Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:15:24
|
|
|
|
mimi30
|
moj kr neki govori , tolk je naspidiran....že študira, da bi šel raj na slovaško na naslednjo tekmo kot na jadranje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:15:40
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: polskava , ja vas gledam redno že od lanskega junija. No pa lepo pozdravljene moje januarke (moj vas ma včasih poln kufer ) čer, polskava, mal večkrat se pofočki... tvojmu pa povej, da ni edin
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:16:19
|
|
|
|
*x*y*z*
|
še brat ne utegnem, kaj pa šele pisat, pa to za sedem mesecev nazaj!!!! mogoče se opogumim, pa kaj več napišem... bomo vidli kolk boste pridne... aja, pa zakaj mislite da se ulle bojimo? ona pa je ja zakon...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:17:07
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: polskava , ja vas gledam redno že od lanskega junija. No pa lepo pozdravljene moje januarke (moj vas ma včasih poln kufer ) ma sej ni edini a ne mimi moj dragi že tolk ve o vas, da ste že skor prijatli
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:17:51
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 sam je res neki v okolju, ko vse po vrsti neki matra ja, menda ena prov svinjska gripa a mislš, da se to vegetranjcev kej prime? upam, da ne
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:18:16
|
|
|
|
Ploha
|
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:18:49
|
|
|
|
mimi30
|
Polskava, welcome ....ne rabiš za nazaj brat, ti sam na srečanje pridi bomo na hitr vse povedle
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:20:46
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: polskava , ja vas gledam redno že od lanskega junija. No pa lepo pozdravljene moje januarke (moj vas ma včasih poln kufer ) ja moj tud že vse nicke na pamet zna
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:21:01
|
|
|
|
polskava
|
Ja, res ne vem zakaj bi se bala Ulle - marsikaj me je naučila in mi pomagala pri moji ta mali. Pa, da ne rečem kolikokrat sem se , ko sta imeli z Ronjo"težke" debate, potem pa je še tu mala Ula - zakon in na koncu še ankete rezervistov - moj pa je po naključju rezervist...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:21:30
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 Polskava, welcome ....ne rabiš za nazaj brat, ti sam na srečanje pridi bomo na hitr vse povedle joj tale srečanje, da nam res kufre spokala pa naložila pa pršla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:23:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polskava Ja, res ne vem zakaj bi se bala Ulle - marsikaj me je naučila in mi pomagala pri moji ta mali. Pa, da ne rečem kolikokrat sem se , ko sta imeli z Ronjo"težke" debate, potem pa je še tu mala Ula - zakon in na koncu še ankete rezervistov - moj pa je po naključju rezervist... mimi polskavi nau treba nč razlagat uf, rezervisti kje je že to ploha itak da se boš prguncala, nemaš spasa
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:23:52
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: polskava Ja, res ne vem zakaj bi se bala Ulle - marsikaj me je naučila in mi pomagala pri moji ta mali. Pa, da ne rečem kolikokrat sem se , ko sta imeli z Ronjo"težke" debate, potem pa je še tu mala Ula - zakon in na koncu še ankete rezervistov - moj pa je po naključju rezervist... ja ulla je naša med. sestra, kuharca (ne to je ronja), fizioterapevtka, pa še pa še
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:24:13
|
|
|
|
mimi30
|
res kufre spokala sej za oblečt ne rabš velik zraven ....boš zjutraj vidla kako vreme bo, sej tolk daleč pa spet ni
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:25:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: polskava Ja, res ne vem zakaj bi se bala Ulle - marsikaj me je naučila in mi pomagala pri moji ta mali. Pa, da ne rečem kolikokrat sem se , ko sta imeli z Ronjo"težke" debate, potem pa je še tu mala Ula - zakon in na koncu še ankete rezervistov - moj pa je po naključju rezervist... ja ulla je naša med. sestra, kuharca (ne to je ronja), fizioterapevtka, pa še pa še me je kr škoda za vsak dan joj kok je dobra meta pa na tazadnji sliki je ful atiju podobna
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:25:02
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: polskava Ja, res ne vem zakaj bi se bala Ulle - marsikaj me je naučila in mi pomagala pri moji ta mali. Pa, da ne rečem kolikokrat sem se , ko sta imeli z Ronjo"težke" debate, potem pa je še tu mala Ula - zakon in na koncu še ankete rezervistov - moj pa je po naključju rezervist... mimi polskavi nau treba nč razlagat uf, rezervisti kje je že to ploha itak da se boš prguncala, nemaš spasa me mika tole v petek, da veš, bom ponoč globoko razmislna
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:25:52
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 mimi polskavi nau treba nč razlagat to je pa to ko moj kr neki mele tu zadi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:26:50
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: polskava Ja, res ne vem zakaj bi se bala Ulle - marsikaj me je naučila in mi pomagala pri moji ta mali. Pa, da ne rečem kolikokrat sem se , ko sta imeli z Ronjo"težke" debate, potem pa je še tu mala Ula - zakon in na koncu še ankete rezervistov - moj pa je po naključju rezervist... ja ulla je naša med. sestra, kuharca (ne to je ronja), fizioterapevtka, pa še pa še me je kr škoda za vsak dan joj kok je dobra meta pa na tazadnji sliki je ful atiju podobna za omožit si pa konc kako pa ti veš kako metin ati zgleda?? aja FB
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:27:29
|
|
|
|
polskava
|
To pa res , handling obvladam samo zaradi Ulle in njenega posnetka(moj pa tudi, potem pa še svakinja...), no zdaj ji bo pa še špeh zrastel, jo ne smem tako hvalit
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:27:42
|
|
|
|
mimi30
|
na tazadnji sliki je ful atiju podobnauser posted image verjetno se ga spomniš iz kakšnega srečanja
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:28:00
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 res kufre spokala sej za oblečt ne rabš velik zraven ....boš zjutraj vidla kako vreme bo, sej tolk daleč pa spet ni pr ns tašča zmer reče, sej se zastonj pele, pol pa trogamo recimo na morje svega i svašta
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:28:11
|
|
|
|
Anonimen
|
kako pa ti veš kako metin ati zgleda?? a si se zasekirala sam mimi, st se še kr unmu brokoliju režim...sem mojmu razložla, pa mu ni glih smešno čudak
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:29:09
|
|
|
|
Anonimen
|
no zdaj ji bo pa še špeh zrastel, jo ne smem tako hvalit a gre kontra tud k pol ti dovolim da ene dva dni pljuvaš čez mene
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:29:43
|
|
|
|
mimi30
|
Ploha, Meta je prava pozerka mala in ful lepe okice ima
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:30:42
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 na tazadnji sliki je ful atiju podobnauser posted image verjetno se ga spomniš iz kakšnega srečanja ah mimi nooo, v sosedni sobi spi teta jst se pa poskušam zadržvat smeh polskava: zdej ne vem a sm zgrešila,..a mate punčko al fantka, ime, kraj rosjtva, datum rojstva ??? ne sam zdj se pa ne grem več..zdej je pa še skačica ena gor pršla???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:31:34
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 kako pa ti veš kako metin ati zgleda?? a si se zasekirala sam mimi, st se še kr unmu brokoliju režim...sem mojmu razložla, pa mu ni glih smešno čudak mal pa ress
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?