Grethy
|
Jz sem tko fletkano utrujena da ni normalno ... mal bo treba še krake stegnt in se spočit pa bo ... Lana tud če sem se kr neki časa vozila do tebe in pol nazaj, eh pa kaj, pri vas je tako fletno, da se s tem pol ne obremenjujemo, pa še družba je bla taprava, tako da bom še pršla, me ne bo treba fejst prosit ... dankešnzause Kew kew kew kew ... a sem nardila vtis s tem lajanje ... srotka uboga Li ... kolk je mogla šprintat okrog ... Bebii, verjetno je tud ona dons čist morto, kdo je največji revček danes pri vas ???? ... Kruce kam si nam ti zalutal, ma tam so itak vse ceste iste, pa ni težko zapeljat kam drugam, je pa res da vsaka pot nekam pelje ... kako so tvoje pupe??? Kajši nevestaka naša, drug mesec gremo torej u žižole, naslednji pol v brusnice, kam pa decembra ???? plenice mogoče ???? ... aja aja, pa šampinjoni so bli svetski !!!!!!!!!! Žižetka moja, si poglihala križek ... ma rukni ga ven in kapelco notr ... kapo dol za prebranac, še enkrat Aqua lepo je da si pršibala med nas, pa magari sam tolk kot je blo, sm bla full vesela da sem te vidla in mal pokvakala s tabo ... Mismis, ti naše hiperaktivno bitje, tebe je vsakič itak fajn srečat, tko da razmišljanje, da se premalokrat srečamo je itak stalnica ... ste se že nasprehodili danes ??? Na žižole !!!!!!!!!!!!!!!