Taši*
|
Tejči, ČESTITKE!!! Baja, čau! Tko ja, najboljš nič hitet, že brez tega pridejo živčni dnevi. Bačko, uh, da bi ti vidla, kakšno smo imeli pri nas, pa kolikokrat sem jaz jokala in živce zgubljala, pa je zdaj vse ok, tko da itak da si za mamo, brez dvoma! Sej je res slaba tolažba tale moment, samo res mine. Veš kako bo čez 2 leti lušno, ma zmeša se ti, pa že prej bo! Naša dva sta najboljša prijatelja, pa zdaj že res na izi postaja, vedno bolj, sploh ko je ven iz plenic tudi Jure, ma majka! Drugače pa tko, kot so ti že napisale - res si sem pa tja vsaj pol urce zase vzami, za odklop, šport je res najboljši! Za kakanje pa žal ne vem, k sreči se nisem rabila s tem ubadat, ker je mali kar sam od sebe prešaltal in isto že prej Špela. Tu sem pa res imela srečo! Se mi zdi pa od baje predlog super! Corfu, vse najboljše! Ajvy, kako si ti? Jaz imam tamaladva še kar na morju, sva jima morala zaradi služb podaljšat počitnice še za en teden, tako da bosta dva tedna dol. Onadva pa seveda v jok, kaj hujšega kot na morju bit 2 tedna! Uživata ko pujska in se komaj kaj sploh spomnita na dom! Zdaj že oba samostojno plavata z rokavčki (naj poudarim, da sta letos prvič v lajfu resno na morju, da sta sploh imela to šanso) in sta ful ponosna! Jaz sem pa včeraj imela drugi tak ta zaresni frej dan po 8. juniju letos! Tko frej, da nisem glih proti jutru šele iz službe prišla in itak šele popoldne k sebi prišla. Oh, kako je pasalo! Zdaj čez vikend pa sicer delam, ampak bom pa imela blažen mir doma, ker gre mož za 3 dni na službeno pot in bo tud zakon, kar bom doma, po dolgem času biti spet popolnoma sama in če mi ne bo do tega, tud s prstom ne mignit! Eh, sem si kar mal fovš!
< Sporočilo je popravil Taši* -- 12.8.2009 18:14:40 >