|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
10.9.2009 11:32:18   
yelci
Ula,dokler si ti na drugi strani,se te RES nc ne bojim,pa tud ce se s ketne snamesuser posted image user posted image
Jancci,jst morm tud mojga skoz gledat,je tako ziv,skoz pleza,odpira predala in pol seveda vse vn zmece,sm mu eno skatlo nastimala pred kavc,da lohk spleza gor in je pol took veseluser posted image .Skor vsak drug dan dobi kako novo prasko,jst ga pa morm nujno pelat slikat za potni list,k gremo konc mesca v tujino,ja pa ne more bit tak na slikiuser posted image .Ga bom v hojco dala,da bo mir par dniuser posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.9.2009 11:35:59   
khurde
joj, pozabla, ena user posted image in en user posted image za vse bolne, pa naj se hitro pozdravijo user posted image

vročine jaz na zbijam, če je normalno razpoložena, če je nič ne matra. dolgotrajnejša vročina ponavad niso zobki, pa tut nad 38 stopinj baje, da ne - je prej kaka viroza. jaz sem jo že dvakrat peljala k zdravniku, ko je imela tri dni povišano temperaturo, zdaj jo pa ne več, ker mi je rekel, da če ni nič drugega, če je drugače vse kot ponavadi, nima smisla tja hodit, ker bo še res kakšno bolezen v čakalnici pobrala. in da če je viroza, itak nima kaj drugega kot da preboli.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.9.2009 11:49:15   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

KVA JE ZDEJ JUTR?????

mene ni user posted image ... se vidmo naslednji datumuser posted image

Jst sm dons Tineta peljala v posvetovalnico. Mulc je vse pokazuuser posted image in bil pohvaljen. Cepljen bo naslednjič. Aja, pa vodo je blo treba dat.
mimi - za seznam:
taže: 7255 g
velikost: 71 cm
zobje: /
sedi: če ga posedeš, sam se še ne
GH: 5,5 mescev
plazi: se kotali, rikverc, naprej še ne
govori: čist prevečuser posted image user posted image user posted image
Slikco prosim zamenjat s tole:
user posted image

Ajde babe grem ležat k se spet čist slab počutimuser posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 10.9.2009 11:50:20 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
10.9.2009 13:16:21   
abc123
Res vam je težko sledit, je pa zabavno kadar vam.
Tudi naša punca se same še ne usede, če pa jo posedim brez kakršne koli opore lahko res dolgo časa sedi. Aja, pa danes ima mini rojstni dan - 8 mesecev - sej ne morem verjet.

Ulla, kako pa da se ti full spoznaš na ves ta razvoj naših otročičkov - a si kej tazga študirala al čist iz prakse?

Še podatki: pri 7,5 mesecih je mela 73cm in 8600g. (za Ploho k je baje full firbčna user posted image ).
Uživite pa ko mam spet kej časa se vam javim.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
10.9.2009 13:33:54   
Jancci
Ga bom v hojco dala,da bo mir par dni

Jooooj ne u hojco!! Boš dobla lekcijo od Ulle. Na tem foromu teh besed ne upamo niti uporabljat. user posted image user posted image Sej vrjetno si mislila stajco, ane?? user posted image

Barba pozdravi se!! Jest te razumem k sem čist u K! user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
10.9.2009 13:39:53   
sonček33
Sej se vas res ne da sledituser posted image

MIdva sva bila pri P, ker je včeraj imel vnet - rdeč kotiček desnega očesa, danes pa že mal gnojno - dobili Tobrex mazilo in napotnico za očesno klniko, če ne bi bilo boljšeuser posted image

Grem kuhat. Lačna.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
10.9.2009 13:41:34   
snikolina
Dobrodošle tanove, kva dogaja? user posted image

pozivimo forum,k se mi zdi,da jim je blo ze kr mal dolgcas,sam o uni bedni kmetiji so govorileuser posted image user posted image

To pa je res. Men se je grozno spravit nekej pisat, ker je govora samo o kmetiji. Sem RR kar malo zapostavila.user posted image

Drgač pa vprašanje: Kako se pokaže alergija na gluten? Jst mu začenjam dajat piškotke z glutenom.

Mimi popravi prosim, da imamo zdaj že 8 zobkov. Hvala.

No kdaj je naslednje srečanje in kje? Aja, jst sm glih zdej iz celja nazaj, škoda, k ni blo srečanja danes user posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 10.9.2009 13:43:12 >

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
10.9.2009 13:45:59   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

MIdva sva bila pri P, ker je včeraj imel vnet - rdeč kotiček desnega očesa, danes pa že mal gnojno - dobili Tobrex mazilo in napotnico za očesno klniko, če ne bi bilo boljšeuser posted image

Grem kuhat. Lačna.

..o Sonči držim pesti da bo z L. vse ok user posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
10.9.2009 13:51:07   
Anonimen
joj kok je pa res tine lepuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ga bom v hojco dala,da bo mir par dni

Jooooj ne u hojco!! Boš dobla lekcijo od Ulle. Na tem foromu teh besed ne upamo niti uporabljat. user posted image user posted image Sej vrjetno si mislila stajco, ane?? user posted image

Barba pozdravi se!! Jest te razumem k sem čist u K! user posted image user posted image

ne izzivaj še tiuser posted image

snikolina otrok pri celiakiji slabše napreduje, boli ga trebušček, je bled in boljkotne apatičen, ves čas ima drisko, smrdljivo, sive barve in penasto. lohk je tud kri vmes.pa ni alergija, pač pa nezmoznošt prebavit gluten, organizem ne proizvaja encimov, potrebnih za to, podobno kt pri laktozni intoleranci.

no, k se me že tko vse bojite user posted image vam povem da sm v RL še bl hudobnauser posted image

pelem ulo zjutri v vrtec in tam majo eni male muce in vsak jutr tam na škarfi ob pločniku hodijo...pred nama gre ena z fantkom, tam se ustavita pr mački, fantek jo najprej boža, pol jo pa udari, da je mačka kr odskočlauser posted image ona babnca pa nič, se zasmeje in gresta daljeuser posted image midve pa čisz za njima in jst takoj k sem vidla njeno reakcijo, zasim ej, fant to se pa ne dela, muca ti pač ni nič mnardila, zakaj si jo pa udaru, pa kdo ga tko grdo uči itd. pa ona zasika da kva pa mene briga, ka njen sin dela....in sm ji prbila, da škoda ker mu ona ni sposobna povedat kaj je prav in kaj ne in da nej bo vesela, da mu kdso drug, k tko mogoč še bo kej iz njegauser posted image
user posted image user posted image user posted image

bad ullauser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1009
10.9.2009 13:55:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Grem kuhat. Lačna.

ma jst ne razumem teh p in tega, zakaj predpisujejo to mazilouser posted image k ga je nemogoče otroku v oko spravit, a je tok hudo kapljice predpisat, a so dražje al kvauser posted image sonček, če boš mela problem in mu mazila ne boš mogla spravt v oko, pejt nazaj in nej ti kapljice predpiše....

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1010
10.9.2009 14:05:52   
snikolina
Hvala ULLA za odgovor  user posted image . Dej mi še to povej kdaj lahko začnemo z jogurtki in podobno in seveda kaj mlečnega priporočaš? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
10.9.2009 14:11:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Hvala ULLA za odgovor  user posted image . Dej mi še to povej kdaj lahko začnemo z jogurtki in podobno in seveda kaj mlečnega priporočaš? 

ja lohk že začneš, tisti k so na AM, lohk mal prej, k že itak uživajo kravje mleko, tisti k so pa sam dojeni, pa mal kasnej....tam po sedmem mesecu pa vsakem primeru. daš lohk navadn jogurt, pa skuto, najprej samo, pol vmešaš kako sadje notri, pa v hrano kako žličke kisle al pa sladke smetane itd. pol lohk tud kak sadni jogurt, sam je boljš če nardiš sama, vsaj prvo leto. če ni težav, lohk tud sir, kak da ni tolk slanuser posted image se ne spomnem glih zdej kak bi to bil, k pri uli nism nič mlečnih uvajala...kak edamec se mi zdi da zlo ok, pa itak ga ne poje dost. pa če uporabljate in jeste topljene sirčke, lohk kak košček tistga tud v juhico, no mal kasnej, pa ne pretiravat. tko nekak pačuser posted image

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
10.9.2009 14:14:59   
snikolina
a lohk že začneš, tisti k so na AM, lohk mal prej, k že itak uživajo kravje mleko, tisti k so pa sam dojeni, pa mal kasnej....tam po sedmem mesecu pa vsakem primeru. daš lohk navadn jogurt, pa skuto, najprej samo, pol vmešaš kako sadje notri, pa v hrano kako žličke kisle al pa sladke smetane itd. pol lohk tud kak sadni jogurt, sam je boljš če nardiš sama, vsaj prvo leto

Super, bom kar počasi začela. Hvala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
10.9.2009 14:18:50   
Jancci
bad ulla

Je prav, da si mu rekla; ampak v bistvu bi jest tut vrjetno rekla, da se zase brigaj! user posted image Ker bi mi bilo nerodno, da imaš prav, in da nisem sama tega rekla! Ne mislim samo v tej situaciji, tak onasplošno smo občutljivi, če ti eden neki pametuje.user posted image ... no ne vem.. odvisno kakšne volje bi bla.. vrjetno bi se rajši kej pohecala?! user posted image

Sonček user posted image user posted image za Lovrota!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
10.9.2009 14:23:14   
yelci
Jancci,JOKEuser posted image user posted image ,doma nimam ne hojce in ne stajceuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.9.2009 14:39:03   
Zvezdica
mimi, a boš tud našo slikco zamenjala? K jast tole hočem kao urejat, pa je cel šmorn, ker mam ta safari, pa ne znam.

Tkole je naš mali lepi

user posted image

tkole pa na zofi počivauser posted image

user posted image

grem ker je lom po stanovanju. Ampak tole je čist divje zadnje dni. :(

i belive i can fly....

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
   [Brisano sporočilo]
10.9.2009 14:41:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu yelci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.9.2009 14:42:04   
farfala
OOOOOOOO, včeraj pa ste ble v formi!!!!!Plohaaočitno nisi več v kriziuser posted image user posted image user posted image

Super, da ste se oglasile ta nove, pa kako sliko gor, kaj več povejte, ker ve veste vse o nas, me pa o vas ničuser posted image A je katera iz Štajerske?

abc user posted image , na isti dan sva rodile

Kaj še, aja mož od uršike se mi zdi,user posted image se mi pa res smili, on je pa res bolan

pa vsi otročiči naj se hitro pozdravijouser posted image user posted image user posted image

avto - xsara picasso, super, poceni, prostoren, višji in imaš dober pregled, pa zadnjič sta šla na nek kolesarski maraton in je dal en sedež ven, pa kolesi kar noter.Želja pa je bil sharan samo so predragi, pa nobene opreme, rabljeni so mi pa smrdeliuser posted image , takoj, ko sem vsedla noter, sem vedla. če se je kadilo v njem

symona, komaj čakam, da vidim kako so te preobraziliuser posted image

Srečanje - mimi in ulla vaju in vajina dva sem že vidlauser posted image , zato pridem raje drug teden, ko nas bo več, ker vsak teden pa se ne bom vozila v CE, Lahko pa ulla ti prideš v MB, potem pa pridem 100%.user posted image Komaj čakam, kaj boš odgovorilauser posted image user posted image

Ma drugo pa se ne spomnim, grem še malo brat...

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.9.2009 14:42:09   
Zvezdica
Sonček, lovru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej uček zdrav.

Barba, kok je lušten tine, pa tud full nasmejanuser posted image

Hvala ULLA za odgovor  . Dej mi še to povej kdaj lahko začnemo z jogurtki in podobno in seveda kaj mlečnega priporočaš? 

snikolina, jast sem mu dala za probat jogurt včeraj, skutko pa v ponedeljek, pa je vse ok user posted image . Se mi zdi da je bil že cajt za kaj novga, ker je blo vse skupaj že fejst enolično.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.9.2009 14:47:29   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Kadar me moj vidi za računalnikom rečei: Ringaraja pika net, to je janin celi svet!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra, pa kaj majo en pik na to rr?, moj dragi več nič ne reče, samo malo zavije z očmi in se smeji

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
10.9.2009 14:58:33   
farfala
barba in zvezdica lepa sinova imatauser posted image user posted image

Samo že je gluten po malem, jogurt je tud že poskusil, ampak zadnje čase ni več tako zainteresiran za GH, ne vem, mogoče zaradi dveh zobkov, ki rineta ven.

Jaz sem pa naredila nekaj za okolje,user posted image Je en idiot metal v keson za kosovne odpadke, ki je čist zraven našega vrta,polomljene azbestne plošče. Sem mu povedala, da je to nevaren odpadek, bi ga moral zavit, zmočit in odpeljat na posebno odlagališče, pa je samo zamahnil z roko. Sem mu še naivno razložla za azbestozo in plučni rak pa nič. Sem si zapisala reg.št.,klicala na občino, ker je njihov keson, je prišel inšpektor in keson so odstranili.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
10.9.2009 15:00:37   
Zvezdica
Jaz sem pa naredila nekaj za okolje,user posted image Je en idiot metal v keson za kosovne odpadke, ki je čist zraven našega vrta,polomljene azbestne plošče. Sem mu povedala, da je to nevaren odpadek, bi ga moral zavit, zmočit in odpeljat na posebno odlagališče, pa je samo zamahnil z roko. Sem mu še naivno razložla za azbestozo in plučni rak pa nič. Sem si zapisala reg.št.,klicala na občino, ker je njihov keson, je prišel inšpektor in keson so odstranili.

super si nardila. eni so res taki pujsi. pri nas je zdaj kovoni odpad in ploščice ven nosjo, k  vejo da ne smejo. GROZNI SO!

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
10.9.2009 15:07:52   
Anonimen
ma ja, sej načeloma se strinjam, da je kr neki, ko nam kdo pametuje...sam po drugi strani  smo pa čist brezbrižni ratali, vsak se res sam zase briga, al pa še tist ne...otroci na cesti mučijo živali, pa gremo mim, kaj nas pa briga, sosed pretepa ženo, da cel blok posluša, pa se nardimo gluhe, kaj nas pa briga...peljemo mim nesreče, k se jepred nami zgodila, bo že kdo drug ustavu itd...

jst pa kr sikam, če je kej takegauser posted image ko parkirajo na mestih za invalide, pa če mulci kaj uničujejo,če kdo smeti kr tko meče pa če psi kr tko serjejo... pa če se kdo nad žvali al otroke spravlja itd. jih kr slišjo od mene, pa itak si vsak misli kaj te briga, sam če se pa en sam vsaj mičkn zamisli nad svojim početjem, je že dost.

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1023
10.9.2009 15:08:29   
snikolina
Zvezdica, kako je sprejel jogurt? Anže se je ful zmrdoval user posted image   Kakšno skutko pa naj kupim? Joj, sem tečna, ne? hahahauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
   [Brisano sporočilo]
10.9.2009 15:14:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?