Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 10:26:44
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 spet sem si nekaj sposodila , tokrat vesele novičke Bety11 sporoča: Ob 19h se je rodil Damjan, 4kg in 56 dolg, popolnoma zdrav fant brez genetskih napak! BRAVO BETY!!! ČESTITKE BRAVOOOOO . ČESTITAAAAAAM IZ VSEGA SRCA
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 10:47:19
|
|
|
|
aqua77
|
Žižek kak si mi??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 12:34:41
|
|
|
|
miklarom
|
Drage moje pupike. se vam še enkrat zahvaljujem za vse vaše dane besede, ki ste mi jih namenile, in vsaki posebej zaželim ogromno sreče, brez slabih izkušenj, v upanju, da se vsaj Vam vse srečno konča. Ne vem, kdaj in če sploh bom še imela toliko moči da ponovno poskusim, ker jew tole že zame preveč boleče, vas bom še vseeno naprej brala in sledila, in kdaj tudi kaj napisala, seveda če lahko. Imam pa eno zelo veliko željo od Vas vseh tukaj gor, da ko boste imele kakršnokoli srečanje, da bi mi javile, ker bi Vas srčno rada vse spoznala, in se vam tudi vsem v obraze zahvalila, in počastila s kakšno rundo pijače, kajti brez vas, ki ste tako dobrosrčne duše ne bi mogla prenesti vse kar sem doživela. Upam samo, da mi kdaj uspe do otroka in takrat deliti srečo z Vami. Lep pozdrav VESNA
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 12:36:11
|
|
|
|
Fidolina
|
Bety -iskrene čestitke . Res, čudovito ! Aqua, bravo za frnikolce! V petek čimveč, čimlepših jajčk! Lana , če bo košarkaš ti bo na kakšni tekmi hudo kravžlal živčke. Pa nam ostalim tudi ! Meni pa je G še za 1 teden podaljšal superfact- in še večjo dozo. Le kdo me bo izvlekel iz tako globoke mene Vsem skupaj lep, miren dan!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 12:38:41
|
|
|
|
Fidolina
|
Vesna .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 12:39:09
|
|
|
|
pikica36
|
oj mikla , saj bo.... vem da je ful ful prezgodaj govorit o tem, zjoči se(če še sploh moreš jokat) kriči, tuli.... daj vso bolečino iz sebe, pol pa glavo pokonci in gremo dalje. grdo nas življenje prizkuša
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 12:51:03
|
|
|
|
gigi1
|
Vesna te bomo poklicale. Upam, da bo kakšno srečanje čimprej. Da te vsaj objamemo v živo in probamo malo razbit nočno moro. Rade te imamo Fidolina zakaj so ti podaljšali? Nisi dobila M? Cista? Meni se je to zaradi ciste zgodilo in sem takrat zanosila. Torej, naj te to nič ne skrbi. Aguica še buba rita? Sem ti poslala mail. Pikica kako si ti meni? Punce mi smo pa rešili zob . Denarnica je čisto prazna, sem pa vesela
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 12:55:53
|
|
|
|
BarbiG
|
O, Gigi super za zob. Ampak tile zobarji pa res kasirajo. Sem glih dons brala, da jih bodo začel poostreno kontrolirat. Mogoče bodo pol postavl bl realne cene.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 13:06:02
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Vesna te bomo poklicale. Upam, da bo kakšno srečanje čimprej. Da te vsaj objamemo v živo in probamo malo razbit nočno moro. Rade te imamo Fidolina zakaj so ti podaljšali? Nisi dobila M? Cista? Meni se je to zaradi ciste zgodilo in sem takrat zanosila. Torej, naj te to nič ne skrbi. Aguica še buba rita? Sem ti poslala mail. Sem odgovorila... Pikica kako si ti meni? Punce mi smo pa rešili zob . Denarnica je čisto prazna, sem pa vesela
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 14:06:41
|
|
|
|
Še ena T
|
Mikla Vse smo s tabo v teh težkih trenutkih! Bety, iskrene čestitke, uživaj Pogumna punca si, še me ostale smo dobile moči, ko si ti tako krasno izpeljala nosečnot in vse Jaz sem pa v hudi dilemi... Bila sem na NS, je čisto v redu, ampak glede na starost mi obe zdravnici (moja in od NS) svetujeta AC. No, svetujejo niti ne direktno, ampak saj veste kako to gre... Sem že itak taka, da karkoli nerada tvegam, zdaj bom morala pa v obeh primerih. Bojim se tistega 1% zapleta, hkrati pa se še bolj bojim rojstva otroka s hudimi okvarami, zaradi katerih izgubiš otroka, prej se pa revež še muči...Otroci z DS so redko drugače zdravi. Imam tudi zelo slabo izkušnjo, ko so pri hčerki postavili sum na DS in srčno okvaro, na srečo pa se je izkazalo, da ima samo šum na srčku. Meni je vzelo za nekaj let življenja. Lana, držim pesti za jutri, ko imaš AC!!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 14:54:37
|
|
|
|
lana08
|
Bety čestitke. Gigi super za rešen zob.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 16:54:28
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Čestitke betka!!!! Lana, Krucek o kateri kombinaciji arcnij smo se pogovarjali??? Apaurin in nekaj na S se mi zdi...? Apaurin & Zaldiar
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 17:00:24
|
|
|
|
gigi1
|
Še ena T najprej objemček za prestane skrbi v prejšnji . Glede vprašanja pa...jaz bi šla na AC, verjetno pa že prej na BHC. A nisi bila že odločena za AC? Draga me ti težko svetujemo. Vsaka ima nekakšno mnenje zase, vendar ni nujno da to mnenje tebi odgovarja. Lana08 kako si mi ti? Vidim, da smo že v 21 T BarbiG ne verjamem, da bodo cene kaj padle. Kvečjem še dvignile se bodo . Kako si mi ti? Kruce pozdravček. Kako so vaše punce?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 17:00:29
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Vesna te bomo poklicale. Upam, da bo kakšno srečanje čimprej. Da te vsaj objamemo v živo in probamo malo razbit nočno moro. Rade te imamo Fidolina zakaj so ti podaljšali? Nisi dobila M? Cista? Meni se je to zaradi ciste zgodilo in sem takrat zanosila. Torej, naj te to nič ne skrbi. Aguica še buba rita? Sem ti poslala mail. Pikica kako si ti meni? Punce mi smo pa rešili zob . Denarnica je čisto prazna, sem pa vesela Ja
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 17:01:42
|
|
|
|
gigi1
|
Ja kaj? Cista ali nisi dobila M?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 17:10:30
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Vesna te bomo poklicale. Upam, da bo kakšno srečanje čimprej. Da te vsaj objamemo v živo in probamo malo razbit nočno moro. Rade te imamo Fidolina zakaj so ti podaljšali? Nisi dobila M? Cista? Meni se je to zaradi ciste zgodilo in sem takrat zanosila. Torej, naj te to nič ne skrbi. Aguica še buba rita? Sem ti poslala mail. Pikica kako si ti meni? Punce mi smo pa rešili zob . Denarnica je čisto prazna, sem pa vesela Ne obvladam še ravno teh belih kvadratkov . Gigi, ja hoteli so, da pride še menstruacija. Ta je prišla dan za UZ na GK. Bila je pa še ena mala cistica cca 1 cm. No, si me lepo pomirila . Dobro za tvoj zobek . Mene vsak obisk zobarja prav pop.., ker tako nemarno, nesramno kasirajo. Res je treba narediti red na tem področju, ker je nemogoče, da bela plomba s kakšnim zdravljenjem stane kot cela plača delavca danes marsikje. Če pa ostaneš v zdravstvenem domu, pa dočakaš abrahama brez zob, ali pa s kakšno ceneno protezo, ki ni za nikamor!!! Uh sm, jezna!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 17:22:49
|
|
|
|
gigi1
|
Fidolina sedaj ko vem za kaj gre ti bom še malo napisala, pa ne se prestrašit. Verjetno so ti podaljšali ravno zaradi ciste. Vprašanje je tudi kakšen je bil endometrij, ker bi moral biti na dan UZ 0. Moja zgodba je bila taka, da sem dobila M po voznem redu, vendar sem imela cisto. Za 1 teden so mi podaljšali s-fact in dvignili dozo na 0,9. Ko sem prišla po enem tednu na UZ cista ni izginila in so mi jo takoj punktirali. To ti pišem le v opozorilo, ker ti nihče ne pove, da na naslednji UZ prinesi s seboj copate, spalno srajco in šlafrok (isto kot za punkcijo foliklov). Jaz sem takrat prišla v škornjih, dobila tam čisto preveliko spalno srajco, da sem mogla balkončke lovit, da mi ven ne popadajo in še šlafroka ni bilo na voljo. Verjetno vidiš sliko kako sem zgledala na tistem polnem hodniku s škornji v preveliki spalni srajci, kjer vsi čakajo v vrsti za terapijo in za oddajo semena Tvoja cista je tako majhna, da bo po vsej verjetnosti izginila. ti pa raje povem mojo zgodbo, da ne boš imela istih težav kot jaz.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 17:38:26
|
|
|
|
Fidolina
|
Vidim te Gigi, tam na hodniku, kot vidim tudi sebe pri prvi (nepričakovani) punkciji ciste. Isto škorenjci in vsa razvlečena srajčka. Pa sem potem hitro eno punco slekla, ko je prišla s transferja, da mi ni vse tam ven po hodniku uhajalo . Ena je bila pa zraven skoraj gola in čisto bosa . Hvala za skrb
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 17:40:38
|
|
|
|
gigi1
|
Aha, torej veš . So pa res brihtni, da nas ne opozorijo na to možnost.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 18:43:03
|
|
|
|
Grethy
|
Betka naša magična čestitka , malemu Damjanu pa en velik poljubček na ličko, ma kr na obe ... naj vam bo dečko v veliko veselje !!!!!!!!!!!!!! Vsem ostalim pa en lep lepcan jesenski pozdrav !!!!!! Aquica moja držim pestke na rokah in nogah za jutri .... kako je z unim P, si ga že kaufnla???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 18:47:20
|
|
|
|
BarbiG
|
Gigi sem v redu. Odštevam dneve do 9. oktobra, ko začnem z novim postopkom. Pa ti? Kdaj greš v nove boje?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 19:39:43
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Fidolina sedaj ko vem za kaj gre ti bom še malo napisala, pa ne se prestrašit. Verjetno so ti podaljšali ravno zaradi ciste. Vprašanje je tudi kakšen je bil endometrij, ker bi moral biti na dan UZ 0. Moja zgodba je bila taka, da sem dobila M po voznem redu, vendar sem imela cisto. Za 1 teden so mi podaljšali s-fact in dvignili dozo na 0,9. Ko sem prišla po enem tednu na UZ cista ni izginila in so mi jo takoj punktirali. To ti pišem le v opozorilo, ker ti nihče ne pove, da na naslednji UZ prinesi s seboj copate, spalno srajco in šlafrok (isto kot za punkcijo foliklov). Jaz sem takrat prišla v škornjih, dobila tam čisto preveliko spalno srajco, da sem mogla balkončke lovit, da mi ven ne popadajo in še šlafroka ni bilo na voljo. Verjetno vidiš sliko kako sem zgledala na tistem polnem hodniku s škornji v preveliki spalni srajci, kjer vsi čakajo v vrsti za terapijo in za oddajo semena Tvoja cista je tako majhna, da bo po vsej verjetnosti izginila. ti pa raje povem mojo zgodbo, da ne boš imela istih težav kot jaz. žižetka, jaz pa v visokih petah (no, zame so že bile zelo visoke), isto brez halje, v tisti gromozanski halji in najlonke do kolen.... , isto, punkcija ciste in povečanje suprefacta na 1,2........no ja...šibam.......sm hotla sam naši akvici zaželet hitro in nebolečo punkcijo!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 19:45:47
|
|
|
|
ledenka
|
aqui, dobro opravi naj bo neboleče!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.9.2009 23:13:19
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aqui, dobro opravi naj bo neboleče! Podpis!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.9.2009 9:54:45
|
|
|
|
gigi1
|
Aquica pravi, da je preživela. Imajo 3 lepe celice . Pravljično število. ET bo v ponedeljek 28.9.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......