Grethy
|
Oooooooooo vidve se pa tk fletkano zabavata ... jupiiiiiiiiiiiiiiiii Ej Aquica draga, ajne grose šestitka sa lepe celice , tri pa tri, pa te lepe ... ma ne morjo bit drugač, če je mamica lepa, al kwa ???!!! Lana dušo, pospešen datum si dobla, jz mam še pestke stisnjene na rokah in nogah, na najlepšejši izvidek !!!!!!!! Gigi sem glih s telovadbe, matr sem zakrnela, čist, totalno, u nulo, nč od mene, katastrofa ... je rekla zdej pa dejmo kolena k bradi, sem skor umrla, od smeha namreč, ker moje koleno in brada se že dolgo ne srečujeta več, sta se odtujila , ma ja, ampak je pa fajn počutje zdaj ... sem mela zmenek z vodo v banji in je angelsko počutje ... zdej me pa že naprava za sproščanje organizma vabi ... pa en mau sm utrujenček ... Bebiiiiiiiii (pa sej ne vem kolk je teh i-jev treba, več kot dva že ) sem kr dobro, je blo že bolje, ma se ni za žalit ... kako se ti meni počutiš??? Dete se je valjda ugnezdlo ane, jz mism da ja !!!!!! Dragi moji vsi skupaj ... lepo noč in še lepši vikend !!!!!!