|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
4.8.2009 8:50:55   
sayuri
Jutro user posted image  PAše kateri kavica? user posted image user posted image user posted image user posted image
Uf, je fajn, ko se je malce ohladilo user posted image . Filip se je kar čudil, ker se je zjutraj nogavice obul za v vrtec user posted image .

ZojaMiša jaz ne vidim nobene razlike v teh dveh poganjalcih, razen malce oblikovno user posted image  NAša dva sta tudi dobila poganjalca za prvo svečko (od sorodnikov), pa ju zaenkrat še ne pritegne. Bo prišlo kasneje v poštev. Imata pa tegale user posted image . Če bi poganjalec jaz kupovala, bi 100% kaj močnejšega, ker se splača. Filip je imel (in še ima) tegale user posted image . Je vzdržljiv in kot nov še vedno.

Nič...L&Z sta se odločila, da ne bosta spala. user posted image  Grem...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
4.8.2009 8:55:24   
gajka
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image za lepše jutro!

Pa seveda en kup čestitk za vse enoletnike! user posted image Sem zadnje dni tole čestitanje kar malo zanemarila. user posted image

Jaz sem danes doma, imam dopust. Sem bila malo ''prisiljena'' v to, ker je moj ata (ki sicer pazi Roka) včeraj na hitro moral v bolnico, da mu končno operirajo oko (so mu datum operacije nonsop prestavljali), pa sem na hitro ostala brez varstva za našega palčka. Varstvo za preostanek tedna pa smo že uspeli zorganizirati. user posted image

Sva pa z user posted image uvedla ocenjevanje Rokovega obnašanja. Sva se nekaj dni nazaj zalotila (ko je imel pač Rok en totalno obupen dan), da sva začela govorit, da je nonstop obupen... Pa sva se odločila, da mu zvečer, ko gre Rok spat, dava oceno (od 1 do 10) in potem vidiva, če je dejansko res tako ''obupen'' ali pa je tak samo kdaj pa kdaj. In zaenkrat kaže, da obupen vendarle ni popolnoma nonstop! user posted image Čeprav njegova trma je pa poglavje zase... user posted image

Zdaj pa moram it, predno mi naš palček stanovanje na glavo obrne!

Samo še na hitro nekaj vprašanj glede hoje v hribe z našimi malčki:
A poznate kakšne luštne hribovske destinacije, ki so primerne za izlet? Pa da je na poti dosti sence, da se ravno v tahudi vročini ne pražimo na soncu. A malčkom kaj posebej zaščitite rokice in nogice, ki gledajo iz ruzaka (poleg kreme za sonce)?

Neposredna povezava do sporočila: 3502
4.8.2009 9:35:58   
tejkaz
Dan

Hvala za čestitke. Naš enoletnik je že od sobote nekam zelo slabe volje. Nič ne je, slabo spi, non stop siten, roke ima stalno v ustih, slini se kot polž,.... Najraje bi ga kar k zdravniku odpeljala, ker ni prav zares nobenega zobka na vidiku. Osem jih je zunaj, štirice niso pa prav nič zatekle. Praznovanje v nedeljo je minili v znamenju slabe volje. Sicer smo se imeli krasno, torta je uspela, otroci so se igrali, naš je bil pa skozi cmerika in na mojih rokah. Mojemu se že meša in komaj čaka da gre nazaj v službo. Zdaj je končno priznal, da sem dobra, ker se cele dneve sama z obema. Danes se je šel na en pogreb spočiti user posted image Včeraj je bilo z otročki super. Še naš je bil kar ok. Popoldan pa kriza. Ponoči pa sploh. Kar nekaj se jokca. Danes pa ni za govorit. Bedi že od šestih in če je bil do zdajle pol ure tiho, sem papež. Posledično sem jaz sitna, moj siten, vsi sitni.
Gajka, jaz si raje kakšne takšne lestvice ne bom izmislila, ker se bojim da bo same enke dobival user posted image . Sicer gremo pa mi radi na Ratitovec. Sicer je to malo predaleč za vas, razen če naredite izlet še do v.d. tasta in tašče.

Zoja Miša, jaz tudi ne vem kakšna je razlika med tema dvema. Mi imamo tegale: user posted image
Na žalost se ga v baby centru ne da več dobiti. Mi ga imamo zdaj že dve leti in še vedno je kot nov. Se izplača zanj dati malo več in je za en čas.  Kar se pa sestanka tiče - če boš bolj pomirjena da boš vzgojiteljico spoznala in da boš izvedela kaj, potem se izplača priti iz morja dva dni prej. Spočij pa se le.

Kaja02
, joj kako lepe slikice. Prva in zadnja sploh. Pravi princeski imaš. Seveda po mamici. In super za hojo.

Nell, kako je Neža? Reci ji, da poznam eno, ki je imela plancento praevio. Prav tako je bila v porodnišnici od 24t ko je začela krvaveti, do rojstva pri 37.tednih. Doma je pustila leto starega fantka. Če želi, ji dam njeno številko za kakšno tolažbo.
Krysia, matematik, ki zna špansko user posted image user posted image

Zoja Miša, nam se elastika ne zažere v nogico. Za v vrtec bo imel pa cicibanke.

Katja, lepe slikice s praznovanja rojstnega dne.

Šibam

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
4.8.2009 12:17:35   
daja28

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

daja28, a lahko objavim sliko z morja, na kateri sta Rok in Leon (samo onadva, nobenih mamic in očijev)?

Jst sem pa nekako preživela un seminar na zavodu za zaposlovanje ... kr neki, ampak na srečo ni dolgo trajalo ... Roka je pazla moja mami in ko sem prišla domov, so se skrivali (Rok in obe babici) - prav fajn jih je bilo videt in moj dragi otrok me ni nič preveč pogrešal ... sicer se je takoj stisnil k meni in me potem nekaj časa zasledoval po stanovanju, ampak ni bilo nobene krize ... še dobro ...

BP. Ni treba spraševat, saj sem že dajala slikce našga malega gor.

Meni pa hvalabogu ni treba na seminar, sem pa bila včeraj na 'svetovanju'. Leona sem sabo vzela, pa je tud gospa pol mal bol pohitela s pisanjem zaposlitvenega načrta. Kr neki, sam, da papirje prelagajo. Vsaj težila ni s kakimi govori... user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
4.8.2009 12:25:55   
anita goitan
dan
paše tole vreme
k frizerju bi mogla..šiht se mi bliža..ne nimam ta rdečeuser posted image   sam mal sm taka, jokcasta al kako se temu reče oz nosečka ki se ji končuje porodniška, a user posted image ..Zoja sedaj spi..kuhat moram pa ne vem kaj, verjetno bo riž z zelenjavo kar jo pač mam v hladilniku
Sem pa mela super obiske, so ravnokar šli, s trmi otroki..pa kako lepo vzgojeni, jp

gajka velik mam takih izletov v rokavu samo so mal daleč od vasuser posted image

Mejte se punce

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
4.8.2009 12:27:33   
Erin
user posted image user posted image user posted image ŽANA in ELA NINA - vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
4.8.2009 12:40:30   
Erin
Zoja Miša - fajn je it na ta sestanek, ne samo zaradi tega da ti izveš kako in  kaj, temveč tudi zato da se malce osebno pogovoriš z vzg in pomočnico, da poveš tudi ti malo njima kakšne stvari od Kaje Line, na kaj paziti,... na sestanku se lažje pogovoriš ker otrok ni zraven, potem od vseh otrok vse izvedet v tednu uvajanja ko se vsi jokajo in starši skoraj da ne govorijo en čez drugega, se mimogrede kaj presliši,.. jaz bom mojima dvema kar na list napisala kakšne zadevce da se ne bodo pozabile...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
4.8.2009 14:10:50   
Zoja Miša
user posted image
Vzele bova tegale. Sem se odločila, je malo novejši in menda bolj kvaliteten. Pa tudi ni nevem kako poceni, tako da upam, da zdrži!
Hvala Sayuri, Tejkaz vseeno za nasvet!

Gajka, tole glede obnašanja ni niti tako slabo, ampak tudi jaz ne vem, če ne bi konec dneva že iz utrujenosti dajala slabo ocenouser posted image  
Prav danes sem ugotavljala, da je očitno princeski že res dolg čas, vse igrače ki jih ima, in ni jih malo, je ne zanimajo več. Ona samo hodi po stanovanju in prenaša stvari iz enega konca na drugega. Ali vaši malčki denasko še sedijo na tleh pri miru in se igrajo? In danes je našla mojo plastično škatlico za prenašanje tamponovuser posted image , 30 minut je bil mir.user posted image Vsa srečna, da ima nekaj drugačnega. Upam, da bo ravno iz tega vzroka v vrtcu uživala!

Erin, hvala za nasvet, tudi meni se zdi pametno, da sem na tem sestanku!

Na morju se bom pa spočila, Tejkaz,  bosta zraven še tašča in tast, pa sem se zavestno že sedaj odločila, da jo bom kar njima prepustila, vsaj za kakšen dan ali dva, jaz pa se bom izležavala, brala knjige... in za en dan najela čoln, da se malo zdivjam user posted image  (skupaj z mojim, da ne bo pomote, jaz nimam izpita).
Ker dejansko, jaz še nisem bila brez princeske več kot za kakšne 3 h. Se bo treba itak navadit! September se neizbežno bliža!user posted image

Anita, ti kar stresi iz rokava, bo nam ostalim kaj prav prišlo.user posted image

Gajka, mi bomo v soboto šli v votlino Kralja Matjaža na Peco, menda je tam luštno! Glede sonca pa ti ne vem svetovati, še nismo bili tako, jo bom pa namazala s kremo in jo poskušala prepričati (ha, ha), da bo klobuček na glavi obdržala.

Krysia, sem te zadnjič pozabila pohvalit za španščino! Bravo!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
4.8.2009 14:14:23   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Naš enoletnik je že od sobote nekam zelo slabe volje. Nič ne je, slabo spi, non stop siten, roke ima stalno v ustih, slini se kot polž,.... Najraje bi ga kar k zdravniku odpeljala, ker ni prav zares nobenega zobka na vidiku. Osem jih je zunaj, štirice niso pa prav nič zatekle. Praznovanje v nedeljo je minili v znamenju slabe volje. Sicer smo se imeli krasno, torta je uspela, otroci so se igrali, naš je bil pa skozi cmerika in na mojih rokah. Mojemu se že meša in komaj čaka da gre nazaj v službo. Zdaj je končno priznal, da sem dobra, ker se cele dneve sama z obema. Danes se je šel na en pogreb spočiti user posted image Včeraj je bilo z otročki super. Še naš je bil kar ok. Popoldan pa kriza. Ponoči pa sploh. Kar nekaj se jokca. Danes pa ni za govorit. Bedi že od šestih in če je bil do zdajle pol ure tiho, sem papež. Posledično sem jaz sitna, moj siten, vsi sitni.
Gajka, jaz si raje kakšne takšne lestvice ne bom izmislila, ker se bojim da bo same enke dobival user posted image .

Kaj naj ti rečem? Ravno takole obnašanje je naju oba pripeljalo že čisto na rob, ko sva si Roka samo še podajala in skoraj vlekla slamico, kdo bo ''lucky looser'' in bo za nagrado dobil eno sitno in jokavo nergo... HB zaenkrat kaže, da je ta najhujše obdobje zdaj mimo in se stanje počasi izboljšuje (to vidim iz ocen user posted image ). Je bilo pa tudi pri nas nenehno jokanje, nerganje, slinjenje, prsti v ustih, pa nobenega zoba na vidiku, pa slabo je jedel, pa kriza zvečer zaspat, ponoči je še kolikor toliko spal (zaspal okrog 21:30, vstal okrog 5:00), občasno se je tudi sredi noči zbujal... Drl se je itak vedno kot bi ga iz kože dajali (HB nismo v bloku, ker bi imeli socialno non stop na grbi). user posted image Sem to obnašanje omenila pri P, pa sem dobila odgovor, da je normalno, da so otroci pri tej starosti tudi že malo trmasti,eno bolj, drugi manj, naš je pač ekstremist... user posted image Upam, da tale faza izboljševanja ni prehodna in da bodo zadeve šle na bolje in to trajno! Je bila pa tudi nama služba pravi balzam za ušesa in za dušo - nobenega kričanja, nobenega nerganja, nobenega sitnarjenja (če izvzamem šefe user posted image )... Kaj naj ti rečem? Bo že bolje! Enkrat že! user posted image A bo nehal, ali bosta pa vidva postala imuna na to! user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
4.8.2009 14:18:00   
Krysia
Evo mene ... na hitro, kot vedno (pol bo pa spet cel roman ratal user posted image )

Najprej čestitke:
ŽANA (dojenč) in ELANINA (bambi14), vse najboljše, lepo praznujta in bodita sončici še naprej!

Evo, bom zdej 2 slikci z morja objavla:

Leon in Rok uživata:
user posted image

Sem jedel makarone user posted image :
user posted image

Ah ja ... moja španščina ... sem se jo začela učit takrat, ko to še ni blo popularno (so nas komaj nabral za polovico razreda). Pa moram priznat, da so me fajn naučil user posted image (jasno, če nas je blo pa pr španščini sam 11 in si dejansko moral skoz delat). Pa mi je že dostkrta prav prišla, moji argentinski sorodniki so pa itak čist navdušeni nad tem, da znam špansko  user posted image Sicer pa jst govorim en kup jezikov ... sem pač mal usekana na jezike pa se vsake tolk časa spravim učit še kakšnega ... drugač pa itak .. vsa slovnica je ena sama matematika, zato mi pa pol to tko laufa user posted image

Evo, jst še kar kličem Rokovo pediatrinjo in zgubljam živce ... pa sam naročit se hočem ... grrrrrrr!

Daja28, ja tm na zavodu res sam neke papirje prelagajo - vsaj jst mam tak občutek ... jst sem pa danes poslala eno prijavo za službo, bomo vidli, če bo kaj ... držte pesti, da me povabijo na razgovor ...

tejkaz, bogi Jaša. Pa ti tud. Men se začne kr mešat, ko ima Rok kakšen tak siten dan ... sploh pol proti koncu dneva, ko pride moj domov, pa mislim, da se bo zdej on z njim ukvarjal, on ma pa še kup opravkov okrog bajte ... sej vem, da je tud to treba naredit, sam vseen ... jst bi sam 20 minutk, da si mal oddahnem ... eh, pa ne bom jamrala, sej ni tko hudo.

gajka, zdej mi nobena senčna destinacija za izlet ne pade na pamet. Za zaščito rok in nog pa uporabljamo samo kremo za sončenje. Pa velik za pit in obvezen klobuček ...

Grem naprej telefonarit ... user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
4.8.2009 15:39:52   
K_a_t_j_a
Imam veselo novico! user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jan je danes že skoraj v celoti prehodil stanovanje, torej je shodil user posted image user posted image user posted image !!!
Pa še god ima danes!

Erin
za seznamček Jan shodil 4.8.

Zdajle že spi 2. rundo, jaz grem pa opravit današnjo urco študentsega dela danes.
Komentiram zvečer.

Aja še tole:
matejchi za seznam:
12. mesecev teža 8620 g
                    višina 73 cm

Sma imela danes z Janom zadnjo posvetovalnico.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 4.8.2009 15:42:59 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
4.8.2009 17:55:00   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Imam veselo novico! user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jan je danes že skoraj v celoti prehodil stanovanje, torej je shodil user posted image user posted image user posted image !!!
Pa še god ima danes!

Jeeeeeeeeeeeeeeeeee, bravo Jan user posted image user posted image user posted image

Sem že na FBju napisala, da sta L&Z zaspala šele ob štirih popoldne. PRVIČ danes. LUMPA!!!

Lovro je končno dobil zgornjo dvojkico

matejchi...6. zobek 4.8.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
4.8.2009 17:55:55   
bella02
Hej!
Končno sem tolk spraznila kabinet, da sem priša do mizeuser posted image . Sem v petek sem prinesla stajico in danes sem pospravila ven igrače (nam je že dooolgo služila le kot koš za igračeuser posted image ) in sem jo zložila. Včeraj sem vas prebrala na svakovem računalniku, komentirat mi pa ni uspelouser posted image . Bom zdej, sam bom verjetno kej pozabila.

Kaja02, lepi punčariuser posted image . Jaz je ne bi pustila na mizi tako za sek, bi že šla dol, je pravi vražiček naša bejbauser posted image . Si dieto zaključila? In rezultat? Sej, za vsak kg ti user posted image , to vemo le tisti, ki dajemo to čezuser posted image

Sayuri, v Massu nisem bila nič, pravzaprav nisem bila nikjer. Je ta teden user posted image doma, pa se mi ne da nikamor. Naša Teja tudi danes spi normalno, je luna nič ne trkauser posted image . Ej, dej mi prosim link za uno stran hit animators al nekej podobnega, je ne najdemuser posted image . Pa za te user posted image tudi, pliiiiis.
Aja, pa slišali se bova, kako naj prodam nekaj stvari. Sem ti enkrat že nekej omenila, a neuser posted image

Zoja Miša, ja, služba je pred vrati. Že mora bit tako. Pa upam, da se končno naspiš in prideš k sebi. Sem se pa spomnila nate prej, ko sem študirala, kako se bo Teji zrušil sistem. Zdaj vstane okoli 8h in gre okoli pol 11h že spat. Ko bo v vrtcu, pa bomo vstajale okoli 7h, kosilo pa imajo ob 11h. Pojma nimam, kako bo to. Hočem reči, da tudi mene skrbi, pa sem to pri Tjaši že dala čez. Pa user posted image sem, ker vem, da jo bom fuuuul pogrešala, sva praktično cel dan skupaj, potem pa kar ne bovačveč. Pri Tjaši je blo mal drugač, sem pri njenih 8-ih mesecih že morala začet hodit na predavanja. Pa Teja je tak cuker, da se kar topim. Sej je Tjaša tud, sam vseen. Čisto drugače sem doživljala Tejino rojstvo in prvo leto, kot Tjašino. Takrat sem bila mlajša, pa nismo bili na svojem, pa ...
Aja, sem se prej spomnila, da bo letos misija jaslice in jelka ena velika fešta s Tejine strani user posted image
Za avto ti pa ne vem povedat, meni ti poganjalčki niso ne vem kaj všeč, morda zato, ker je Tjaša z njega vsaj 2x padla vznak, pa ima kao prepreko, da ne gre nazaj, sam se je malo dvignila pri pragu in je blo bum. Imamo pa enga kužita, ki je čisto nizek in je zakon. Zdaj Teja pleza čez njega, poganjat ga še ne zna. Sorry, teh na sliki pa ne poznam morda so ok.
Na sestanek bi šla tudi jaz, grem vedno, ker se mi zdi fan, da sem na tekočem. Pa še posebej, ker bo šlo za spoznavno srečanje, ga nikar ne zamudi.
Teja sedi na miru kako minuto, če se zamoti s kakšno igračo, drugače pa šeta sem ter tja in sem ter tja ... Sem prej rekla mojmu, da bi verjetno naklepala ful km, če bi ji na rit dala za km štetuser posted image

Matejchi, žal mi je za zobarja. Še posebej, če je bil uredu. Jaz bom pri svoji šolski, dokler bom imela status, je zakon, pa čeprav se moram vozit 20km do nje

gajka, nismo hribolazci, zato ti ne morem nič svetovat. Upam, da bo oči uredu prestal op

tejkaz, sej naši user posted image sploh ne vedo, koliko je dela z našimi malčki. Naš je bil prav smešen, ko je šel enkrat s Tejo kar spat, pa sem ga napodila iz sobe ven, ker je drugače zmeraj sama zaspala. Kako naj ve, če ni bil nikoli takrat noteruser posted image .
Teja je bila taka v soboto, verjetno od vse te gužve in vsega dogajanja, v nedeljo je bila pa že uredu. Upam, da ne bo Jaša kaj zbolel
Katja in Jan, user posted image za hojo

Zaenkrat bo to vse. Mejte se in se smejte. čeprav je vreme bolj kislo

Neposredna povezava do sporočila: 3513
4.8.2009 18:02:03   
sayuri
bella tele smajlije imam iz enga druzga foruma user posted image   Tisto stran, kjer so dejansko bili vsii zbrani sem pomotoma zbrisala iz Priljubljenih user posted image . Mogoče jo ima katera druga shranjeno? Erin mogoče (ona je svetska ženska) user posted image .

Drugače jih je pa veliko tukile http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=2&ziel=frech 

Aja...nisem včeraj nič Teje komentirala in tvojega posnetka. Madonca je hitra. MAratonka user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 4.8.2009 18:03:37 >

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
4.8.2009 20:15:19   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Prav danes sem ugotavljala, da je očitno princeski že res dolg čas, vse igrače ki jih ima, in ni jih malo, je ne zanimajo več. Ona samo hodi po stanovanju in prenaša stvari iz enega konca na drugega. Ali vaši malčki denasko še sedijo na tleh pri miru in se igrajo? In danes je našla mojo plastično škatlico za prenašanje tamponov , 30 minut je bil mir.user posted image Vsa srečna, da ima nekaj drugačnega. Upam, da bo ravno iz tega vzroka v vrtcu uživala!

A se hecaš user posted image Niti slučajno ne sedi in se igra. Če sedi in je tiho, je to znak za alarm (verjetno meče zemljo iz rože al pa kakšne kable preklada okrog).

men se zdejle res že meša. MOj je šel na pijačo s kolegi in preden je šel, je dal roka spat. V trenutku, ko je speljal z dvorišča, se je rok zbudil (sploh ne vem, če je spal, ampak v sobi je bila tišina) ... in zdej mava že eno uro fešto v postlci. ga poležem, pa se vsede, vstane in se dere. Pa ponoviva vajo ... in tako naprej ... zdejle se dere, tko da šibam ... če se par dni ne oglasim, me obiščite v Polju!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
4.8.2009 20:42:30   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image user posted image user posted image ŽANA in ELA NINA - vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

se pridružujem čestitkam

Kej več napišem jutri...sem bolj letečauser posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
4.8.2009 20:58:27   
bambi14
Pozdravljene,

ja še sem tu,...hvala vsem za čestitke za prvih 356 dni.user posted image user posted image user posted image
V nedeljo smo imeli za celo familijo piknik, sem delala ko..... od 7 zjutraj, zvečer pa padla v posteljo. Mala je pa bla pravi dobroboljček kot navadno, uživala v družbi,...user posted image
Posledica mojega laufanja je pa sedaj rahel rjav izcedek...grrrrr nisem še mela tega in sem hitro odpeketala do gin., ki ne vidi, da bi blo kaj narobe, srček bije, user posted image se lepo prekopicava in ne zgleda, da mu kaj manjka.user posted image Sem se pomirila,.....mi pa je napisal napotnico za v bolnico, če bi se kaj poslabšalo- upam, da ne. Glede počivanja pa saj veste kako je z našimi malimi avgustovčki, ki že na pol hodijo in jih je vsepovsod polno.user posted image

gajka,tudi mi nismo hribolazci.

Matejchi,...ti bomo pa gin. tu zrihtali in nahecali še za enega user posted image .

Katja in Jan, za hojo

Krysia vsaka ti čast za jezikeuser posted image user posted image user posted image ,....jaz sem ostala samo pri ang.

Grem počivat,....slikice pa nalepim te dni.

Aja NS je bil ok, malo povišan(1:1298) ampak kot pri Elinini sem šla še na DHT in pričakujem dobre rezultate.

bajbajčo

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
4.8.2009 21:28:20   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

bella tele smajlije imam iz enga druzga foruma user posted image   Tisto stran, kjer so dejansko bili vsii zbrani sem pomotoma zbrisala iz Priljubljenih user posted image . Mogoče jo ima katera druga shranjeno? Erin mogoče (ona je svetska ženska) user posted image .

Drugače jih je pa veliko tukile http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=2&ziel=frech 

user posted image user posted image user posted image

Am... tuki so:

http://www.yelims.com/Smileys-IPB/

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
4.8.2009 21:29:26   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Pa še god ima danes!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
4.8.2009 22:14:12   
Zoja Miša
Tejkaz, sem pozabila prej kometirati tvoje stanje (jao sedaj že pišem kot FBuser posted image , pa sploh nisem veliko gor)
V glavnem vsaj sanja se mi kako se počutiš, ker je tudi pri nas velikokrat tako. Vendar da imaš ti 2 taka navihanca. Svaka ti čast. Kaj pa če bi se šla še ti kdaj kam malo spočit (kakšna masaža, ali pa samo popoldan samo zate - jah saj vem, težko)

Krysia super slikice! Si me pa nasmajala s tem Poljem. Da nas ne bo več tamuser posted image user posted image user posted image  
Katja, bravo za Jana!user posted image Sem tudi jaz na FB že vprebrala, ampak vseeno, tukaj je malo bolj osebno, no, vsaj meni se zdi.

Bambi, pazi nase, vidiš, da se ni za špilati! user posted image
Punce user posted image  pogumne ste! Jaz sem ravno študirala, da bi bila 2 nosečnost sedaj, zame definitivno prehitro!

Sayuri, spočij si!

Bella, joj hvala za mms, sem čisto pozabila ti odgovoriti! user posted image  Ja Teja šiba 300 /h. Prava mala žvirca. In res si lepo napisala. Mislim, da delimo zelo podobne občutke in to mi je malo v tolažbo.
Za poganjavčka pa sem že, kot si videla, se odločila in ga danes tudi že naročila. Do petka upam, da bo tu! Mora biti. Kako se bo obnesel, pa bomo videli. Upam, da bo!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
4.8.2009 22:18:45   
kaja02
ojla!!

najprej Žana in Ela Nina vse najboljše!!!!

nerganje, trma... vse to mi je znano, naša ima sicer danes pavzo ( upam da še nekaj dni), da si malo spočijem ušesa, drugače pa se dere kr brez vezeuser posted image , sam na morju je bil ljubi mir, mogoče pa bi se mogl kr tje preselit ( sem takoj zauser posted image )

bella- s shujševalno sem zaklučla že v začetku junija ( dala 3 m skoz), pa se nisem nič zredila vse do morja, kjer sem zaradi dobre jedače ( mojga) pridelala 2 kguser posted image ; zdej se pa odločam, da bi šla še na beljakovinsko dieto, ker moram zgubit še nekaj kg, ; pa drugače je tudi jst ne morem pustit same , sam je imela animacijo in se celo 10s ni premikalauser posted image , drugače pa pleza na vse mogoče predmete, kakor le lahko, mi iz klopi spleza na mizo, pol bi pa še na omaro nadaljevala, če bi le bila par cm večja, mislim, sploh nima obvstanka, pravo nasprotje Kaje!!

jan (katja)- čestitke!!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
4.8.2009 22:51:27   
kaja02
še nekaj slikc!!

user posted image

user posted image

user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
4.8.2009 23:06:30   
K_a_t_j_a
naty13 lepa slikica Jošta! Kaki srček je! Pa super za uspelo praznovanje! user posted image
Krysia vau špansko znaš!! Kak fajn!user posted image Jaz tudi obožujem španščino in italjanščino! Imam v planu še kak tečaj narest keterga od teh dveh jezikov.  Špansko že tak nekaj razumem iz telenovel user posted image , vsaj nekaj koristnega pa je ot teh telenovel user posted image . Pa zelo lepe slikice Roka in Leona! user posted image
Sayuri čestitke ob 8. obletnici poroke. user posted image user posted image user posted image user posted image Midva sma tudi letos 8 let skupaj, ampak še zaenkrat nisma poročena.

Barbarinha user posted image user posted image user posted image za Lukčevo samostojno hojo!!

matejchi sožalje ob izgubi zobarja. user posted image Ja novega zobarja je res težko najt. Sploh takšnega, ki je res vredu.

sandra123 user posted image user posted image user posted image za uspeli dopust!

Erin torta je bila Janu všeč samo prvi dan, ko sem jo razrezala, potem pa ne več user posted image Pa sej res ni bila nekega dobrega okusa. Vsaj za mene, ki nisem takšne hrane navajena. Tudi Jan še ne reče mama, pa komaj čakam, da bo rekel mama. user posted image

kaja02
joj kake sladke punče imaš ti! Pa Lea je ful zrastla. Verjamem, da ti je dopust prehitro minil. Tudi jaz bi  še šla enkrat na morje.  user posted image user posted image user posted image za Lejino hojo!

Vsem praznovalčkom za včeraj Kaja08 -Leja in Daja28 Leon ter danes dojenč Žana in bambi14 Elanina veliko zdravja in otroške igrivosti!!

Zoja Miša Jan je ravno danes dobil poganjalčka, na takšen način, ki ga zgoraj objavla (1. slikica) Sayuri, enega smo pa dobili rabljenega od sosedov. Zaenkrat dam Jana gor sedet in ga mal peljem, ker sam se še ne zna poganjat, ampak me je strah, da se bo ornk prevrgu s poganjalcem vred. Glede sedenja na miru in igranja. Pri nas to ni bilo nikoli aktualno, ker je Jan zelo živahen. Ne da mitune miru, edino takrat, ko je že zelo utrujen, takrat pa ponavadi obsedi pri meni v naročju ali pa pri mojem. Tudi Janu niso igrače tako zanimive, raje vse drugo vlači po stanovanju. V koš rad meče stvari, obožuje da je na balkonu in meče stvari dol, mama pa pobirat hodi user posted image , potem so zanimivi predali, čevlji, tudi škatlica za tampone ja... Zdaj so te nove igrače aktualne, sam ne bodo dolgo po moje.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
4.8.2009 23:14:13   
K_a_t_j_a
Krysia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bambi14 čuvaj nase in na tvojo malo bebiko v tvojem trebuščku. Vem kako je, če pridejo naenrat težave in izcedki. Drži se in počivaj če se le da. user posted image user posted image user posted image user posted image
tejkaz user posted image user posted image user posted image upam, da bo Jaša kmalu boljše volje. Tudi Jan je zdajle 2 dni bolj razdražljiv.

in za vse, ki greste kmalu na delo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz sem začelo s študenstkim delom,vendar samo za dobro urco. Ta čas mi pazi Jana moj user posted image ali pa moji starši.

Neposredna povezava do sporočila: 3524
4.8.2009 23:15:17   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

še nekaj slikc!!

user posted image

user posted image

user posted image

Kak je luštna! user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?