Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 23:01:29
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: Erin Jah, mame smo še posebej cmerave Joj, jaz še danes ne dojamem da sem MAMA... mogoče dojamem ko me bo T. zavestno tako poklical..... Me zanima kako bom dans ponoč spala hehe A popadke čutiš? Ne... skoraj Aaaaaaaaaaa, kok dober smajli
< Sporočilo je popravil sayuri -- 5.8.2009 23:02:19 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 23:05:15
|
|
|
|
kaja02
|
BELJAKOVINSKA DIETA PREPOVEDANE JEDI: kruh, riž, krompir,sladkarije, ocvrte jedi Zajtrk: sadje- katerokoli Dop.malica- jogurt, ali skutka, ali sir- vse manj masno Kosila: vse vrste mesa-kuhanega ali pečenega, vse vrste zelenjave in solat Pop.malica- isto kot dopoldanska, lahko tudi sadje Večerja: hrenovka,salama+solata, ali zrezek+solata, ali kaj mlečnega Iz dovoljenih živil si sestavite jedilnike.Po 18 uri ne jejte več.Popijte dosti tekočine. Če vas zagrabi lakota pojejte sadje.Jesti morate 5x na dan. Priporočljivo je kislo zelje in repa, ker sta dobra za prebavo.Jogurte, skutke in sire jejte lahke z manj maščobe.Pa kakšna telovadba ne bo odveč. pa po 1 mesecu stroge B diete je treba narest premor, ker so zaradi ogromnih količin beljakovin ledvice močno obremenjene. Ko začutite bolečine v predelu križa, oz. ledvic, takoj prenehat s to dieto. erin- pa vidim, da obvladaš kr dost jezikov , baje je najboljši taščin
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 23:07:47
|
|
|
|
kaja02
|
sayuri- ful lepi čeveljci, sem jih že na mami gledala, pa ima naša nogico št.20, pa bolj močno, tako, da ne pride v poštev
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 23:08:56
|
|
|
|
Erin
|
Uuuuuuuuu Kaja, hvala, super si.. si bom shranila.. a pa en mesec traja?? Jah no bomo vidl.. kaj pa drugi kaj pravijo o njej? Pomaga?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 23:10:52
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 sayuri- ful lepi čeveljci, sem jih že na mami gledala, pa ima naša nogico št.20, pa bolj močno, tako, da ne pride v poštev ja mamai ka še ne moreš spat
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 23:14:32
|
|
|
|
kaja02
|
baje da pomaga, vsaj kg grejo dol ( so kolegice rekle), po obsegu pa ne vem, ker nobena nima glih težav na riti in bokih! pa baje so rezultati že v nekaj dneh (mislim, da 2-3); za zajter pa lahko ješ tudi mleko z ovsenimi kosmiči traja pa tako dolgo, dokler se je držiš; sem brala en članek od ene iz rr, ko je s to dieto shujšala 36kg v dobrih 5m;
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 23:15:44
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita ja mamai ka še ne moreš spat ma ne, čakam na atija , pa ti?? že mala spi? saj res, a ti tud podoživljaš porod( čestitke za 6m)
< Sporočilo je popravil kaja02 -- 5.8.2009 23:17:20 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 23:16:51
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: cita ja mamai ka še ne moreš spat ma ne, čakam na atija , pa ti?? že mala spi? tudi čakam atija ...naša mala spi ko polhek pridna recimo no ampak ok sej bo...sej veš da ne sme bit preveč pol je lahka men dolg čas... pa kako kaj tvoji??fulll lepe slikce...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 23:17:26
|
|
|
|
Erin
|
Kaj pomagajo kg če ne gre obseg dol..jaz bi rada moje hlače na rit spravla Me mika ampak.. že brez sladkega je kaj šele brez krompirja in riža ki ju obožujem ... bom probala mogoče, nekoč... za kak teden dva...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 23:20:27
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: cita ja mamai ka še ne moreš spat ma ne, čakam na atija , pa ti?? že mala spi? tudi čakam atija ...naša mala spi ko polhek pridna recimo no ampak ok sej bo...sej veš da ne sme bit preveč pol je lahka men dolg čas... pa kako kaj tvoji??fulll lepe slikce... hvala, hvala, kr rastem eh moje sta po starem, tamala kr naprej lavfa jo komaj lovim, pa mislim, da je križanc z opico, ker kr naprej nekam pleza; tavečja pa je pojem zase, jo tako trga, da me je že kr strah pubertete, kaj šele bo
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 23:23:35
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: cita ja mamai ka še ne moreš spat ma ne, čakam na atija , pa ti?? že mala spi? tudi čakam atija ...naša mala spi ko polhek pridna recimo no ampak ok sej bo...sej veš da ne sme bit preveč pol je lahka men dolg čas... pa kako kaj tvoji??fulll lepe slikce... hvala, hvala, kr rastem eh moje sta po starem, tamala kr naprej lavfa jo komaj lovim, pa mislim, da je križanc z opico, ker kr naprej nekam pleza; tavečja pa je pojem zase, jo tako trga, da me je že kr strah pubertete, kaj šele bo tole trganje mi je znano naša Laura je vedno hujša upajmo na bolje če ne pa se bova srečali kje mislim sej veš kje Made in Vojnik
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 23:23:43
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Kaj pomagajo kg če ne gre obseg dol..jaz bi rada moje hlače na rit spravla Me mika ampak.. že brez sladkega je kaj šele brez krompirja in riža ki ju obožujem ... bom probala mogoče, nekoč... za kak teden dva... ti sporočim čez kak teden ali dva, če grejo cm tudi kej dol; začnem v ponedeljek, ker v nedeljo praznujemo, pa morem torto jest , potem pa štartam; pa jst bi tud rada hlače gor spravla, sej si jih že lahk, sam se ne smem vsest, ker lahk gumb odleti, pa še tazadnjo pokažem, ko se bo šiv razparu
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 23:25:02
|
|
|
|
kaja02
|
torej Vojnik vabi, sem že z eno nogo tam!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 23:38:42
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 torej Vojnik vabi, sem že z eno nogo tam!!! jaz tudi
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 23:41:24
|
|
|
|
kaja02
|
nič, moj prišu, grem spat ! lahko noč punce in otročki, lepe sanje!!!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 6.8.2009 8:00:59
|
|
|
|
sandra123
|
Tilen, vse najboljše za 1.rojstni dan!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 6.8.2009 8:53:11
|
|
|
|
buhtlčk
|
Samo da vas na kratko pozdravim. Po obrokih uspem prebrat, pisat mi pa ne uspe Vse najboljše vsem slavljenčkom, še posebej pa današnjemu - Tilen vse naj naj Joj jaz pa pogrešam čase porodniške ... se mi zdi, da sem zdaj kar v vzporednem svetu od vas....ah ja.... lep dan želim vsem
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 6.8.2009 9:39:11
|
|
|
|
Krysia
|
TILEN, vse najboljše za rojstni dan. Še naprej bodi tak srček in razveseljuj mamico in očija! KAJA (Luna2008), tudi tebi čestitke za 1. rojstni dan! ooo, buhtlčk, lepo te je prebrat tuki gor! Men se tud zdi, da si v enem vzporednem svetu ... eh, ni vzporeden, ker pol se ne bi nikol srečal ... more bit pod enim kotom, ki ni glih 180°. Se opravičujem za moje matematične razmisleke Kaja02, velik sreče z dieto ... to pa ni zame - brez sladkarij pa brez riža ... ne bi šlo ... a testenine pa lahko al kako? Mene je pa včeraj prijateljica klicala, če greva v ZOO ... in sva popokale otroke in smo šli ... super je blo, nč gužve, velik prostora, Rok je pa itak užival ... pa hčerka od prjatlce tud (stara 2 leti pa pol - to ne moreš verjet, kako čeblja, kot navita). Ej, punce, ne me tko hvalut zarad te španščine, no - mi bo še nerodno ... sem jo zbrala za drugi jezik v srednji šoli in se jo učila 4 leta ... pol sem imela pa srečo, pa sem se še nemščini izognila (to je pa edini jezik, ki ga res ne maram, ampak znam tolk, da me ne morejo prodat ) OK, grem ... moram še ful slik uredit na računalniku, da o kupu cunj za laikanje ne govorimo ... Pridne bodte pa se tipkamo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 6.8.2009 13:49:51
|
|
|
|
bella02
|
jAŠA, tudi tebi vse naj naj, čeprav z zamudo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?