Bella, jaz tudi pripravljam in planiram piknik in me že vsi hecajo da saj ne praznuje abrahama. Samo se mi zdi da prvi rojstni dan je le prvi rojstni dan. Ne vem, meni veliko pomeni. Lepo praznujte.
Luka, bravo za hojo
Zoja Miša, Krysia in Nell, Eva je vedno jokala od sreče ko sem prišla po njo v vrtec. Vedno je pritekla k meni in bila vesela da gre domov. Sem enkrat razmišljala da bi mi bilo grozno hudo, da ne bi hotela z mano domov in da bi ostala še tam, tako da upam da bo tudi Jaša z veseljem odšel domov z mano.
Krysia, jaz bom delala Nutelino torto. Vedno delam jaz torte za rojstne dneve mojih otrok. Sicer niso bohve kaj, ampak pojejo se pa kljub temu. Ne vem, nekaj mi pomeni, da jo jaz naredim.
Sayuri, sem pogledala slikice na FB. Lepi ste. Super da ste uživali.
Zoja Miša,
veliko sta prestali na audioliški. Srčno upam in držim pesti, da se bo sluh popravil. Kar se pa tiče vrtca in reda se pa strinjam z Rysso. Jaz sem Jaši uvedla takšen red kot ga imamo, zaradi tega da je meni lažje. Da gresta oba otroka ob isti uri spat, da jaz lahko zadiham, malo pospravim in skuham kosilo. V vrtcu bo vse novo, nova postelja nov ritem. Nam so na sestanku rekli, da dajo otroke spat okoli pol dvanajstih, tiste ki pridejo okoli šestih, dajo po zajtrku za nekaj minut zadremat. Priporočala nam je da edino na kar bi jih bilo pametno navadit je, da imajo kosilo pred spanjem. Zato da se želodček navadi. Mi tega ne delamo, ker ne morem skuhat prej, zato jesta sadje preden zaspita, ko se zbudita pa kosilo.
Ryssa, Jaša se kar naprej spotika v crocssih. Nima originalnih, zato ne vem kako bi bilo v originalnih. Eva tudi nima oroginalnih, vendar ona nima nobenih problemov. Skače, teče, hodi, brez problema. Jaši ima zdaj Teva sandalčke, in so super. Začel je tudi hoditi po stopalih. Sem mu res nekaj dni bila za petami in ga postavljala na stopala, pa se je izšlo. Zdaj gre lepo po stopalah, edino če se mu mudi, se postavi na prstke.
Katja, čestitke Janu za korakce.
Mi tudi jemo tako, da ima on eno žlico in jaz eno. Lepo praznujte danes.
Krysia, pregled pri enem letu poteka po tistem Denverjevem testu. Tehtanje, merjenje, pincetni prijem, kocka ob kocko, kocka v lonček, en kup vprašanj o tem kaj že zna in kaj je. Izpolniti je treba tudi vprašalnik za v vrtec, dobi se pikica v roko, mi smo še enkrat dali kri, ker je bil prejšnjič slabokrven, naslednji pregled pri letu in pol.
Tamy, vav, bravo Martinu za tako lepe mere.
Zoja Miša, jaz sem spanje prestavljala po deset minut naprej. Če je šel en dan spat ob devetih, je šel drug dan deset čez devet in naslednji dan kasneje. Tako smo prišli do 11.30, ko gresta spat oba in spita po tri ure. Bolj sem ga zamotila, bolj sva se igrala, zunaj smo bili, na igralih. Pa je šlo na umirjen način.
Daja, držim pesti za službo.
Erin, bravo za službo.
Clara, če si študentka, ti ni treba nič urejat zavarovanja, tudi na zavod se ti ni treba prijavljat. Na zavod se prijavljajo iskalci zaposlitve, zavarovanje imaš pa kot študentka urejeno.
Bambi, kako je bilo na NS?
Tako, pa visim za računalnikom že več kot eno uro. Grem pečt. Lep dan