|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
27.9.2009 19:59:31   
sayuri
Šefica, tudi od mene vse najboljše in najlepše. user posted image user posted image user posted image user posted image A jutri je eden od dnevov D? No, bom spremljala user posted image PA fajn opravi v PO. user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
27.9.2009 20:32:57   
pina-1
čer.

Samo da ŠEFLI voščimo vse najboljše od family Pina. Da bi se ti številke še velikokrat obrnile. Jutri ti pa želimo,da bi bil dan d in da bi s porodom opravila tako kot ti to znaš.

Drugače smo pa mi super. Ana spi, mia in pino se futrata in pol skok v posteljo.
Jaz bi morala likat, ma si bom raje nohte zrihtala.

Včeri sva bla s Pinotom v gledališču in sva gledala komedijo Dohtar pod muz. Se splača it gledat, če boste mele priložnost. SUper predstava.

Zdej pa grem veselo na delo, pa priem še kej počekirat.

Stipe, smo cel vikend tvojga sodelavca zabalali tu pri nas doma. Pa še s šparongo sem mu postregla. KAr praši ga jutri če greš v službo. Baje ma pisarno tik zraven tvojeuser posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 27.9.2009 20:34:03 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
27.9.2009 20:45:20   
Blacky*
vse najboljše dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
27.9.2009 20:47:13   
Blacky*
čeer,

sem mogla prvo šefli čestitat, zdaj pa še vse pozdravim...

Mi smo prišli domov ob osmih, pikec že spi od pol devetih, ati je z Liu na sprehodu, jaz grem pa pod tuš in nato malo peglo sprehodit user posted image

lep večer vsem in naj dolgo traja... jutri je ponedeljek... spet

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
27.9.2009 20:50:22   
Februarka08
Čer punce.

Dolenjka, vso srečo jutriuser posted image

Jaz sem še sedaj v šoku...user posted image vam razložim kaj se je prej (skoraj) zgodilo pri naši hiši. Popoldne smo lepo prišli domov, smo bli še na zadnjem izletu da smo mal izkoristili nedeljo, potem sva pa midve s tamalo počakali zunaj par minutk, naši so šli pa po krave, ker jih vodimo na pašo. No, krave pridejo lepo domov, grejo v štalo, jaz grem pa odvezovat vrvi, tamala na dvorišču. Kar naenkrat se začne tašča na ves glas dret: Maja, Maja... pogledam nazaj, tamala pred štalo, krava pa uide skozi druga vrata venuser posted image Tako da je Larisa stala naravnost pred njo, jaz zakričim, nisem vedela kaj, krava pobezlja... sam Bog mi je varoval otroka, da se ni premaknila in je tako krava stekla mimo nje ZA LAS da jo ni podrla oz. pohodila... letim k njej, jo pograbim in laufam z njo po dvorišču ker se je kravi valda  zmešalo, ni vedla kam, jaz pa tudi ne, ker me je skrbelo za user posted image in seveda za Lariso. Končno jo tašča ukroti, jaz sem se pa sesedla. Ko je vse to za mano prišlo... če bom danes preživela noč v enem kosu, bom sigurno še kakšno! Do sape nisem mogla, tako sem se tresla, objemala sem tamalo, se držala za trebuh in se zahvaljevala, ker zdaj res verjamem da Bog obstaja! Mogoče sem malo zafilozofirala, ampak takega strahu še nisem doživela, upam da ga tudi nikdar več ne bom. Solze kar niso mogle nehat tečt, še zdaj me zmrazi. No, na srečo se je vse lepo izteklo, lahko bi blo pa tragičnouser posted image Hudič pa te živali in vse. Grozno je blo. Šivi so zgleda tudi še ok, ker drugače predvidevam da bi krvavelauser posted image ker do danes še nisem tamale dvignila, kaj šele da bi z njo letalauser posted image user posted image Me je sicer bolelo spodaj, kot da bi pritiskalo dol, zdaj je malo bolje.
No tako, sem vam vse obrazložila, če se bo kateri dalo bratuser posted image zdaj sem boljše volje, naj tako tudi ostane. Če bi mogli pa slučajno danes rodit, bom pa tudi obveščevalno službo obvestilauser posted image

Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
27.9.2009 20:56:01   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer punce.

Jaz sem še sedaj v šoku...user posted image vam razložim kaj se je prej (skoraj) zgodilo pri naši hiši. Popoldne smo lepo prišli domov, smo bli še na zadnjem izletu da smo mal izkoristili nedeljo, potem sva pa midve s tamalo počakali zunaj par minutk, naši so šli pa po krave, ker jih vodimo na pašo. No, krave pridejo lepo domov, grejo v štalo, jaz grem pa odvezovat vrvi, tamala na dvorišču. Kar naenkrat se začne tašča na ves glas dret: Maja, Maja... pogledam nazaj, tamala pred štalo, krava pa uide skozi druga vrata venuser posted image Tako da je Larisa stala naravnost pred njo, jaz zakričim, nisem vedela kaj, krava pobezlja... sam Bog mi je varoval otroka, da se ni premaknila in je tako krava stekla mimo nje ZA LAS da jo ni podrla oz. pohodila... letim k njej, jo pograbim in laufam z njo po dvorišču ker se je kravi valda  zmešalo, ni vedla kam, jaz pa tudi ne, ker me je skrbelo za user posted image in seveda za Lariso. Končno jo tašča ukroti, jaz sem se pa sesedla. Ko je vse to za mano prišlo... če bom danes preživela noč v enem kosu, bom sigurno še kakšno! Do sape nisem mogla, tako sem se tresla, objemala sem tamalo, se držala za trebuh in se zahvaljevala, ker zdaj res verjamem da Bog obstaja! Mogoče sem malo zafilozofirala, ampak takega strahu še nisem doživela, upam da ga tudi nikdar več ne bom. Solze kar niso mogle nehat tečt, še zdaj me zmrazi. No, na srečo se je vse lepo izteklo, lahko bi blo pa tragičnouser posted image Hudič pa te živali in vse. Grozno je blo. Šivi so zgleda tudi še ok, ker drugače predvidevam da bi krvavelauser posted image ker do danes še nisem tamale dvignila, kaj šele da bi z njo letalauser posted image user posted image Me je sicer bolelo spodaj, kot da bi pritiskalo dol, zdaj je malo bolje.
No tako, sem vam vse obrazložila, če se bo kateri dalo bratuser posted image zdaj sem boljše volje, naj tako tudi ostane. Če bi mogli pa slučajno danes rodit, bom pa tudi obveščevalno službo obvestilauser posted image

Nočko!

user posted image user posted image  samo da se je srečno končalo

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
27.9.2009 20:58:11   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer punce.

Nočko!

ojoj februarka... samo, da se je srečno končalo

Če ne bi bila noseča, bi ti rekla, da enega rukni... zdaj se pa lepo vsedi in malo probaj sprostiti... 

Neposredna povezava do sporočila: 2732
27.9.2009 21:01:05   
blaža
Februarka, še dobro, da je blo vse ok. ja zelo stresna zadeva.user posted image . No ma samo, da se ni kej zgodilo.user posted image

Pina lonec je mama odnesla v Kp. jaz jutri delam, če ga rabiš nujno mi javi, da se zmenimo z mamo, da kako in kaj, da ga dobiš.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
27.9.2009 21:02:59   
blaža
Drugače pa bubci spijo, jaz pa moj gledava Ladota in Zrnca. Jutri pa delam.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
27.9.2009 21:14:56   
Februarka08
Ja, samo da se je srečno končalouser posted image bom ruknila na ta račun enega čez nekaj časauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
27.9.2009 21:45:45   
lillchy123
čer user posted image

dolenjka in listek, vse naj naj naj... še na mnoga leta!

dolenjka, jutri pa najlepše darilo!

jencili,še tuki uradne čestitke za nov naziv user posted image !

Pinči, teb pa povem, da je koncert bil super truper enkraten!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2736
27.9.2009 21:46:20   
lillchy123
zdej grem pa spat. nočko in naj bo jutri še en čudovit dan!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
27.9.2009 22:26:37   
dolenjka
Hvala za lepe želje punce, samo men se zdi, da jutri še lepo domov pridem user posted image

Februarka, samo da se je srečno končalo!

O mama Sayuri tut še najde našo temo user posted image

Skidam do konca in sfiniširam torbo za v P, ker je še nisem user posted image pol grem pa spat user posted image

Aja, pa carica nekaj kuha user posted image Ob 17h je imela 37.7, ob 19.30 enako, HB ni narastla vročina in sumim da je samo od zobkov. Sicer je malenkost slabše bila razpoložena, manj pila in jedla. Za kosilo v glavnem meso in solato, zelenjave in krompirja ne (mogoče je montignaca brala user posted image ), pa nekaj jabolka popoldan in proti večeru HB skoraj cel jogurt in malo kruha, ker mleka pa tako kot včeraj, tudi danes za večerjo ni spila nič user posted image No kot sem rekla, skoraj 100% sem da so zobi in naj bo tako, da bo lahko k meni v P prišla, ker itak da bom te dni rodila in bi bila zelo nesrečna če je ne bi videla user posted image

Zdaj pa res, nočko!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
28.9.2009 8:26:00   
itata
jutro,
pri nas nič posebnega. v soboto sva bila sama z mali, ker je tati delal. popoldne sva šla do tivolija. fajn je bilo. kolk je luštn zdej k so še tko topli dnevi. super res. v nedeljo je pa moj peljal jakoba do svojih na obisk, da sem jaz se lahko mal učila. mali je šel mal bolj pozno spat včeri ob 21h... tko da sem ga mogla zbudit za v vrtec danes. ni bil najbolj zadovoljen, ampak pol je blo pa fajn, ko je prišel do tjauser posted image
v službi nič novega. pridne bodite in se čitamouser posted image

februarka: ja živali so mal problem k nikol ne veš kdaj bo kteri kaj v glavo šinlo.. še dobr, da ni blo nič!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
28.9.2009 9:23:27   
itata
februarčice: z ello in blacky smo se menile, da se v sre dobimo ob 17h (al pa tam okol) na zbilju da ujamemo še teh zadnjih par dni sončka:)

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
28.9.2009 9:32:52   
listek1
jutro punce,

hvala vem za lepe želje user posted image . Sem se imela pa v soboto prečudovito, saj je bil cel dan in cela noč popolna user posted image user posted image user posted image

Dolenjka, tebi pa tudi želim vse najlepše za tvoj rojstni dan in da kmalu dobiš najlepše darilo. Dobro opravi danes.

Drugače je pa naš mali že 4 teden v varstvu, kar pomeni da smo zmagal s tole varuško. je pa res zlata, David tok uživa tam, da včasih sploh noče domov user posted image user posted image . Je pa ful priden, pa ful je zrastu, edin govori pa še skoraj ničl. Ampak sej bo tud to.

No, lep dan še naprej.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
28.9.2009 10:35:13   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: itata

februarčice: z ello in blacky smo se menile, da se v sre dobimo ob 17h (al pa tam okol) na zbilju da ujamemo še teh zadnjih par dni sončka:)

jaz sem za user posted image

drugače pa dober dan

februarka user posted image user posted image važno je, da se je vse srečno razpletno, zato raje ne premišljuj, kaj bi bilo če bi....

listek user posted image user posted image da David uživa v varstvu

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
28.9.2009 11:05:42   
Februarka08
Dan.

Sem prišla pogledat kako je z dolenjko, pa še ni novičk, bodo malo kasnejeuser posted image Jaz sem pa tudi še hotel mamauser posted image in glede na to, da sem preživela tole noč, mislim da bom še kakšno. Uf, jutri pa tista smotana amnia in šiviuser posted image me je tega bolj strah kot pa porodauser posted image no ja, naj hitro naredijo, potem pa pošljejo domovuser posted image

Listek, super za Davidauser posted image user posted image

Lep začetek tedna, pridem še kaj naokrog.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
28.9.2009 12:11:48   
Blacky*
dan,

evo, pol dneva sem oddelala v službi, pol bom pa doma, ker mora moj NUJNO na službeni sestanek z avtom... in ker se ne bom čez cel center peljala z busom saj imamo terapijo ob 14, kar pomeni da bi mogla že ob 12.00 začet svoje popotovanje, sem se dogovorila, da bom delala od doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo pozdravit sem vas prišla in pogledat če je kaj novic.

Februarka, no samo da včerajšnja akcija ni kaj sprožila. user posted image Jutri pa na pregled in domov, vsaj za 14 dni user posted image

Dolenjka, kje ste? A je že kaj za čestitat?

Listek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za varstvo.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
28.9.2009 12:12:43   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jaz sem za user posted image

jaz tudi, seveda ponovno z razlago, ki je bila že na FB user posted image user posted image user posted image ... prideva takoj po terapiji

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
28.9.2009 12:33:45   
itata
ja sej to je zdej ful smeha k smo in kle in na FBuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
28.9.2009 14:43:22   
ella79

najboljš da se vse tja preselimo user posted image user posted image user posted image
je pa res, da sem tam bolj na tekočem user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
28.9.2009 15:04:42   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

najboljš da se vse tja preselimo user posted image user posted image user posted image
je pa res, da sem tam bolj na tekočem user posted image

jaz tudi user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
28.9.2009 15:14:18   
listek1
zakaj vas pa jest ne najdem na FB? user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
28.9.2009 15:43:15   
Neni13
Hojla,

malo zamujam, slavljenkama vse najboljše za rd. :)
Feburarka samo, da se je srečno končalo. user posted image  sem se jaz zraven jokala, ko sem brala.. kaj ste nori..

Doljenja ali njen stipe, kaj se nič ne javita?user posted image  Jaz vam povem,da že v drugo zibajo. user posted image  Vi ste hodili na bio resonanco v Laško, kako ste zadovoljni?
Mi imamo alergijo na jajce, mleko in paradnižnik. Uradna medicina nam sicer tega ni dokazala, testi negativni, samo lišaji pa naredijo svoje..

Če pa mala pikica kaj bere, pa me zanima kako je bilo pa pri njih v Rogaški, ker se spomnim, da so tja hodili..

Lepo bodite babnice..user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......