|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
21.8.2009 0:42:36   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

na drugi strani ste user posted image

zdej sem pa kar malo žalostna....ste ?????al smo????

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
21.8.2009 8:01:09   
Ajvy
jutro....kako smo...spet se obeta še en čist preveč vroč dan....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
21.8.2009 9:42:21   
madejka
Jutro!
Sem po malem že od 6.30 goruser posted image Tobija je zgodnja ptičkauser posted image
Ajvy hja kaj pa tebe muči, da ne spiš? Vročina?

Ja, čisto prevroče je že zdaj... pa sem misla, da se bomo šli kopat, pa je moral ati it delatuser posted image Peekola, da mamo bon za zastonj kopanje v Podčetrtku pa ga ne folgamo izkoristituser posted image user posted image

Nič, šibam... en mora na wc, drugi pa jest... katerega naj najprej?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
21.8.2009 12:03:25   
baja*
helou

pop*** bom od te vročineuser posted image  koooomaj čakam jutri, da se shladi, ker se mi niti živet ne da več v taki hici! Pa ponoči za en drek spim, non stop se zbujam pa na wc pa ne najdem več udobnega položaja... eh, kaj bi vam pravlauser posted image  Pa še rene se je začel neka zbujat ponoči in hoče vodo pit pa da ga s kremo namažem (so ga ful komarji nažgaliuser posted image ) pa lulat hoče it (čeprav še ma plenico za spanje), v glavnem skoz si neka zmišljujeuser posted image  Pol pa še dragi smrči pa sopiha kot lokomotivauser posted image  sn ga kr v dnevno nagnalauser posted image  pa ni pomagalouser posted image user posted image

včeraj sem mela spet ctg, je pokazal lažne popadke pa naenkrat je začelo ful piskat in neke lučke utripat, mater me je skor kapuser posted image  pa pride sestra in je rekla, da se je mali skril in je ctg ujel samo moj pulz in je valda kr alarm sprožlouser posted image  samo ustrašla sn se pa res... No, čez dan ali dva neham pit Mg, v pon. še mam pregled, pol pa da vidimo...
Punce, a vas je blo kaj strah drugega poroda? Nič se ne spomnim, da bi kera kaj pisala o temuser posted image  ker meni ni glih vseenouser posted image  saj valda se veselim dojenčka, samo ko se spomnim na prvi porod in one ubitačne popadkeuser posted image  mama mijauser posted image  pa šivanje - me je tak bolelo, da sem rit čisto v luft že držalauser posted image  sem ji že htela rečt, naj kr pusti kak je, bom mela pač malo večjo luknouser posted image  V glavnem, a je res drugič kaj lažje? dajte me malo potolažit, nouser posted image  sam ne preveč lagatuser posted image

rene je dans doma in je glihkar zaspal, zato se grem še jaz malo dol poknetuser posted image
ne mi zamerit, ker vas nič ne komentiramuser posted image

uživajte!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
21.8.2009 21:44:20   
madejka
Baja revica.... verjamem, da te muči tale vročina... hja kaj si se je pa pri Reneju hotla ognituser posted image user posted image Ne res... bo jutri boljše!
A lažni popadki se tud kažejo na CTGju? Nisem vedla...
Mene sicer ni blo glih strah poroda... mogoče sem imela samo bolj neprijeten občutek kot prvič, ker sem že vedela kaj me čakauser posted image Ampak je blo drugič ful hitreje vsega konc, je blo pa res intenzivno. Nič se ne bat... če si prvič preživela, boš drugič tuduser posted image jaz sem si skoz govorila (ko me je trgalo): popadki pomagajo otročku na svet, popadki pomagajo otročku na svet.... pa je kar pomagalo se mi zdiuser posted image
Šivanje me je pa prvič tud bolelo, zdaj pa še čutla nisem prav. Pa so me prvič takoj po porodu šivali, zdaj pa ene pol ure po porodu, ko bi naj že bolj bolelouser posted image
Tak da... kaj ti čem rečt, drugič je blo hitreje, pa poznala sem že postopek in sem bla skoz bolj pozorna na otročka kot na sebe in sem tud lepše doživljala ta drugi porod. Pa hitreje sem bla na nogah, pa vse sem bolj na izi vzela po porodu...
saj boš vidla, vse bo ok!user posted image

Grema midva z možkom Dexterja gledat... bloooooduser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
21.8.2009 23:41:55   
Taši*
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Aja še to... pa kaj pri Bogu milem Ajvy ti delaš sredi noči goruser posted image user posted image user posted image

Ja, pišuka, to je moja domena!user posted image

Ajvy, ti bi morala met moj šiht, k itak spat ne moreš.user posted image Jaz pa že zdaj vidim, kako bom spet zalimana jutri zjutraj. Že zdaj bi najraje spala, pa bom še do 3.30 v službi, dopoldne sem pa sama s tamalima in me bosta garant ob 7h fliknla pokonc.user posted image Ob vikendih to rada počneta.

Baja, jaz sem se na smrt bala drugega poroda. Me je bilo strah, da bo isti šit kot prvič in še skoraj čisto res je bilo. No, odvisno z vidika, po eni strani še slabše, po drugi pa boljše. Isto je bilo, da mali ni hotel ven in sem spet kasirala umetne popadke, sem pa v drugo 2 uri manj rojevala, ampak nisem pa imela epiduralne kot prvič. Samo mi je kljub mukam ježevim ful hitro minilo, začuda. V bistvu je v drugo lažje to, ker ipak malo veš, kaj in kako, pa lažje sodeluješ, vsaj meni je to pomagalo. No, pa možu je tud to pomagalo, da mi je lažje asistiral.user posted image Aja, joj, šivanje! Prvič nič čutila, ker sem bila še pod vplivom epiduralne, samo sem imela zaradi šivov še nekaj mesecev težave, drugič so težave dost hitro izzvenele, samo je bilo pa šivanje no comment. So morali še popravljat, drugič pod splošno narkozo user posted image , prvič pa bolelo ko sam satan, ampak se mi je naredil hematom, ki je bolel ko dva satana, pa so šli jovo na novo.user posted image

Drugače pa, otročka sta doma z morja user posted image , tako zelo bolj odrasla kot sta šla dol, pa polna sta vtisov zdaj, pa tako faaaaajn je, ko sta malo bolj crkljiva kot ponavadi, prav paše!user posted image Smo se fejst pogrešali...

Ne boj se smrti. Boj se neizživetega življenja.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
22.8.2009 9:24:16   
Češnca
Dan!

Od danes naprej imam dva foto frika v hiši! user posted image Anžej ma "mal pokvarjen" fotkič (črte se delajo po fotkah) in je zdej navalil nanj, pa noče gledat na zaslonček, ker vidi, kako očka slika... V glavnem je pa poslikal že cel stanovanje v detajle! user posted image

taši joooj, verjamem, da je ful razlika, da sta Špela in Jure čist odrasla prišla - men je bla že tiste tri dni ko sem bla v porodnišnici čist nora razlika!
Dej izkoristi, pa se fajn pocartejte! user posted image user posted image user posted image

baja primerjava porodov... Pri meni nekako tako kot pri madejki. Hitreje, a intenzivneje, čeprav tokrat samo z mojimi popadki. Šivanje je blo pa pri meni prvič hujše, ker sem se mogla tko čudno držat, da me je od tega vse bolel; tokrat pa še vedla nisem - nisem pa bla rezana, sem se pretrgala, ker je šlo tko hitro in niso bli pripravljeni na akcijo, pa samo 2 šiva fasala tokrat. Ne se bat, bo minilo! user posted image user posted image
Je bla pa tokrat z mano v sobi ena prvorodka, ki jo je porod precej zdelal in je prosila, če jo šivajo pod narkozo in so jo!

Ajvy pa se je le malo ohladilo! user posted image

Danes gremo na r.d. k babici, jutri pa na piknik (Juš in Anžej dobita obisk) k omici!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
22.8.2009 13:40:11   
Kristina_1
Baja pr men je bil prvi porod daljši in bolj boleč, okrevanje počasnejše, drugič sem skor vse popadke doma predihala, sem pršla v porodnišnico sam potiskat, je blo prej kot v pol ure konc. Takoj ko sem pršla s porodnišnice sem že vse delala - kuhala, posprevla, likala, ...
Tretjič pa je šlo še hitreje, sam je blo pa fejst bolj intenzivno in kr hudo, pa popordu je blo krčenje maternice ubitačno boleče, k popadki med porodom, sam da so krči trajali po 3 do 4 min. Ko sem ršla domov sem bl že kot nova.
Kr pogumno, bom držala pesti, da ti bo čim lažje, predvsem pa da bo vse o.k.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
22.8.2009 16:36:04   
bačko
Dan!
Baja moj prvi porod je bil obup.Dolgo je trajal in tudi bolj počasi sem po njem okrevala.Drugi porod je bil 100 krat boljši.Se nisem nič bala drugega poroda.
Lora je pridna in veliko spi.Včeraj sva šli najprej k moji mami potem pa še k tašči.Sva se malo potepali inje prav pasalo.Žana pa je velika nagajivka in tudi je tudi kar pridna.
Tiste ki stanujete v hiši.Zanima me če ste celo življenje živele v hišah ali se je katera preselila iz stanovanja v hišo?Jaz gledam eno hišo in mi je zelo všeč samo moj noče nič slišati o tem ker ni v Ljubljani ampak izven Ljubljane.Rada bi ga prepričala za hišo pa ga nikakor ne morem.
No lepo se imejte!

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
22.8.2009 17:01:19   
tejči77
uh, baja, mene je zadnja dva tedna pred porodom kar začelo zvijati kako bo. Prej ne. Potem pa bolj se je bližal dan d, bolj me je skrbelo, da ne bo istega sranja kot prvič, mislim vakuma in to. Vse ostalo se pa preživi.user posted image Sem pila čaj iz malinovih listov, pa malo sreče sem imela ker sem natrofla najbojšega dohtarja v porodnišnici.user posted image Pa še to priznam, pa pssst (nisem verna, pa sem se vseeno za vsak slučaj), pogovorila sem se z mojim atijem, ki je že umrl, ravno en večer pred porodom, naj popazi name in na vnuka. Zdaj pa si lahko mislite, kaj za vraga......ampak jaz se zvečer pred spanjem pogosto v mislih pogovarjam z njim, pa se mi zdi, da mi pomaga, če ne drugače kot ena psihoterapija, meni je pač boljše, sploh če me čakajo kakšne hude stvari.

Torej pri meni drugič definitivno lažje. Je pa mene šivanje tudi hudo bolelo, ker mi je injekcija prijela samo na eni strani, tam kjer sem bila rezana, na drugi strani, kjer sem bila raztrgana pa ne in je kar na živo šival. Ampak to tako hitro mine. Najboljš pri vsem je, da veš da bo hitro minilo.user posted image In ves potek veš, je že zaradi tega lažje. Pa popadke dobro predihavi, to je meni res pomagalo.
Mojo porodno zgodbo sem pa itak pred kratkim na hitrco opisala. Vsekakor lepše kot prvič.

češnca, kako je zobobol?

Ja Larisa je čisto hapy in ponosna, samo boža in lupčka svojega brateca.user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pa imela danes en izpad, ko je bila hudo zaspana in ga je ati imel na rokah - ga je hotela kar odriniti in potem je jokala....user posted image Ah, saj bo.

Glede fotk, sem jih nekaj dala na blog, končno.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
22.8.2009 18:29:24   
tejči77
user posted image
user posted image jaz tudi znam.user posted image

< Sporočilo je popravil tejči77 -- 22.8.2009 18:32:06 >

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
22.8.2009 18:39:38   
madejka
Iiii Tejči kak sta lepauser posted image user posted image user posted image Kako lepo čupco ima Larisa, pa kako ponosno gleda!user posted image
Mamo mi enak kompletek, kot ima Maj Enej, samo da je sposojenuser posted image

Aja pa podpis si spremeni!user posted image

< Sporočilo je popravil madejka -- 22.8.2009 18:40:05 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
22.8.2009 20:29:34   
baja*
čer

hvala vam za odgovoreuser posted image  torej gre v drugo vsaj hitreje, če že ne tud lažjeuser posted image  jaz sem prvič rodila v 3 urah, torej bom zaj v urciuser posted image user posted image sn se odločlauser posted image  glede šivanja pa mi ni jasno, kak to da ene čutijo, ene pa neuser posted image  jaz bom v glavnem kar zagnjavla za injekcijo, če bo prehudo, ker prvič nisem nič dobla, vsaj ne da bi vedlauser posted image
Je pa verjetno res v drugo vse drugače, ker vsaj približno veš, kaj te čaka in nekak lažje steče.

ja madejka, sem pri reneju htela spetrigat vroče poletne dni, zaj sem pa za kazen ceeeelo poletje fasalauser posted image

taši ste se nacartali?user posted image

češnca vi ste pa res letečiuser posted image  se vam skoz dogaja...

kristina sem slišala ja, da zna bit krčenje maternice ful boleče, sploh med dojenjem

bačko jaz že skoz živim v hiši in si sploh ne znam predstavljat življenja v bloku. Pa ne tolko zaradi velikosti (nimamo cele bajte za sebe, "samo" zg. štok), ampak predvsem zaradi okolice - meni je neprecenljivo, da se lahko v miru vsedem pred bajto, mali se igra, kopa, je nagec, mam košček vrta... v glavnem mamo neko zasebnost (če seveda odšteješ sosede, a katerimi vsak dan jovo na novo predebatiraš vremeuser posted image user posted image ). To bi mi grozno manjkalo, če bi se kdaj selila v blok.

tejči kak sta lušna tvoja dvauser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
23.8.2009 8:38:56   
bačko
Jutro!
Tejči kako sta luškana.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
23.8.2009 12:51:09   
Ajvy
helou,....kako smo....mene ta vročina ubija....se mi zdi d,a delujem le s 50 procensti...pa še to ne ....user posted image

Madejka....imam probleme s spanjem....mal me matrajo more...malo pa vročina....

Baja.....a nis smešno po eni strani bi šla takoj rodit..po drugi pa še najraje ne bi šla, ker te je malo strah...točno tako sem se jst počutla, dokler me ni prešinil prvi popadek.....Na začetku druge nosečnosti sem si obljubila, da bom popadke predihala stoje in skoncentrirano, da bom hitreje opravila..če smem tako rečt...in ko so se popadki začeli nisem imela časa da bi me bilo strah, ker sem si želela čim manj trpet in sem si v glavo zabila ,da bom če se bom le potrudila....in res...v porodni sem bila 20 minut...pa smo že potiskali....kar hitro je šlo...v bistvu celo tako hitro , da sem se ustrašlauser posted image user posted image Pa še mojmu sem rekla ,da v prvo sigurno ni tolk bolelo...pa mi je rekel da še bolj :-)
Šivanje...to pa tut men ni bilo prijetno....ampak se da zdržat....
Kar čutiš je popolnoma normallno...in če se boš na poti v P spraševala kako si lahko taKO grozna mama, da pustiš otroka samega tri dni..tudi to je normalno....vse je ok....hormoni so ena taka smešna zadeva...nikjer jih ni za videt....pa povsod jih je dovolj....user posted image
Če te kaj zanim kar vprašej...rade volje odgovorim....

Tašonka...he he ....sem te malo nadomestila :-)
Jst bi zelo uživala v nočnih..meni je to carsko...vsi gredo spat , ti pa ves čil vandraš v noč..do službe in ko večina ljudi na svetu spi..ti migaš ....in opravljaš delo....meni je to carsko..in ko so vsi  zjutraj zalimani...ti veselko hodiš mimo njih , ker veš da greš lahko spat...oni pa neuser posted image
Samo ne vem kako bi mi zneslo s familijo....

U ****....tebe je pa po mojem bolj vse toel šivalno sra.nje bolelo kot porod....uf revca....ko sem brala...me je kar trgat začel..

Češnca...uf...dva..he he .....to boste imel slikic user posted image
Kako se JUš drži v družbi....moja Tisa je ne prenaša najbolje....

Kristina...joj...mene je to krčenje maternice tut tolk bolelo...za znoret....sva s cimro ena drugi jokale...res....uf...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
23.8.2009 12:57:02   
Ajvy
Bačko...če bi imela to srečo in bi nam kakšna takšna luštna hiška uletela v življenje....bi se brez problema preselila tudi malo ven iz LJ....res....za ljubi mir....grem pa tudi malo ven iz LJ.

Tejči....jst se tudi veliko pogovarjam z mamico...no pravzaprav imam en dnevnik...pa se tam mau debatirava.....moram....ker če vam čist po pravici povem , niti približno nisem prebolela njenega odhoda....
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii...kakšna cukrčkauser posted image user posted image user posted image ...tale je pa za v okvir.....Sem pogledla na blog...kolk je luštkan MAj Enej...
Larisa je pa tvoja kopija....pa reč kar češuser posted image

Baja...če si tolk hitro v prvo rodila....prosim ,da kampiraš pred P ene par dni prejuser posted image
Če ti smem jst odgovorit....mene je tok rčenje full bolelo....pa še smešn je ...boli te jošk...ker se pač še ni navadil, da ga nekdo vleče...in bolj otroček vleče...bolj boli, pa bolj sem maternica krči...tko da ....kolk sem že prej napisala....midve s cimro ....sva pesti držale....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
23.8.2009 12:57:19   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jutro!
Tejči kako sta luškana.user posted image user posted image user posted image

jutrouser posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
23.8.2009 22:24:41   
madejka
user posted image

pupi - 24.8.1982
Miša99 - 12.9.1974 
Rožica82 - 18.9.1982

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
24.8.2009 6:48:13   
bačko
Jutro!
Jaz sem gledala v Komendi dvojčka in za dvojčka zelo dobro cena.Samo moj noče in noče slišati.Jau pa bi takoj šla tja samo če bi tega lahko prodala.Vsi ki pridejo gledati samo govorijo kako jim je všeč in kako je lepo potem pa nič od tega.Ena gospa je celo 3 krat bila tukaj in že rekla da bi dala denar da bi nehal prodajati potem pa nič od nje.Bomo že prodali.
Ajvy glede smrti staršev ti moram povedati da tudi jaz nisem še prebolela smrti očeta in ko gremo na grob vedno povem kaj se dogaja.Ravno zadnjič mi je moja mami rekla kako bi bil vesel obeh vnukinj in da bi bil pomoje kar naprej pri nas na obisku in bi se z njima igral.Kakšen dan ga tako grozno pogrešam in ko se tuširam se zjokam da mi je lažje.Imela sem ga neizmerno rada ker ni bil samo oče ampak tudi dober prijatelj.
Pupi vse najboljše za tvoj rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
24.8.2009 6:48:40   
bačko
Aja pa še slikica od Lore:
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
24.8.2009 10:32:41   
Taši*
Baja*, smo se nacartali, ja.user posted image

Ajvy, zdaj te še veliko bolj razumem s tem pogrešanjem mami, ker meni je pred slabimi 4 meseci umrl oči user posted image in tudi še vedno tako grozno boli in nimam občutka, da bo nehalo... Se velikokrat v mislih z njim pogovarjam in kar naprej dobivam fleše spominov kar tako, ne da bi tisti trenutek kaj posebej nanj mislila, ampak mi kar šine v glavo kak spomin.

Bačko, kako je že velika, lepotička!user posted image
Hiška, ja... to bi mi bila pomoje edina alternativa, da ne bi rinila nazaj v LJ, če bi imela velik vrt in dovolj zasebnosti na njem. Pa vseeno dvomim, da bi šla... Najraje bi imela hiško v LJ.user posted image V bistvu razumem in tebe in tvojega. Saj jaz si blazno želim hiško, samo se mi tudi meša od tega, da nismo več v LJ, tko da uresničene sanje bi bile meni res hiška v LJ.user posted image

Pupi, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

Ne boj se smrti. Boj se neizživetega življenja.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
24.8.2009 10:33:40   
Ajvy
Jutro....

PUPI...VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
24.8.2009 13:39:48   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Jutro....

PUPI...VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image Vse naj, naj! user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
24.8.2009 13:41:55   
SANEK1
Dober dan...

Samo, da vas na hitro pozdravim dokler še mali spi. Smo bli za vikend pri Živiki na obisku in smo se meli superuser posted image user posted image user posted image -kratko, a sladko.
Filip ful priden, mala tudi samo se ji pozna da je že cel teden z babico in dedijem-to bomo meli šolo, ko pride domovuser posted image

Sma jo vprašala, če gre z nami domov ali še 2 dni ostane in si je izbrala drugo možnost-pikica moja mala odrasalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Plava pa že ko vlka, se tunka, boji se nič, skratka uživa...komaj čakam na september ko gremo še mi na morjeuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa vas grem brat, ker je kar enega materiala...pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
24.8.2009 13:47:02   
Češnca
Se mi ne da nič napisat...

Včeraj na pikniku:
Juš pančka...
user posted image
Anžej kosi travo v mojih hlačah (moja mami jim pravi "špilhoze", sam so mu že mal premejhne...user posted image )...
user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Ime
petruska

Katarina, Klementina ali Kristina?

Katarina (65%)

Klementina (14%)

Kristina (21%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!