|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
10.9.2009 8:06:56   
symona
Dobro jutro babe žabe!

Smo meli spet pestro noč, je lucija bruhala, ob 3.00 sem ji dala še calpol, ker je mela vročino, no od treh dalje pa do sedmih pa smo le spali.
Polskava, dobrodošla, pa malo bolj pogosto se oglasi, malo napiši kak sta s tvojo bebo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 976
10.9.2009 8:14:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ulla: dej mi neki razlož: tole sedenje otrok...sedi seveda takrat ko se sam usede....samo a je možno, da sedi pa se ne plazi al pa ne kobaca...na drugmu forumu sm vidla, da otroci sedijo, ampak unga pa ne user posted image

mah ne vem možno je vse, sam kr iz lufta se tud otrok ne usede? user posted image to ponavad nardi, ko že mal plazi okol, pa se na vse štiri postavlja pa se zvira sem in tja in prvič se mu navadno čist ponesreči...da bi pa otrok kr ležal in se lepega ne usedu, to pa je po moje fenomenuser posted image
seveda pa sedi, če ga daš sedetuser posted image sploh če ga še mal kam nasloniš pa založiš...

kaj si ti to gledla?

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
10.9.2009 8:19:09   
Ploha
ulla: ZS user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 978
10.9.2009 8:28:53   
Anonimen
kontrauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 979
10.9.2009 8:38:18   
yelci
Ajoj,vcer ste ble pa zlo aktivne,sm pol ure rabla,da sem vse prebrala.Ploha vsaka ti cast,da najds cas za RRuser posted image .pa full je lustna ta mala,ma taka fajn licka.
Men tud moj skoz tezi,pa spet ta forum,si ze cist odvisna ratala...Men je pa to ena fajn sprostitev,pa se mal se nasmejis.Boze ne daj,da zve,da sm se prjavla.
Povejte,kako previjate vase malcke,pr ns je to ze prava borba,se koj obrne na trebuh,pol se obracava,on se zacne dret,k da bi ga iz koze dajaluser posted image ,rabm ene 15 minut,da ga preoblecm.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 980
10.9.2009 8:38:20   
krtekxx
Symonauser posted image . sej bo.
Včeraj je pa ena moja kolegica rodila 4.otroka. Ona je enkrat res nekaj vrhunskega izjavila: da bi imela 10 otrok, če ne bi bilo potrebno preživeti njihovega 1.leta.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 10.9.2009 8:39:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 981
10.9.2009 8:52:08   
yelci
Vse ta nove user posted image ,super,da ste (smo)se javle,da tem januarcicam mal pozivimo forum,k se mi zdi,da jim je blo ze kr mal dolgcas,sam o uni bedni kmetiji so govorileuser posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 982
10.9.2009 8:53:34   
petra88
A če ma vročino zarad zobkov pol ne smem zbivat temperaturo?? mi mamo zdej že 2dan vročino, no ponoč sm mu pol dala eno svečko ker je imel 39°, zdej pa ne vem al nej še zbivam al nej pustim? pa mal driske ima, upam da je to to? user posted image
ulla a si ti pravla, da če ima vročino, da greš tretji dan šele do P? a prej nima smisla?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 983
10.9.2009 9:01:00   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: yelci

Vse ta nove user posted image ,super,da ste (smo)se javle,da tem januarcicam mal pozivimo forum,k se mi zdi,da jim je blo ze kr mal dolgcas,sam o uni bedni kmetiji so govorileuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 984
10.9.2009 9:08:23   
yelci
Mislm,da lahko zbijas vrocino.Tud pri P ti bojo rekl,da pocak 2 dni in ce ne pade,pa le pejt,k pol mislm,da niso zobki.Joj kok so bogi ti nasi user posted image ,jst sm kar mal skepticna,da nasga matrajo zobki,je dons zjutri tako joku,je sigurn cel blok zbudu,pa nas full kaka,vceri je 6×,dans ze 2×.Bom se mal pocakala,bom vidla,kaj bouser posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 985
10.9.2009 9:09:59   
Anonimen
ulla a si ti pravla, da če ima vročino, da greš tretji dan šele do P? a prej nima smisla?

ja, tretji dan, prej nima smisla...ker če je kr tko kej, bo v treh dneh minlo, če pa zboli, se bo pa tud pokazalo v treh dneh kej konkretnega...če ma 39 vročinu, mu kr daj kaj, nekje do 38.5 se pa nič ne zbiva, razen če bi otrok bil fejst bogi, pa da ga kej boli, pol je na prvem mestu lajšanje tega.
sam od zobkov tko visoke vročine verjetno nima, od zobkov je lohk max. 37.5, kar je več, je navadno kaj drugega...je pa menda res tko kt je mimi rekla, da ob visoki vročini radi še zobki pokukajo ven, ker je dlesen mehkejša in se pol misli da je vročina zarad zobkov. samo tako visoka vročina kaže na neko okužbo kje, sej je polno teh viroz itd.

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
10.9.2009 9:10:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: yelci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

točn tak, nič čez kmetijo govort, k drgač se bom iz ketne spustila user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 987
10.9.2009 9:18:58   
Anonimen
KVA JE ZDEJ JUTR?????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
10.9.2009 9:28:31   
*x*y*z*
Dobro jutro babe žabe!

Žal res nimam dosti cajta čez dan da bi pisala in bila na tekočem z branjem - to pa moram bit, saj ste mi veliko uporabnega povedale, pa seveda zanimivega, smešnega... ni da ni

Mali junak pa me že kliče, da se gremo zluftat.

Ploha, ja naš fantina se je najprej usedu, nato splazu.

Nisem pa pri ta tihih kot polskava, vendar nekako imam nek brezvezen predsodek pisat na forum, kjer vsi lahko vidijo kdo in kaj si. Pa tudi moj nick mi ni všeč, ker takrat sem se prijavla kar tako, nato pa ste me res noter potegnile.

Sem se pa tela oglasit na temo vege mamic, ma sem rekla, da imate vseeno ve prednost... user posted image user posted image user posted image

Se še kaj slišimo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
10.9.2009 10:05:38   
krtekxx
Vročina: kot je Ulla rekla - zbijaj ko preseež 38,5. če se le da s kopelmi oz. drugimi načini hlajenja, saj farmacevtski izdelki (paracetamol) niso prijazni do jeter. Še navodilo za doziranje paracetamola: če gre (pade T) lahko daš eno svečko 60 mg paracetamola na 6 ur, če ne gre pa lahko po 6.mesecu daš ta veliko (120mg) svečko paracetamola na 8ur. Mi vedno kombiniramo s kopeljo - edino tako prime. No, pri nas že 2x nobena od navedenih stvari ni prijela in smo morali dati Voltaren.
Petra, a P pa ne bi obiskala. Driska je lahko nevarna zaradi dehidracije. Glej, da dovolj pije - oz. je otrok dovolj polulan. polulati se mora kao 1x na 3 ure. To, kar opisuješ, je podobno virozi. Naša je eno tako imela dober teden nazaj.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 10.9.2009 10:07:23 >

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 990
10.9.2009 10:35:00   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

KVA JE ZDEJ JUTR?????

takle je z moje straniuser posted image ....če pride še katera, spetko, ploha in farfala so rekle, da mogoč bodo, potem pridem....sej ne, da imam kaj proti tebi ullauser posted image , samo za kavico v dvoje se lahk tud same zmenva in ne označiva tega kot srečanje januarčicuser posted image , ker pol bova mogle še slike gor limatuser posted image
dejte babe pofočkite se čimprej, da vemo na čem smouser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 991
10.9.2009 10:44:05   
mimi30
symona, Lucija bruha in ima vročino, kaj driske pa nima? Sta bili pri P.? Da bi se čim prej pozdravila user posted image

točn tak, nič čez kmetijo govort, k drgač se bom iz ketne spustila user posted image

user posted image user posted image user posted image Ulla prosim ne, ker že zdaj si strah in trepetuser posted image ....sam poglej mal po drugih forumih al pa temah kolk je slikic otrok v ležalnikih, hojicah, posedenih,...pr nas ni nobeneuser posted image user posted image ....pa če se že kteri zgodi pol hitr pojasni, da je blo sam trenutnouser posted image

po user posted image noči sem čist v zagonu user posted image ....zdepilirala noge, dala prat perilo, posodo, zložla ven iz strojev, skuhala polento (je niti pod razno nočeuser posted image ),...

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 992
10.9.2009 10:56:11   
Jancci
Jest ne sledim več.. ste čist naspidirane!! Morm malo gledat ko šiba tuki okol in mi smeti obrača in škatle odpira, predale.... ni da ni! Pa pomoje imam še malo vročine, k kr neki kuham!

Tako da mene ju3 ne bo. Dejmo prestavt!!

Tanove dobrodošle.. pa ni treba zdej nadoknadit vsega zamujenega, ker jest imam res vedno manj časa tole brat!! user posted image user posted image

Kadar me moj vidi za računalnikom rečei: Ringaraja pika net, to je janin celi svet!! user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 993
10.9.2009 11:13:17   
Zvezdica

Kadar me moj vidi za računalnikom rečei: Ringaraja pika net, to je janin celi svet!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 994
10.9.2009 11:15:47   
Zvezdica
tkole, jast nimam časa brat, moj tamal user posted image je znoru. Se dvigne na vse štiri ih hoče tko hodit, puza 350km/h, se postavlja ob pohištvu in seveda pada, JAST SE NE GREM VEČ. hočem dojenčka k prespi ves ljubi dan, k se doji, pa crklja.

Tko, nove dobrodošle. Spet tuli, ker je izvedel capoeiro v luftu.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 995
10.9.2009 11:23:23   
Anonimen
Ulla prosim ne, ker že zdaj si strah in trepetuser posted image ....sam poglej mal po drugih forumih al pa temah kolk je slikic otrok v ležalnikih, hojicah, posedenih,...pr nas ni nobeneuser posted image user posted image ....pa če se že kteri zgodi pol hitr pojasni, da je blo sam trenutno

user posted image user posted image user posted image user posted image   sam res user posted image

jst sem pa mislila da zato, k ste tolk osveščene in ne zato, k se mene bojiteuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 996
10.9.2009 11:27:03   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

hehe user posted image

ploha, cukr je meta! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: polskava
(tudi v meni je malo mizantropauser posted image

lej jo, lej jo, kok nas je pozorno brala user posted image user posted image

sicer pa tut če si mal mizantrop, tko k nas je bojda še ene par tle gor user posted image , je net super rešitev... lepo ugasneš komp, ko nas maš dost user posted image sej pol pa tut not padeš v vse to, še posebi, če si tut onlajn kmetovalec user posted image user posted image user posted image

pa nč čez kmete govort, to pa je tabu tema tuki (edin če ni kej dobrga za povedat) user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 997
10.9.2009 11:28:34   
khurde

Ulla prosim ne, ker že zdaj si strah in trepetuser posted image ....sam poglej mal po drugih forumih al pa temah kolk je slikic otrok v ležalnikih, hojicah, posedenih,...pr nas ni nobeneuser posted image user posted image ....pa če se že kteri zgodi pol hitr pojasni, da je blo sam trenutno

user posted image user posted image user posted image user posted image   sam res user posted image

jst sem pa mislila da zato, k ste tolk osveščene in ne zato, k se mene bojiteuser posted image

no, vidš, še mimi ti je povedala, da si ena žlehtnoba user posted image pa da drek mešaš... aja, ne, to je bila sonček user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 998
10.9.2009 11:30:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

no, vidš, še mimi ti je povedala, da si ena žlehtnoba user posted image pa da drek mešaš... aja, ne, to je bila sonček user posted image user posted image

user posted image

tak, za kazn ne pridem na vseslovensko srečanje v petek user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 999
10.9.2009 11:32:15   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

user posted image

tak, za kazn ne pridem na vseslovensko srečanje v petek user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o, šit, a pol pa RES ne bo NOBENE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?