Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:31:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ne sam zdj se pa ne grem več..zdej je pa še skačica ena gor pršla??? OMG mene bo konc dons
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:33:00
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 sam mimi, st se še kr unmu brokoliju režim...sem mojmu razložla, pa mu ni glih smešno čudak jst pa polskavi in ****....moj me je pa že 3x vprašu če ne grem spat ....itak, da ne razumejo, njim je to tak kot, da bi se z namišljenimi prijatelji pogovarjale
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:33:22
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 Ploha, Meta je prava pozerka mala in ful lepe okice ima hvala in še 1x hvala,..jo treniram a veš,...za mis podeželja pa sigurn se bo po kšnmu traktorju obešala napol naga, al pa kšn car wosh
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:34:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 Ploha, Meta je prava pozerka mala in ful lepe okice ima hvala in še 1x hvala,..jo treniram a veš,...za mis podeželja pa sigurn se bo po kšnmu traktorju obešala napol naga, al pa kšn car wosh ploha pa kaj je teb dons...as bla na kakem tečaju al kva
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:34:53
|
|
|
|
mimi30
|
traktorju obešala napol naga, al pa kšn car wosh user posted image user posted image men je bol skaterski tip s kapuco na glavi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:35:51
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 sam mimi, st se še kr unmu brokoliju režim...sem mojmu razložla, pa mu ni glih smešno čudak jst pa polskavi in ****....moj me je pa že 3x vprašu če ne grem spat ....itak, da ne razumejo, njim je to tak kot, da bi se z namišljenimi prijatelji pogovarjale ne morm več IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ne sam zdj se pa ne grem več..zdej je pa še skačica ena gor pršla??? OMG mene bo konc dons
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:36:28
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 Ploha, Meta je prava pozerka mala in ful lepe okice ima hvala in še 1x hvala,..jo treniram a veš,...za mis podeželja pa sigurn se bo po kšnmu traktorju obešala napol naga, al pa kšn car wosh ploha pa kaj je teb dons...as bla na kakem tečaju al kva red bul ti da krilaaaa
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:36:42
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ploha pa kaj je teb dons...as bla na kakem tečaju al kva ugotovila je kak jo imajo vsi radi, ker ji noben ne ponud znucane gugalnice za sedet
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:37:23
|
|
|
|
Anonimen
|
jst grim spat....sm čist adijo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:37:44
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 traktorju obešala napol naga, al pa kšn car wosh user posted image user posted image men je bol skaterski tip s kapuco na glavi ne vrjem vse na lepe oči, te zna presenett, sm porajtala, da kdr je naga, pa da jo začnem oblačt se vedno ama vedno joka
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:38:18
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ploha pa kaj je teb dons...as bla na kakem tečaju al kva ugotovila je kak jo imajo vsi radi, ker ji noben ne ponud znucane gugalnice za sedet to p ressss
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:38:58
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jst grim spat....sm čist adijo joj k bojo mamce jutr tele litanije brale, pomoje nau dobr
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:39:09
|
|
|
|
polskava
|
Ploha naj ti bo - imamo punčko Elo, rojeno 6.2. na Ptuju (rok je bil 31.1. - tako, da sem s tabo čakala in končno dočakala), težka je bila 4150g in 54cm. Pozdravljam pa Symono, ki je bila v porodnišnici moja cimra . Drugače pa vprašaj kaj še te zanima, jaz sem namreč pri ta tihih (tudi v meni je malo mizantropa ). Moj pa sedaj ne more verjet svojim očem, da sem se po vsem tem času javila .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:39:46
|
|
|
|
mimi30
|
fajn bodte....šibam v mižule
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:41:43
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: polskava Ploha naj ti bo - imamo punčko Elo, rojeno 6.2. na Ptuju (rok je bil 31.1. - tako, da sem s tabo čakala in končno dočakala), težka je bila 4150g in 54cm. Pozdravljam pa Symono, ki je bila v porodnišnici moja cimra . Drugače pa vprašaj kaj še te zanima, jaz sem namreč pri ta tihih (tudi v meni je malo mizantropa ). Moj pa sedaj ne more verjet svojim očem, da sem se po vsem tem času javila . i lov ju
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:42:41
|
|
|
|
Ploha
|
zaka se nis že tkt javla, k sm bla tko sama in žalostna?? lepo ime in ornk baba
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:46:15
|
|
|
|
polskava
|
Saj me je mikalo, ko si bila res slišat tako žalostno, samo nisi me glih opazla in izzvala... Ja, drugače pa je bila Ela takrat res orenk baba, me je kar namučla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:51:41
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: polskava Saj me je mikalo, ko si bila res slišat tako žalostno, samo nisi me glih opazla in izzvala... Ja, drugače pa je bila Ela takrat res orenk baba, me je kar namučla to ti pa vrjamm, loh pa porodno zgodbo opišš (dej nooooooo) no loh tu dkšn drug dan ja tkt nism tok padla še v ta rr. da bi sploh kšnga opazila.... a je bil ati zravn?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:55:55
|
|
|
|
polskava
|
Spet ne bom zaradi rr-ja šla spat pred polnočjo , tako, da bom kdaj drugič podelila svojo porodno zgodbo - je pa trajalo dolgoooo in ati je bil zraven. Ploha lahko noč, pojdi spat, jutri pa se pridno uči !
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 9.9.2009 23:57:45
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: polskava Spet ne bom zaradi rr-ja šla spat pred polnočjo , tako, da bom kdaj drugič podelila svojo porodno zgodbo - je pa trajalo dolgoooo in ati je bil zraven. Ploha lahko noč, pojdi spat, jutri pa se pridno uči ! lahko noč
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 7:51:59
|
|
|
|
krtekxx
|
A je bila polna luna, al kaj? 10 strani ali koliko v eni noči? MOJCA: lahko daš Operil za otroke - meni so to rekli na pediatrični, pa še Ulla je potem to potrdila. 3xna dan 1 vpih ali 2xna dan 2 kapljici (v vsako nosnico, se ve). Pri nas je to zelo pomagalo že 2x. In seveda pucat, pucat, pucat. Jaz pri moji vidim, da ma zamašeenga takrat, ko se kar ne more dojit. In to pucanje je treba včasih neštetokrat ponovit. Najbolj da skuhaš fiziološko, kupiš 1ml brizge v lekarni, dobiš pomočnika da ti jo drži in vztrajaš. raje tako "mučenje" kot pa vneta ušesa.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 7:59:17
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem namreč pri ta tihih polskava vem da ne boš verjela, sam smo opazile dobro jutro babe mam šalco kave, mal kle prečekiram, farmo obdelam, pol bi pa lohk verjetno še kle kej nardila po bajti sm glih včeri eno kolegico srečala, k ma zdej eno leto starga poba in je jamrala, da kok je zahteven itd., da nič ne more zravn njega nardit, pa kok lohk jst kej k mam dva....sm pa rekla da jst bi lohkl nardila ni da ni, sam se mi ne ljubi pa še Ulla je potem to potrdila. no, če sm pa jst potrdila, pol pa že bo sem še mojmu včeri razložla, da me je škoda za vsak dan, je pa reku da me ma on že dolgo na sumu raje tako "mučenje" kot pa vneta ušesa. tole pa sam podpišem. jaz kr ko kdo reče, da se mu otrok smili ko mu puče nos, pol mu ga pač ne men se pa smili otrok z vnetimi ušesi....tist boli in to svinjsko, pucanje noska pa ne boli, je pa nedlažno, to pa ja. sam pucanje zob je tud nadležno, pa še marsikej v lajfu, sam kar se mora se mora zdej se morm pa sina mal am vzet
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 8:03:30
|
|
|
|
Ploha
|
ulla: dej mi neki razlož: tole sedenje otrok...sedi seveda takrat ko se sam usede....samo a je možno, da sedi pa se ne plazi al pa ne kobaca...na drugmu forumu sm vidla, da otroci sedijo, ampak unga pa ne
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 8:04:09
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jaz sem namreč pri ta tihih polskava vem da ne boš verjela, sam smo opazile
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.9.2009 8:06:10
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 sam mimi, st se še kr unmu brokoliju režim...sem mojmu razložla, pa mu ni glih smešno čudak jst pa polskavi in ****....moj me je pa že 3x vprašu če ne grem spat ....itak, da ne razumejo, njim je to tak kot, da bi se z namišljenimi prijatelji pogovarjale točno to si pomojem moj misle
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?