posted image  če je treba, pač vstanem, dam flašo, dudo ali karkoli že rabi ... ga pomirim, da zaspi nazaj, in zaspim ... včasih celo prej kot Nal user posted image  no, takrat se načeloma zbudim čist polomljena, ker to pomeni, da oba spiva (do naslednjega bujenja) na 90cm široki postelji user posted image  sicer pa ... mogoče bosta pa z naslednikom (ali naslednico) oba hkrati začela spat user posted image

aja, Roberta, tole o dvojčkih pa jst tud podobno razmišljam ... me je kar groza, če bi bila slučajno dva (ima MM še v družini dvojčke in je en majhen procentek več možnosti kot navadno) ... je že tko tolk teh rizičnih nosečnosti pa pol še več možnosti za prezgodnji porod ... pa več možnih težav ... pa dva dojit pa dva se zbujata ... pa če nič drugega, še za dva itak nimam prostora, kam naj ju pa dam user posted image  

čevlji ... mi imamo zdej ene mal bolj robustne supergice in so za v suho vreme še ok. Tud prostora ima dovolj, da je lahko v žabicah in nogavičkah, tako da ni panike. Za v kakšno mokro vreme mu dam pa goratex škornje gor, pa najbrž tud ni pretoplo. Seveda sem lani tiste kupila tako številko, da zdej so fajne, pozimi bojo pa najbrž lih eno številko premejhne, tako da bo treba v lov za novimi user posted image  sem mal pri Next gledala, pa ne vem, če je čevlje za kupit tkole po pošti user posted image  ker nekaj oblačil sem si že ogledala in bom pri naslednji plači kar naročila (no, bom najbrž tud tle jamrala pa prosila za kakšno pomoč pri naročanju, ker za tole sem jst totalni butelj user posted image ), škornje sem si pa tud že nagledala, pa še razmišljam, al je to za kupit ... al rajši dam (precej) več, pa bojo zihr ok. No, če ima pa katera že kaj izkušenj, pa bojo dobrodošle user posted image

še tole, pol pa neham user posted image
ker bomo letos rabili dva kombinezona (tistega, ki ga bo imel dopoldne v vrtcu, bo treba posušit, tako da bo za doma rabil še enega, če bomo hoteli kaj se po snegu metat), bi bla zelo vesela kakšne info, kje imajo fajne pa ne predrage kombinezone. Lani sem ga kupila v Wenice, pa s kvaliteto niti pod razno nisem bila zadovoljna ... sploh ga ni veliko imel oblečenega, pa se je začel po šivih parat user posted image

no, sem naklofala ogromno branja, tko da kar veselo na delo user posted image  pa dejte se spet mal razgovorit, je luštno brat user posted image

veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik sončka pa naj vas ne prepiha user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
19.10.2009 17:08:03   
SpeliG
Evo, še ena user posted image  se javlja...Tudi jaz se še nisem vpisala med Junijke 2010, ker nekako se mi še ne da. Jih pa seveda prečekiram, da vidim, če se že sme bruhatuser posted image ...In imaš prav Scorpio, ker smo tri Aprilčice hkrati Junijke se lahko tudi me grupiramo, saj imamo daljšo "zgodovino" kot tiste punceuser posted image .
Jaz sem še vedno zelo v redu, nobenega občutka nosečnosti, razen kar se mi zdi, da imam trebuh že kar napihnjenuser posted image .  Slabosti še nič, mogoče sem malo bolj požrešna kot običajno, utrujena pa celo manj kot v prvi nosečnosti.
Ful je drugače, ful se manj ukvarjam s tem, ker niti nimam časa pri tako živahni deklici kot je naša Marti.
Spanje je različno, največkrat je noč lepo prespana, so pa tudi težke noči, kot je bila današnja (praviloma sitnari v noči iz nedelje na ponedeljek, ki je že itak težka noč!), ko je celo noč po malem jamrala.
Mleko; jaz sem na tem področju še čist novinka , ker smo ga šele nedavno uvedli; kakšno mleko dajete vašim otročkom, ali prekuhavate sveže ali kako?
Scorpio, tudi jaz močno upam, da ne dobimo to pot dvojčke, ker so v moji družini kar dvoji....
Roberta, upam, da se čimprej pobotata, da bo kaj šans da Liam dobi bratca/sestricouser posted image .
Zdaj grem pa nazaj sestavljat železnico, je že panika...

Neposredna povezava do sporočila: 1372
19.10.2009 22:49:31   
trnuljčica
Joj, saj sem se samo hecala z dvojčki,  ... Pač še ena možnost... Ki sem si jo jaz pred mojim user posted image , predstavljala kot idealizirano...

Je pa od MM sodelavec v službi z ženo planiral in dočakal tretjo nosečnost... pa ga je skoraj kap, ko mu je povedala, da bodo dvojčki... je mislil, da ga je nahecala (ala prvi april...). Je priznal, da mu postalo kar slabo... pa so našli tisti dodatni kvadratni meter za še enega...

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
20.10.2009 11:31:16   
JABOLKO3
Živijo!

Ej, danes sem pa spet povožena... ga je Džuro sračkal skoraj vso noč... najprej se je zbudil okrog polnoči in bil tako na juhuhu, da sva ga oba eno uro spravljala spat... in komaj zaspim, pa je bila že druga runda, daljša. No, pomagalo ni niti božanje, niti čaj... po dveh urah sem popustila in ga prenesla v najino posteljo - pa tudi to ni bilo ta pravo... malo jokcanja, malo dretja, malo smeha... res ne veš, kaj bi si mislil... zaspali smo pa šele proti tretji zjutraj. Budilka je pa pred šesto že tako neusmiljena... Vseeno danes malo s strahom pogledam, ko mi zazvoni mobi, da ni klic iz vrtca... ker kaj takega Juretu res ni podobno, običajno noč prespi, zadnje dni se je pa včasih zbudil, ker je imel suha usta (malo zamašen nosek in posledično občasno ponoči diha skozi usta) in je pomagalo par požirkov toplega čaja (ki smo ga zvečer naštimali v termovko, da niti iz sobe ni bilo treba) in je spal do jutra.

Me je pa zjutraj razveselila vremenska napoved za prihodnji teden, ko so počitnice... jaz sicer ne bom ves teden fraj (bodo fantje tudi malo sami), kakšne tri dni dopusta bom pa vzela in imamo kup planov, kam jo bomo mahnili. Naj bi bilo bistveno topleje, menda do 20 stopinj in sonček, juhej...

Pa o kilah že dolgo nisem nič napisala... in ker je danes ravno mesec dni, odkar sem se odločila, da jih bom nekaj stopila, vam še zaupam, da je trenutno stanje - 3,5... ni neka rekordna cifra, a jaz to štejem kar za uspeh, sploh, ker se ne držim nobene diete, le navade sem malo spremenila... in upam, da bo ta način še nekaj časa deloval...

Roberta - seveda lahko debatiramo tudi o dojenju... zato sem tudi napisala svoje mnenje, pa kakršnokoli že pač je... pa vidim, da se resno pripravljaš na novo štručko - naj vama čimprej rata!

Nosečke - kako ste takoj postale bolj pridne s pisanjem, pohvaljene, ha ha... se pozna, kaj je sedaj prioriteta v vaših mislih, kajne?

Trnuljčica - po mojih izkušnjah je fajn, če ima otrok te starosti za zimo ene tople čeveljčke (ko še ni snega in prehudega mraza in da ga lahko preobuješ v suhe čevlje, če so škorenjci mokri) in ene tople goratex škorenjce (za na sneg in ko je mraz - zmočijo se pa, ker gre včasih sneg od zgoraj v škorenj) in ene podložene gumijaste škornje - ko je totalna plundra. Seveda je pa čisto super, če ima dvoje goratex škornje.

Oblačila - sem malo naredila spisek, kaj vse še fantje rabijo za zimo (pustimo, kaj vse rabi mami)... pa bo spet bankrot, jao... večja dva sta brez bund, Jure rabi kombinezon... pa vsi trije kakšne žametke, pa majčke z dolgimi rokavi, pa večja dva kakšen pulover ali jopico... pa rokavice, kape... pa večja dva goratex čevlje, pa copate za doma, pa Jure podložene čeveljčke, pa... bom raje nehala. V planu je jutri popoldan prvi nakupovalni pohod - a vsi skupaj le do trgovine s čevlji, ker jih pač morajo fantje probat... potem pa MM odpelje bando domov, jaz grem pa sama naprej na lov... je tako bistveno več možnosti za uspeh kot sicer.

Ograja okrog peči - nova pridobitev v naši dnevni sobi... jo je MM v petek zvečer privlekel iz Bauhausa in je že zmontirana... ni ravno v okras sobe, a peč se res razbeljeno vroče segreje in brez ograje je to zimo gotovo ne bi zakurili. Sinoči je MM še nekaj s silikonom (tistim, ki prenese vročino) mazal stike pri dimni cevi, danes bo pa najbrž že zaplapolal ogenjček... hura, zima, mi smo pripravljeni na tople večere ob pečki.

Evo, napisala sem cel roman, zdaj pa hitro še malo delat...

Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 1374
20.10.2009 11:33:39   
JABOLKO3
Aja, še to... nisem pozabila na obljubo, da bom prilepila slikice poslikanih otroških sob... le časa si še nisem vzela, da bi vse poslikala... morda bom pa danes... čao.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......