Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 2.8.2009 21:33:23
|
|
|
|
Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a IZVIRNO SPOROČILO: Erin DANES PRAZNUJETA: kaja02 -LEJA, daja28 - LEON VSE NAJBOLJŠE!!!! Se pridružujem čestitkam! Tudi jaz. Nas moram spravit na prvo stran, smo spet pristale na drugi. Nimam časa, samo na hitrco da povem, smo bili v cicibanu in mi je prodajalka (ne moreš verjet, je bila ena vredu) sama rekla da brezveze sandale zdaj kupovat, je rekla da najboljše kar copatke. In smo kupili kar copatke za zavezat. So mu pasale na nogo, tričetrt obuval mu pa tako ne paše, ker ima tako kot Lovro močne noge in visok nart. Številko ima pa že 21. Tako da zaenkrat bo bos oziroma v teh copatkih da se malo navadi, kupila mu bom pa še ene "ala robeez". Pa mi je ta prodajalka rekla, da oni sandalčki ko smo jih nazadnje kupili so bili čist brezveze, mu sploh ne ustrezajo Plus že premajhne smo kupili. Ne morš verjet, takrat ena prodajalka je pa rekla da so fajn pa vse Zdej vsaj vem katera prodajalka mora biti, ko bomo še kupovali kakšne čevlje. Jaz pa tudi nisem strokovnjak, da bi točno vedela kaj mu ustreza in kaj ne, saj zato so oni tam da svetujejo. Na prste se še stavi, samo se mi zdi da ob opori čedalje bolj na stopalih stoji, ga tudi popravljam tako kot tejkaz. Samostojno že stoji kakšno minutko in potem poskusi kakšen korakec, pa pade k meni v naročje Šibam pogledat če je že zaspal.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 2.8.2009 22:42:03
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Nekaj slikic z Janovega 1. rojstnega dne: Darilo od mamice in atija Darilo od tete Tortica Posebej za Jana narejena tortica, se vidi da je home made Mi 3-je. Mmmmm je dobra sojina smetana Jan s tetama in stricom Jan z dedijem in omo.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 2.8.2009 22:46:54
|
|
|
|
sonček33
|
Erin čestitke za službo. Katere boš pa imela, mislim starost? A Tilen bo v L?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 2.8.2009 22:50:04
|
|
|
|
Erin
|
Katja - prelepe slikce! Je bila Janu torta všeč? Jaz tudi premišljujem o tem da bi prvo tortico kar sama naredila, eno mini da jo bo lahko z rokami speštal kot se zagre Zoja Miša - kako ste? Punce, kje se kaj skrivate...?? Evo naš je včeraj končno prvič izustil ma-ma pa mislim da mu je le slučajno uspelo ker je rekel ob tem ko sem ga dvigovala in mu mal na trebuščka pritisnila... Pa vedno bolj me stiska ker se prvi september tako hitro bliža... Vas tudi? Lepe sanje vam želim, punce moje pa poskusimo kaj več natipkat ..se bom tudi jaz potrudila, oblubm matejchi - dej seznam napopi no pa malo večkrat se javi... mi s skomentarji vedno popestriš branje.. manjkaš no...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 2.8.2009 22:50:55
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Erin čestitke za službo. Katere boš pa imela, mislim starost? A Tilen bo v L? tenkju Oba s Tilnom bova v L, mela bom pa starost 3-4 leta.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 2.8.2009 23:00:23
|
|
|
|
sonček33
|
Joj fajn, v L bosta oba. A si vesela a ne. Itak. Čez nekaj dni pa že torta s svečko. Čas beži.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 2.8.2009 23:01:26
|
|
|
|
kaja02
|
ojla!! lep pozdrav, smo zopet doma!! jst bi še kr ostala, je bilo tako fajn, da me že danes nostalgija daje, sam kaj ko mora ati jutri v službo!! skratka bilo je neponovljivo, res popolno dopust, mali dve pridni 100 na uro, ati tud- mi ni blo treba nič kuhat, ne vem kaj je na morju v luftu mi je Leja spala 2x čez dan po 2 uri, pa še celo noč potem, uživala v vodi, sedaj že leta (sploh ne zna počasi hodit ), sama se ostane brez opore... Hvala za lepe želje ob Lejinem roj. dnevu, je danes dobila tortice, sam pravo praznovanje bomo pa imeli naslednjo nedeljo, ko malo hladilnik napolnem za nazaj isem brala, sam zasledila sem, da je Neža v bolnici, PUNCA DRŽI SE!!!!!Vse pozitivne misli usmerjam vate, pa če bo treba vse do decembra! še nekaj slikc prilepim, pol grem pa spat!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 2.8.2009 23:03:46
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Joj fajn, v L bosta oba. A si vesela a ne. Itak. Čez nekaj dni pa že torta s svečko. Čas beži. Ful sem vesela tega ja... sem slišala da bo tvoja sestrica tudi kmalu v vrtcu delala- super! Pa zadnjič sem jih videla, res maš lsrčkana nečaka Kaj pa tvoj lepotec Lovro? Gre letos v vrtec a se bo še pri tebi cartal? Še malo pa bo prva svečka, ja.. mi2 pa še sedaj nisva šle na kofe.. dej kaj v Rad pridi te dni, te vabim
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 3.8.2009 7:28:12
|
|
|
|
sandra123
|
Jutro Tejkaz in Jaša, vse najboljše ob pihanju 1.svečke Ravno tako želim vse najboljše in vse najlepše tudi ostalim avgustovčkom, ki ste praznovali v teh dneh
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 3.8.2009 7:29:20 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 3.8.2009 7:35:59
|
|
|
|
anita goitan
|
dobro jutro Še zadnji teden doma, dopust potem pa delat..cajt šiba, mal pa tud že čakam ker vem da bo kratko Včeraj šli na Pl.Kofce (Karavanke) zelo lepo, priporočam, kravce, kozlički, hribi.... Zoja miša bil dobr štrudl na Jakobu Sedaj pa vsem čestitke ki praznujete 1.leto, danes Jaša Pa še vsem za nazaj, bodite zdravi in navihani Lep dan
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 3.8.2009 7:43:33
|
|
|
|
naty13
|
Jutro. Jaša vse naj naj za prvi rojstni dan. Bodi priden, nasmejan, razveseljuj mamico, atija in sestrico. Mi smo zaključili z žurkami. Včeraj smo mel še otroke, žal vsi niso prišli. Moj je bil frej zvečer, tko da smo šli popoldne še na sladoled na Zbilje in na igrala, je bilo fajn, ker ni bilo treba gledat na uro, kdaj je treba domov. Zvečer je na Joštov RD prišla kolegica z , smo se mel tudi fajn. Je Nejc naredil pravi šov. Anita mi smo bili začetek julija na Kofcah. je bilo zakon, sem vršičke nabirala, ujela zadnje momente, Nejc je pa kravce preganjal. Prejšnjo nedeljo smo bili pa v Tamarju. Je bilo tudi fajn. Naslednji teden pa pade verjetno Uskovnica. Toliko zaenkrat.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 3.8.2009 10:25:08
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Aja....kakšna kavica v LJ drug teden mogoče? PO vsej verjetnosti bom v četrtek v Supernovo mogla po eno igračko, ki smo jo izgubili. Kaj pa če bi prišla v petek? Jaz v četrtek ne moram, ker morava zopet na avdiološko Pa bi te rada videla! Krysia, držim pesti, da boš lahko ravnateljici zadnji trenutek rekla, da greš Ryssa, koliko pridejo Cicibanovi copatki. Mi smo malo na psu z njimi, pa za vrtec jih bo tudi rabila... Sayuri, ali tudi Zari in Lovrotu tile Reebez copatki se tako v gležne zažrejo? Nam se, pa nismo nič bajski A je to normalno? Ker meni so ti copati drugače zakon, sam tole me pa malo moti Katja, sam vas že na FB videla, super ste! Erin, hvala, kar nekako. Jaz čakam na popoldne, da svojo dohtrco pokličem, da mi pove, zakaj imam skos vročino okoli 37,2. Kaja Lina je o.k. razen tega, da ga ja ponoči zopet malo biksala ni hujšega Jaz sem malo Anita, nismo šli na Jakoba , bili pa na Krvavcu Ampak, bomo pa šli ob priliki! Na štrudelj seveda! Joj, zadnji teden se ti izteka . Jah, jaz pa danes prvi dan dopusta koristim, tudi moja porodniška se je s petkom iztekla! Grem kosilo štimat, dokler žvirca še spi
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 3.8.2009 10:29:47
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Jaša, vse naj, naj...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 3.8.2009 10:58:54
|
|
|
|
Krysia
|
Evo, polovica opravkov je za mano, druga polovica še čaka - upam, da mi rata vse zrihtat... trenutno kličem Rokovo pediatrinjo, pa se noben ne oglasi ... malca verjetno Jst sem spet v zaostanku s čestitkami: Včeraj LEJA (Kaja02) in LEON (daja28), danes pa JAŠA (tejkaz) - vsem trem vse najboljše za 1. rojstni dan, lepo, mirno in zravo otroštvo pa da bi svojim mamicam, očijem in ostalim družinskim članom še naprej lepšali dneve! Zoja Miša, upam, da uspejo ugotovit, kaj je s tole tvojo vročino. K_a_t_j_a, lepe slikce, pa fajn torta zgleda ... če bi ti vidla, kaj jst spacam ... me je kr sram zdej ... Kaja02, super za uživanje na morju! Mi smo se včeraj potepali - smo obiskali skoraj vso žlahto od in Roku se je toliko dogajalo, da ni nič spal Ker gospod pač spijo samo v posteljici al pa v avtu če je res hudo, drugje pa ni šans - da ne bi kaj zamudil ... No, je potem nadoknadil v avtu pa še zjutraj je malo potegnil ... Tale teden sem še tukaj na netu, pol me pa nekaj časa ne bo oziroma bom zlo na hitro kaj sporočila ... pridejo sorodniki iz Argentine in ... sej veste, kako je to ... pa jst sem edina v familiji, ki zna špansko ... skratka, velik bom letala okrog in glumila turističnega vodiča Se vam bom probala vseen kej oglasit, sam tko ... povem prej, da me Erin ne da med pogrešane Nič, grem spet na telefon .. grrrrr. Upam, da se bodo oglasil ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 3.8.2009 11:38:06
|
|
|
|
Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Ryssa, koliko pridejo Cicibanovi copatki. Mi smo malo na psu z njimi, pa za vrtec jih bo tudi rabila... Mislim da ca 17 evrov. Jaši vse najboljše Katja super slikce Krysia ful fajn da znaš špansko Jaz nekaj razumem, sem se naučila iz mehiških limonad, bolj kake žajfniške fraze Bi pa enkrat rada znala in kak tečaj naredila, mi je fajni jezik, pa ni preveč kompliciran.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 3.8.2009 11:39:50
|
|
|
|
Ryssa
|
Zoja Miša naš ma ornk noge, pa se mu nič ne zažrejo copatki Nimamo pa robeez ampak ene iz copatki.si - ti so malo trši, pa ene shoeszoo - te so boljše, bolj mehke.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 3.8.2009 12:05:15
|
|
|
|
sayuri
|
Ooo Krysia, špansko znaš? Men je to en tko lep jezik ZojaMIša v petek ne morem v LJ - imamo fizioterapijo . MA saj mi tud v četrtek ni tko nujno za it. Pač enkrat ob priliki. LAhko tud drug teden
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 3.8.2009 12:07:33
|
|
|
|
sayuri
|
Aja Zoja Miša glede copatkov...ja, se tista lastika okrog gležnjev pozna, ja. Me tud moti in mi ni logično, kako se prej ni nič poznalo Mogoče je odvisno tudi od te vročine
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 3.8.2009 12:30:29
|
|
|
|
Erin
|
JAŠA - vse najboljše za 1. rojstni dan!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 3.8.2009 13:20:24
|
|
|
|
matejchi
|
Erin no ne tako huda bit.. zdaj se še s štajerkami več ne bom mogla dobivat na kavi... mi je zobar utonil včeraj... ponavadi sem imela pol to za izgovor, da sem šla vsaj enkrat več v MB kot običajno.. Samo še danes prediham pa bo.. že tretji dan dela čez dan od 7-19... ne vem kdo je bolj utrujen.. hahaha
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 3.8.2009 13:35:09
|
|
|
|
nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin DANES PRAZNUJETA: kaja02 -LEJA, daja28 - LEON VSE NAJBOLJŠE!!!! Se pridružujem čestitkam Katja krasne slikice erin - jaaaaaa, vsaj mene že pošteno stiska - v bistvu še dva tedna, pa se že začne. Zadnji teden v avgustu štartam jaz, potem pa še Tibor. V trenutku se nam bo življenje spet popolnoma spremenilo. IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Jutro Tejkaz in Jaša, vse najboljše ob pihanju 1.svečke Se pridružujem čestitkam - brezskrbno, igrivo in radovednosti polno otroštvo ti želimo...pocmokamo se, ko se naslednjič vidimo Kako smo mi? Mah danes čudovito - Tibor je bil pri babiki na počitnicah dva dni - ker smo doma imeli neko zoprno nadlogo 2podnajemnikov", ki jih je bilo potrebno nujno likvidirati in se to pač ni dalo narediti, če je bil naš miškon doma - pa smo jih uspeli odpraviti in midva sva čist po naklučju uspela skočit še do Kolpe, kjer so kampirali kolegi in smo malo zažurali, naslednje jutro pa prekrokana domov, da sva nadaljevala s pospravljanjem - danes pa sem končno v objem stisnila svojga malega mačkina - sem ga že orng pogrešala. Zdaj ostaneva še v Zrečah in se tu crtlava še kakšne tri dni - bomo šli malo na bazen...bo pasal, sploh če bo slabo vreme, malo klimo zamenjat. Danes tudi js kličem P, da poskusim zamenjat datum pregleda, upam da mi rata. Zdaj še grem pa Nežiki en sms poslat, potem pa še malo delat, dokler se mačkin ne zbudi.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 3.8.2009 19:38:49
|
|
|
|
kaja02
|
ojla!! no danes pa dela shrani. si, pa vam lahko pokažem moji frčafeli ena domača torta, ki mi je po slikanju padla na tla , se jo je dal rešit, sam mal je bla speštana pa ena kupljena
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 3.8.2009 19:40:43
|
|
|
|
kaja02
|
JAŠA VSE NAJBOLJŠE
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 3.8.2009 20:03:39
|
|
|
|
sayuri
|
Joj kaja, kako imaš luštni ptički. VSe najboljše tudi v mojem imenu, čeprav malce pozno nell, lepo pozdravi nežo7. Povej ji, da mislimo nanjo in ji želimo vse dobro. Uf, končno se je dež usul pri nas. Je blo tko vroče in soparno, da sem skor dušo spustila . Pa Lovro je taka tečkica. Zobki mu ful nagajajo. Spodnje in zgornje dvojkice. Ena je končno ven prikukala, ostalo ima pa tko napihnjeo.... Bogi revček. KAr v spanju jokca . Zara bi pa sedaj non stop hodila (ob opori naših rok seveda). Lovro se potem zmrduje, ker mora čakat in obratno. Mi pa Zara ful levo nogico navznoter obrača, Lovro pa desno ful navzven . Je pa Lovro še zlo komot. Naredi 3 korake in se usede na rit. Se mu še ne da ubadat s hojo . sandra123, kako je bilo s to "predhojo" pri tebi? Predvsem, ko si bila sama z njima? Je tvoj križ prenesel vse skupaj? A je bila katera pred kratkim v MASSU v Btcju? A imajo še znižano obutev oz. ali so sploh znižani sobni copatki (Superfit)? JAz sem sama zdajle. L&Z že spita, Filise še igra, moj je šel po dolgem cajtu na badminton. MA prav paše včasih takole "samevat". Jutri imava pa obletnico poroke. Že 8 let . Modonca, gre hitro. Ne vem, kaj naj mu naštimam. DAril si ne kupujeva. Verjetno bova šla na kakšno večerjico. Bomo videli. Ja, počasi bomo vse začele "capljati" v službo. Joj, mene je res kar groza. Ne bi še šla. Tko mi je fajn doma. Saj vem, da bom po enmu tednu čist not padla, ampak sama misel na "iti v službo" me strese. Ah, bo že
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 3.8.2009 21:29:29
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Big 56204 New Bobby Car - Rožnat povečava Sem v dilemi in ne opazim točno razlike, na strani kjer sem jih našla pa ni opisa Mi lahko pomagate, kateri je boljši? PROSIM. Z mojim sva se končno odločila za nakup rojstnodnevneg darila. Pa čas me že malo baše tako da prosim za odgovore. Hvala! Joj Kaja kakšne luštne slike, sploh tista na mizi je zakon! Sayuri, čestitke za obletnico jutri! Jah, tudi meni je slabo, ko pomislim na službo, pa zvija me in oh... Danes sem izvedela, da imamo sestanek za vrtec šele 27.8. Mislim halo!!!! Jah, pa že. Le iz morja bom morala 2 dni prej Tega sestanka res ne bi rada zamudila. je sicer nekaj pameten, da je itak vseeno, ampak meni se zdi pametno biti tam in spoznati vgojiteljico...saj je pametno, ne? Bila pri zdravniku, nič ni. HB. Sem pa vsaj pomirjena. Imam pa prijazno zdravnico, sem jo danes komaj spoznala, odkar sem si pred letom dni zamenjala osebnega zdravnika. So mi pa vzeli še kri in se bo tu videlo če kaj ne štima, drugače pa je rekla, da je lahko malo od utrujenosti, (jah tale naš otrok bolj čudno spi ponoči, jaz pa čez dan ne grem njo) malo pa od stresa - bližajoča se služba, vrtec Bo že držalo. Nič, grem spat, da se malo spočijem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?