tejči77
|
Ojla, babike! Hvala vsem za čestitke. Corfu, tebi pa vse naj naj za rojstni dan Zvesta, čestitke, tako sem vesela zate. Kako se počutiš? Bačko To sem uspela na zaslediti, ker sem res na hitro preletela za nazaj. Mi smo že od četrtka doma, no, midva z Maj Enejem. Porod je bil proti prvemu superca. Popadki so se mi začeli ob 6:00 na dve minuti, potem sem si še glavo prala in te ceremonije, češ da bom lepa. Ob 10:00 sem šla v porodno odprta že 6 cm, imela sem samo svoje popadke, ob 11:00 smo začeli potiskati in dr. Koren je bil ves čas z menoj, dokler nisem ob 11:28, sicer s prerezanim presredkom in raztrganinami rodila. Bila sem nepopisno vesela in ponosna, da mi je tokrat uspelo čisto sami, brez umetnih popadkov, skoraj brez sredstev proti bolečinam. Šivi se še držijo skupaj , oba sva zaenkrat zdrava. MajEnej je kot za stavo, v petih dneh, kar sva doma se je zredil za 310g , jaz sem mu pa še parkrat dodala kakšnih 30ml dodatka, ker je kazal, da je še lačen. Pa očitno ravno ne bi bilo treba. Bova poskusila se res samo dojiti, ampak proti večeru in pozno zvečer ga kar ne morem nasiti. V glavnem, vse želje so se mi uresničile, kar se tiče poroda, timinga,... Srečnaaaaaaa sem, da me kar razganja. Upam, da se me jutri ne loti kakšna depresija, da ne bom padala iz enega razpoloženja v drugega. Držte se!