Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.9.2009 14:38:43
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...a žurka je dons...lepo se imejte,tud v naših koncih je posijalo sonce ...ja benti Hrvati...sem tud jaz švicala,čeprav nisem gledala,sam z eno uho poslušala....eeeee,kdo dela prebranac...men se tud sline cedijo Ja hudiča ! Sed u avto pa prit! -tole je bilo pa zelo jasno....priznam pa,da sem ratala jaz in moja težja polovica strašna zapečkarja in smo tiste dni,ko smo malo fraj in celo skupaj,najraj doma...leta se poznajo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.9.2009 7:41:45
|
|
|
|
barbara b
|
Dobro jutro! Kako je uspel piknik - srečanje? No saj vem, da ste se imeli zelooo dobro. Lahko pa z nami, ki nas ni bilo, delite kakšne sočne podrobnosti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.9.2009 9:58:58
|
|
|
|
Grethy
|
JUTRČK He he sočne podrobnosti ... bilo je še pa še lušno ... bi blo treba iskat besede ... pa se mi še spi, tako da bom bla lepo kr tiho ... sam tolk da sem vesela, da sem bla včeraj tam kjer je dogajalo, da sem spoznala tudi nove ljudi ... pa še en stavek mi še vedno odmeva v ušesih - Li, kje je muca????, simpatico bitjece !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.9.2009 12:07:25
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy JUTRČK He he sočne podrobnosti ... bilo je še pa še lušno ... bi blo treba iskat besede ... pa se mi še spi, tako da bom bla lepo kr tiho ... sam tolk da sem vesela, da sem bla včeraj tam kjer je dogajalo, da sem spoznala tudi nove ljudi ... pa še en stavek mi še vedno odmeva v ušesih - Li, kje je muca????[/b], simpatico bitjece !!!!!!!!!!!!!!! ej, se mi še zdaj smeje, ma mislim, presneti kurjači!!!! Drgač pa je bla prva liga ...tiste k ste špricale, vam je lahko žal........kajsica draga..a vidiš kje se sklepajo ženitne ponudbe
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.9.2009 13:39:46
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy JUTRČK He he sočne podrobnosti ... bilo je še pa še lušno ... bi blo treba iskat besede ... pa se mi še spi, tako da bom bla lepo kr tiho ... sam tolk da sem vesela, da sem bla včeraj tam kjer je dogajalo, da sem spoznala tudi nove ljudi ... pa še en stavek mi še vedno odmeva v ušesih - Li, kje je muca????[/b], simpatico bitjece !!!!!!!!!!!!!!! ej, se mi še zdaj smeje, ma mislim, presneti kurjači!!!! Drgač pa je bla prva liga ...tiste k ste špricale, vam je lahko žal........kajsica draga..a vidiš kje se sklepajo ženitne ponudbe Tiho bodi......bemti.....kje pa sem si mislila, da bo moj tolk na brzino nazaj celo poklical.....ja zdaj besede ne bom smela požret.....dolgo me je on pripravljal na to....Mišmiš pa skuhala do konca.....kurjačica Ej lepo vas je bilo videt vse po vrsti....v glavnem tako dobro in tako sproščeno se pa že dolgo nisem imela.......rada vas mam vse po vrsti. p.s. Žižole pa padejo...hahaha...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.9.2009 13:41:03
|
|
|
|
kajsica
|
Aja samo še to.....Lana hvala tebi in tvojemu dragemu za potrpežljivost in fantastično peko.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.9.2009 13:43:09
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jutrooo ja ja mi še spančkamo in verjetno bova ostala v postelji do jutri zjutraj zato bom tudi jaz kratka... PUNCE IN FANTJE LEPO VAS JE BILO SPOZNAT, RES STE SIMPATIČNI IN KOMAJ ČAKAM DA SE SPET VIDIMO Grethy...tudi meni še odmeva ta muca v ušesu Hvala za vse in uživajte ob nedeljskem počitku Pa pa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.9.2009 13:45:09
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy JUTRČK He he sočne podrobnosti ... bilo je še pa še lušno ... bi blo treba iskat besede ... pa se mi še spi, tako da bom bla lepo kr tiho ... sam tolk da sem vesela, da sem bla včeraj tam kjer je dogajalo, da sem spoznala tudi nove ljudi ... pa še en stavek mi še vedno odmeva v ušesih - Li, kje je muca????[/b], simpatico bitjece !!!!!!!!!!!!!!! ej, se mi še zdaj smeje, ma mislim, presneti kurjači!!!! Drgač pa je bla prva liga ...tiste k ste špricale, vam je lahko žal........kajsica draga..a vidiš kje se sklepajo ženitne ponudbe p.s. Žižole pa padejo...hahaha... čim prej
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.9.2009 16:09:29
|
|
|
|
Grethy
|
Jz sem tko fletkano utrujena da ni normalno ... mal bo treba še krake stegnt in se spočit pa bo ... Lana tud če sem se kr neki časa vozila do tebe in pol nazaj, eh pa kaj, pri vas je tako fletno, da se s tem pol ne obremenjujemo, pa še družba je bla taprava, tako da bom še pršla, me ne bo treba fejst prosit ... dankešnzause Kew kew kew kew ... a sem nardila vtis s tem lajanje ... srotka uboga Li ... kolk je mogla šprintat okrog ... Bebii, verjetno je tud ona dons čist morto, kdo je največji revček danes pri vas ???? ... Kruce kam si nam ti zalutal, ma tam so itak vse ceste iste, pa ni težko zapeljat kam drugam, je pa res da vsaka pot nekam pelje ... kako so tvoje pupe??? Kajši nevestaka naša, drug mesec gremo torej u žižole, naslednji pol v brusnice, kam pa decembra ???? plenice mogoče ???? ... aja aja, pa šampinjoni so bli svetski !!!!!!!!!! Žižetka moja, si poglihala križek ... ma rukni ga ven in kapelco notr ... kapo dol za prebranac, še enkrat Aqua lepo je da si pršibala med nas, pa magari sam tolk kot je blo, sm bla full vesela da sem te vidla in mal pokvakala s tabo ... Mismis, ti naše hiperaktivno bitje, tebe je vsakič itak fajn srečat, tko da razmišljanje, da se premalokrat srečamo je itak stalnica ... ste se že nasprehodili danes ??? Na žižole !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.9.2009 16:42:52
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Kruce kam si nam ti zalutal, ma tam so itak vse ceste iste, pa ni težko zapeljat kam drugam, je pa res da vsaka pot nekam pelje ... kako so tvoje pupe??? Na žižole !!!!!!!!!!!!!!! Ma oštja! Pravi Lana; vodi aqvo po makedamu.... Hja sm jo pa po makedamu fural, v upanju da mi aqva zvesto sledi....... Sem kmalu uvidel zmoto zravn pa dve čist garjaste lisice. Lana pazi... Prot domu so se mi še slive po celmu avtu stresle..... No, da sm le Žižoletke cele domu prnesu Tenkju BebIII Fejst mi je blo! Pa fejstne dedece mate, vredne potrplenja Lana¨&Co, organizacija na višku! Konc marca 2010 še enkrat!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.9.2009 18:52:33
|
|
|
|
mismis
|
Dan, da se še jaz pofočkam po včerajšnjem dnevu. Mi smo se že zgodaj zjutraj spravili iz postelje, kaj češ, če ti nekdo poje uspavanje pod oknom, je treba vstati. Potem je pa itak sledilo kosilo pri tašči, goveja župca njami, ... Kot že rečeno, Lana in gospod, hvala za gostoljublje, bilo je res super Kašji, zakuhala si, si sama...si rekla, da ne bo poklical, no kot kaže ne poznaš tako dobro svojega dragega kot si mislila . Sem pa le upravičila svoj podpis, kajne Gretka in huzband, hvala za prevoz gor in prijetno družbo. Bo treba tole kmalu ponoviti, pa še v priliki na vaš konec priti. BEBIII, kje je muca??? a imaš danes podobne težave kot včeraj, mislim glede počutja Žižek, kako si mi ti? Sedaj zihr košarko gledaš. Kruce, še dobro, da si ta druge Žižole spravil, bi še te šle
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.9.2009 21:10:27
|
|
|
|
blanč
|
Jaz vam pa še enkrat povem "fouššš", zdej grem pa usrane plenice zamenjat, pa nafotrat dečico pol pa na teraso na 2 šnopsa pa spat Nočko
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.9.2009 21:14:23
|
|
|
|
lana70
|
Na žižole!!!!...... aja..Li, kje je......... ... ...ko je zjutrej neki začelo lajat pod oknom, pravi moj še čist v spanju..ma kaj so jo pozabli???? me je nasmejal že navsezgodaj.... gretka, jaz se še kar bašem s tvojimi dobrotami.....mnjami, prebranac je bil pa carskiiiii, madoniš.......še dobro, da se je lizika uprla vsej hrani, ki sem jo imela še namen pobasat vase....
< Sporočilo je popravil lana70 -- 20.9.2009 21:15:19 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.9.2009 21:16:51
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Jaz vam pa še enkrat povem "fouššš", zdej grem pa usrane plenice zamenjat, pa nafotrat dečico pol pa na teraso na 2 šnopsa pa spat Nočko blanč, a si dobla fotko mismis in žižetke???...smo hotle eno drugo slikco posalt, pa je v ozadju en union kvaril zeleno polje......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.9.2009 6:34:42
|
|
|
|
aqua77
|
Dobro jutro! Še moj pozdravček in pohvala vsem prisotnim na grande žurki pri Lani... Fajn je blo... Lana tebi in možeku vsa čast za stražbo in potrpljenje... Lepo je blo videt spet staro bando na kupu z moško ekipo zraven... Pa tud novi obrazi so bili enkratni... Li, kje je .... To bo še dolgo odmevalo na okoli.... Datum 29.05.2010 pa bo še posebaj zanimiv, a ne Kajsi? Mismis v tvoj podpis pa ne bo nikoli več dvoma.... Ja, nič preredko se skupaj najdemo, ni kaj... Bo treba kmal v žižole... Gigi, prebranac sem ujela z zadnjo žlico in mi je žal, da nisem prej prišla, tko vsaj vem kaj sem zamudila.... Gretek po tvojmu cukru se mi pa še vedno sline cedijo... Krucek si se mi izgubio pred nosem, sem javila Lani, da jo boš verjetno v napačno smer mahnil... Jaz sem vse našla, po striktnih navodilih naše gostiteljice.... Lana še enkrat hvala za vse, lepo vas je blo videt vse skupaj....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.9.2009 8:34:13
|
|
|
|
pikica36
|
Žal imam zelo slabe novice. mikla je danes zjutraj rodila ob 3.23. punčko Tajo, a je čez 2 uri umrla Nimam besed, ta svet je res krut.... Drži se punca in bodi močna To novico sem kopirala iz teme ivf-ovk. mikla pa saj to ne more bit res .. no... družba za uspelo fešto. kaj več sploh ne morem komentirat , me je novica od mikle čist potolkla
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.9.2009 9:06:54
|
|
|
|
gigi1
|
Mikla draga Ni besed, ki bi lahko odnesle vsaj delček bolečine. Vedi le, da smo v mislih z vama in da vaju objemamo moćno, močno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.9.2009 9:49:09
|
|
|
|
lana70
|
mikla nimam besed , to je nekaj najbolj groznega, kar se lahko zgodi mami .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.9.2009 11:22:30
|
|
|
|
aqua77
|
mikla draga... drži se......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.9.2009 15:22:30
|
|
|
|
Fidolina
|
Uboga Miklarom. Še me smo sesute. Kako mora biti šele tebi. Res mi je hudo. Miklarom, ti pošiljam vso moč in želje, kar jih premorem, da boš (bosta) zmogla prebroditi to tragedijo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.9.2009 16:08:14
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mikla draga Ni besed, ki bi lahko odnesle vsaj delček bolečine. Vedi le, da smo v mislih z vama in da vaju objemamo moćno, močno Mikli .... enostavno ne vem kaj ti rečt, sem si tole od Gigike sposodla ... ne znam si predstavljat te bolečine, ampak mene boli zate, za vaju, za Tajiko ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.9.2009 8:15:37
|
|
|
|
Bety11
|
Žal mi je za Miclaron... ..Pravijo, da je to že drugič in da bi mogli narediti cerklažo, pa so zamudili....Kako neodgovorno!!!!.. ... Zato sem jaz lepo kupavala Prometrij do 38t in je bilo vse cool....K jih gleda.... Kot vidite na mojem tickerju, še en teden.....jeeeeee.... . Lepo vas pozdavljam.....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.9.2009 10:44:28
|
|
|
|
mausikaa
|
ma ne morem verjeti, po dolgem času pridem pogledat kaj se dogaja in spet slabe novice Mikla ne vem kaj bi sploh rekla? Brez besed sem... pri nas nič novega, edino dvomi so vse večji, ne vem če si še upam iti naprej? po pravici povedano ne vem če sem zmožna prenesti še eno razočaranje? Punce in fantič seveda, kako ste vi to hendlali? kje ste našli moč? kako odgnati strahove stran?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.9.2009 10:49:41
|
|
|
|
pikica36
|
oj zgubljena duša, kod hodiš?? težko vprašanje si nam zastavila jaz sem kar na istem sicer smo v novih bojih, ampak veliko bolj na "izi" kot prej. me je tudi full strah novih razočaranj, po drugi strani pa si mislim, očitno nama ni namenjeno ali pa tam zgoraj nekdo sporoča naj ne izzivamo usode oh... ko bi človek vedel..... drži se
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.9.2009 12:01:33
|
|
|
|
aqua77
|
Dan vsem skupaj! Jutri gremo mogoče že po stopko... Kak se mi zdi... Vsem pozdravček z obale...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......