Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 8:06:56
|
|
|
|
symona
|
Dobro jutro babe žabe! Smo meli spet pestro noč, je lucija bruhala, ob 3.00 sem ji dala še calpol, ker je mela vročino, no od treh dalje pa do sedmih pa smo le spali. Polskava, dobrodošla, pa malo bolj pogosto se oglasi, malo napiši kak sta s tvojo bebo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 8:14:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ulla: dej mi neki razlož: tole sedenje otrok...sedi seveda takrat ko se sam usede....samo a je možno, da sedi pa se ne plazi al pa ne kobaca...na drugmu forumu sm vidla, da otroci sedijo, ampak unga pa ne mah ne vem možno je vse, sam kr iz lufta se tud otrok ne usede? to ponavad nardi, ko že mal plazi okol, pa se na vse štiri postavlja pa se zvira sem in tja in prvič se mu navadno čist ponesreči...da bi pa otrok kr ležal in se lepega ne usedu, to pa je po moje fenomen seveda pa sedi, če ga daš sedet sploh če ga še mal kam nasloniš pa založiš... kaj si ti to gledla?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 8:19:09
|
|
|
|
Ploha
|
ulla: ZS
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 8:28:53
|
|
|
|
Anonimen
|
kontra
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 8:38:18
|
|
|
|
yelci
|
Ajoj,vcer ste ble pa zlo aktivne,sm pol ure rabla,da sem vse prebrala.Ploha vsaka ti cast,da najds cas za RR .pa full je lustna ta mala,ma taka fajn licka. Men tud moj skoz tezi,pa spet ta forum,si ze cist odvisna ratala...Men je pa to ena fajn sprostitev,pa se mal se nasmejis.Boze ne daj,da zve,da sm se prjavla. Povejte,kako previjate vase malcke,pr ns je to ze prava borba,se koj obrne na trebuh,pol se obracava,on se zacne dret,k da bi ga iz koze dajal ,rabm ene 15 minut,da ga preoblecm.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 8:38:20
|
|
|
|
krtekxx
|
Symona . sej bo. Včeraj je pa ena moja kolegica rodila 4.otroka. Ona je enkrat res nekaj vrhunskega izjavila: da bi imela 10 otrok, če ne bi bilo potrebno preživeti njihovega 1.leta.
< Sporočilo je popravil krtekxx -- 10.9.2009 8:39:34 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 8:52:08
|
|
|
|
yelci
|
Vse ta nove ,super,da ste (smo)se javle,da tem januarcicam mal pozivimo forum,k se mi zdi,da jim je blo ze kr mal dolgcas,sam o uni bedni kmetiji so govorile
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 8:53:34
|
|
|
|
petra88
|
A če ma vročino zarad zobkov pol ne smem zbivat temperaturo?? mi mamo zdej že 2dan vročino, no ponoč sm mu pol dala eno svečko ker je imel 39°, zdej pa ne vem al nej še zbivam al nej pustim? pa mal driske ima, upam da je to to? ulla a si ti pravla, da če ima vročino, da greš tretji dan šele do P? a prej nima smisla?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 9:01:00
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: yelci Vse ta nove ,super,da ste (smo)se javle,da tem januarcicam mal pozivimo forum,k se mi zdi,da jim je blo ze kr mal dolgcas,sam o uni bedni kmetiji so govorile
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 9:08:23
|
|
|
|
yelci
|
Mislm,da lahko zbijas vrocino.Tud pri P ti bojo rekl,da pocak 2 dni in ce ne pade,pa le pejt,k pol mislm,da niso zobki.Joj kok so bogi ti nasi ,jst sm kar mal skepticna,da nasga matrajo zobki,je dons zjutri tako joku,je sigurn cel blok zbudu,pa nas full kaka,vceri je 6×,dans ze 2×.Bom se mal pocakala,bom vidla,kaj bo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 9:09:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ulla a si ti pravla, da če ima vročino, da greš tretji dan šele do P? a prej nima smisla? ja, tretji dan, prej nima smisla...ker če je kr tko kej, bo v treh dneh minlo, če pa zboli, se bo pa tud pokazalo v treh dneh kej konkretnega...če ma 39 vročinu, mu kr daj kaj, nekje do 38.5 se pa nič ne zbiva, razen če bi otrok bil fejst bogi, pa da ga kej boli, pol je na prvem mestu lajšanje tega. sam od zobkov tko visoke vročine verjetno nima, od zobkov je lohk max. 37.5, kar je več, je navadno kaj drugega...je pa menda res tko kt je mimi rekla, da ob visoki vročini radi še zobki pokukajo ven, ker je dlesen mehkejša in se pol misli da je vročina zarad zobkov. samo tako visoka vročina kaže na neko okužbo kje, sej je polno teh viroz itd.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 9:10:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: yelci Vse ta nove ,super,da ste (smo)se javle,da tem januarcicam mal pozivimo forum,k se mi zdi,da jim je blo ze kr mal dolgcas,sam o uni bedni kmetiji so govorile točn tak, nič čez kmetijo govort, k drgač se bom iz ketne spustila
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 9:18:58
|
|
|
|
Anonimen
|
KVA JE ZDEJ JUTR?????
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 9:28:31
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Dobro jutro babe žabe! Žal res nimam dosti cajta čez dan da bi pisala in bila na tekočem z branjem - to pa moram bit, saj ste mi veliko uporabnega povedale, pa seveda zanimivega, smešnega... ni da ni Mali junak pa me že kliče, da se gremo zluftat. Ploha, ja naš fantina se je najprej usedu, nato splazu. Nisem pa pri ta tihih kot polskava, vendar nekako imam nek brezvezen predsodek pisat na forum, kjer vsi lahko vidijo kdo in kaj si. Pa tudi moj nick mi ni všeč, ker takrat sem se prijavla kar tako, nato pa ste me res noter potegnile. Sem se pa tela oglasit na temo vege mamic, ma sem rekla, da imate vseeno ve prednost... Se še kaj slišimo...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 10:05:38
|
|
|
|
krtekxx
|
Vročina: kot je Ulla rekla - zbijaj ko preseež 38,5. če se le da s kopelmi oz. drugimi načini hlajenja, saj farmacevtski izdelki (paracetamol) niso prijazni do jeter. Še navodilo za doziranje paracetamola: če gre (pade T) lahko daš eno svečko 60 mg paracetamola na 6 ur, če ne gre pa lahko po 6.mesecu daš ta veliko (120mg) svečko paracetamola na 8ur. Mi vedno kombiniramo s kopeljo - edino tako prime. No, pri nas že 2x nobena od navedenih stvari ni prijela in smo morali dati Voltaren. Petra, a P pa ne bi obiskala. Driska je lahko nevarna zaradi dehidracije. Glej, da dovolj pije - oz. je otrok dovolj polulan. polulati se mora kao 1x na 3 ure. To, kar opisuješ, je podobno virozi. Naša je eno tako imela dober teden nazaj.
< Sporočilo je popravil krtekxx -- 10.9.2009 10:07:23 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 10:35:00
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 KVA JE ZDEJ JUTR????? takle je z moje strani ....če pride še katera, spetko, ploha in farfala so rekle, da mogoč bodo, potem pridem....sej ne, da imam kaj proti tebi ulla , samo za kavico v dvoje se lahk tud same zmenva in ne označiva tega kot srečanje januarčic , ker pol bova mogle še slike gor limat dejte babe pofočkite se čimprej, da vemo na čem smo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 10:44:05
|
|
|
|
mimi30
|
symona, Lucija bruha in ima vročino, kaj driske pa nima? Sta bili pri P.? Da bi se čim prej pozdravila točn tak, nič čez kmetijo govort, k drgač se bom iz ketne spustila user posted image Ulla prosim ne, ker že zdaj si strah in trepet ....sam poglej mal po drugih forumih al pa temah kolk je slikic otrok v ležalnikih, hojicah, posedenih,...pr nas ni nobene ....pa če se že kteri zgodi pol hitr pojasni, da je blo sam trenutno po noči sem čist v zagonu ....zdepilirala noge, dala prat perilo, posodo, zložla ven iz strojev, skuhala polento (je niti pod razno noče ),...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 10:56:11
|
|
|
|
Jancci
|
Jest ne sledim več.. ste čist naspidirane!! Morm malo gledat ko šiba tuki okol in mi smeti obrača in škatle odpira, predale.... ni da ni! Pa pomoje imam še malo vročine, k kr neki kuham! Tako da mene ju3 ne bo. Dejmo prestavt!! Tanove dobrodošle.. pa ni treba zdej nadoknadit vsega zamujenega, ker jest imam res vedno manj časa tole brat!! Kadar me moj vidi za računalnikom rečei: Ringaraja pika net, to je janin celi svet!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 11:13:17
|
|
|
|
Zvezdica
|
Kadar me moj vidi za računalnikom rečei: Ringaraja pika net, to je janin celi svet!! user posted image user posted image user posted image
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 11:15:47
|
|
|
|
Zvezdica
|
tkole, jast nimam časa brat, moj tamal je znoru. Se dvigne na vse štiri ih hoče tko hodit, puza 350km/h, se postavlja ob pohištvu in seveda pada, JAST SE NE GREM VEČ. hočem dojenčka k prespi ves ljubi dan, k se doji, pa crklja. Tko, nove dobrodošle. Spet tuli, ker je izvedel capoeiro v luftu.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 11:23:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ulla prosim ne, ker že zdaj si strah in trepetuser posted image ....sam poglej mal po drugih forumih al pa temah kolk je slikic otrok v ležalnikih, hojicah, posedenih,...pr nas ni nobeneuser posted image user posted image ....pa če se že kteri zgodi pol hitr pojasni, da je blo sam trenutno sam res jst sem pa mislila da zato, k ste tolk osveščene in ne zato, k se mene bojite
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 11:27:03
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Kadar me moj vidi za računalnikom rečei: Ringaraja pika net, to je janin celi svet!! hehe ploha, cukr je meta! IZVIRNO SPOROČILO: polskava (tudi v meni je malo mizantropa lej jo, lej jo, kok nas je pozorno brala sicer pa tut če si mal mizantrop, tko k nas je bojda še ene par tle gor , je net super rešitev... lepo ugasneš komp, ko nas maš dost sej pol pa tut not padeš v vse to, še posebi, če si tut onlajn kmetovalec pa nč čez kmete govort, to pa je tabu tema tuki (edin če ni kej dobrga za povedat)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 11:28:34
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Ulla prosim ne, ker že zdaj si strah in trepetuser posted image ....sam poglej mal po drugih forumih al pa temah kolk je slikic otrok v ležalnikih, hojicah, posedenih,...pr nas ni nobeneuser posted image user posted image ....pa če se že kteri zgodi pol hitr pojasni, da je blo sam trenutno sam res jst sem pa mislila da zato, k ste tolk osveščene in ne zato, k se mene bojite no, vidš, še mimi ti je povedala, da si ena žlehtnoba pa da drek mešaš... aja, ne, to je bila sonček
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 11:30:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Ulla prosim ne, ker že zdaj si strah in trepetuser posted image ....sam poglej mal po drugih forumih al pa temah kolk je slikic otrok v ležalnikih, hojicah, posedenih,...pr nas ni nobeneuser posted image user posted image ....pa če se že kteri zgodi pol hitr pojasni, da je blo sam trenutno sam res jst sem pa mislila da zato, k ste tolk osveščene in ne zato, k se mene bojite no, vidš, še mimi ti je povedala, da si ena žlehtnoba pa da drek mešaš... aja, ne, to je bila sonček tak, za kazn ne pridem na vseslovensko srečanje v petek
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 11:32:15
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Ulla prosim ne, ker že zdaj si strah in trepetuser posted image ....sam poglej mal po drugih forumih al pa temah kolk je slikic otrok v ležalnikih, hojicah, posedenih,...pr nas ni nobeneuser posted image user posted image ....pa če se že kteri zgodi pol hitr pojasni, da je blo sam trenutno sam res jst sem pa mislila da zato, k ste tolk osveščene in ne zato, k se mene bojite no, vidš, še mimi ti je povedala, da si ena žlehtnoba pa da drek mešaš... aja, ne, to je bila sonček tak, za kazn ne pridem na vseslovensko srečanje v petek o, šit, a pol pa RES ne bo NOBENE
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?