|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
19.9.2009 14:38:43   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...a žurka je dons...lepo se imejte,tud v naših koncih je posijalo sonce user posted image user posted image user posted image ...ja benti Hrvati...sem tud jaz švicala,čeprav nisem gledala,sam z eno uho poslušala....eeeee,kdo dela prebranac...men se tud sline cedijo user posted image

Ja hudiča ! Sed u avto pa prit!

user posted image user posted image user posted image user posted image -tole je bilo pa zelo jasno....priznam pa,da sem ratala jaz in moja težja polovica strašna zapečkarja in smo tiste dni,ko smo malo fraj in celo skupaj,najraj doma...leta se poznajo user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
20.9.2009 7:41:45   
barbara b
Dobro jutro! Kako je uspel piknik - srečanje?   user posted image
No saj vem, da ste se imeli zelooo dobro.
Lahko pa z nami, ki nas ni bilo, delite kakšne sočne podrobnosti user posted image   user posted image   user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
20.9.2009 9:58:58   
Grethy
JUTRČK

He he sočne podrobnosti ... bilo je še pa še lušno ... bi blo treba iskat besede ... pa se mi še spi, tako da bom bla lepo kr tiho ... sam tolk da sem vesela, da sem bla včeraj tam kjer je dogajalo, da sem spoznala tudi nove ljudi  ...

pa še en stavek mi še vedno odmeva v ušesih - Li, kje je muca????, simpatico bitjece !!!!!!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
20.9.2009 12:07:25   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

JUTRČK

He he sočne podrobnosti ... bilo je še pa še lušno ... bi blo treba iskat besede ... pa se mi še spi, tako da bom bla lepo kr tiho ... sam tolk da sem vesela, da sem bla včeraj tam kjer je dogajalo, da sem spoznala tudi nove ljudi  ...

pa še en stavek mi še vedno odmeva v ušesih - Li, kje je muca????[/b], simpatico bitjece !!!!!!!!!!!!!!!

ej, se mi še zdaj smeje, ma mislim, presneti kurjači!!!! Drgač pa je bla prva liga user posted image user posted image ...tiste k ste špricale, vam je lahko žal........kajsica draga..a vidiš kje se sklepajo ženitne ponudbe user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
20.9.2009 13:39:46   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

JUTRČK

pa še en stavek mi še vedno odmeva v ušesih - Li, kje je muca????[/b], simpatico bitjece !!!!!!!!!!!!!!!

ej, se mi še zdaj smeje, ma mislim, presneti kurjači!!!! Drgač pa je bla prva liga user posted image user posted image ...tiste k ste špricale, vam je lahko žal........kajsica draga..a vidiš kje se sklepajo ženitne ponudbe user posted image user posted image

Tiho bodi......bemti.....kje pa sem si mislila, da bo moj tolk na brzino nazaj celo poklical.....ja zdaj besede ne bom smela požret.....dolgo me je on pripravljal na to....Mišmiš pa skuhala do konca.....kurjačica user posted image

Ej lepo vas je bilo videt vse po vrsti....v glavnem tako dobro in tako sproščeno se pa že dolgo nisem imela.......rada vas mam vse po vrsti.

p.s.
Žižole pa padejo...hahaha...

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
20.9.2009 13:41:03   
kajsica
Aja samo še to.....Lana hvala tebi in tvojemu dragemu za potrpežljivost in fantastično peko.....

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
20.9.2009 13:43:09   
Rakica_80
Jutrooouser posted image ja ja mi še spančkamo in verjetno bova ostala v postelji do jutri zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image zato bom tudi jaz kratka...

PUNCE IN FANTJE LEPO VAS JE BILO SPOZNAT, RES STE SIMPATIČNI IN KOMAJ ČAKAM DA SE SPET VIDIMOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Grethy...tudi meni še odmeva ta muca v ušesuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala za vse in uživajte ob nedeljskem počitku
user posted image
Pa pa

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
20.9.2009 13:45:09   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

JUTRČK

p.s.
Žižole pa padejo...hahaha...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čim prejuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
20.9.2009 16:09:29   
Grethy
Jz sem tko fletkano utrujena da ni normalno ... mal bo treba še krake stegnt in se spočit pa bo ...

Lana tud če sem se kr neki časa vozila do tebe in pol nazaj, eh pa kaj, pri vas je tako fletno, da se s tem pol ne obremenjujemo, pa še družba je bla taprava, tako da bom še pršla, me ne bo treba fejst prosit ... dankešnzause

Kew kew kew kew ... a sem nardila vtis s tem lajanje ...
srotka uboga Li ... kolk je mogla šprintat okrog user posted image user posted image user posted image ...
Bebii, verjetno je tud ona dons čist morto, kdo je največji revček danes pri vas ???? ...

Kruce kam si nam ti zalutal, ma tam so itak vse ceste iste, pa ni težko zapeljat kam drugam, je pa res da vsaka pot nekam pelje ... user posted image user posted image kako so tvoje pupe???

Kajši nevestaka naša, drug mesec gremo torej u žižole, naslednji pol v brusnice, kam pa decembra ???? plenice mogoče ???? user posted image user posted image user posted image user posted image ... aja aja, pa šampinjoni so bli svetski !!!!!!!!!!user posted image user posted image

Žižetka moja, si poglihala križek ... ma rukni ga ven in kapelco notr ... kapo dol za prebranac, še enkrat user posted image user posted image user posted image

Aqua lepo je da si pršibala med nas, pa magari sam tolk kot je blo, sm bla full vesela da sem te vidla in mal pokvakalauser posted image user posted image s tabo ...

Mismis, ti naše hiperaktivno bitje, tebe je vsakič itak fajn srečat, tko da razmišljanje, da se premalokrat srečamo je itak stalnica ... ste se že nasprehodili danes ???

Na žižole !!!!!!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
20.9.2009 16:42:52   
Kruce Fiks
Kruce kam si nam ti zalutal, ma tam so itak vse ceste iste, pa ni težko zapeljat kam drugam, je pa res da vsaka pot nekam pelje ... user posted image user posted image kako so tvoje pupe???
Na žižole !!!!!!!!!!!!!!!

Ma oštja! Pravi Lana; vodi aqvo po makedamu.... Hja sm jo pa po makedamu fural, v upanju da mi aqva zvesto sledi....... Sem kmalu uvidel zmoto zravn pa dve čist garjaste  lisice. Lana pazi...
Prot domu so se mi še slive po celmu avtu stresle.....
No, da sm le Žižoletke cele domu prnesuuser posted image Tenkju BebIII
Fejst mi je blo!
Pa fejstne dedece mate, vredne potrplenjauser posted image user posted image user posted image

Lana¨&Co, organizacija na višku! Konc marca 2010 še enkrat!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
20.9.2009 18:52:33   
mismis
Dan, da se še jaz pofočkam po včerajšnjem dnevu.

Mi smo se že zgodaj zjutraj spravili iz postelje, kaj češ, če ti nekdo poje uspavanje pod oknom, je treba vstati. Potem je pa itak sledilo kosilo pri tašči, goveja župca njami, ...

Kot že rečeno, Lana in gospod, hvala za gostoljublje, bilo je res super user posted image

Kašji, zakuhala si, si sama...si rekla, da ne bo poklical, no kot kaže ne poznaš tako dobro svojega dragega kot si mislila user posted image user posted image user posted image . Sem pa le upravičila svoj podpis, kajne

Gretka in huzband, hvala za prevoz gor in prijetno družbo. Bo treba tole kmalu ponoviti, pa še v priliki na vaš konec priti.

BEBIII, kje je muca??? user posted image  a imaš danes podobne težave kot včeraj, mislim glede počutja

Žižek, kako si mi ti? Sedaj zihr košarko gledaš.

Kruce, še dobro, da si ta druge Žižole spravil, bi še te šle

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
20.9.2009 21:10:27   
blanč
Jaz vam pa še enkrat povem "fouššš", zdej grem pa usrane plenice zamenjat, pa nafotrat dečico pol pa na teraso na 2 šnopsa pa spatuser posted image
Nočko

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
20.9.2009 21:14:23   
lana70
Na žižole!!!!......

aja..Li, kje je.........user posted image ...

...ko je zjutrej neki začelo lajat pod oknom, pravi moj še čist v spanju..ma kaj so jo pozabli???? me je nasmejal že navsezgodaj....

gretka, jaz se še kar bašem s tvojimi dobrotami.....mnjami, prebranac je bil pa carskiiiii, madoniš.......še dobro, da se je lizika uprla vsej hrani, ki sem jo imela še namen pobasat vase....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lana70 -- 20.9.2009 21:15:19 >

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
20.9.2009 21:16:51   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jaz vam pa še enkrat povem "fouššš", zdej grem pa usrane plenice zamenjat, pa nafotrat dečico pol pa na teraso na 2 šnopsa pa spatuser posted image
Nočko

blanč, a si dobla fotko mismis in žižetke???...smo hotle eno drugo slikco posalt, pa je v ozadju en union kvaril zeleno polje......

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
21.9.2009 6:34:42   
aqua77
Dobro jutro!

Še moj pozdravček in pohvala vsem prisotnim na grande žurki pri Lani... user posted image user posted image user posted image  Fajn je blo...user posted image user posted image user posted image
Lana tebi in možeku vsa čast za stražbo in potrpljenje... user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo je blo videt spet staro bando na kupu z moško ekipo zraven... Pa tud novi obrazi so bili enkratni... user posted image user posted image user posted image

Li, kje je user posted image .... To bo še dolgo odmevalo na okoli.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Datum 29.05.2010 pa bo še posebaj zanimiv, a ne Kajsi? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mismis v tvoj podpis pa ne bo nikoli več dvoma.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, nič preredko se skupaj najdemo, ni kaj... Bo treba kmal v žižole... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi, prebranac sem ujela z zadnjo žlico in mi je žal, da nisem prej prišla, tko vsaj vem kaj sem zamudila.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Gretek po tvojmu cukru se mi pa še vedno sline cedijo... user posted image user posted image user posted image user posted image

Krucek si se mi izgubio pred nosem, sem javila Lani, da jo boš verjetno v napačno smer mahnil... user posted image user posted image  Jaz sem vse našla, po striktnih navodilih naše gostiteljice....

Lana še enkrat hvala za vse, lepo vas je blo videt vse skupaj....  user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
21.9.2009 8:34:13   
pikica36
Žal imam zelo slabe novice.
mikla je danes zjutraj rodila ob 3.23. punčko Tajo, a je čez 2 uri umrla user posted image  user posted image  user posted image  Nimam besed, ta svet je res krut.... Drži se punca in bodi močna user posted image  user posted image  user posted image

To novico sem kopirala iz teme ivf-ovk.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mikla user posted image user posted image user posted image

pa saj to ne more bit res .. no...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

družba user posted image  za uspelo fešto.user posted image kaj več sploh ne morem komentirat , me je novica od mikle čist potolklauser posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
21.9.2009 9:06:54   
gigi1
Mikla draga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ni besed, ki bi lahko odnesle vsaj delček bolečine. Vedi le, da smo v mislih z vama in da vaju objemamo moćno, močno

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
21.9.2009 9:49:09   
lana70
mikla nimam besed user posted image user posted image user posted image , to je nekaj najbolj groznega, kar se lahko zgodi mami user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
21.9.2009 11:22:30   
aqua77
mikla draga... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
21.9.2009 15:22:30   
Fidolina
Uboga Miklarom. Še me smo sesute. Kako mora biti šele tebi. Res mi je hudo.
Miklarom, ti pošiljam vso moč in želje, kar jih premorem, da boš (bosta) zmogla prebroditi to tragedijo.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
21.9.2009 16:08:14   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mikla draga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ni besed, ki bi lahko odnesle vsaj delček bolečine. Vedi le, da smo v mislih z vama in da vaju objemamo moćno, močno

Mikli .... enostavno ne vem kaj ti rečt, sem si tole od Gigike sposodla ...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne znam si predstavljat te bolečine, ampak mene boli zate, za vaju, za Tajiko ...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
22.9.2009 8:15:37   
Bety11
Žal mi je za Miclaron...user posted image user posted image user posted image ..Pravijo, da je to že drugič in da bi mogli narediti cerklažo, pa so zamudili....Kako neodgovorno!!!!..user posted image ...

Zato sem jaz lepo kupavala Prometrij do 38t in je bilo vse cool....K jih gleda....user posted image

Kot vidite na mojem tickerju, še en teden.....jeeeeee....user posted image .

Lepo vas pozdavljam.....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
22.9.2009 10:44:28   
mausikaa
ma ne morem verjeti, po dolgem času pridem pogledat kaj se dogaja in spet slabe novice user posted image  Mikla ne vem kaj bi sploh rekla? Brez besed sem...

pri nas nič novega, edino dvomi so vse večji, ne vem če si še upam iti naprej? po pravici povedano ne vem če sem zmožna prenesti še eno razočaranje? Punce in fantič seveda, kako ste vi to hendlali? kje ste našli moč? kako odgnati strahove stran?

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
22.9.2009 10:49:41   
pikica36
oj zgubljena duša, kod hodiš??user posted image
težko vprašanje si nam zastavilauser posted image  jaz sem kar na istem user posted image  sicer smo v novih bojih, ampak veliko bolj na "izi" kot prej. me je tudi full strah novih razočaranj, po drugi strani pa si mislim, očitno nama ni namenjeno ali pa tam zgoraj nekdo sporoča naj ne izzivamo usodeuser posted image oh... ko bi človek vedel.....

drži se

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
22.9.2009 12:01:33   
aqua77
Dan vsem skupaj!

Jutri gremo mogoče že po stopko... user posted image  Kak se mi zdi... user posted image user posted image

Vsem pozdravček z obale... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......