Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Aja....kakšna kavica v LJ drug teden mogoče? PO vsej verjetnosti bom v četrtek v Supernovo mogla po eno igračko, ki smo jo izgubili. Kaj pa če bi prišla v petek? Jaz v četrtek ne moram, ker morava zopet na avdiološko Pa bi te rada videla! Krysia, držim pesti, da boš lahko ravnateljici zadnji trenutek rekla, da greš Ryssa, koliko pridejo Cicibanovi copatki. Mi smo malo na psu z njimi, pa za vrtec jih bo tudi rabila... Sayuri, ali tudi Zari in Lovrotu tile Reebez copatki se tako v gležne zažrejo? Nam se, pa nismo nič bajski A je to normalno? Ker meni so ti copati drugače zakon, sam tole me pa malo moti Katja, sam vas že na FB videla, super ste! Erin, hvala, kar nekako. Jaz čakam na popoldne, da svojo dohtrco pokličem, da mi pove, zakaj imam skos vročino okoli 37,2. Kaja Lina je o.k. razen tega, da ga ja ponoči zopet malo biksala ni hujšega Jaz sem malo Anita, nismo šli na Jakoba , bili pa na Krvavcu Ampak, bomo pa šli ob priliki! Na štrudelj seveda! Joj, zadnji teden se ti izteka . Jah, jaz pa danes prvi dan dopusta koristim, tudi moja porodniška se je s petkom iztekla! Grem kosilo štimat, dokler žvirca še spi