|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
22.9.2009 16:35:47   
lana70
.....mi smo pa s pregleda in se je naš košarkaš tako prisrčno igral z nogicami.........ja, kot kaže bo še en kavbojc

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
22.9.2009 16:42:33   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

.....mi smo pa s pregleda in se je naš košarkaš tako prisrčno igral z nogicami.........ja, kot kaže bo še en kavbojc

Fantek?user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
22.9.2009 17:07:29   
gigi1
Lanči user posted image  user posted image  user posted image  bo še en košarkaš user posted image .

Aquica bo jutri še čuda frnikolc, boš vidla user posted image . Stopka pa tud če pojutrišnjem pade, nič hudega.

Mausi in Pikica treba je iti naprej. Jaz vedno pravim, da me težke preizkušnje le bogatijo. Brez njih ne bi bila jaz taka kot sem. Vedno je iz vsake stvari treba potegniti nekaj dobrega. Vedno je kja kakšna lučka, ki posije in nam pomaga čez slabe stvari v življenju. Samo boriti se moramo naprej.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
22.9.2009 18:03:15   
miklarom
drage moje punce!

sem doma. Najprej se vam naj zahvalim za vse spodbudne besede, misli, pestke in vse dobre želje , ki ste mi jih namenjale. Res ste zlata vredne vse, brez vas bi mi bilo še hujše, rwes tisočkrat hvala.Iskreno hvala tudi za vse izrečene sožalje.
evo vam mojo kruto usodo; ko sem šla na pregled 4.9. mi ugotovi, da sem odprta čist, MV sploh več ni bilo in mehur je bil že cel viden, nakar mi takoj urgentno v roku 1/2ure naredi cerklažo, nato strogo ležanje, brez vstajanja, antibiotike v žilo na 8ur in infuzijo z antibiotiki za preprečevanje popadkov na 24ur. Jaz lepo pridna v postli, boga prosila oba z možem, da bo vse vredu in da čim dlje zdržimo. PO enem tednu pregled in cerkalža popustila za 2cm, zopet strah in trepetanje kaj bo , UZ otročka vse vredu , izvem da bomo imeli deklico, in ji že damo ime Taja, oba sma bila zeloooo vesela. in zopet samo ležanje, no sem se kar navadila tako da mi sploh ni bilo več težko in mi je že kar zapasalo. moj možek, ki je zlata vreden in hvala bogu da ga imam, je hodil k meni po 2x na dan , se dogovarjal z zdravniki, me delal močno in me bodril , čeprav je on v sebi nosil tudi bolečine in strah.
in prišla je tista kruta nedelja ponoči ko sem ob 24.30 začutila da me nekaj zvija in vse tišči dol, nakar celo začutim kot bi mi spodaj nekaj hotelo ven pasti. mene panika, hiter pritisnem na zvonec in sestra je že v sobi, nato leti po zdravnika, ki je bil ponoči dežuren ravno moj G.prileti ves v starhu, in mi reče, ja Vesna kaj se dogaja, kaj je robe? me takoj pregleda in z grozo ves bled in v strahu reče, vse odprto, mehur čist zunaj in napet, ki lahko vsak čas poči, pogleda ša na UZ utrip naše pupike, in ve je bilo vredu. ztakoj klic v LJ, ki me sprava sploh niso hoteli vzeti, in se dohter razjezi po telefonu, in potem le pristanejo, da me pripeljejo. v 5 minutah sem bila v rešilcu, skupaj z babico in že drvi v lj, ki je bil za 1/2 ure v LJ. tam pa doživim veliko grozo. vsi na izi, nobeden se ni kaj preveč podvizal, babica in reševalec sta se drla na njih, da je nujno, da mi bo mehur vsak čas poču, oni pa nič. pride DR. Pušenjak in reče , a s pet s Trbovelj, p aše dr. JUrca, in rečem če imajo kaj proti, pa me sam pogleda, in ko še izve da sem bila na IVF v MB, mu še to ni ogovarjalo. Popadke dobiva že na minuto, mehur bolel da sem mislila, da mi ga bo razgnalo, nevzdržne bolečine.In ob 3.23.rodim deklico Tajo, ,ki je lepo zajokala, ter bila živa, tehtala 590g in velika 31cm, jaz vsa srečna ker je lepo zadihala in živi, mi jo dajo v naročje, to ubogo drobceno bitje , ki je lepo brcalo, premikalo glavico in rokice, jaz pa jo vsa srečna pobožam. Jo odnese na intenzivno in pstijo tam, nakar pride pediater in reče, da tako ne bo živela, prosim ga naj jo priklopijo na aparate in dajo v inkubator, ker otrok je živo, pa dobim odgovor; zakaj pa saj je brez pomena, če bo tako preživela dve uri potem jo bomo priklopili, prej pa ne, ne vem kako lahko pustijo tako drobceno bitje tako prepuščeno samo sebi in nemočno, direkt so ji jemali in vzeli življenje, in ji ne dali nobene možnosti, da bi živela, zame je to velik umor iz njihove strani. Kakšne besede sma dobivala z možem od njih, to je nekaj najbolj krutega kar lahko doživiš, a o tem sedaj ne govorim, vam povem ko se spoznamo. In mala Tja umre ob 5.05.mene je strlo , živci popustili, ni da ga ni bila sem na tleh in nisem se mogla ustaviti. To je groza in se ne da opisati, kaj sma preživljala.
Danes sma se oba še poslovila od nje, izgubljala sma moči, ne morem verjet kako je bila mrzla, kako takšna bitjrca samo zavijejo v pleničko in neko zeleno coto, ter dol zavežejo, kot da ni človeško bitje
jočem 24 ur na dan, imam jo pred očmi in to je za znoret

hvala tudi naši miški73, ki je v ted dveh dneh bila veliko z mano, me tolažila, delala družbo, mi nam,enila veliko lepih besed, da sem lažje prebrodila ta dneva. kajti s podganco sva bile v sosednjih sobah.

še enkrat vam vsem hvala , ko pa se dobimo skupaj, pa se vam še osebno vsem zahvalim.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
22.9.2009 18:18:20   
gigi1
Mikla draga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Jočem z vama in si ne predstavljam kaj vse sta morala prestati zaradi naših zdravstvenih ustanov in delavcev. Tokrat res ne najdem nobenega izgovora za njih. Res prekruto.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
22.9.2009 18:35:13   
lana70
joj joj mikla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
22.9.2009 18:59:50   
lana08
Mikla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
22.9.2009 20:42:58   
mismis
Miklarom dušica, tvoja izguba je neprecenljiva. Me, ki nismo nikoli bile na tem, si sploh ne moremo predstavljati tvoje bolečine. Dušica drži se, probaj preboleti, poskusi najti moč za naprej, me te bomo stale ob straniuser posted image user posted image

Lana70, čestitke za kavbojca, kot kaže bo imel košarkaš družbo, da ga bo lahko naučil vseh trikov user posted image

Aqua, dobro zrihtaj jutri.

Žiži, kako si mi ti??

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
22.9.2009 21:27:33   
miklarom
hvala vam vsem za tako lepe besedi, ki nama jih izrekate. Res ne vem, kako bo naprej, ker sedaj pa nimam več nobene moči, slika se mi odvija 24ur na dan pred očmi, dve noči že nisem zatisnila očesa, ker se prav bojim nočnih mor. Ne upam si iti v ponovni poskus, ker ne vem kaj me bo spet čakalo. to je za naju velika groza. Tako kot sem sedaj na tleh še nisem bila nikoli.Držati v naročju živo bitje ki ti joče in miga potem pa je čez dve uri ni več, ker za njih ni bilo smislaotroka rešiti in priklopiti ter dati v inkubaror. Revica boga , tako majcena se je borila sama dve uri pri življenju, in ji nihče ni pomagal.takšni zdravniki in osebje si ne zaslužijo licence, in to sem jim tudi povedala.
danes sma se oba poslovila od nje, in kako mrzla je bial, in kako je imela prstek v ustih, ki ga je nazadnje sesala.To je grozno. nimam več moči, počasi tudi meni duša in srce umirata

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
23.9.2009 8:02:46   
pikica36
mikla, sploh nimam beseduser posted image user posted image user posted image user posted image , saj ne vem....... besna sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da me obliva kurja polt in hkrati jokam. pa saj to ne more biti res, kake k**** imamo v naših bolnišnicah in ti odločajo o naših življenih in naši prihodnostiuser posted image user posted image user posted image   ne, saj sploh ne morem več kaj napisat, ker mislim da me bo razgnalo
draga moja , drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
23.9.2009 8:14:55   
BarbiG
Mikla user posted image user posted image user posted image . Sem ostala čist brez besed. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
23.9.2009 8:15:42   
BarbiG
Lana, a fantič bo? user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
23.9.2009 8:27:56   
pikica36
user posted image  lana za košarkaša!user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
23.9.2009 10:06:40   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: Mariana

Draga Hanna1 in vse ostale na tem forumu,

najprej draga Hanna naj se ti iz srca zahvalim za tole tvoje pisanje. Naj povem, da sem stara 38 let in v drugo user posted image . Sem vesela, a hkrati polna dvomov kako bo v prihodnosti, namreč imam že eno deklico staro 12 let. Ko pa sem prebrala tvoje pisanje sem začutila nek notranji odgovor sama sebi. Da, želim si tega otročka. Naj povem, da sem se od leta 2005 mučila z zanositvijo, dvakrat inseminicija, obakrat zanosila in obakrat SS v 10t. Končno so novembra 2008 ugotovili, da imam bolano ščitnico in začelo se je zdravljenje. Sedaj sem na tabletih za ščitnico, stanje se je normaliziralo in v avgustu naju je z možem presenetilo.
Zdaj sem v 7t. Tokrat upam bolj previdno. Se pa v meni porajajo številna vprašanja, kako bo imeti otroka v teh letih, kaj to pomeni ponovno za mojo družino? Zdaj smo res vsi na "komot" , potem pa spet razne omejitve ipd.
Kako je sestrico sprejel tvoj sin? Midve s hčero sva zelo navezani druga na drugo. Kako najstniki razumejo to? Najtežje mi bo povedati ravno njej.

Hvala za tvoje nasvet in pozdravček.user posted image

Vas večkrat berem, tokrat se pa malo tudi vmešam.

Nič se ne sekiraj, sem tretjič rodila pri skoraj 38, starejša dva sta bila stara 14 in 13 in sta bila nadvse vesela in ga imata res rada. Res se nam je življenje obrnilo na glavo spet, smo pa vsi presrečni ob našem malem mulčku, vsi uživamo z njim, nisem si mislila da bo tako. Zato nič se ne sekiraj, čuvaj se in se veseli novega user posted image .

Vsem ostalim pa želim, da se vam želje uresničijo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
23.9.2009 10:11:05   
katka37
Miklarom, user posted image user posted image user posted image , žal mi je, da si po vsem doživela še izgubo svoje punčke

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
23.9.2009 12:04:30   
aqua77
Mikla naša drži se.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana čestitke za fantka, čeprav jaz še vedno mislim, da bo punčka... user posted image

Mi smo danes dobili stopko. user posted image  Moj mi jo more zapičit danes zvečer. Našla se je še ena frnikula, tako da jih je zdaj šest. Velike od 18 - 21. V petek punkcija.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
23.9.2009 12:38:35   
Rakica_80
Aqua, super za stopko, petek pa punkcija, jupiiiijeejjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
23.9.2009 12:46:26   
gigi1
Aqua jupi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
23.9.2009 13:28:45   
Fidolina
Draga Miklarom,
poskušaj, da te prizori, ki se ti vrtijo pred očmi, ne potegnejo čisto na dno. Poskušaj jih za trenutek ustaviti, postaviti na stran in se šele potem, ko si boš nabrala vsaj nekaj novih moči- spet soočiti z njimi (z žalostjo, jezo in ostalim, in tudi kaj ukrepati, če se ti bo zdelo).
Če boš zmogla, poglej za svojim možem (fantom), poglej kako trpi, pa ga objemi in mu poskusi pomagati. Kljub vsemu, življenje mora teči dalje.
Ne vem-jaz izgube otroka še nisem doživela- ampak vedno sem si najbolj pomagala, če sem poskušala pomagati drugim oz. svojim bližnjim. Drugače, če si stalno vrtiš isti film v glavi, si hitro na tem, da se ti lahko kar zmeša. No, tako se le reče-a občutek je temu blizu.
Drži se-s tabo smo.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
23.9.2009 15:03:52   
Še ena T
Miklaromuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sočustvujem in jokam z vama in vsemi tvojimi ob izgubi... Tvoja zgodba me je zelo razžalostila in pošiljam ti dobre misli in pozitivne energije, da bosta s tvojim preživela to težko obdobje in da se kmalu spet prikaže sonček tudi za vaju...

Ostale...
A mi lahko katera tukaj pojasni (nimam moči iti gledat na forum o nedonošenčkih):
ZAKAJ niso dali Taje v inkubator?????????????????
Tako sem razočarana nad zdravniki od Miklarom, da sploh ne vem, kaj naj rečem... A so to sploh ljudje?

< Sporočilo je popravil Še ena T -- 23.9.2009 15:05:41 >

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
23.9.2009 15:07:05   
lana08
tole sem našla na sosednjem forumu

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5716017

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
23.9.2009 23:01:55   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Še ena T

Miklaromuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sočustvujem in jokam z vama in vsemi tvojimi ob izgubi... Tvoja zgodba me je zelo razžalostila in pošiljam ti dobre misli in pozitivne energije, da bosta s tvojim preživela to težko obdobje in da se kmalu spet prikaže sonček tudi za vaju...

Ostale...
A mi lahko katera tukaj pojasni (nimam moči iti gledat na forum o nedonošenčkih):
ZAKAJ niso dali Taje v inkubator?????????????????
Tako sem razočarana nad zdravniki od Miklarom, da sploh ne vem, kaj naj rečem... A so to sploh ljudje?

Miklarom še enkrat user posted image
Kolikor jaz vem jih ne dajo takoj na aparate, ker lahko naredijo več škode kot koristi. Miklarom oprosti, ampak tako so meni razložili na intenzivni. Če ga dajo takoj na raspirator pljučka tega ne prenesejo in veliko otrok je umrlo zaradi tega...
Eh, življenje je res kruto...user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
24.9.2009 7:59:59   
pikica36
spet sem si nekaj sposodilauser posted image , tokrat vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image

Bety11 sporoča:

Ob 19h se je rodil Damjan, 4kg in 56 dolg, popolnoma zdrav fant brez genetskih napak!

BRAVO BETY!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKEuser posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
24.9.2009 8:03:14   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

spet sem si nekaj sposodilauser posted image , tokrat vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image

Bety11 sporoča:

Ob 19h se je rodil Damjan, 4kg in 56 dolg, popolnoma zdrav fant brez genetskih napak!

BRAVO BETY!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKEuser posted image user posted image

čestitke družinici!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
24.9.2009 9:55:38   
aqua77
Čestitke betka!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana, Krucek o kateri kombinaciji arcnij smo se pogovarjali???  Apaurin in nekaj na S se mi zdi...?

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......