|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.7.2009 12:59:06   
bella02
Jao, kaj mi to delauser posted image . Bom še enkrat. Prav mi je, kaj pa ne prečekiram, kaj mi objavi

user posted image user posted image user posted image

JAN (K_a_t_j_a), JOŠT (naty13) in JAKA (Tato) - vse najboljše vsem

Krysia, jaz spečem rolade in dam potem vmes nadev. Uporabljam pol rastlinske in pol alpske smetane, sadje pa je po želji. Za čokoladno pa imam en prašek, pa če greš malo na kulinariko, boš verjetno našla kaj takega, da daš v smetano čokolado. Nisem tega nikol delala. Če te zanima kaj več, pa napiši.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
30.7.2009 14:16:33   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

JAN (K_a_t_j_a), JOŠT (naty13) in JAKA (Tato) - vse najboljše vsem trem za 1. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image Še naprej bodite sončki za svoje družine, pa da bi bli zdravi, veseli in razigrani! Čestitke tudi mamicam!

LUKA (barbarinha) in URŠA (karmar) pa praznujeta 11ko. Čestitke!

Čestitke še od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
30.7.2009 14:18:29   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: nell

JAN (K_a_t_j_a), JOŠT (naty13) in JAKA (Tato) - vse najboljše vsem trem za 1. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image Še naprej bodite sončki za svoje družine, pa da bi bli zdravi, veseli in razigrani! Čestitke tudi mamicam!

LUKA (barbarinha) in URŠA (karmar) pa praznujeta 11ko. Čestitke!

Čestitke še od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od nas enakouser posted image user posted image user posted image
ohjoj boga neza in malicka nezika.upam da bo vse super resla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
30.7.2009 20:34:32   
Zoja Miša
Neža user posted image user posted image user posted image mislim nate!!! Grozno ti mora biti, zaradi Neže!

Ryssa, bolj kot razmišljam, bolj se mi zdi, da pametno razmišljaš! Pametne punca!!! user posted image Zakaj bi jo nervirala že sedaj, če bo potem itak vse novo, nova hrana, novi ljudje, novo okolje...pa naj bo še ritem, ga bo že ujela! Kot je rekla Bella (in hvala, rada te mam zaradi tegauser posted image ), otroci prenesejo res več, kot si mislimo!

Bled odpade iz moje strani, sem še vedno malo prehlajena in imam rahlo vročino. Erin mi na sms nič ne odgovarja, tako da upam, da mi nisi zamerila Erinuser posted image , ampak res nisem še taprava, pa mi ne bi bilo preveč fajn! Drug teden pa rade volje.user posted image Le v četrtek ne morem, moramo zopet na audiološko.user posted image

Sva bili danes tam in moje sestra je bila zraven, hb, ker sama bi res težko. Na vseh preiskavah, je Kaja Lina jokala - jezno in vpila in cvilila, ji gre na živce če ji kdo roke drži, da pa ji ob tem še po glavi, torej ušesih štrenči, pa kar znori in tako je bilo danes 3x, boščica je bila čisto izmozgana nakoncu. Pa vroče in gužva in saj veste kako tam zgledauser posted image  Pa so nekako ugotovili, da zaradi njene luknjice malo slabše sliši, da ni nič groznega, ampak da je sedaj, ko je govor in zvoki v razvoju, to ni najboljše. In tako so nas napotili še na Widex, da so naredili odlitek (masa v uho, da na tem izdelajo ušesni vložek), si mislite kako je zopet vpila. Ampak ji je prijazna gospauser posted image prinesla medvedeka in jo tako potolažila. Res prav lep, mehek medvedek, si ga je prislužila, meni pa je gospa polešala dan! user posted image  V glavnem, sedaj bodo naredili ušesni vložek, s katerim gremo na audiološko, tukaj bodo probali, če ji to kaj pomaga in če bo, potem bo morala do operacije luknjice nositi to. Amapk Kaja Lina se odziva, tako da nimam prevelikega strahu, če pa ji bo to še malo pomagala, pa tudi prav.
Ampak jaz sem utrujena od tega dneva, verjetno bolj kot Kaja Lina.user posted image  Tako se spet spomnem na Bello in si oddahnem, otroci res veliko prenesejouser posted image

Nell, tole z oso ste super prenesli!Mene tudi te stvari skrbijo, a res so neizbežne. In bravo za tebe, za delo mislim!

Katja, bravo za Janove korake in da torta uspe, seveda bo!

Bella, vidim, da uživate, le tako naprej!

Vsem slavljenčkom, vse naj, naj!

Naty, kaj pa je Jošt dobil?

Krysia, bravo za zobek! In ko boš našla recept, ki ti bo ustrezal, ga daj še meniuser posted image

Grem pod tuš, sem res utrujena danes.
pa-pa

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
30.7.2009 20:36:08   
sayuri
Čeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr.

Evo me nazaj z dopusta. user posted image  Je blo lepo, ampak domov je pa še lepše priti user posted image . Vsaj jaz sem tak "domoljub" user posted image .  VSi smo uživali, L&Z&F so bili zlo zlo pridni. ZAdnje dni je bila Zara sicer že malce naveličana vsega, ampak se jo je dalo zamotit. Na plaži je blo tud super - me je namreč malce skrbelo, kako bomo obvlčadali dva plezača in enega petletnika. PA ni bilo nobene panike. user posted image  SLikice sledijo v prihodnjih dneh.

Evo...toliko na kratko...prebrala in komenterila bom jutri user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
30.7.2009 22:40:53   
K_a_t_j_a
Hvala vsem za čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In tudi jaz želim
JOŠTU od Naty
       in
JAKA od Tato
veliko razigranih, veselih dni ter poln koš zdravja! 
user posted image user posted image  

Jan je dobil od naju dvojne Elefanten čeveljčke, ene za jesen in ene že bolj za zimo, ker so bilj visoki. Za dvojne sem dala samo slabih 25 evrov s popusti. Pa še eno leseno igračo je dobil oz. leseni liki, ki jih sestavlja. Od ome in dedija je dobil tricikla od tete tudi leseno igračo. Bom poslikala in vam pokazala kako ponosno sedi na svojem triciklu. user posted image

Zoja Miša držim esti, da bo s Kajo Lino vse vredu. Pa sej itak, da bo. user posted image user posted image user posted image
O Sayuri! user posted image Dobrodošla spet nazaj!  user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 30.7.2009 22:41:48 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
31.7.2009 6:34:11   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Zabava uspela. Jošt super užival. Otroci so bili skoraj celo popoldne v bazenčku, tako da v nedeljo ponovimo bazen varianto, ko jih bo 7. user posted image  Kar se tiče daril pa smo bili mi kar pri oblačilih, tko da se jih je kar nekaj nabralo, dobil je tud en tovornjak kiper, od atija in bratca pa traktor in nakladalko in zdej že fura. user posted image  Torta je bila super, vsi so jo hvalili, jim je bila boljš kot kuplena.

Krysia biskvit za torto: 6 jajc, 250g sladkorja, 250g moke, pecilni prašek. Loči beljake in rumenjake. Zmešaj rum. in sladkor. Iz beljakov naredi sneg. V  mešanico rum. in sladkorja vmešaj sneg, nato še mešanico moke in pecilnega. Peci pol ure na 180stopinj. Za kremo sem pa porabila 1l smetane, s tem, da sem jo nekaj ločila za povrhu in za okrog, da je bila bela, v ostalo sem pa zmiksala nekaj banan in jagod, 2 banani in nekaj jagod sem pa na koščke narezala, da je bilo še mal koščkov vmes. Biskvit samo na pol prerežeš, poliješ kakšen sok - jaz sem jagodni kompot, ker sem mela jagode iz kompota. To je to. Sam še okrasiš pol.
Tato in Jaka vse naj naj.  user posted image user posted image

Teja Vse naj naj. user posted image user posted image

Sayuri WB. Super za uživancijo in pridne otroke. user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša pozdravi se. Joj vidve s K.L. imata pa enega letanja okrog dr. Saj bo. user posted image

user posted image
Tako nasmejan sem bil včeraj ob 6h zjutraj, ko mi je mamica dala moje prvo darilo user posted image

pa pa

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
31.7.2009 8:02:15   
Zoja Miša
Naty hvala za kofe, super slika in srečen Jošt! Pa saj ni tako hudo glede teh dohtorjev. Vse se da!

Sayuri je doma!!!!user posted image user posted image user posted image  Sem te pogrešala.

Katja, hvala, saj vem da bo, ampak je lepo prebrati.

Anita ali bereš?! Daj, mi nehribovci, bi jutri šli nekam na potep, po manjših hribih, prosim za kakšen nasvet!!!!

Šibava jest pa ven.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
31.7.2009 10:16:43   
anita goitan
zoja miša na Jakoba http://www.zaplana.net/Izleti/svJakob_Preddvor/index.asp oskrbnica peče mnjami štrudl

Upam da nism prepoznauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
31.7.2009 13:56:36   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Krysia biskvit za torto: 6 jajc, 250g sladkorja, 250g moke, pecilni prašek. Loči beljake in rumenjake. Zmešaj rum. in sladkor. Iz beljakov naredi sneg. V  mešanico rum. in sladkorja vmešaj sneg, nato še mešanico moke in pecilnega. Peci pol ure na 180stopinj. Za kremo sem pa porabila 1l smetane, s tem, da sem jo nekaj ločila za povrhu in za okrog, da je bila bela, v ostalo sem pa zmiksala nekaj banan in jagod, 2 banani in nekaj jagod sem pa na koščke narezala, da je bilo še mal koščkov vmes. Biskvit samo na pol prerežeš, poliješ kakšen sok - jaz sem jagodni kompot, ker sem mela jagode iz kompota. To je to. Sam še okrasiš pol.

naty13, hvala za recept ... sam si me mal zmedla user posted image - sem mislna najprej, da moram rum dat noter user posted image user posted image , pa mi ni blo jasno, zakaj naj Roku dam rum v torto ...

TEJA (bella02), vse najboljše ob prvi svečki! Še naprej osrečuj svoje domače in bodi njihov sonček! Pa čestitke mamici! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa naša iva77 tudi praznuje rojstni dan .. sicer se ni oglasila že celo večnost, ampak vseeno - vse najboljše!

daja28, a lahko objavim sliko z morja, na kateri sta Rok in Leon (samo onadva, nobenih mamic in očijev)?

Jst sem pa nekako preživela un seminar na zavodu za zaposlovanje ... kr neki, ampak na srečo ni dolgo trajalo ... Roka je pazla moja mami in ko sem prišla domov, so se skrivali (Rok in obe babici) - prav fajn jih je bilo videt in moj dragi otrok me ni nič preveč pogrešal ... sicer se je takoj stisnil k meni in me potem nekaj časa zasledoval po stanovanju, ampak ni bilo nobene krize ... še dobro ...

Evo, to bi blo to - popoldan pa na torto ... moja sestrica tudi praznuje danes user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
31.7.2009 14:06:00   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

zoja miša na Jakoba http://www.zaplana.net/Izleti/svJakob_Preddvor/index.asp oskrbnica peče mnjami štrudl

Upam da nism prepoznauser posted image

Nisi, bomo šli jutri. Mislim, da se bomo kar podali sem, mi je všeč.user posted image Hvala za nasvet, sem vedla koga moram vprašati user posted image

Krysia, ja tile naši navihančki nas nič kaj ne pogrešajo, ko se jim na polno dogaja. Imam jaz tak občutek, kot je Nell enkrat napisala, da bo Kaja Lina med otroci, ki ne bodo hoteli iz vrtca. Ampak itak bo med zadnjimi šla domovuser posted image , hja, če pa delamo do 16huser posted image  
In super, da si prestala tole čvekanje.
Glede tegala rum.-a sem pa tudi jaz malo pisano gledala predno mi je vklopilouser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
31.7.2009 15:22:40   
Barbarinha
Dan...

Samo za seznam: Luka je shodil danes (sicer je že prej prehodil po 5m in več, pa naj bo današnji datum) 31.07.2009!!!

Šibam ven, dokler še ne dežuje...

papa

Tudi črna ovčka volno daje!

Neposredna povezava do sporočila: 3462
31.7.2009 19:39:14   
buhtlčk
Zoja Miša user posted image user posted image user posted image za ušeska od Kaje Line...men se je zdel da čist sliš...no ja, vse se bo uredil user posted image

Sayuri welkom user posted image

TEJA vse najboljše!!

Krysia naš mali se mene zdaj najprej razveseli, pol me nekaj časa ignorira, pol je pa ok. No dons je blo že mal boljš s tem ignoriranjem. Joka pa nikoli. No bomo videli jeseni, ko ne bo več stara mama merkala.

Bravo Luka user posted image user posted image user posted image

Učki me bolijo, vse je orindž.

Neposredna povezava do sporočila: 3463
31.7.2009 21:06:35   
Erin
JAN (K_a_t_j_a), JOŠT (naty13) in JAKA (Tato), TEJA (bella02)

HAPPY BIRTHDAY!!!!

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
1.8.2009 0:59:35   
bella02
Hej!
Hvala vsem za lepe želje, slikce bom dala gor naknadno. Torta je nafilana, pecivo pripravljeno. Bomo našo punco praznovali jutri in v nedeljo. Koooomaj čakam, da uredimo vrt ali teraso, da naredimo piknik in pika. Ne pa to štimanje ... Pa saj bo, prvi rd je le enkrat!

Verjetno vas berem šele v ponedeljek. Želim vam lep vikend!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
1.8.2009 8:33:13   
tejkaz
Dobro jutro

Včeraj zvečer smo se vrnili iz dopusta. Bilo je krasno, super, noro,... Otroka sta tako uživala, da razmišljamo da bi drug teden šli še enkrat. Jaz imam namreč prisilni dopust še en do dva tedna user posted image , user posted image ima pa še drug teden dopust. Smo pozabili fotoaparat doma, tako da ne bo nobene slikice user posted image . Spali smo zelo slabo, Jaša se kar ni mogel navaditi na posteljico tam, tako da je večinoma spal kar na meni, čez mene, čez mojga, povsod ga je bilo dosti, dosti se je premetaval,... Danes ponoči sta pa nadoknadila, tako da smo se spočili. Jaša je tako čofotal in "plaval", se smejal, užival, Eva se ni ničesar bala, voda je za njo bila zakon. Cel dan ni nič spala, zvečer se je komaj umirila da je zaspala. Polna energije, dobre volje, veselja, smeha, cele dneve.
Danes sta pa otroka in moj odšli k mojemu bratu, da jaz spečem torto in nekaj peciva. Jutri praznujemo.

Vse najboljše enoletnikom (ne upam si naštevati imen, da ne pozabim koga) user posted image user posted image   user posted image

Bella, jaz tudi pripravljam in planiram piknik in me že vsi hecajo da saj ne praznuje abrahama. Samo se mi zdi da prvi rojstni dan je le prvi rojstni dan. Ne vem, meni veliko pomeni. Lepo praznujte.

Luka, bravo za hojo user posted image user posted image

Zoja Miša, Krysia in Nell, Eva je vedno jokala od sreče ko sem prišla po njo v vrtec. Vedno je pritekla k meni in bila vesela da gre domov. Sem enkrat razmišljala da bi mi bilo grozno hudo, da ne bi hotela z mano domov in da bi ostala še tam, tako da upam da bo tudi Jaša z veseljem odšel domov z mano.

Krysia, jaz bom delala Nutelino torto. Vedno delam jaz torte za rojstne dneve mojih otrok. Sicer niso bohve kaj, ampak pojejo se pa kljub temu. Ne vem, nekaj mi pomeni, da jo jaz naredim.

Sayuri, sem pogledala slikice na FB. Lepi ste. Super da ste uživali.

Zoja Miša, user posted image veliko sta prestali na audioliški. Srčno upam in držim pesti, da se bo sluh popravil. Kar se pa tiče vrtca in reda se pa strinjam z Rysso. Jaz sem Jaši uvedla takšen red kot ga imamo, zaradi tega da je meni lažje. Da gresta oba otroka ob isti uri spat, da jaz lahko zadiham, malo pospravim in skuham kosilo. V vrtcu bo vse novo, nova postelja nov ritem. Nam so na sestanku rekli, da dajo otroke spat okoli pol dvanajstih, tiste ki pridejo okoli šestih, dajo po zajtrku za nekaj minut zadremat. Priporočala nam je da edino na kar bi jih bilo pametno navadit je, da imajo kosilo pred spanjem. Zato  da se želodček navadi. Mi tega ne delamo, ker ne morem skuhat prej, zato jesta sadje preden zaspita, ko se zbudita pa kosilo.

Ryssa, Jaša se kar naprej spotika v crocssih. Nima originalnih, zato ne vem kako bi bilo v originalnih. Eva tudi nima oroginalnih, vendar ona nima nobenih problemov.  Skače, teče, hodi, brez problema. Jaši ima zdaj Teva sandalčke, in so super. Začel je tudi hoditi po stopalih. Sem mu res nekaj dni bila za petami in ga postavljala na stopala, pa se je izšlo. Zdaj gre lepo po stopalah, edino če se mu mudi, se postavi na prstke.

Katja, čestitke Janu za korakce. user posted image user posted image Mi tudi jemo tako, da ima on eno žlico in jaz eno. Lepo praznujte danes.

Krysia, pregled pri enem letu poteka po tistem Denverjevem testu. Tehtanje, merjenje, pincetni prijem, kocka ob kocko, kocka v lonček, en kup vprašanj o tem kaj že zna in kaj je. Izpolniti je treba tudi vprašalnik za v vrtec, dobi se pikica v roko, mi smo še enkrat dali kri, ker je bil prejšnjič slabokrven, naslednji pregled pri letu in pol.

Tamy, vav, bravo Martinu za tako lepe mere.

Zoja Miša, jaz sem spanje prestavljala po deset minut naprej. Če je šel en dan spat ob devetih, je šel drug dan deset čez devet in naslednji dan kasneje. Tako smo prišli do 11.30, ko gresta spat oba in spita po tri ure. Bolj sem ga zamotila, bolj sva se igrala, zunaj smo bili, na igralih. Pa je šlo  na umirjen način.

Daja, držim pesti za službo.

Erin, bravo za službo.

Clara, če si študentka, ti ni treba nič urejat zavarovanja, tudi na zavod se ti ni treba prijavljat. Na zavod se prijavljajo iskalci zaposlitve, zavarovanje imaš pa kot študentka urejeno.

Bambi, kako je bilo na NS?

Tako, pa visim za računalnikom že več kot eno uro. Grem pečt. Lep dan

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
1.8.2009 10:18:22   
sayuri
user posted image DAn. JAz sploh ne najdem cajta, da bi vse pokomentirala. Moram voščit vsem, ki ste pihali prvo svečko. Tud jaz ne upam vseh naštet, ker se zna zgodit, da koga pozabim. ZAto res VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE vsem po vrsti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nisem nič izvirna, ampak sem še dopustniška in imam možgane še na off user posted image

ZAseldila sem, da je neža7 v bolnici. user posted image  Bogica. Neža, držim pesti, da priguraš vsaj do 30 tedna. Mislim nate in na tvojo malo pikico. Res ti želim, da bi bilo vse ok. TUd ležanje v bolnici boš zmogla, čeprav imaš Nežo doma. Ženske smo hudićevo močne in smo sposobne marsičesa. Bo hudo, ampak tako je najbolje. ZDaj sta pomembna tvoj pikec v trebuščku in ti. Zdrži punca. Močno močno držim pesti. user posted image  

nell tvoje zares lepo dejanje o reševanju mucke tudi nisem prezrla. Kot je ena že pred mano napisala-takšno dejanje veliko pove o človeku in zagotovo si oseba, pred katero je treba dati kapo dol. Bravo punca. user posted image

Pohvalit moram popolnoma vse slikice naših avgustovčkov. Joj, so fletkani. Pikci mali. user posted image

Ryssa naša dva sta tudi še 90% kar bosa ali pa v tisti "ala Roobez" copatkih. Za malce šminkirat imata sandalce, ki sta jih imela točno 3x obute in so jima zdaj premajhne user posted image . Pa iz H&Ma imata tiste balerinke in sandalce-kar tako malo user posted image . NIsta pa še neka ljubitelja hoje. Zara sicer sedaj malce več hodi ob opori, ampak notri po parketu. Bo pa treba začet razmišljat o  obutvi - vrtec je pred vrati. user posted image  Drugače sem pa TEVA sandalce za take micene vidla v MASSU v BTCju user posted image . Drugače pa sem tudi jaz hotlea že preko spletnie trgovine mALA AMŠA kaj anročit, ampak si ne upam, ker ima LOvro ful visok nart in še močno nogico, tko da moram obuvalo probat. IMa pa MALA MAŠA Sedaj trgovino v LJ; tko da se bom enkrat tja zapeljala in na lastne roke probala, kako obuvala izgledajo user posted image  
anita goitan uuu, že morfologija se ti bliža? Joj, gre hitro. Kdaj pa imaš potem rok? Daj si naštimaj ticker, ker stalno neki računam user posted image

matejchi, a un seznam sploh še obstaja? user posted image  Ker je Lovro dobil včeraj peti zobek. user posted image
Erin ste kooončno dobili izvide? In čist kontra napisane? user posted image  MAter no user posted image  Tale dohtar je pa res usekan.user posted image   V naših izvidih je blo res vse tko napisano, kot sva se z dohtarco pogovarjali. SAj jaz tud verjetno ne bom šla še enkrat na kontrolo. Sva se zmenili, da po potrebi, če se dlakce ponovno pojavijo.  PA čestitke za službo ERIN: Jeeeeeeeeeeeeeeeee, evo vidiš..pa se bo nekako rešilo user posted image

ZojaMIša sem šele zdaj prebrala, kako zoprn pregled je imela KAja Lina user posted image  AMpak je vseeno korajžna punca. SLuh se bo pa tudi popravil
tejkaz dobrodošla doma. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
1.8.2009 10:20:30   
sayuri
Aja....kakšna kavica v LJ drug teden mogoče? user posted image  PO vsej verjetnosti bom v četrtek v Supernovo mogla po eno igračko, ki smo jo izgubili.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
1.8.2009 10:39:27   
matejchi
sayuri bo seznamček, samo malo gužve.. pa še 500 slik sem mogla dat razvit pa sem se komaj pripravila do tega.. user posted image
Zdaj pa šibamo v Grospulje.. na obisk in po sveži zrak.. uff samo da mine dan pa da bodo otroci uživali, danes, jutri in v ponedeljek sem samohranilka, moj pa v službi.. jupiiiuser posted image
Kakšen predlog kam jutri?? Za na morje bo najbrž prevelika gužva.... uživajteeeee

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
1.8.2009 12:24:06   
anita goitan
sayuri samo zate tickeruser posted image
ja cajt šiba..morfologija že tuki

Mi2 delava marmelado iz breskvic, Zoja trenutno spi...jutri pa nekam v hribe
lep vikend

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
1.8.2009 15:48:44   
Krysia
Moja 2 fanta spita, jst pa ždim za računalnikom ... ma ne, sej prej sem ene papirje pospravljala, pa 2 stroja perila se sušita ...

Sem prišla sam čestitat user posted image
TAI (marianne) - vse najboljše za 1. rojstni dan! user posted image
LUCIJA (aradej) in STELLA (tatly), čestitke za 11ko! user posted image user posted image
Lana777, vse najboljše za rojstni dan user posted image

Zoja Miša, tale vajin pregled je bil res neprijeten. Ampak boš vidla, da se bo vse poštimal.

Tejkaz, nam še nikol niso krvi vzel na pregledu user posted image a to pomeni, da nam jo bodo zdaj?

Sayuri, Mala Maša ima trgovino v stari LJ - sva jo enkrat buhtlčk pa jst čist po nesreči odkrili med sprehodom user posted image

Jst grem pa zdej pisat prošnjo za službo - so mi takoj z zavoda poslali, da se moram na en razpis prijavit ... bom vidla, če bom prišla do razgovora ... bolj ko razmišljam, bolj ugotavljam, da bi blo fajn, če bi službo zamenjala ... - tuki je varianta za 12 mesecev, v moji prejšnji službi pa za 8 ... pa še tole mi je pred nosom - pol urce peš ... bomo vidli - vas obvestim, ko bom kej vedla ...

mi se gremo jutri potepat oziroma obiskat sorodnike pa še piknik bomo imeli ... v ponedeljek dopoldan mam pa spet akcijo - Roka naročit na pregled, it na davčno, it na zavod pa še bi se našlo ...

Uživajte v vikendu ...

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
1.8.2009 17:09:58   
tejkaz

Tejkaz, nam še nikol niso krvi vzel na pregledu user posted image a to pomeni, da nam jo bodo zdaj?

Pri 6ih mesecih je v laboratoriju dal vodo in kri. In ker je bila kri kar slaba, smo imeli zdaj kontrolo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
2.8.2009 8:45:42   
sandra123
Jutrouser posted image , da vam hitro še eno svežo kavico ponudim
user posted image
Tudi mi smo se vrnili z dopusta v petek zvečer, je bilo super, prijetno in zanimivo biti na dopustu z dvema malima razgrajačicama, radovednicama... Včeraj sem se takoj spravila v perilo, pa me spet čaka gora perila za zlikatuser posted image user posted image user posted image ...Za seznamček, Matejchi, Taja 5.zobek, 31.7., Erin, prvi samostojni koraki 2.7., sta pa na morju obe začeli malo bolj intenzivno hoditi, tako, da se zdaj nonstop spuščata in prehodita po nakaj korakov...no ja, se jima zelo mudi, pa skoraj tečeta, ne hoditauser posted image ...

Kaj zdaj to beremuser posted image , bogica Neža in njena pikica, user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej vse okuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
2.8.2009 12:10:47   
Erin
DANES PRAZNUJETA:

kaja02
-LEJA,
daja28 - LEON

VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
2.8.2009 14:10:05   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

DANES PRAZNUJETA:

kaja02
-LEJA,
daja28 - LEON

VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Se pridružujem čestitkam!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?