|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
24.8.2009 14:06:06   
pupi
Babike hvala za lepe želje!!

Se mi je dan tak fajn začel, sma mele z Najo že kar dopoldan fajn obiskec. Samo Naja ga je spet biksala in je bla nedružabna. pa saj če tak pomislim je vedno, ko sma same je pridna, če pa je kdo poleg pa sama gnjavaža in egoizem. Eh brezzveze!! Res iskreno upam, da ni blo zamer user posted image  user posted image

Sploh ne vem, če sem ti, Tejči, za novega člana čestitalauser posted image  user posted image Zato bom kar zdaj, boljše 2x kot pa nobenkratuser posted image  Čestitke za Maj Eneja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , obilo cartanja!!!!!!!! Taka cukra sta vaš pubec in deklina user posted image !!!

Spet same lepe slikice.

Ajvy ti si me za križ vprašala, pa moram povedat, da od user posted image  z Najo se glede križa nisem boljše počutla, so pa tokrat bolj nosečniške težave izrazite user posted image .

Glede poroda, pa ve vsaj približno vete oz. ste vedle kaj vas čaka, jaz pa bom kar prvorodka pri drugem otrokuuser posted image , me res zanima kak se bo pri meni vse skupaj odvijalo. Me pa ni prav nič strah, no  vsaj zaenkrat še ne, ker sem pri CR preveč pretrpela, da bi se poroda bala. Rajši bolečine ko je otrok še not, ko pa pol ko je že veni!!!!!

Se opravičujem, da nisem nič konkretno komentirala, ampak letim kuhat, pridem mama na kosilo, pa Naja fajn spi in moram ta čas kar pridno izkoristit.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
24.8.2009 14:29:40   
madejka
Pupi kaj te noriš, saj so pa te deca... Naja se bo tud unesla... če ne prej, ko bo bratec prišel pa se bosta lahko skupaj igrala!user posted image Mi smo uživali user posted image Zdaj ste pa vi spet na vrsti user posted image

Sanek user posted image za Živo... dobri ste... ti in Živa da sta tak pogumniuser posted image user posted image

Češnca kaka frajerske hlače!user posted image user posted image

Bačko mi smo se zdaj odločili za hiško, čeprav je parcela Bogu za leđimauser posted image Bomo pa imeli svoj mir, svoj prostor, svoj vrt... do mesta pa 15 min. Mislim, da nam nič ne bo manjkalo. Smo se zdaj ful razvadli in ne bi mogli nazaj v blok, čeprav bi bil v mestu.

Ajvy se je kaj bolje splao te dve noči?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
24.8.2009 15:17:29   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Čestitke za Maj Eneja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , obilo cartanja!!!!!!!!

Mi ni dalo mira, sem mogla it nazaj gledat kak sem napisala Tejči. Verjetno se morata oba imena sklanjat ne, če sta dva al kak zato se bi popravla in čestitam za Maja Eneja user posted image .

Bačko jaz sem živela do 23 leta v bloku, zdaj pa sem v hiši in si ne znam prestavljat, da bi morala v blok nazaj, ker kot je Baja napisala, si lahko veni kolko hočeš, skoraj (en sosed je čuden) kak hočeš,.... bi se še našlo kaj ZA!!!

user posted image user posted image user posted image  Živa!!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
24.8.2009 15:20:08   
pupi
Pišek se peče, in skoraj pečen, solata pripravljena, skuham še mlince in južna je tu!!! Tamala pa še kar spiuser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
24.8.2009 15:36:14   
madejka
Jo je Maj zmatraluser posted image On pa spet ni htel ituser posted image Jaz res ne vem, kaj naj s tem otrokomuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
24.8.2009 16:04:14   
bačko
Ravno zato ker imaš okoli hiše travo in veliko prostora za otroke bi jaz šla.Pa sem drugače do zdaj skoz živela v bloku in zdaj si pa le želim v hišo.Res da je dvojček ampak vseeno.Moj pa noče in noče o tem nič slišati.
Nič grem si kavo skuhati.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
25.8.2009 7:38:01   
SANEK1
Dobro jutro...

Včeraj valda ni zneslo, tak da malo z zamudo ali ipak:

Pupi, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj se ti izpolnijo vse tvoje skrite in manj skrite željeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Češnica, iiiiiiiiiiiiiii kaki frajerček oz. obauser posted image user posted image user posted image user posted image  Meni so hlače na prisel ful cartkane, pa še ful praktične souser posted image user posted image user posted image

Bačko; lora je tudi prava lepotičkauser posted image user posted image user posted image

Kar se tiče hiša-stanovanje:
Jaz sem 23 let živela v bloku, zdaj že 8 leto v bajti, drugo leto se spet selimo v blok. Mi je ful hudo, ker bom nenormalno pogrešala ta štikel zemljice, ampak na žalost nam je tu premajhno in gremo v malo večje. Se pa tolažim s tem, da bomo od mojih (tu kjer zdaj živimo) oddaljeni le kak km in bomo lahko vedno prišli na "obisk"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
25.8.2009 10:29:25   
Ajvy
dobro jutro...zaspala sem ob pol petih...budnico smo imeli okol šestih....najbrž mi ni treba povedat kako zgledam

NAslednji teden se selimo, najemnina je kar ugodna...sicer ne vem kako bomo...ampak bomo

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
25.8.2009 10:57:06   
madejka
Jutro! Če se temu tako reče ko nisi spal že dve nočiuser posted image
Povožena sem... Tobija spi od 21. do 1.30 in pol nič več, razen malo drema tam po 10 min skupaj... že dve noči je tako.... ne pomaga ne duda, ne ziza, ne flaša... Nimam pojma kaj mu jeuser posted image Čez dan spi tako kot je prej, nič več. Jaz pa sama z obema cel danuser posted image

Ajvy kam pa se selite??

Sanekova kak ste vi?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
25.8.2009 12:15:12   
bačko
Madejka tudi Loro nekaj meče.Prvič da se je ponoči zbudila ob 00.30.No res pa je da je samo pojedla in zaspala nazaj.Koliko čez dan spi?Boga prav smiliš se mi!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajvy kam se selite?Zakaj pa si šla tako pozno spat?user posted image user posted image user posted image user posted image
Obema želim da bo današnja noč kaj boljša!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
25.8.2009 12:17:33   
rumba
Dan!

Po dolgem času se spet oglašam.user posted image Malo več kot mesec dni smo se potepali naokoli, tako da sem čisto iztirjena in se kar nekako ne znam lotiti dela... V Grčiji smo se imeli enkratno, tako da smo že sklenili, da se naslednje leto vračamo in pogledamo še to, kar nam letos ni uspelo.

Prebrala vas še nisem, niti ne obljubim, da mi bo uspelo, vidim pa, da je kar nekaj novih dojenčkov, tako da vsem skupaj ČESTITKE!!! Pa še zvesta tebi čestitke, ful sem vesela zate in še Taši, dobrodošla nazaj. Sem se te prav lepo razveselila.user posted image
Kaj več pa napišem, ko se spet malo vklopim v debato.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
26.8.2009 7:47:55   
Ajvy
jutro

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
26.8.2009 7:53:21   
SANEK1
Jutro Ajvy...kako?
Jaz sem ful vesela, ker je Živika končno domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
26.8.2009 8:18:16   
bačko
Jutro!
Ajvy kako si?
No Lora je danes že od 6 pokonci!Zadnji dve noči so obup ampak bomo že preživeli.
Sanekova lepo da imaš Živo doma.Verjamem da si vesela.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
26.8.2009 8:52:26   
SANEK1
Ajvy ku-ku...user posted image

Bačko, dobro jutro še tebi in tvojima babamauser posted image

O Rumbeki dobrodošli nazaj v realnost (ne vem kerega naj pripopam-bom kr oba)user posted image user posted image

Madejka, mi smo super, samo ne vem kaj se zadnji teden dogaja z našim najmlajšimuser posted image user posted image user posted image
Zbuja se na dve uri in manj malo pocuza in zaspi nazaj, pa saj je ok, da takoj zaspi samo mi vseeno ni jasno, verjetno je to spet faza ali kajuser posted image user posted image user posted image
Sicer pa si ti še na slabšem, tak da ne bom jamrala...

Baja še malo, pa greš tudi ti na počitnice, v en lep zgodovinsko bogat krajuser posted image user posted image user posted image

Češnica, kak je zobek? meni še tudi občasno nagaja, morem se spravit k zobošinterjuuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
26.8.2009 9:22:16   
bačko
Saneko pri nas je zadnje dva dni tudi čudno.Čez dan zaspi po 30 minut in nič več.Ponoči se je tudi začela prej zbujati.Bom videla kako bo danes.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
26.8.2009 10:08:44   
anja7
ojla babike!

evo še mene mal tuki gor. Smo mel doma neki časa skurjen računalnik, v službi sem mela pa zarad dopustov noro gužvo, tko da se spet nisem nč uspela javit. Jah kaj naj rečem dopusta je konc user posted image , smo pa dobil vrtec in sm tookkkk vesela. Tko da naš Tilen začne drug teden hodt v nov vrtec. Zdej je bil v privat vrcu (je blo tok drago 350 EUR, od septembra dalje bi blo pa 370), tko da sem bla že res obupana. Itak sem ga hotla met pol doma, k bi jaz ostala na porodniški, sam bi bla pa doma pol verjetn norišnca. U glavnem so nas pa v četrtek presenetl z novico o vrtcu in to smo ga dobil čist bliz doma (5 minut peš).Res fajn.
Drugač sm pa kr naprej utrujena in je čist drugač kt pri Tilnu.Sicer se počutm urdeu, sam zgleda me tale vročina, pa služba kr mal preveč izčrpata. Ampak sej bo. Še par mecov, pol bojo pa druge težave -nespanje,...

Aja, pa čestitke vsem "novopečenim" mamicam!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
27.8.2009 8:27:11   
Češnca
Heeeej!

Hvala za skrb... Včeraj sem bila pri zobozdravnici in smo poštimali ta user posted image zob! user posted image

A je še kateri tkoooo vročeeeeeeeeeee?!? Ajvy tebi sigurno, ne??? user posted image Pa še prehlajena sm in Jušu tud mal z noska teče. No, dons je že bolši, včeri je pa skos kihal, bošči moj.

anja user posted image user posted image user posted image za vrtec!

Sanek saj veš - vse skupaj je en kup faz, verjetno je tud to ena. user posted image Bo minilo... user posted image Me prav zanima kdaj bo naš tamauček kaj več ur spanja v kosu nabral. user posted image Sam sej se ne pritožujem, dokler lepo nazaj zaspi, je prov fajn! user posted image
user posted image user posted image user posted image da ste ponovno vsi na kupu. Pa da je Živa tako lepo uživala!

Ja, mi tud še nismo dali Anžeja za dlje časa kam na počitnice, ker se mami še ni sposobna ločit od njega. user posted image V bistvu je 3x prespal pri mojih - 2x poroka, 1x ko je očka nazdravljal na Juševo rojstvo, jst sm bla pa seveda v P. Nikoli ni blo problemov, ampak... Ah ta grozna mami! user posted image

rumba pogrešali smo teeeee! user posted image

madejka, bačko ste se že kaj naspali??? Upam, da bomo mi to fazo preskočili!!! user posted image

Ajvy selite se? Kje ste našli stanovanjček?

stanovanje-hiša: joj, joj, to sploh ni vprašanje, ker tko norooooo pogrešam vrt oz. travico in senčko! Je tko fajn, ko se Anžej pri naših podi po vrtu in me nima kaj skrbet. No, na očeh ga itak morš met...

Pa mam spet sireeeenoooooooooooooo! user posted image Se grem stiskat k Jušu! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
27.8.2009 8:44:21   
rumba
Češnca, hvala! Ja, meni je tudi nonstop vroče....
Ajvy, kam se selite? Kako je pa kaj s tisto neprofitno zadevo?
anja7, super za vrtec!!! To pa je olajšanje,a?
madejka, bačko, upam, da sta kaj bolj spočiti.

Jaz sem pa sama doma s Hano. Možek je celi teden na službeni poti, Hana pravi, da je šel gripo lovit, Aneja imam pri tašči, Julijo pri moji mami. Sem sicer upala, da bom uspela kaj narediti, pa mi je ratalo le vse papirje porihtat (od včeraj sem tudi uradno brezposelna), pa Aneju vse za šolo nabavit, danes ponoči mi je pa Hana začela jokat, da jo boli uho in ne bo nič z vrtcem. No, čez dobro uro se greva pokazati v ZD. Upam samo, da ne fašemo antibiotika...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
27.8.2009 10:10:33   
bačko
Češnca nič nisi grozna.Tudi jaz Žana še nisem nikamor dala za dlje časa.In to zato, ker moj mož noče.On pravi da imava otroke zato, da midva skrbiva za njih in ne drugi.Žana je do zdaj samo enkrat prespala pri babici in dediju in to takrat ko sem Loro rodila.
Oh jaz sem se naspala.Imam do 6 čisto dovolj.Pri Žani nisem imela nikoli dovolj zdaj pa ni nobenega problema že ob 6 vstati pa čeprav Lora spi do 8 zjutraj.
Rumba upam da z Hano ni kaj hujega!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
27.8.2009 10:35:50   
anja7
Češnca- ja tud men je vroče ko psu. Pa ne vem več al res ne znam več prenašat vročine, al me že mal emo daje...user posted image . Ne, ampak mi je res čist skoz vroče. Edin proti jutru se mal ohladim za kako urco, pol pa spet ....
No sej še mejčkn, pol bom pa spet jamrala kok me zebe. Jah kaj čem taka sem.

Rumba; user posted image user posted image user posted image  za Hano. Da ni kako vnetje, pa da se hitr pozdrav!!
Kar se pa vrtca tiče, ja je pa tole res olajšanje. Sicer mi je že kr hudo, k je tuki že tko navajen, pa kokr jaz našga Tilna poznam, bo spet trajal kr dolg časa, da se privad na nove otroke, novo okolje,... Sem mu dons zjutri k sem ga v vrtec pripeljala rekla, da gre samo še jutr sem, pol pa v drug vrtec, mi je pa ene 5x nazaj zabrusu ne mami, ne v dug vrtec-tega bo Tilen hodu. Se mi kr mal smil, ampak sej bo. Ga bom vsaj kdaj popoldne lohk še kam pelala, v tem vrtcu bi pa bankrotiral.

Drugač se pa dons kr dobr počutm, k v torek me je tok glava bolela cel dan, da se mi je zvečer pod tušem ful kri vlila iz nosu. Sem se kr mal ustrašla. Je pa res, da sem bla čist preutrujena. Sem pol včer mal počila in je blo počutje 100% bolš.

Dejte mi še neki povedat; a so vaši tud taki hiperaktivci. Tilen čist cel dan šiba sem tja,... skor skoz je zuni, pa zvečer kr ni in ni utrujen. Kako pa pol k sta dva to uskladite? Me je kr mal strahuser posted image   

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
28.8.2009 7:20:07   
bačko
Jutro!
Anja naj te nič ne bo strah.Boš videla da boš zmogla.Meni Žana takrat ko je doma pomaga in tudi sama se zamoti z igranjem.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
28.8.2009 8:11:42   
baja*
jutrouser posted image

Sem si vzela malo cajta za vas... rene gleda baby tv - the cuddlies, njegova najljubša risankauser posted image  jaz kafe žlempam, ta stari pa spi tamle na kavču...
včeraj sem mela ctg, nič ni pokazalo, dojenček še vedno nori po trebuhu in nič ne kaže, da bi se mu mudilo venuser posted image  edino trebuh mam fuul trd, pa sramna kost me tak boli, da hodim ko ena racauser posted image user posted image  rene po mojem kr kapira, da še malo pa pride nov član, vsak dan prinese knjigo Lukec dobi sestrico (ta je še od mojih malih noguser posted image ) in jo skup pogledamauser posted image . Drugače je pa na polno šaltal iz kaj na zakajuser posted image  Zakaj je trava zelena? Zakaj komar piči? Zakaj to zakaj onouser posted image user posted image

pupi vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ajvy ti si pa res nočna ptica... jaz sem tud včasih sred noči hodla spat, sam pol sem lahko vlekla do 11-ih al pa še dljeuser posted image  zdaj, ko sem ob 6-ih že auf, me pa zvečer tud ob desetih že mečeuser posted image
o rumba WBuser posted image  kak je Hana?user posted image
sanek lepo, da ste spet združeniuser posted image
anja hellouser posted image  super za vrtecuser posted image  meni je tud groozno vroče te dniuser posted image  včeraj me je tak potolkla ta sopara, da sem se komaj premikala... dans bo spet vroče, jaz pa cel popoldan sama s tamalim...

nič, grem zdaj mehurčke pifat na balkonuser posted image

lepo se mejte!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
28.8.2009 8:27:02   
bačko
O Baja ti boš pa kmelu imela rok.Super!Komaj čakam da vidimo še enega otročička.user posted image
No moram prilepiti slikico od Lore ko se smeje.
user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
28.8.2009 8:58:23   
baja*
iiiii bačko kak je lubanauser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ste že kdaj...?
binyy

Ste že kdaj sexali v dvigalu?

da (4%)

ne (66%)

ne, ampak si želim (17%)

ne, najraj sem na postelji (12%)

Število vseh glasov: 237

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!