Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Punce, moje drage... Sem želela že včeraj z vami deliti novičko, pa nikakor nisem mogla na forum. Mi je ves čas javljalo napako. :( Torej, dolgo sem (se) skrivala ped vami, a zdaj javno razglašam, da sem NOSEČKA!!!!!! Jaaaa, februarja bomo imeli dojenčka. :) NS je za mano, vse je dobro, veliki smo 6 cm, imamo lepo okroglo glavico, sesa prst in spi. :) ooo zvesta čestitke sem ful vesela zate, res!!! uf, jaz pa še kr odlašam s tem, da bi šel rene na počitnice k babici (al pa dedku al pa tetiuser posted image ) pa mi ni nič beduser posted image zaenkratuser posted image je pa ta podvig vedno bližji, v bistvu že kar malo razmišljam o tem... ker pred cajtom še nisem niti pomislila na to, zdaj pa ideja ni več tak slabauser posted image ma jaz pravim, da je najboljše, da vsak dela po intuiciji in kak mu srce praviuser posted image nič se silit... Je pa sranje, če nimata z dragim usklajenih želja, kot pri bačko... baja pri nas je tud tko...pa problem je to, k ula še zmeri tko bluzi ponoči, pa se dere, pa sam mami velj takrat si glih ne predstavljam kako bi blo, da jo kje pustim...sej verjetn bi blo ok, sam lohk pa da bi bla katastrofa, pa se ji še zaserje kej sicer pa - tud za to bo še čas, mene nič ne mori to, da je nikjer ne puščam... a je kera darovala popk. kri v javno banko? Me zanima, če te obvestijo, če je bla kri ok al je šla v raziskovakne namene... jst sem jo dala, pa nič te ne obvestijo...količinsko jo je blo zadost, je zdravnica rekla da je, za ostalo pa ne vem...verjetno če se glih pozanimaš pol, ti tud povejo tejči superca in čestitke zdej če bi rada sam dojila, pol ne dodajaj nič, tistih 30ml je itak tko mal, to joške v 10 min. proizvedejo, tko da to je bolj za pomiritev, sit pa otrok ni nč bolj od tega...fajn se rihtajte Ulla....dej no BAji pomagaj....zdej ti dovolim da odgovoriš viš kak te ubogam pri nas nič novga, vse po starem boljkot ne...fajn se mamo...
|