|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
9.9.2009 23:31:55   
Anonimen
ne sam zdj se pa ne grem več..zdej je pa še skačica ena gor pršla???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image OMG user posted image user posted image user posted image user posted image mene bo konc dons user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 951
9.9.2009 23:33:00   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sam mimi, st se še kr unmu brokoliju režim...sem mojmu razložla, pa  mu ni glih smešnouser posted image čudak user posted image

jst pa polskavi in ****....moj me je pa že 3x vprašu če ne grem spatuser posted image user posted image ....itak, da ne razumejo, njim je to tak kot, da bi se z namišljenimi prijatelji pogovarjale

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 952
9.9.2009 23:33:22   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Ploha, Meta je prava pozerka mala user posted image user posted image user posted image in ful lepe okice ima user posted image

hvala in še 1x hvala,..jo treniram a veš,...za mis podeželja user posted image user posted image pa sigurn se bo po kšnmu traktorju obešala napol naga, al pa kšn car wosh user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 953
9.9.2009 23:34:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Ploha, Meta je prava pozerka mala user posted image user posted image user posted image in ful lepe okice ima user posted image

hvala in še 1x hvala,..jo treniram a veš,...za mis podeželja user posted image user posted image pa sigurn se bo po kšnmu traktorju obešala napol naga, al pa kšn car wosh user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ploha pa kaj je teb dons...as bla na kakem tečaju al kvauser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 954
9.9.2009 23:34:53   
mimi30
traktorju obešala napol naga, al pa kšn car wosh user posted image user posted image

men je bol skaterski tip s kapuco na glaviuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 955
9.9.2009 23:35:51   
Ploha

sam mimi, st se še kr unmu brokoliju režim...sem mojmu razložla, pa  mu ni glih smešnouser posted image čudak user posted image

jst pa polskavi in ****....moj me je pa že 3x vprašu če ne grem spatuser posted image user posted image ....itak, da ne razumejo, njim je to tak kot, da bi se z namišljenimi prijatelji pogovarjale

ne morm več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne sam zdj se pa ne grem več..zdej je pa še skačica ena gor pršla???

OMG mene bo konc dons

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 956
9.9.2009 23:36:28   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

user posted image user posted image user posted image ploha pa kaj je teb dons...as bla na kakem tečaju al kvauser posted image user posted image

red bul ti da krilaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 957
9.9.2009 23:36:42   
mimi30

ugotovila je kak jo imajo vsi radi, ker ji noben ne ponud znucane gugalnice za sedetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 958
9.9.2009 23:37:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

jst grim spat....sm čist adijouser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 959
9.9.2009 23:37:44   
Ploha

traktorju obešala napol naga, al pa kšn car wosh user posted image user posted image

men je bol skaterski tip s kapuco na glaviuser posted image

ne vrjem vse na lepe oči, te zna presenett, sm porajtala, da kdr je naga, pa da jo začnem oblačt se vedno ama vedno joka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 960
9.9.2009 23:38:18   
Ploha

ugotovila je kak jo imajo vsi radi, ker ji noben ne ponud znucane gugalnice za sedetuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to p ressss user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 961
9.9.2009 23:38:58   
Ploha

user posted image user posted image user posted image

jst grim spat....sm čist adijouser posted image

joj k bojo mamce jutr tele litanije brale, pomoje nau dobr user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 962
9.9.2009 23:39:09   
polskava
Ploha naj ti bouser posted image - imamo punčko Elo, rojeno 6.2. na Ptuju (rok je bil 31.1. - tako, da sem s tabo čakala in končno dočakala), težka je bila 4150g in 54cm. Pozdravljam pa Symono, ki je bila v porodnišnici moja cimrauser posted image . Drugače pa vprašaj kaj še te zanima, jaz sem namreč pri ta tihihuser posted image (tudi v meni je malo mizantropauser posted image ). Moj pa sedaj ne more verjet svojim očem, da sem se po vsem tem času javilauser posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 963
9.9.2009 23:39:46   
mimi30
user posted image user posted image user posted image fajn bodte....šibam v mižule

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 964
9.9.2009 23:41:43   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: polskava

Ploha naj ti bouser posted image - imamo punčko Elo, rojeno 6.2. na Ptuju (rok je bil 31.1. - tako, da sem s tabo čakala in končno dočakala), težka je bila 4150g in 54cm. Pozdravljam pa Symono, ki je bila v porodnišnici moja cimrauser posted image . Drugače pa vprašaj kaj še te zanima, jaz sem namreč pri ta tihihuser posted image (tudi v meni je malo mizantropauser posted image ). Moj pa sedaj ne more verjet svojim očem, da sem se po vsem tem času javilauser posted image .

i lov ju

(odgovor članu polskava)
Neposredna povezava do sporočila: 965
9.9.2009 23:42:41   
Ploha
zaka se nis že tkt javla, k sm bla tko sama in žalostna??

lepo ime in ornk baba user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 966
9.9.2009 23:46:15   
polskava
Saj me je mikalo, ko si bila res slišat tako žalostno, samo nisi me glih opazla in izzvala...user posted image Ja, drugače pa je bila Ela takrat res orenk baba, me je kar namučla

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 967
9.9.2009 23:51:41   
Ploha

Saj me je mikalo, ko si bila res slišat tako žalostno, samo nisi me glih opazla in izzvala...user posted image Ja, drugače pa je bila Ela takrat res orenk baba, me je kar namučla

to ti pa vrjamm, loh pa porodno zgodbo opišš (dej nooooooo) user posted image no loh tu dkšn drug dan user posted image

ja tkt nism tok padla še v ta rr. da bi sploh kšnga opazila.... user posted image

a je bil ati zravn?

(odgovor članu polskava)
Neposredna povezava do sporočila: 968
9.9.2009 23:55:55   
polskava
Spet ne bom zaradi rr-ja šla spat pred polnočjo user posted image , tako, da bom kdaj drugič podelila svojo porodno zgodbo - je pa trajalo dolgoooo in ati je bil zraven. Ploha lahko noč, pojdi spat, jutri pa se pridno učiuser posted image !

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 969
9.9.2009 23:57:45   
Ploha

Spet ne bom zaradi rr-ja šla spat pred polnočjo user posted image , tako, da bom kdaj drugič podelila svojo porodno zgodbo - je pa trajalo dolgoooo in ati je bil zraven. Ploha lahko noč, pojdi spat, jutri pa se pridno učiuser posted image !

lahko noč user posted image user posted image

(odgovor članu polskava)
Neposredna povezava do sporočila: 970
10.9.2009 7:51:59   
krtekxx
A je bila polna luna, al kaj? 10 strani ali koliko v eni noči?

MOJCA:
lahko daš Operil za otroke - meni so to rekli na pediatrični, pa še Ulla je potem to potrdila. 3xna dan 1 vpih ali 2xna dan 2 kapljici (v vsako nosnico, se ve). Pri nas je to zelo pomagalo že 2x. In seveda pucat, pucat, pucat. Jaz pri moji vidim, da ma zamašeenga takrat, ko se kar ne more dojit. In to pucanje je treba včasih neštetokrat ponovit. Najbolj da skuhaš fiziološko, kupiš 1ml brizge v lekarni, dobiš pomočnika da ti jo drži in vztrajaš. raje tako "mučenje" kot pa vneta ušesa.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 971
10.9.2009 7:59:17   
Anonimen
jaz sem namreč pri ta tihih

polskava vem da ne boš verjela, sam smo opazile user posted image user posted image

dobro jutro babeuser posted image
mam šalco kave, mal kle prečekiram, farmo obdelam, pol bi pa lohk verjetno še kle kej nardila po bajtiuser posted image sm glih včeri eno kolegico srečala, k ma zdej eno leto starga poba in je jamrala, da kok je zahteven itd., da nič ne more zravn njega nardit, pa kok lohk jst kej k mam dva....sm pa rekla da jst bi lohkl nardila ni da ni, sam se mi ne ljubi user posted image

pa še Ulla je potem to potrdila.

no, če sm pa jst potrdila, pol pa že bo user posted image user posted image user posted image

sem še mojmu včeri razložla, da me je škoda za vsak dan, je pa reku da me ma on že dolgo na sumuuser posted image

raje tako "mučenje" kot pa vneta ušesa.

tole pa sam podpišem. jaz kr user posted image ko kdo reče, da se mu otrok smili ko mu puče nos, pol mu ga pač neuser posted image men se pa smili otrok z vnetimi ušesi....tist boli in to svinjsko, pucanje noska pa ne boli, je pa nedlažno, to pa ja. sam pucanje zob je tud nadležno, pa še marsikej v lajfu, sam kar se mora se morauser posted image

zdej se morm pa sina mal am vzetuser posted image

(odgovor članu polskava)
  Neposredna povezava do sporočila: 972
10.9.2009 8:03:30   
Ploha
ulla: dej mi neki razlož: tole sedenje otrok...sedi seveda takrat ko se sam usede....samo a je možno, da sedi pa se ne plazi al pa ne kobaca...na drugmu forumu sm vidla, da otroci sedijo, ampak unga pa ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 973
10.9.2009 8:04:09   
Ploha

jaz sem namreč pri ta tihih

polskava vem da ne boš verjela, sam smo opazile user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 974
10.9.2009 8:06:10   
Ploha

točno to si pomojem moj misle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?