Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.11.2009 15:35:47
|
|
|
|
Grethy
|
Zarjika najs najs prebirat takole optimistično razpoloženje v vašem taboru Mismis ne me jugat Gigetka moja puška je samo moja in je ne dam niti za ceno polente ... , ti se sam svoje Žižolince drž, oziroma ona tebe, pol bova pa mogoče kakšno rekle na temo "naše orožje" Bebiii fantastični rezultati hojlaaaaaaa ... da ti ne povem kako "smrdi" v naši kuhinji ... Alora gremo dalje delat ... PRIDNE BIT, PA CARTAT PIKICE !!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.11.2009 18:30:17
|
|
|
|
lana70
|
žižet, jaz tudi na tvojem mestu jutri ne bi hodila na obalo...raje počivaj, da si ne boš očitala, sploh pa po taki noči ...drži se punca in skozi mislim nate veš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.11.2009 21:09:47
|
|
|
|
alpog
|
Zdaj sem pa že jaz čist na trnih!!! Pa še za dobro družbo, ki se bo jutri zbrala na obali - dobro se imejte, pa kakšne namočene žižole (ki zadanejo) še zame po grlu vržite!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.11.2009 21:54:43
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: alpog Zdaj sem pa že jaz čist na trnih!!! Pa še za dobro družbo, ki se bo jutri zbrala na obali - dobro se imejte, pa kakšne namočene žižole (ki zadanejo) še zame po grlu vržite!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.11.2009 23:05:57
|
|
|
|
KIWI
|
Punce, dober večer! Me je kar malo sram , sem komaj zdaj gor prišla. Dopoldan sem bila pridna gospodinja, no, popoldan pa sem se mal potepala po trgovinah in po obiskih. Ker pa je že pozno, bom jutri kaj prebrala za nazaj. Sicer pa hvala za vse vaše vzpodbude in navijanje. se javim jutri ko opravim! Sladke sanje želim vsem!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.11.2009 9:56:35
|
|
|
|
mismis
|
Babe moj žabe, uživajte danes na obali in v žižolah Kiwi, želim dva najlepša zarodka pa še eno kavico za zaspanke...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.11.2009 10:41:30
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE mausikaa (40) M ne pričakuje 22.11. V POSTOPKU BEBII (drobižek od let ) UZ 21.11. Aqua 77(32) UZ 21.11. Kiwi (41) ET 21.11. Naska (40) ET 24.11. NOVI KROG Bilka (38) posvet oktobra Fidolina (42) nov postopek ? Polaris (?) v pripravah na postopek Pogum (36) + nov postopek januarja Miklarom (37) ETZ ferbuarja BBpikica (42) pavza Dajamaja (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE omladinka Lana70 (39) (24) rezultati AC super Še ena T (38) (22) rezultati AC super NAŠI ZAKLADKI HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.11.2009 11:31:16
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?