|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
5.8.2009 0:28:29   
bella02
Erin in Sayuri, user posted image hvala. Strani Cosgan mi ne pokaže smailjev, ker sem enkrat po pomoti namesto kopiraj pritisnila prepovej slike iz te in te strani in od takrat mi stran odpre, slik pa niuser posted image

Erin, iz katere strani pa dobiš tiste velike slike za RD? To stran sem imela na prejšnjem računalniku in bi rada dala slavljencem kako lepo sliko, ker je veliko lepih. Boš prilepila? Pliiiis

Kaja02, in koliko je šlo dol? Men je tud ena zdravnica svetovala beljakovinsko, pa se kar nisem mogla odločit zanjo, nisem prebrala veliko dobrih mnenj

Ja, tako Teja skoz šiba user posted image . Bom poskusla dat gor še kej slik. Jutri gremo v Čateške, da se mal namočimo. Grem še pod tuš, pol pa v mižule. A se mi sploh splača pod tuš? Itak se bom jutri kopalauser posted image . Nočka

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
5.8.2009 0:54:37   
bella02
Upam, da mi uspeuser posted image

Teja

user posted image

Tjaša in Teja (Zoja Miša, to je ta atraktiven kuža)

user posted image

To smo pa mi v celotni zasedbi user posted image

user posted image

Teja

user posted image

Sestrici, ki se imata neizmerno radiuser posted image

user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
5.8.2009 8:00:16   
gajka
Dobro jutro! Evo, user posted image user posted image user posted image za lepši dan!

Vse fotke so user posted image !  Kot vedno! Itak so naši mali avgustovčki največji srčki!user posted image

Pa user posted image za vse uspele samostojne korake, pri nekaterih že prave male maratone! Pa user posted image za veselo čebljanje! Pri nas hodimo še vedno tako, da se vsaj za eno rokico držimo, govori pa Rok še nič! user posted image Edinole plezanje na kavč (in dol) mu gre blazno dobro od rok. user posted image Pa stopnice so največji fetiš - navzgor in navzdol! user posted image HB, da zdaj vsaj navzdol plazi rikverc in ne več naprej.

Krysia - lepo, da si nora na jezike in da ti laufajo. user posted image Meni samo angleščina laufa, nemščino iz srednje šole sem pa že ful pozabila (no,prodali me najbrž ne bi, ali pač? user posted image ).

bambi14 - malo bo vseeno mogla izprežt. Pa user posted image , da ti user posted image mine brez kakršnihkoli zapletov!

kaja02
- dobra si, da se tako trmasto lahko lotiš teh diet. user posted image Jaz se raje nobene ne lotim, ker bi že po nekaj dnevih odnehala.

Zoja Miša - o ''zanimivosti'' igrač raje ne bi. Najboljši so daljinci, telefoni, računalniki in gumbi na ostali feršterkariji, pa miške (računalniške, ne ta kosmate user posted image ), pa kabli... Včeraj mi je hotel na vsak način pomagati pri kuhi in mešati čebulo. Mu je kar lepo šlo, dokler se ni uspel po neserči opečt...

Pri nas je bil zjutraj že ob 4:30 alarm. user posted image Sva se potem z Rokom malo po postelji eno uro valjala, pa se je samo premetaval in vmes jokal. Na koncu sva ob 5:30 vstala in šla kar zajtrkovat. In je lakotnik pojedel en ogroooomen kos kruha z marmelado in zraven spil 1,5 dcl mleka! user posted image Hja, očitno je bil revež tako lačen, da še spat ni več mogel. user posted image Zdaj je končno spet malo zaspal in upam, da bo tale tišina trajala vsaj še kakšno urico. Včeraj je v v celem dnevu spal skupaj slabo uro! user posted image
Aja, imam danes spet dopust in sem kar sama Rokova varuška. user posted image Je bilo včeraj preveč dežja in imajo reke še prevelik pretok, da bi lahko delali... Bravo za dež! user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
5.8.2009 8:18:36   
gajka
Pa še nekaj fotk zadnjega tedna:

Največji ''revček'' pod soncem:
user posted image

Logarska - Okrešelj: nasmejan na poti navzgor:
user posted image

Logarska - Okrešelj: omagal na poti navzdol:
user posted image

Dobre volje med vožnjo v avtu:
user posted image

Rok pobira kljukice s stojala:
user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
5.8.2009 8:31:28   
Krysia
Dobro jutro.

gajka, hvala za kavo.

Nisem pristala v Polju ... je Rok pol nekako zaspal - jasno, preden je prišel moj možek s pijače ...

Ful lepe slikce vseh avgustovčkov (kot vedno, ampak vseen moram pohvalit, ker so res pravi cukri).

Danes pa praznujejo LARA (ozziebo), TAMMY (iva77) in TADEJ (maca m) - vse najboljše za prvo svečko! user posted image user posted image Pa mamice, oglasite se kaj tukaj gor ...
Imamo pa še enega 11mesečnika: LEV AN (lana777) user posted image

No, pa ne bom mogla več pisat, je že akcija ... pa sem mislila, da bo spal ... Nič, greva pa na en sprehod ...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
5.8.2009 8:32:34   
gajka
Takole, jutranjega spanja je nepreklicno konec. Je uspel za cele pol urice zadrnjohat. user posted image Upam, da bo vsaj opoldan kaj več uspeha.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
5.8.2009 8:52:37   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Takole, jutranjega spanja je nepreklicno konec. Je uspel za cele pol urice zadrnjohat. user posted image Upam, da bo vsaj opoldan kaj več uspeha.

Nam je pa očitno vseeno uspelo zaspat ... bomo videli, za koliko časa ...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
5.8.2009 10:38:50   
sayuri
O helou punce user posted image

Zgleda, da res luna vpliva na naše avgustovčke. L&Z sta včeraj šele ob štirih popoldne zaspala user posted image  Sem milsila, da se mi bo skegljalo. Lovro je bil ful siten user posted image  MA..pa saj sem o tem že pisala user posted image

Danes sta pa čist kontra. ZAspala sta ob pol desetih in še zdaj spita user posted image  

Nič nimam kaj pametnega za napisat user posted image . Mi je všeč, da je Erin tele smajlije pripopala. SO tok dobri user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
5.8.2009 14:10:24   
Erin
LARA (ozziebo), TAMMY (iva77) in TADEJ (maca m)

user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
5.8.2009 14:13:40   
Erin
Nisem še nič brala, sva bla ponoči "mal" pokonc, luna mogočeuser posted image user posted image user posted image pa sva poj zjutrej dolg spala in šele okoli 13 domov prišla, zaspal je šele zej tko da grem hitro kuhat...  pa torto pečt..če bo ratala.. to bo še zabavauser posted image user posted image user posted image

bella - sam na hitro, sem slučajno videla...., jaz te slikce naključno iščem.. odtipkam happy birthday v google in potem iščem in iščem in iščem  pa se koj al pa mal kasnejuser posted image najde kakšnauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
5.8.2009 17:30:41   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

še nekaj slikc!!

user posted image

Prelepo deklico imašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
5.8.2009 17:36:28   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

user posted image

Kako se je spremenila... lubika malauser posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
5.8.2009 18:58:17   
sandra123

Včeraj sta praznovali naši avgustovki ŽANA in ELA NINA - vse najboljše z malo zamudeuser posted image , danes pa iskrene čestitke pošiljam LARI (ozziebo), TAMMY (iva77) in TADEJU (maca m)user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
5.8.2009 20:07:50   
tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

user posted image

Cela mamica user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
5.8.2009 21:35:13   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Logarska - Okrešelj: omagal na poti navzdol:
user posted image

Dobre volje med vožnjo v avtu:
user posted image

Oooo lepotec mali, kako je sladko zapančal,,..user posted image

Gajka - kateri sedež imate to, da tako lepo noter sedi...naš je mal nagužvan, pa ne vem je to zaradi sedeža ali njegovih šlaufkovuser posted image Mamo pa romerja...

Punce moje, jaz že od 16 ure naprej podoživljam lanskoletni začetek poroda... takle čas sem bila že nekaj časa v porodni.. jah je kar trajal 12 ur..ampak se je splačalo, ZELO!user posted image user posted image user posted image
Še 6 ur in bo star eno leto.. ne bo več moj jenko.. bo kar konkreten malčekuser posted image Ja res je čustvena ta prva obletnica..

Torta je narejena, probali jo bomo jutri ker se še v hladilniku trdi, delala sem pa kinder pingvi torto.. ah, upam da bo vsaj za pojest, za pacanje pa itak... to bo še fešta jutri....

bambi - tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Počivaj kolikor moreš in merkaj se..

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
5.8.2009 22:36:09   
sayuri
A ne Erin, kako pridejo lanskoletni občutki na plan? SAj pravim...prva svečka je nekaj posebnega. JAz sem bila vsa cmerava na njun RD. Hja...kaj čmo...mame smo in tako čutimo. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
5.8.2009 22:43:59   
Erin
Jah, mame smo še posebej cmeraveuser posted image user posted image user posted image Joj, jaz še danes ne dojamem da sem MAMA... mogoče dojamem ko me bo T. zavestno tako poklical.....
Me zanima kako bom dans ponoč spala heheuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
5.8.2009 22:44:18   
kaja02
pozdravljene!!

bella, kok sta mali luštni, pa čist sta si podobni, sta čisto tvoji!!
med dieto je šlo dol 13 kg!! zdej pa študiram ali loč. ponovit ali se it beljakovinsko; mi je kar všeč, ker sem velik jedec mesa, mleka...sam ne vem, a gre sam teža dol ali tud obseg, ker pri ločevalni sem 1. shujšala tudi v rit in boke, moje kritične točke!!

gajka - user posted image  kok je Rok velik!!

erin- mnjami torta, pa res je, ob 1 obletnici najbolje podoživljaš porod, vsako leto kasneje pa bledijo spomini

tejkaz- user posted image  si ena redkih, ki pravi, da so mi mali podobni, vsi trdijo da sta cela atija!!!

aja bella- ful lepa torta, si jo sama delala, a ne??

pa zadnjič sem zasledila, da krysia obvlada španščino, oz. nasploh jezike, svaka čast, meni še ang. dela težave, oz. jo obvladam, dokler mi ni treba govort, potem pa zablokiram in vse pozabim user posted image

LARA, TAMMY, TADEJ- VSE NAJBOLJŠE!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
5.8.2009 22:44:51   
Erin
Hmm a je zavestno al zavedno??user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
5.8.2009 22:47:42   
Erin
hehe, jaz tudi znam kar znam iz limonad - špansko... za nekaj so ble že pravuser posted image

kaja - kako pa zgleda beljakovinska dieta... je kje na netu zapisana?

Bi ti jaz tudi z veseljem rekla da sta mali dve čisto tvoji.. pa ne poznam niti tebe niti atija... no pol sta za zih tvoji, nekaj je aneuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
5.8.2009 22:52:30   
Erin
matejchiiiiiiiiiiiii - seznam lepo prosim, bitte, pliiiiiiiis, molim, prego!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
5.8.2009 22:54:08   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Jah, mame smo še posebej cmeraveuser posted image user posted image user posted image Joj, jaz še danes ne dojamem da sem MAMA... mogoče dojamem ko me bo T. zavestno tako poklical.....

A popadke čutiš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
5.8.2009 22:56:17   
Erin
Naj že danes čestitam (jutri ne vem koliko bo časa) -
Luna2008 -KAJA in moj mali fantek TILENuser posted image

user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠEEEEE!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
5.8.2009 22:58:15   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

A popadke čutiš? user posted image user posted image user posted image
user posted image
Ne... skorajuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
5.8.2009 22:59:47   
sayuri
DA tukaj še vprašam. A ima katera punčica ozko nogico in št. 19/20? IMam ene tooook luštne balerinke od NEXTA, pa ima Zara premočno nogico user posted image . So čist čist nove. ZAri jih sploh ne spravim gor.
Evo link, kjer si jih lahko pogledate... http://sayuri.moj-album.com/album/16568194/ user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?