|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
17.9.2009 14:39:47   
nmagk
Mariana naj te še jaz malo potolažim,novembra bom stara 40 let in aprila letos sem rodila,res da že 5 otročka.Imam 16 letnika,10,8,3 in sedaj 5 mesecev.Naj ti povem kako je moj najstnik to spremljal,ko je dobil prvega bratca je bil ful vesel,ker si ga je ful želel,ko je prišla sestrica je bilo enako,ker je bila pač sestrica imel je oboje,ko nas je presenetil še en član 3 leta nazaj,torej sem bila stara 37 let,je rekel,da fino,ker bo spet dojenček pri hiši,njega je čuval,ga vozil okrog in s ponosom dejal to je pa moj mali bratec,še letos na morju,ko je bandal s svojo družbo okrog ni nikoli pozabil nanj in ga večkrat vzel s sabo malo naokrog,torej šel je s svojimi vrstniki 15-17 let in z njimi naš Gregi.Ko pa sem ga vprašala lani kaj praviš na to,če ti povem,da boš dobil še enega bratca ali sestrico se je začel smejat in rekel,kul bom imel dva v kompletu,če bo sestrica,no in res je imamo še eno punčko.Ni ga bilo sram,ko sem s trebuhom hodila v šolo pa je že v srednji,kadar rabim pomoč mi z veseljem pomaga in ko ga gledam kako sedaj ljubčka svojo sestrico in kako lepo se pogovarja z Gregatom,mi včasih kar orosi oči.Živčke mu sedaj včasih para samo prvi bratec,10 letnik,ker hoče bit tak kot on in povsod mu je za ritjo.
Res je niso vsi taki in ne sprejme vsak enako,vendar sem prepričana,tudi če ji bo sedaj včasih nerodno,bo ko bo mala ali mali na svetu zelo ponosna nanjo ali nanj in jo bo ali ga bo imela zelo rada.Najstniki se radi navzven delajo odrasle,so pa še vedno otroci.
Pa srečno do konca.Zaradi let se pa nič ne obremenjuj,otroci pomlajajo,veš kako sem jaz videt mladauser posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
17.9.2009 20:37:35   
Mariana
Draga nmagk,

tudi tebi najlepša hvala za vzpodbudne besede. Pa še prav imaš, ko praviš, da so naši najstniki samo na zunaj odrasli. Ko včasih opazujem svojo hči jo vidim kot majčkeno punčko. Še vedno se rada pocrklja in zelo veliko mi zaupa. In ravno tega zaupanja ne bi rada izgubila. Ampak, ko prebiram vaše zgodbe sem zmeraj bolj prepričana, da ne bo tako. Namreč hči je izredno topla, pozitivna in odkrita oseba in prepričana sem, da bo bebico imela kar se da rada. Mogoče bo na začetku, ko bo izvedela novičko malo presenečena, ampak časa bova do poroda imeli še dovolj, da se skupaj pripraviva. Zdaj samo držimo pesti, da bo vs o.k. 

Vsekakor se kaj javim. Tebi in tvoji družini pa želim vse dobro in uživajte.

Lahko noč.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
17.9.2009 21:46:20   
nmagk
Vse bo vredu boš videla ti ji daj samo vedet,da ji še vedno zaupaš in da lahko tudi ona tebi zaupa,kljub temu,da boste imeli še eno bebico,prav vesela sem zate,srečno tudi tebi in tvoji družinici.Javi se še kaj in poročaj,kako je šlo.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
17.9.2009 22:36:53   
hanna1
...hvala za dobrodošlico in kolker sem zasledila že eni veselo zibate....Mariana,verjamem,da tvoja deklica to malce težko sprejema,ker mora to novico,da bo dobila bratca oz. sestrico,vendarle prebavit in res dekleta to drugače sprejemajo kot fantje...sem pa zasledila,da je sedaj v Blaževem razredu (moj sin) kar postala nekakšna moda,da imajo mamice njegovih sošolcev,še enega otročka na kar nekaj let razlikeuser posted image ...in neverjetno,kako si ta mladina "izmenjuje" svoje izkušnje!!!!!user posted image user posted image ...res so kljub odraslosti še vedno otroci in bodi prepričana,da bodo sošolke tvoji hčerki,ko boste dobili naraščaj,precej zavidale...se še spomnem,kako sem se režala,ko je moj sine pomembno enkrat rekel,da pelje pa danes on Hano malo z vozičkom okrog...in spodaj ga je čakala triperesna deteljica sošolk,ki so uslužno vozičkale in on je bil glavni frajer,ker je že vse, jasno,obvladal user posted image .....kar se pa trebuščka tiče,pa se jaz sploh nisem obremenjevla tud v šoli ne,sem probala staknit za take prilike kakšen bolj frikovski kos garderobe in nisem opazla kakšnih posmehljivih pogledov...ali pa sem jih najbrž kar ignorirala...je pa res da je naša šola malo bolj mala (sme v svinčevi deželi,čist na koncu Koroškeuser posted image user posted image user posted image ) in se kar precej poznajo med sabo,no

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
18.9.2009 9:45:25   
Mariana
Punce hvalauser posted image .

Res ste mi pomagale s svojimi izkušnjami. Prepričana sem, da bomo vsi o.k.
Vsekakor se vam javim, prihodnji petek imam prvi pregled. Držite pest zame.

Lepo se imejte, uživajte.

Mariana

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
18.9.2009 11:46:48   
pikica36
samo da malo poročam  iz drugih tem:

naša Mikla je ok, dobila je prvo injekcijo za pljučka, naslednji teden jo prestavijo v LJ.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NAJ user posted image  ČIMDLJE OSTANE PRI MAMICI

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
18.9.2009 11:47:46   
aqua77
Mikla mislim nate in na user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
18.9.2009 15:17:51   
Kruce Fiks
Jutri pa, oh jutri.....user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
18.9.2009 15:53:31   
aqua77
E, ja... Jutri... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
18.9.2009 15:59:04   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Jutri pa, oh jutri.....user posted image

Ojoj, nekdo pa res rabi mal rileksauser posted image . Saj si zaslužiš Kruce, in vsi ostaliuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3735
18.9.2009 17:08:38   
gigi1
Aaaa dans so mi pulte montirali. Nimam nobenga časa...

Mikla mislim na vaju user posted image user posted image user posted image user posted image

Bety kaj dogaja? A smo že v nizkem štartu? Vse dobro, če bo že ta vikend. Naj bo hitro in čimmanj boleče.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lupčke vsem in z večino se vidimo jutri user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
18.9.2009 17:11:44   
gigi1
Aja Aquica nič ne skrbi za teste za spb. Reško je verjetno pozabil. Bo pač brez tega naredil. Če te kaj vpraša mu samo povej, da si prvič in ti nihče nič ni omenil. On itak pravi, da noben par, ki je prišel k njemu še ni bil pozitiven na teh testih. Pa pravi, da je najceneje iti na krvodajalsko user posted image
Če sta v samoplačniškem vama verjetno ni hotel dodatnih stroškov delat user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
18.9.2009 18:47:28   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

E, ja... Jutri... user posted image user posted image user posted image

joop..sm naročila toplo vreme user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
18.9.2009 20:36:14   
Kruce Fiks
Kadaj pol?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
18.9.2009 21:05:28   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Kadaj pol?

ja kruce!!! kako ti to malo po diagonali bereš, al kako!!!! Smo rekli, da od 12.00 - 13.00, da ne bomo kosila kuhali, ampak že roštiljali, pa kaj od dneva imeli....

Neposredna povezava do sporočila: 3740
18.9.2009 21:07:39   
lana70
madonca, mi je prav nerodno, ko kruce tako oglašuje, pa še nekje sem zasledila, da je žurka na račun moje uspešne nosečnosti...no, ko je padla ideja o pikniku, najprej v naših koncih, potem pa še enkrat na obali...da mal spoznate naše konce, sem bila vlih iz prvega neuspešnega postopka....tako da....običajno srečanje,ki se ga full veselim,..... le da tokrat brez pic.........

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
18.9.2009 21:45:43   
Grethy
Ekola ... SPEČENO user posted image user posted image user posted image ...
user posted image user posted image user posted image pri nas diši po pecivih juhejjjjjjjjjjjjjj ...
user posted image user posted image user posted image in jutri grejo nekam na primorsko ta peciva ...

Pa še nekej sem vam pozabla omenit ...
sem vidla eno koruzo, samo eno in sem bla full razočarana, ker not se pa res ne da fliknt puške, pol pa moje učke ugledajo ceeeeeeeeellllllllllooooooooooo polje koruze user posted image user posted image user posted image user posted image ... še mam šanse za akcijo ... mam srečo ... tko da nikar obupovat, tud koruza še za tapozne ostaja, tako kot upanje za "nov" začetek ...

Mhmmm, pa še tole:

Mariana in Hanna (upam da sem prav zapisala, čeprav vemo katere sem imela v mislih) ... tako zelo lepo je prebirat vajine optimistične poste ... dobrodošli obe, vsi dobrodošli noooooo¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Grethy -- 18.9.2009 21:49:30 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
18.9.2009 21:53:44   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ekola ... SPEČENO user posted image user posted image user posted image ...
user posted image user posted image user posted image pri nas diši po pecivih juhejjjjjjjjjjjjjj ...
user posted image user posted image user posted image in jutri grejo nekam na primorsko ta peciva ...

Pa še nekej sem vam pozabla omenit ...
sem vidla eno koruzo, samo eno in sem bla full razočarana, ker not se pa res ne da fliknt puške, pol pa moje učke ugledajo ceeeeeeeeellllllllllooooooooooo polje koruze user posted image user posted image user posted image user posted image ... še mam šanse za akcijo ... mam srečo ... tko da nikar obupovat, tud koruza še za tapozne ostaja, tako kot upanje za "nov" začetek ...

user posted image user posted image user posted image

drgač pa ti pojavca, si me zadnjič nasmejala, ko si napisala, da se boš lotila koruze kar z minometom, user posted image user posted image user posted image , ma sploh ne dvomim vate punca...se vidimo jutri...komaj čakam!!!, da vas spet vidim !!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
19.9.2009 7:52:26   
Grethy
DOBRO JUTRO SLOVENIJA !!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa že počasi prihaja v sapicah vonj po prebrancu tudi v celjske nozdrvi ....

meglice se dvigajo, počasi bo pokukalo sončece, skratka pripravlja se luškano vreme, torej gremo na piknik !"!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
19.9.2009 8:23:54   
blanč
Punce fajn se imejte danes na pikniku pa še kak kozarček zame nagnte..user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
19.9.2009 9:00:44   
gigi1
Jutrčka

Evo prebranac že diši user posted image

Sonček je, skuštrana sem še zmeri user posted image  user posted image .

Blančika bom jaz sigurno enega zate spila user posted image

Pozdravčke vsem

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
19.9.2009 9:29:16   
aqua77
Morgen!!!!

Danes bo prelep dan... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem sicer na šihtu, vendar ko končam se pridem pofočkat... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
19.9.2009 10:00:12   
Kruce Fiks
Br'jutr!
Jao so me hrvati včeraj zj....i! Tak da lahk tud namest mene pijete user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
19.9.2009 11:35:49   
hanna1
...a žurka je dons...lepo se imejte,tud v naših koncih je posijalo sonce user posted image user posted image user posted image ...ja benti Hrvati...sem tud jaz švicala,čeprav nisem gledala,sam z eno uho poslušala....eeeee,kdo dela prebranac...men se tud sline cedijo user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

Neposredna povezava do sporočila: 3749
19.9.2009 11:53:22   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...a žurka je dons...lepo se imejte,tud v naših koncih je posijalo sonce user posted image user posted image user posted image ...ja benti Hrvati...sem tud jaz švicala,čeprav nisem gledala,sam z eno uho poslušala....eeeee,kdo dela prebranac...men se tud sline cedijo user posted image

Ja hudiča ! Sed u avto pa prit!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......