*x*y*z*
|
Sem že vse napisala, pa polila računalnik, pa me je ven vrglo. No račko dela, pa začnimo znova... Ja driskam že 1 teden-iz Egipta, ne vem od česa, ker ne jem sadja in zelenjave, edino sem si dva dni prala zobe z vodo iz špinje kot ponavadi. Eni pravijo da lahko od jogurta, ma sem ga dajala tudi malemu, k mu ni blo nič. Od njihove hrane sem dajala malemu le banano in jogurt, ostalo sem mela s sabo. Fajn mi je pršla termo vrečka za flasško, v njej sem pole imela hrano na plaži, pa fajn so alkoholni robčki, da mu razkužiš roke, ker itak je bil stalno na tleh, razen v jedilnici sem pazla, da ni lazu okoli. Hotel moraš vzet ob plaži, ima vsak lastno plažo. zdej moraš gledat al boš imela korale al peščeno plažo. Če je peščena, je največkrat tudi nizka voda in je daleč globoka, če pa so korale, pole moraš po pomolu v vodo, kar je za malega slabo. Malo povpraši o tem. Ne vzamljaj no name hotela. Na letalu je bilo super, ma sploh se je super počutil, v centru dogajanja, ful je bil priden, razen pole v torek in sredo, ko je skapiral kako je fajn, je totalno podivjal, sploh ni tel spat, se mi je jokal 5min na plaži (to je zame ful) prej ku je zaspal - sem že mislna da bo dobil tudi on drisko, zvečer je bil dve uri več pokonci, zjutrej smo dve uri prej ustajali in totalno energičen, naspidiran, potem pa smo ugotovili, da se boji da bo kaj zamudil in sem ga čez dan dajala bolj pogosto spat in potem je blo super. Užival je res maksimalno. Da ne bo predolgo, grem pogledat kaj si še spraševala...
|