|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
15.8.2009 10:24:37   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Torej, dolgo sem (se) skrivala ped vami, a zdaj javno razglašam, da sem NOSEČKA!!!!!! Jaaaa, februarja bomo imeli dojenčka. :)

NS je za mano, vse je dobro, veliki smo 6 cm, imamo lepo okroglo glavico, sesa prst in spi. :)

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! user posted image user posted image user posted image Sem te mela na sumu... user posted image Čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

Ajvy tuki sm, vse je ok! user posted image user posted image user posted image user posted image Sva bla z Jušem en dopoldan pri mojih, en dan mi net ni delal...

bačko nimaš kej, pa naj si novo kupujejo... Mava tud midva ene take znance, pa za njih mora še firma bit!!! Pa naj majo, če jim tako paše!

Mi smo prov fajn, Juš je mel sicer par noči, ko sploh ne bi bil stran od mene, ko je pa zizo sam na daleč povohal, je pa že dol padu! user posted image No, danes je pa lepo v svoji posteljici spal! user posted image Upam, da bo tudi v prihodnje. Anžej se tudi počasi umirja, ni več taka jokica stokica. user posted image Mu pa vsak večer pravljico preberem in oba uživava v tem (prej me sploh ni hotel poslušat, je kar neki zraven govoril, zdej ga pa ful zanima in lepo se umiri, preden zaspi).

Taši kako si? user posted image Uživaš v tišini?

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
15.8.2009 10:41:28   
bačko
Zvesta čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo punca!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
15.8.2009 22:08:15   
Taši*
ČESTITKE, ZVESTA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Češnca, uživam v tišini, ja.user posted image Pa malo manj uživam v glavobolu in rahli lakoti.user posted image Sem bila pozno popoldne na Šmarni in me je spet glava začela bolet. Ne vem, kaj je narobe, ampak me vedno pri večjem naporu, sploh obvezno, ko grem na Šmarno, začne pol ful glava bolet.user posted image Pa še lakota me mal matra, samo je prepozna ura za jest, moram se mal odvadit tega, če hočem do konca shujšat na prednosečniško težo (še pred ta prvo). Zdaj že nekaj mesecev pavziram s tem, pa je čas, da se lotim.

Bom šla pa počasi spat, zjutraj zgodaj delam.
Pa otroka zdaj že fejst pogrešam.

Ne boj se smrti. Boj se neizživetega življenja.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
15.8.2009 23:33:08   
Ajvy
oi...

danes je bilo zanimivo popoldne...smo imeli eno tako mini družinsko srečanje.....krasno je bilo...

Zvesta....iskrene čestitke za nosečnost...naj bo čim lažja...user posted image user posted image user posted image .
Sem te pa imela na sumu..že kar nekaj časa....user posted image

Češnca
...sem zelo vesela, da si se javla...me je malo skrbelo....no, kar orenk...ko te ni blo nič na FB....

Tašonka....mene začne glava bolet če premalo pijem...če pa ne jem ko sem lačna...uf..tkarat pa ne sprašuj :-)

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
16.8.2009 8:04:15   
Ajvy
jutro......

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
16.8.2009 9:18:02   
SANEK1
Dobro jutro moje julijkeuser posted image user posted image user posted image

Kak ste kaj? Vidim, da ni lih neke gužve tu gor, upam (z mano vred)user posted image , da se po počitnicah to popraviuser posted image .

Zvesta, čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo ok, Živa je šla z babi in dedijem na morje, nama je ful hudouser posted image user posted image user posted image , samo vem da ona uživa 100/uro, ko se pogovarjamo po telefonu sploh nima časa za naju, ker se tolko dogoja...saj sem ful vesela, da je tolko samostojna (sploh po težavah, ki jih je imela), ampak se hkrati zavedam, kak hitro odrastejo...Ma samo da ona uživauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy, Česnica, Bačko, Taši, pa tu pa tam Madejka, pridne ste da še to debato gor držiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Res bi bla škoda če bi čisto zamrla user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
16.8.2009 11:04:05   
bačko
Jutro!
Ajvy a si bila v Supernovi dopoldne?
Sanek moj niti noče slišati da bi Žana šla za en teden z babico in dedijem kam.Še ko sem zadnjič rekla da bo 3 dni pri moji mami se ni strinjal.
Danes sva se full počla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kriv pa je moj predolgi jezik.Ne znam biti tiho in vse povem kar mi leži na duši.Potem pa s eoba trmava.Samo vedno potem jaz začnem pogovor in se opravičim.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
16.8.2009 22:21:28   
Taši*
Čer.user posted image

Ajvy, hm, sicer se trudim ful piti, samo je pa možno, da je vseeno premalo. No, pa saj me na splošno počute zadnje čase spet ful baše in potem si s kakim večjim naporom samo še poslabšam vse skupaj. Moram se v roke vzet in se pocajtat.

Bačko, tebe si pa sploh ne predstavljam, da bi imela predolgi jezik, res ne.user posted image Drugače pa je to nujno, da poveš vse, kar ti leži na duši, je pa fajn izbrat primeren način. user posted image

Ne boj se smrti. Boj se neizživetega življenja.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
16.8.2009 23:06:01   
Ajvy
oi.....utrujena sem....čist slabo se počutim....premal spim....pa še to po lastni krivdi,,,

Sanek...jah...kaj pa čem....user posted image
Me veseli da ste fino....kakšen fotomaterial bi bil zelo dobrodošel...

Bačko.
..se zgodi...nimaš kej....ne sekiraj se...vem, pa  da ti je zdejle u iber težko......

Tašonka...ja, res....ti po mojem ko boš mal izpregla....boš bolje....tko da ....upam,resnično upam,da boš vsaj majčkeno počivala

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
17.8.2009 8:09:51   
Ajvy
jutro....nočka lepa....

čudn je k Tarje ni

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
17.8.2009 8:10:57   
bačko
Jutro!
Ajvy kako ste?Kje pa imaš Tarjo?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
17.8.2009 8:14:59   
Ajvy
Bačko...smo ok...Tarja je pri babici na počitnicah.user posted image user posted image user posted image ...in to cel teden....user posted image
Sej se imasta fino....krasno se razumeta....sam...moram priznat da mi manjka....mami mami....posim posim daj mi piškota....k Tisa glih še ne govori user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
17.8.2009 8:19:57   
bačko
Joj ko bi bil moj zato da bi bila Žana en teden pri nekomu.Saj jo imam rada da ne bo pomote samo bi pa malo pasalo.Res da gre vsaki drugi dan k babici ampak ko berem in vidim da kar  vsi prakticirate daljše počitnice pri babicah.Moj sploh noče slišati o tem.Kako pa Tisa?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
17.8.2009 8:26:50   
Ajvy
Bačko....a res...pr nas sem bila pa jst tista k je vse skupaj nazaj držala......ampak ko sem vidla kako se ima fino in kako polna vtisov pride nazaj....nima smisla....tko da zdej kar redno vadimo to ,da gre kdaj pa kdaj tja prespat....zdej ko ma pa njena babi cel mesec dopusta....ga ima pa še Tarja malo...

Tisa...ah moj tiško miško.....raste....obračat se nam ne da....samo gledamo gledamo gledamo opazujemo svet....tako...sedi ne ....v bistvu uživlje na hrbtu...nič ji ne manjka....pa začela se je malo več smejat.....pa tko...
Sadja neče nobenega...ga tako ven pljune...uf..zelenjavo ima rada...prav tako riževe in drugačne milupine kašice....tko...aja pa vode tut ne mara..jo pljune da si stopalca  zalije...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
17.8.2009 8:46:34   
bačko
Ah naša Lora je pa tudi prava navihanka.Glavco dviguje ko velika punca.Ko pa jo dam kravice prast pa se ji ne da dvigniti glave.Je pridna in je resnično zlata.
Žana jo ima zelo rada in tudi Lora jo kar naprej gleda in se ji smeje.Sta moji največji lubici.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
17.8.2009 9:00:45   
baja*
jutrouser posted image

uf, jaz pa še kr odlašam s tem, da bi šel rene na počitnice k babici (al pa dedku al pa tetiuser posted image ) pa mi ni nič beduser posted image  zaenkratuser posted image  je pa ta podvig vedno bližji, v bistvu že kar malo razmišljam o tem... ker pred cajtom še nisem niti pomislila na to, zdaj pa ideja ni več tak slabauser posted image  ma jaz pravim, da je najboljše, da vsak dela po intuiciji in kak mu srce praviuser posted image  nič se silit... Je pa sranje, če nimata z dragim usklajenih želja, kot pri bačko...

sicer smo pa čez vikend mi meli babico na počitnicahuser posted image  je tud pasalouser posted image  tak fajn sta se mela z renejem, midva z dragim pa sva tud ujela par trenutkov zase, sva šla v kino in sva bla edina v dvoraniuser posted image  a kino ni več v modi al kak?user posted image  sva zgleda za cajtomuser posted image

kaj naj še povem? nosečnost me že malo utruja, po eni strani se ne bi več šla, po drugi pa še max. uživam v brcah, ker pol smo za zmerom zaključliuser posted image  (verjetnouser posted image ) za bebiko mam že skor vse perajt, par drobnarij še nabavim, torba me pa tud že čaka tamleuser posted image

user posted image a je kera darovala popk. kri v javno banko? Me zanima, če te obvestijo, če je bla kri ok al je šla v raziskovakne namene...

user posted image  zvestauser posted image user posted image user posted image  naj bo nosečnost mirna in zdrava!user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
17.8.2009 9:05:20   
bačko
Jaz bi tudi z mojim kam šla sama.Ok zdaj ko je Lora bomo pač še malo počakali.Od kar imava Žano sva šla samo v Ikejo sama.Drugače pa gre ona povsod z nama.Zdaj pa še Lora.Resnično upam da ko bo Lora malo večja da bova šla kam sama.Prav pasalo bi.Zvečer ko obe zaspita se midva usedeva na balkon in se pogovarjava in prav paše.user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
17.8.2009 13:23:52   
SANEK1
user posted image user posted image Dober dan...

Evo mene tudi...je imel Filip posvetovalnico in prvi pik-pik, joj kak hitro gre to. Bil je ful priden, se vidi da je pubec in ni tak cmerav (še neuser posted image )user posted image user posted image user posted image

Ma že 7480 g  in 66,5 cm, res je velikuser posted image

Kar se tiče puščanja otrok, jaz sem tudi do Živinega prvega leta bla proti, pol pa so me 1x prepričala in k0o sem vidla, da lepše spi kot doma, s,mo začeli redno prakticiratuser posted image
Septembra gremo na poroko od moje ful dobre prijateljice, pa si ne znam predstavljat da bi ju zraven vlačla-nimata ne ona2 ne mi2 nič od tega. Ju pa ful pogrešama, spkloh če vidim kakšne druge otročke, samo vema da je tak najboljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
17.8.2009 22:31:01   
pupi
Zvesta čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
17.8.2009 22:33:28   
pupi
Baja sem ravno zadnjič o tebi razmišljala, da si pa v tej nosečnosti "pridna" (saj ne vem kak se naj izrazim).... kaj Rene se je v tem času nosečnosti že rodil, a ne?

Jaz sem taki bolj cmeravec, da bi Najo kam dala oz. komu dala za prespat ... še v vrtec je nisem vpisala!! kaj čmo verjetno egoistično, a ne morem iz svoje kože!!!

< Sporočilo je popravil pupi -- 17.8.2009 22:35:47 >

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
18.8.2009 9:02:10   
Ajvy
Jutro....

BAja...mislim,da je to naredila Ulla....

ostalo kasneje....user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
18.8.2009 9:03:13   
baja*
ja pupi, pridna semuser posted image  v čet. bom že 37.t, reneja sem rodila pri 35. Po moje ful pomaga magnezij, ki ga pijem že od samega začetka pa buscopan sem vzela sem in tja, ko so bli bolj močni krči. pa ko mi začne buši otrdevat, ne šmirglam nobenga in se takoj vležem, magari za par min.

sanek bravo za Filipa!user posted image  priden... Vidva pa le uživajta na ohcetiuser posted image

Pa dobro jutro vsem!user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
18.8.2009 9:06:41   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Jutro....

BAja...mislim,da je to naredila Ulla....

ostalo kasneje....user posted image

aha, tenks, pol bom pa njo počakalauser posted image

pa ti? Si se dans kaj bolje naspala?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
18.8.2009 9:48:35   
Češnca
Heeeej!

Danes ima pa naš Juš že en mesec! user posted image user posted image user posted image Joj, kako hitro je minilo...
Evo, je že sirena! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
18.8.2009 18:51:53   
tejči77
Ojla, babike!
Hvala vsem za čestitke.

Corfu, tebi pa vse naj naj za rojstni dan user posted image user posted image user posted image
Zvesta, čestitke, tako sem vesela zate. Kako se počutiš?
Bačko user posted image user posted image user posted image user posted image

To sem uspela na zaslediti, ker sem res na hitro preletela za nazaj.

Mi smo že od četrtka doma, no, midva z Maj Enejem. Porod je bil proti prvemu superca. Popadki so se mi začeli ob 6:00 na dve minuti, potem sem si še glavo prala in te ceremonije, češ da bom lepa.user posted image Ob 10:00 sem šla v porodno odprta že 6 cm, imela sem samo svoje popadke, ob 11:00 smo začeli potiskati in dr. Koren je bil ves čas z menoj, dokler nisem ob 11:28, sicer s prerezanim presredkom in raztrganinami rodila. Bila sem nepopisno vesela in ponosna, da mi je tokrat uspelo čisto sami, brez umetnih popadkov, skoraj brez sredstev proti bolečinam. Šivi se še držijo skupajuser posted image , oba sva zaenkrat zdrava. MajEnej je kot za stavo, v petih dneh, kar sva doma se je zredil za 310guser posted image , jaz sem mu pa še parkrat dodala kakšnih 30ml dodatka, ker je kazal, da je še lačen. Pa očitno ravno ne bi bilo treba. Bova poskusila se res samo dojiti, ampak proti večeru in pozno zvečer ga kar ne morem nasiti.
V glavnem, vse želje so se mi uresničile, kar se tiče poroda, timinga,...
Srečnaaaaaaa sem, da me kar razganja.
Upam, da se me jutri ne loti kakšna depresija, da ne bom padala iz enega razpoloženja v drugega.
Držte se!

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Varanje
binyy

Ali bi prevarali svojega partnerja,če le ta nebi nikoli izvedel?

da, takoj (7%)

ne, nikoli (58%)

mogoče (11%)

ne vem (18%)

sem ga že (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!