Taši*
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Aja še to... pa kaj pri Bogu milem Ajvy ti delaš sredi noči gor Ja, pišuka, to je moja domena! Ajvy, ti bi morala met moj šiht, k itak spat ne moreš. Jaz pa že zdaj vidim, kako bom spet zalimana jutri zjutraj. Že zdaj bi najraje spala, pa bom še do 3.30 v službi, dopoldne sem pa sama s tamalima in me bosta garant ob 7h fliknla pokonc. Ob vikendih to rada počneta. Baja, jaz sem se na smrt bala drugega poroda. Me je bilo strah, da bo isti šit kot prvič in še skoraj čisto res je bilo. No, odvisno z vidika, po eni strani še slabše, po drugi pa boljše. Isto je bilo, da mali ni hotel ven in sem spet kasirala umetne popadke, sem pa v drugo 2 uri manj rojevala, ampak nisem pa imela epiduralne kot prvič. Samo mi je kljub mukam ježevim ful hitro minilo, začuda. V bistvu je v drugo lažje to, ker ipak malo veš, kaj in kako, pa lažje sodeluješ, vsaj meni je to pomagalo. No, pa možu je tud to pomagalo, da mi je lažje asistiral. Aja, joj, šivanje! Prvič nič čutila, ker sem bila še pod vplivom epiduralne, samo sem imela zaradi šivov še nekaj mesecev težave, drugič so težave dost hitro izzvenele, samo je bilo pa šivanje no comment. So morali še popravljat, drugič pod splošno narkozo , prvič pa bolelo ko sam satan, ampak se mi je naredil hematom, ki je bolel ko dva satana, pa so šli jovo na novo. Drugače pa, otročka sta doma z morja , tako zelo bolj odrasla kot sta šla dol, pa polna sta vtisov zdaj, pa tako faaaaajn je, ko sta malo bolj crkljiva kot ponavadi, prav paše! Smo se fejst pogrešali...