|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
11.8.2009 14:15:51   
Ajvy
sam da vam povem ,da mi je vroče 

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
12.8.2009 1:57:52   
Ajvy
počasi se odpravljam spat....

sem zlikala....pomila...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
12.8.2009 7:08:58   
bačko
Jutro!
Ajvy ti pa zelo pozno hodiš spat!Ja kdaj pa potem že vstaneš?
No naša Lora ga nekaj sračka ponoči.Noče jesti tako da upam da ni kaj narobe z njo.Bom videla kako bo čez dan.Do zdaj je ponoči lepo jedla danes pa kar ni in ni šlo.
Koliko obrokov naj bi imela pri 2 mesecih in na koli ur naj bi ji dajala jesti?Jaz ji dam na 4 ure in okoli 130 ml.Ne ven pa koli je težka.
No se čujemo kasneje.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
12.8.2009 9:34:50   
Ajvy
<jutro.....

Bačko.....jah..vstanem včasih zgodaj...včasih pa malo manj zgodaj....kolkr Tisa reče....

Glede hranjenja ne vem če je kje kak univerzalni recept.....Tisa je 5 na dan in je po večini tako že od njenega rojstva.......pa še to sva se komaj navadli, ker bi ona jedla samo 4 krat....
Če te zelo skrbi...vprašaj P

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
12.8.2009 12:21:40   
corfu
Dober dan

sem še živa, ja...user posted image

Nekako mi zmankuje časa, dopoldne službo, popoldne otroka, delo po stanovanju, da o likanju ne govorim user posted image , cele popoldneve preživimo zunaj in preden se sama odpravim spat je ura deset, enajst zvečer.

Kako ste ve?

Vidim, da se kar pridno štimate...

Ajvy, a si vparaša P, glede Tise in njene umirjenosti?

Freyche, tud ni, Rumba najbrž uživava po Grčiji, Zvesta, ....bodte bolj pridne kot, jaz no user posted image user posted image user posted image

aja pa častim vam danes kavo, imam namreč rojstni dan user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
12.8.2009 12:23:01   
Anonimen
ajvy a si vidla zsuser posted image

corfu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2531
12.8.2009 12:26:53   
corfu
Ulla, si pares zgovorna user posted image user posted image user posted image

A boš imela kaj časa zame? sem že napredovala, al katera sem v čakalni vrsti?user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
12.8.2009 12:30:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ulla, si pares zgovorna user posted image user posted image user posted image

A boš imela kaj časa zame? sem že napredovala, al katera sem v čakalni vrsti?user posted image

user posted image

user posted image ma daaaaj....če vse stoji, k se tud prtaknem ne večuser posted image ne vem kaj je to, ampak prov tko en...hm...ma ne glih odpor, to je tok negativno, sem dobilauser posted image to odkar mam mulce...in kr čakam, kdaj me bo ruknlo spet v poziivo, sam me kr nočeuser posted image

user posted image kaj naj...

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2533
12.8.2009 14:00:18   
pupi
Tejči čestitam!!!!!!!!!! Pa veselo cartanje!!!!

Bačko mi smo tudi že lepo pridno hodli na kahlico, zdaj pa je naenkrat zaštekalo in sploh noče, ne in ne. Če se ne motim je ena od vas že pisala o tem. Hlače so v glavnem non stop polulane, če jo vprašam, če gre lulat reče ne in se čez minuto polula. To najino uvajanje na kahlico že traja celo poletje in ne obrodi sadov. Zdaj sem se odločla, da jo malo pustim na miru in sma spet na plenici, očitno mora res biti otrok pripravljen na kahlo al kak, saj ne vemuser posted image  Če ma katera kak predlog ga z veseljem sprejmem!!!

Malo vam zavidam, da ste že vse user posted image  pri koncu, samo jaz še bom gagala do novembra. Zdaj sem na antibiotiku, zaradi urina, samo se mi zdi, da nič ne pomaga....

Naja je drugače kar pridna z ipiko še nimama težav, trkam.... no pa jaz se nekak ne ukvarjam z izpadi oz. pri nas take fore ne palijo, saj vete kak je pri nas špartansak vzgoja pa to user posted image . No pa saj ma izpade tudi, da je ne bo samo hvalila, to pa mora met saj pa te mora svoj jaz tudi malo uveljavljatuser posted image .

lepo bodite babike, čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
12.8.2009 14:07:01   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

nisem ....ni nobene kuvertice....
sem pa dobila vseh 5 sezon...no, dobim v petek...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
12.8.2009 14:08:42   
Ajvy
CORFU......VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
12.8.2009 14:12:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

nisem ....ni nobene kuvertice....
sem pa dobila vseh 5 sezon...no, dobim v petek...

tale rr je mal čudnuser posted image

no, sj je blo sam to, da nism nič dobila...nima noben nč od teh, k jih poznam...sam če dobiš, pa tko kuluser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2537
12.8.2009 15:18:04   
bačko
Corfu vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
12.8.2009 18:13:19   
Taši*
Tejči, ČESTITKE!!!user posted image

Baja, čau!user posted image Tko ja, najboljš nič hitet, že brez tega pridejo živčni dnevi.user posted image

Bačko, uh, da bi ti vidla, kakšno smo imeli pri nas, pa kolikokrat sem jaz jokala in živce zgubljala, pa je zdaj vse ok, tko da itak da si za mamo, brez dvoma!user posted image Sej je res slaba tolažba tale moment, samo res mine. Veš kako bo čez 2 leti lušno, ma zmeša se ti, pa že prej bo! Naša dva sta najboljša prijatelja, pa zdaj že res na izi postaja, vedno bolj, sploh ko je ven iz plenic tudi Jure, ma majka!user posted image Drugače pa tko, kot so ti že napisale - res si sem pa tja vsaj pol urce zase vzami, za odklop, šport je res najboljši!
Za kakanje pa žal ne vem, k sreči se nisem rabila s tem ubadat, ker je mali kar sam od sebe prešaltal in isto že prej Špela. Tu sem pa res imela srečo! Se mi zdi pa od baje predlog super!

Corfu, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

Ajvy, kako si ti?

Jaz imam tamaladva še kar na morju, sva jima morala zaradi služb podaljšat počitnice še za en teden, tako da bosta dva tedna dol. Onadva pa seveda v jok, kaj hujšega kot na morju bit 2 tedna!user posted image Uživata ko pujska in se komaj kaj sploh spomnita na dom! Zdaj že oba samostojno plavata z rokavčki (naj poudarim, da sta letos prvič v lajfu resno na morju, da sta sploh imela to šanso) in sta ful ponosna!user posted image
Jaz sem pa včeraj imela drugi tak ta zaresni frej dan po 8. juniju letos! Tko frej, da nisem glih proti jutru šele iz službe prišla in itak šele popoldne k sebi prišla. Oh, kako je pasalo! Zdaj čez vikend pa sicer delam, ampak bom pa imela blažen mir doma, ker gre mož za 3 dni na službeno pot in bo tud zakon, kar bom doma, po dolgem času biti spet popolnoma sama in če mi ne bo do tega, tud s prstom ne mignit!user posted image Eh, sem si kar mal fovš!user posted image

< Sporočilo je popravil Taši* -- 12.8.2009 18:14:40 >

Ne boj se smrti. Boj se neizživetega življenja.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
12.8.2009 21:36:04   
pupi
Joj Corfu sem prej pozabla vse naj, naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Počasi sem jaz na vrstiuser posted image , pa je že spet eno leto več!!

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
13.8.2009 6:59:31   
bačko
Jutro!
Žana je do zdaj vedno povedala za kakat samo zdaj se je to zgodilo že ene 5 krat in vedno samo pri meni.Pri babici vedno pove in nikoli ni problema.Mislim da pač s tem išče pozornost.Jo bo že minilo.Nisem nič huda na njo in pač vedno znova lepo razložim da se to pač ne dela in da mora vedno mamici povedati.
Lora je včeraj bila pridna ker ni bilo Žane doma.Kadar pa je Žana doma pa je vedno nagajiva in veliko joka.
Me pa nekaj zanima.Včeraj jo je dopoldne nekaj zvijalo.Ali so lahko krči tudi dopoldne?Vem da je Žano tudi čez dan zvijalo in pri Lori se je tudi zdaj to začelo dogajati.Bom videla kako bo danes.Vem samo da sem ji včeraj dala malo preveč kapljic proti krčem in da jo je potem še bolj mučilo.Bom videla kako bo.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
13.8.2009 7:45:56   
Ajvy
oi...jutro...nič kaj pretresljivega ....
Tarja je nekaj kašljala ponoči, tak da sem ji kar inhalator naštimala., pa je bilo boljš...včeraj se je kar orenk v prstka udarla, kožo posnela.....pa še udarec je bil orenk....ma čist zatečen prst...sem ji namazala , povila...sam se mi zdi ,da jo kar orenk boli......

Tisa....sem jo ponoči samo malo pokrila čez nogice, pa je takoj zbrcala dol...

Tašonka.
..mi smo ok...hvala za skrb.....

Bačko...tko kot si rekla,,,po mojem je tko zaradi pozornosti,....sej bo....vse mine.....tut to bo...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
13.8.2009 8:14:15   
bačko
Ajvy daj se bom naslednji teden pripeljala z Loro v Ljubljano in bi se lahko dobile.Pa bi lahko šle na sprehod.Jaz bom iz Jarš prišla proti BS-u.Kdaj hodita vidve ven?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
13.8.2009 12:17:01   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Ajvy daj se bom naslednji teden pripeljala z Loro v Ljubljano in bi se lahko dobile.Pa bi lahko šle na sprehod.Jaz bom iz Jarš prišla proti BS-u.Kdaj hodita vidve ven?

dopoldne ne hodiva, ker Tisa spi...potem pa greva ob treh....
Samo da ti povem, da je  na PST-ju veliko majhnih kačic......

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
13.8.2009 22:04:21   
Taši*
Bačko, lahko so čez cel dan krčki. Pir nas jih je tudi Špela imela samo zvečer, Jure pa čez cel dan.

Ne boj se smrti. Boj se neizživetega življenja.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
14.8.2009 10:16:22   
bačko
Dan!
Ajvy potem pa ne bom šla na sprehod!Kako pa to da so kačice?
Včeraj je imela Lora tako močne krče.Ampak samo zvečer.Prav smilila se mi je.
Sem pa včeraj zelo zamerila od moževega brata punci Rozi.Sem jo zadnjič vprašala če ji dam flaške da bo imela za vsak slučaj pa je rekla da je.Da bi jih bila zelo vesela.Včeraj pa mi reče Mare (brat od mojega moža), da jih ona ne bo vzela da jih bo raje kupila.Jaz ji hočem smao pomagati ker vem da jima bo zdaj težko ker še stanovanje kupujeta in jima pač hočem pomagati.Se mi je prav zamalo zdelo ker reče meni ja, njemu pa drugače.In sem se odločila da ji ne bom nič več dajala oblačil in ostalih stvari ampak jih bom lepo prodala.Ona pa naj si kupuje.user posted image user posted image user posted image user posted image
Dane se mi tako vrti.Pomoje zato ker sem v sredo dobila M in je zelo močna.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
14.8.2009 14:14:14   
Ajvy
Bačko...ne  sekiraj se ..če folk rad zapravlja..to je njihova stvar...in niti malo ni vredna tvojih živcev....
Bogica LOra.....upam,da krčki čimprej minejo...
Glede M...jst sem jo tut zdej dobila..po enmu letu in pol..matr je blo čudn..in se mi je prvi dan tudi zelo zelo vrtelo, kolena so se mi šibila....pa slabo mi je blo za znoret...

Kačice so, ker je kle gradbišče, pa se umikajo hrupu...pol pa grejo čez potko v prostrano deželo...user posted image

Češnca..kje si...kar malo me skrbi...k te nikjer ni,,,,

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
14.8.2009 16:14:45   
bačko
Ajvy mah ona je itak čudna.
Če katero zanima sem v album dodala nekaj slik od Lore.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
14.8.2009 22:42:22   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Ajvy mah ona je itak čudna.
Če katero zanima sem v album dodala nekaj slik od Lore.

krasne slikice...prav cukerček je...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
15.8.2009 6:55:17   
zvesta
Punce, moje drage...

Sem želela že včeraj z vami deliti novičko, pa nikakor nisem mogla na forum. Mi je ves čas javljalo napako. :(

Torej, dolgo sem (se) skrivala ped vami, a zdaj javno razglašam, da sem NOSEČKA!!!!!! Jaaaa, februarja bomo imeli dojenčka. :)

NS je za mano, vse je dobro, veliki smo 6 cm, imamo lepo okroglo glavico, sesa prst in spi. :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

spol otročka
tijati

so vam na morfologiji pravilno napovedali spol otroka?

ne, kasneje je bila punčka (63%)

ne, kasneje je bil fantek (37%)

Število vseh glasov: 106

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!