|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
9.9.2009 23:15:24   
mimi30
moj user posted image kr neki govoriuser posted image , tolk je naspidiran....že študira, da bi šel raj na slovaško na naslednjo tekmo kot na jadranjeuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 926
9.9.2009 23:15:40   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: polskava

user posted image user posted image user posted image , ja vas  gledam redno že od lanskega junija. No pa lepo pozdravljene moje januarke (moj vas ma včasih poln kuferuser posted image )

čer, polskava, mal večkrat se pofočki... tvojmu pa povej, da ni edin user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu polskava)
Neposredna povezava do sporočila: 927
9.9.2009 23:16:19   
*x*y*z*
še brat ne utegnem, kaj pa šele pisat, pa to za sedem mesecev nazaj!!!!

mogoče se opogumim, pa kaj več napišem... user posted image

bomo vidli kolk boste pridne... user posted image

aja, pa zakaj mislite da se ulle bojimo? ona pa je ja zakon... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 928
9.9.2009 23:17:07   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image user posted image user posted image , ja vas  gledam redno že od lanskega junija. No pa lepo pozdravljene moje januarke (moj vas ma včasih poln kuferuser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma sej ni ediniuser posted image a ne mimi user posted image

moj dragi že tolk ve o vas, da ste že skor prijatliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 929
9.9.2009 23:17:51   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

sam je res neki v okolju, ko vse po vrsti neki matra

ja, menda ena prov svinjska gripauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a mislš, da se to vegetranjcev kej prime?

user posted image user posted image user posted image
upam, da ne user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 930
9.9.2009 23:18:16   
Ploha
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 931
9.9.2009 23:18:49   
mimi30
Polskava, welcome user posted image ....ne rabiš za nazaj brat, ti sam na srečanje pridi bomo na hitr vse povedleuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 932
9.9.2009 23:20:46   
Ploha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja moj tud že vse nicke na pamet zna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polskava)
Neposredna povezava do sporočila: 933
9.9.2009 23:21:01   
polskava
Ja, res ne vem zakaj bi se bala Ulle - marsikaj me je naučila in mi pomagala pri moji ta mali. Pa, da ne rečem kolikokrat sem se user posted image , ko sta imeli z Ronjo"težke" debate, potem pa je še tu mala Ula - zakon in na koncu še ankete rezervistov - moj pa je po naključju rezervist...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 934
9.9.2009 23:21:30   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Polskava, welcome user posted image ....ne rabiš za nazaj brat, ti sam na srečanje pridi bomo na hitr vse povedleuser posted image

joj tale srečanje, da nam res kufre spokala pa naložila pa pršla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 935
9.9.2009 23:23:39   
Anonimen

Ja, res ne vem zakaj bi se bala Ulle - marsikaj me je naučila in mi pomagala pri moji ta mali. Pa, da ne rečem kolikokrat sem se user posted image , ko sta imeli z Ronjo"težke" debate, potem pa je še tu mala Ula - zakon in na koncu še ankete rezervistov - moj pa je po naključju rezervist...

user posted image user posted image user posted image mimi polskavi nau treba nč razlagatuser posted image

uf, rezervistiuser posted image kje je že touser posted image

ploha itak da se boš prguncala, nemaš spasauser posted image

(odgovor članu polskava)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
9.9.2009 23:23:52   
Ploha

ja ulla je naša med. sestra, kuharca (ne to je ronja), fizioterapevtka, pa še pa še user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polskava)
Neposredna povezava do sporočila: 937
9.9.2009 23:24:13   
mimi30
res kufre spokala

sej za oblečt ne rabš velik zravenuser posted image ....boš zjutraj vidla kako vreme bo, sej tolk daleč pa spet niuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 938
9.9.2009 23:25:02   
Anonimen

ja ulla je naša med. sestra, kuharca (ne to je ronja), fizioterapevtka, pa še pa še user posted image user posted image user posted image

user posted image   me je kr škoda za vsak danuser posted image user posted image

joj kok je dobra metauser posted image user posted image user posted image pa na tazadnji sliki je ful atiju podobnauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
9.9.2009 23:25:02   
Ploha

user posted image user posted image user posted image mimi polskavi nau treba nč razlagatuser posted image

uf, rezervistiuser posted image kje je že touser posted image

ploha itak da se boš prguncala, nemaš spasauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

me mika tole v petek, da veš, bom ponoč globoko razmislna user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 940
9.9.2009 23:25:52   
mimi30

user posted image to je pa to ko moj kr neki mele tu zadi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 941
9.9.2009 23:26:50   
Ploha

user posted image   me je kr škoda za vsak danuser posted image user posted image

joj kok je dobra metauser posted image user posted image user posted image pa na tazadnji sliki je ful atiju podobnauser posted image

za omožit si pa konc user posted image user posted image user posted image

kako pa ti veš kako metin ati zgleda?? user posted image aja FB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
9.9.2009 23:27:29   
polskava
To pa res , handling obvladam samo zaradi Ulle in njenega posnetka(moj pa tudi, potem pa še svakinja...), no zdaj ji bo pa še špeh zrastel, jo ne smem tako hvalit user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 943
9.9.2009 23:27:42   
mimi30
na tazadnji sliki je ful atiju podobnauser posted image

verjetno se ga spomniš iz kakšnega srečanjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
9.9.2009 23:28:00   
Ploha

res kufre spokala

sej za oblečt ne rabš velik zravenuser posted image ....boš zjutraj vidla kako vreme bo, sej tolk daleč pa spet niuser posted image

pr ns tašča zmer reče, sej se zastonj pele, pol pa trogamo recimo na morje svega i svašta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 945
9.9.2009 23:28:11   
Anonimen
kako pa ti veš kako metin ati zgleda??

a si se zasekirala user posted image user posted image user posted image

sam mimi, st se še kr unmu brokoliju režim...sem mojmu razložla, pa  mu ni glih smešnouser posted image čudak user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
9.9.2009 23:29:09   
Anonimen
no zdaj ji bo pa še špeh zrastel, jo ne smem tako hvalit

a gre kontra tuduser posted image k pol ti dovolim da ene dva dni pljuvaš čez meneuser posted image user posted image

(odgovor članu polskava)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
9.9.2009 23:29:43   
mimi30
Ploha, Meta je prava pozerka mala user posted image user posted image user posted image in ful lepe okice ima user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 948
9.9.2009 23:30:42   
Ploha

na tazadnji sliki je ful atiju podobnauser posted image

verjetno se ga spomniš iz kakšnega srečanjauser posted image

ah mimi nooo, v sosedni sobi spi teta jst se pa poskušam zadržvat smeh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

polskava: zdej ne vem a sm zgrešila,..a mate punčko al fantka, ime, kraj rosjtva, datum rojstva ??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne sam zdj se pa ne grem več..zdej je pa še skačica ena gor pršla???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 949
9.9.2009 23:31:34   
Ploha

kako pa ti veš kako metin ati zgleda??

a si se zasekirala user posted image user posted image user posted image

sam mimi, st se še kr unmu brokoliju režim...sem mojmu razložla, pa  mu ni glih smešnouser posted image čudak user posted image

mal pa ress user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?